2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ya yine leke geldi bu 3. şimdiye kadar hep oldu geçti hani doktor da sorun yok diyodu ama neden oluyoki ya
zaten evden çıkasım yoktu şimdide iyice pimpiriklendim

leke geliyosa bi yere gitme derim evde yat dinlen benimde yarım saattir karım ağrım başladı adet olucak gibi ağrıyor çok korkuyorum inşalah kan gelmez keşke bugun evden çıkmasaydım diyorum

O kadın senin psikolojini bozdu,mutlaka kafanı dağıt bence,sana ne iyi geliyosa onu yap ne biliyim dizi izle,sevdiğin birine git,kitap oku,ya da nette bebiş videoları izle,bebişini hayal et,bi duşa gir,su seni negatif enerjilerden arındırır,sana tavsiyem,"Allah'ım/meleklerim o kadınla olan tüm bağlarımı şimdi kesin de".çünkü takıldın tabi doğal olarak,bak kanaman bile başladı o doktor müsvettesi yüzünden.Hiç hakkı yok senin canını sıkmaya.bize stres,üzüntü yasak.O kim ki,o senin kadar şanslı mı,bak sen mutluyum diye düşün,eşin sağlıklı,sen sağlıklısın,bebiş sağlıklı,fıstık gibi hamile kalmışsın,gerisi boş..Oynak bi müzik aç,duşa gir,bak hemen havan değişir...

leke geliyosa bi yere gitme derim evde yat dinlen benimde yarım saattir karım ağrım başladı adet olucak gibi ağrıyor çok korkuyorum inşalah kan gelmez keşke bugun evden çıkmasaydım diyorum

eşime istersen sen git ben gelmicem dedim yakın olsa neyse de şimdi burdab once servise bincem ki seviş acaip sallıyo sarsıyo insanı sonra 1 saat otobüs otobüs güzel de servis fena
sonra bende pişman olmıyım

kanama henüz yok cnm ama edet olcak gibi karın ağrım başladı geçen gün kanamam olduğunda böle olmuştu o yüzden yine olacak diye korkuyorum ama doğru söylüyosun kafa dağıtmak lazım ben hep yattığım için biyerede çıkamıyorum Allaha şükür halimize Allah beterindden saklasın bebeklerimizi bize bağışlasın çok güzel moral oldu söylediklerin sağol cnm

eşime istersen sen git ben gelmicem dedim yakın olsa neyse de şimdi burdab once servise bincem ki seviş acaip sallıyo sarsıyo insanı sonra 1 saat otobüs otobüs güzel de servis fena
sonra bende pişman olmıyım

uzakmış bide arabaya bincen araba çok beter sallıyo sen bilirsin ama bebek bence daha önemli

tatlım ya topic takibini nasıl yapıyorduk yani nasıl abone oluyorduk bulamadım bi türlü

canım ilk yazılan mesajın hemen sağ üstünde seçenekler var,oraya tıkla,bu konuya abone ol seçeneğini görüceksin,

sayfanın en üstü değil,ilk mesajın sağ üstünde

kızlar battaniyeye bayıldım. örgü pek bilmem iki ters bir yüz yani Türkan Şoray kirpiği, Zeki Müren dudağı yapamam ama ben de heveslendim bebişime yapsam el işi göz nuruma sarsam onu. zaten şimdik başlasam doğuma anca bitiririm gibi :)

Ben de orgu pek bilmiyorum ben de simdilerde baslamak'istiyorum battaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…