2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben pek muhatap olmak istemedim cnm zaten odasından pat diye çıktım daha fazla dinlemedim evet onlara göre oradaki canlı bi bebek değil daha bi et parçası o da bi insan artık insan nasıl yavrusuna kıyıp aldırabilir ben bu düşünceye çok karşıyım onlara göre çok normal bişey ben yeterki ona bişey olmasın diye ne zahmetler çekiyorum

Bende özele gidiyorumm. Dedim ki birde devlete gideyim çok övüyorlar artık hastaneleri dr.prof. gitmekten bişey kaybetmem dedim gittim. Prof ortada yok asistanı var. Oda tam bir mal. Ultrasona soktu soru soruyor. Hiç iğne kullandın mı? Anlatıyorum işte 5 ay klomen 3 kez iğne , bir kez aşılama kadın tam bana 3 kere tekrarlattı . Ultrasonda hiçbişey göserme yok. rahim filmim var tahlillerim hep yanımda bakarmısınız diyorum yoğunum dedi. Pardon dedim ama siz dr olduğunzudan eminmisiniz. İşte sıra var çok hastamız var başka zaman gelin smear alalım. Oldu dedim ben sürekli işten izin alıp gelirim. 3-4 saat sizin paşa keyfinizi beklerim. size iyi diyeninde sizinde saydım saydım çıktım. Prof resmi sitesi vaardı mail attım. Şikayet ettim. Yazdımda yazdım.
Oda haklısın ama ssk işte bizde asistan eğitiyoruz. işte geldiğinizde beni sorun hemsireye beni bulun dedi dahada gitmedim :)

meraba kızlar bende yeni gördüm nisan annelerini ne kadar cokmuşuz.bizim bebişde allahın izniyle 10 haftalık oldu.allah burdaki herkezin bebeyini kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım işte duruma hastasının gözünden bakabilen doktor bulmak önemli inş Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ben de kızgınım doktoruma başından savdı beni diye. arayıp hastaneye durumu anlatıp doktorumu değiştirmek istediğimi söyleyeceğim.

kardeşimin eşi de ilk gebeliğinde 6 haftalık düşük yapmıştı .kanaması olmuştu,bana gösterdi hemen devlet hastanesine gittik.inanın hiç bir şey yapmadılar.düşmesi daha iyi falan dediler üzülme tekrar hamile kalırsın dediler hiç müdahale yapmadılar.ben şimdi hamileyim onu daha iyi anlıyorum.konuyla alakalı bir şey bilmediğim için doktorun söylediklerini dinledik.ve bebeğin düşmesini bekledik.belki o zaman bir tedavi uygulansaydı bebeği kurtulacaktı.tamam bebekte bir sorun varsa o mutlaka düşermiş ama neden kanaması var hiç araştırmadılar yani yaşı küçüktü belki bir yardıma ihtiyacı vardı ama yapmadılar.
halamın gelininin 9 ay kanaması olur her gebeliğinde maaşşallah 2 tane kızı var şimdi.
Allah ın izniyle '' rahimlerde olanı O bilir''...
o bebek doğacak nefes alacak

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar ben istanbula gidiyorum eşimn en yakın arkının doğum gunu yemek yiycez o ve nişanlısıyla
hiç de gidesim yok ama bi üşengecim sormayın :)

merhaba ben geldim. artık bebeğimi rüyamda görüyorum bi gece kız bi gece erkek

bende gördüm geçenlerde.bir erkek çocuğu ..eşimle adını düşünüyorduk. kız olursa şu olsun erkek olursa bu olsun diye gündüz vakti biraz uyudum bu isim konuşmasının üzerine, çocuğa mert ,mert diye sesleniyordum.kalktım eşime anlattım mert ismi aklımıza bile gelmemişti. oda mert güzel erkek olursa mert olsun dedi.ama bana da kız gibi geliyor hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

ne güzel işte düşünmenize gerek kalmamış :)

kızlar ya yine leke geldi bu 3. şimdiye kadar hep oldu geçti hani doktor da sorun yok diyodu ama neden oluyoki ya
zaten evden çıkasım yoktu şimdide iyice pimpiriklendim

bebekle alakalı sıkıntılarda genelde ilk12 haftada düşük oluyo diye biliyorum ben 13 haftanın sonundayım nerdeyse 14 haftalık oldu bebeğim bu kadının böyle konuşması saçma bikere bebekle alakalı sorun olmayıp rahimle alakalı sorun oluncada kanama olabiliyor stres mideme vurdu bugun hiçbişey yiyemedim o doktoru Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ne güzel karın ağrım kanamam kesilmişti şimdi yine başladı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…