burcu arkadaşım iyi sabretmişsin ben olsam o lafından sonra kesin saldırmıştım. sonra 3.sayfa haberi gebe kadın doktoru tartakladı diye. çoğu robotlaşmış olduğundan karşılarındakini de öyle zannediyorlar. onlara göre cenin, pıhtı vs dedikleri bizim hayatımızın anlamı bunu fark eden doktor o kadar az ki.
ben pek muhatap olmak istemedim cnm zaten odasından pat diye çıktım daha fazla dinlemedim evet onlara göre oradaki canlı bi bebek değil daha bi et parçası o da bi insan artık insan nasıl yavrusuna kıyıp aldırabilir ben bu düşünceye çok karşıyım onlara göre çok normal bişey ben yeterki ona bişey olmasın diye ne zahmetler çekiyorum
ben pek muhatap olmak istemedim cnm zaten odasından pat diye çıktım daha fazla dinlemedim evet onlara göre oradaki canlı bi bebek değil daha bi et parçası o da bi insan artık insan nasıl yavrusuna kıyıp aldırabilir ben bu düşünceye çok karşıyım onlara göre çok normal bişey ben yeterki ona bişey olmasın diye ne zahmetler çekiyorum
Benim gogusler hic buyumedigi icin catlakta olmadiminnaklar
benimde çok buyuk değil normal de bi anda buyumuslerdi :)
bence adını da yaz o doktorun,yanlışlıkla gitmeyelim diye !
Hamileyken buyuyor ama yani
ben sıvı vazelin sürmeyi dusunuyorum
merhaba ben geldim. artık bebeğimi rüyamda görüyorum bi gece kız bi gece erkek
neyse arkadaşlar ben istanbula gidiyorum eşimn en yakın arkının doğum gunu yemek yiycez o ve nişanlısıyla
hiç de gidesim yok ama bi üşengecim sormayın :)
bende gördüm geçenlerde.bir erkek çocuğu ..eşimle adını düşünüyorduk. kız olursa şu olsun erkek olursa bu olsun diye gündüz vakti biraz uyudum bu isim konuşmasının üzerine, çocuğa mert ,mert diye sesleniyordum.kalktım eşime anlattım mert ismi aklımıza bile gelmemişti. oda mert güzel erkek olursa mert olsun dedi.ama bana da kız gibi geliyor hayırlısı bakalım
İkili testi sanırım sağlık ocağındada yapıyrolar.
Ben kan vermeye gitmiştim. ikili testi yapıyoruz dediler diye hatırlıyorum
kardeşimin eşi de ilk gebeliğinde 6 haftalık düşük yapmıştı .kanaması olmuştu,bana gösterdi hemen devlet hastanesine gittik.inanın hiç bir şey yapmadılar.düşmesi daha iyi falan dediler üzülme tekrar hamile kalırsın dediler hiç müdahale yapmadılar.ben şimdi hamileyim onu daha iyi anlıyorum.konuyla alakalı bir şey bilmediğim için doktorun söylediklerini dinledik.ve bebeğin düşmesini bekledik.belki o zaman bir tedavi uygulansaydı bebeği kurtulacaktı.tamam bebekte bir sorun varsa o mutlaka düşermiş ama neden kanaması var hiç araştırmadılar yani yaşı küçüktü belki bir yardıma ihtiyacı vardı ama yapmadılar.
halamın gelininin 9 ay kanaması olur her gebeliğinde maaşşallah 2 tane kızı var şimdi.
Allah ın izniyle '' rahimlerde olanı O bilir''...
o bebek doğacak nefes alacak
kızlar ya yine leke geldi bu 3. şimdiye kadar hep oldu geçti hani doktor da sorun yok diyodu ama neden oluyoki ya
zaten evden çıkasım yoktu şimdide iyice pimpiriklendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?