kızlar ya yine leke geldi bu 3. şimdiye kadar hep oldu geçti hani doktor da sorun yok diyodu ama neden oluyoki ya
zaten evden çıkasım yoktu şimdide iyice pimpiriklendim
bebekle alakalı sıkıntılarda genelde ilk12 haftada düşük oluyo diye biliyorum ben 13 haftanın sonundayım nerdeyse 14 haftalık oldu bebeğim bu kadının böyle konuşması saçma bikere bebekle alakalı sorun olmayıp rahimle alakalı sorun oluncada kanama olabiliyor stres mideme vurdu bugun hiçbişey yiyemedim o doktoru Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ne güzel karın ağrım kanamam kesilmişti şimdi yine başladı çok korkuyorum
Cok mu geldi ki. Onemli bisey degildir canim bence.
leke geliyosa bi yere gitme derim evde yat dinlen benimde yarım saattir karım ağrım başladı adet olucak gibi ağrıyor çok korkuyorum inşalah kan gelmez keşke bugun evden çıkmasaydım diyorum
kızlar ya yine leke geldi bu 3. şimdiye kadar hep oldu geçti hani doktor da sorun yok diyodu ama neden oluyoki ya
zaten evden çıkasım yoktu şimdide iyice pimpiriklendim
O kadın senin psikolojini bozdu,mutlaka kafanı dağıt bence,sana ne iyi geliyosa onu yap ne biliyim dizi izle,sevdiğin birine git,kitap oku,ya da nette bebiş videoları izle,bebişini hayal et,bi duşa gir,su seni negatif enerjilerden arındırır,sana tavsiyem,"Allah'ım/meleklerim o kadınla olan tüm bağlarımı şimdi kesin de".çünkü takıldın tabi doğal olarak,bak kanaman bile başladı o doktor müsvettesi yüzünden.Hiç hakkı yok senin canını sıkmaya.bize stres,üzüntü yasak.O kim ki,o senin kadar şanslı mı,bak sen mutluyum diye düşün,eşin sağlıklı,sen sağlıklısın,bebiş sağlıklı,fıstık gibi hamile kalmışsın,gerisi boş..Oynak bi müzik aç,duşa gir,bak hemen havan değişir...
eşime istersen sen git ben gelmicem dedim yakın olsa neyse de şimdi burdab once servise bincem ki seviş acaip sallıyo sarsıyo insanı sonra 1 saat otobüs otobüs güzel de servis fena
sonra bende pişman olmıyım
canım çok sağol,aradım yapmıyolar ama tiroid yapıyolarmış,o da lazımdı bana,iyi oldu.
eşime istersen sen git ben gelmicem dedim yakın olsa neyse de şimdi burdab once servise bincem ki seviş acaip sallıyo sarsıyo insanı sonra 1 saat otobüs otobüs güzel de servis fena
sonra bende pişman olmıyım
hani adetin son günlerinde leke gelir ya o şekilde 4 damla
normal mi acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-minik-bebislerine-aldigi-ciciler.html
bu topic i açmış arakdaşlardan biri alınan ya da alınacak şeyleri buradan takip edelim.
tatlım ya topic takibini nasıl yapıyorduk yani nasıl abone oluyordukbulamadım bi türlü
tatlım ya topic takibini nasıl yapıyorduk yani nasıl abone oluyordukbulamadım bi türlü
canım ilk yazılan mesajın hemen sağ üstünde seçenekler var,oraya tıkla,bu konuya abone ol seçeneğini görüceksin,
sayfanın en üstü değil,ilk mesajın sağ üstünde
Abone olunca noluyor ya ben bilemedim
Sağol tatlım :)canım ilk yazılan mesajın hemen sağ üstünde seçenekler var,oraya tıkla,bu konuya abone ol seçeneğini görüceksin,
sayfanın en üstü değil,ilk mesajın sağ üstünde
kızlar battaniyeye bayıldım. örgü pek bilmem iki ters bir yüz yani Türkan Şoray kirpiği, Zeki Müren dudağı yapamam ama ben de heveslendim bebişime yapsam el işi göz nuruma sarsam onu. zaten şimdik başlasam doğuma anca bitiririm gibi :)
Abonelikler bölümünde o konu başlığı çıkıyo,en son kim yazmış o yazıyo,senden sonra yeni mesaj varsa yazıyo,kısayol gibi yani hep girdiğin konuya.
Ben de orgu pek bilmiyorum ben de simdilerde baslamak'istiyorum battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?