Günaydın
Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem
Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.
günaydın kızlar ben 3 ayda 4 kiloya yakın aldım bayrama pantolon alıyım diyodum ama yok artık pantolonlarımın beli iyiden iyiye sıkıyo akşam gidip bitane alıcam düğme açıp oturuyorum birde son birkaç gündür temelli dar geliyo sanki kilom 10 gündür falan sabit olduğu halde...
bende bu hafta sonu doktra soracağım.ben çok grip olurum sinüzitim de var ve çok ağır gecer 15-20 gün sürer.doktor yaptır derse hemen yaptırıcam vallakızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
bu sıralar mevsimi heralde vurulmamız gerekir mi acaba, doktora da 2 hafta sonra gideceğim için sormadım henüz.
aslında biyerde okumuştum hamilelere bazı grip aşıları civa içerdiğinden zararlı zeka gelişimini olumsuz etkiler diyordu, tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
Kızlar 1de doktor randevum var.Başka bi hastaneye gidicem.Araştırma Hastanesi.Detaylı ultrason bedava.Şimdiden randevu alırsan 3 ay sonraya anca veriyolarmış.O yüzden şimdiden gidip alıcam.Tabi verirlerse.Gitmişken sıpamıda görücem inş.Devlet olduğu için nasıl bi muamele görcem bilmiyorum tedirginim biraz.İnşallah cinsiyet söyler.O söylemese de pazartesi kendi doktorum sölicek.Tabi sıpam gösterirse
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kızlar 1de doktor randevum var.Başka bi hastaneye gidicem.Araştırma Hastanesi.Detaylı ultrason bedava.Şimdiden randevu alırsan 3 ay sonraya anca veriyolarmış.O yüzden şimdiden gidip alıcam.Tabi verirlerse.Gitmişken sıpamıda görücem inş.Devlet olduğu için nasıl bi muamele görcem bilmiyorum tedirginim biraz.İnşallah cinsiyet söyler.O söylemese de pazartesi kendi doktorum sölicek.Tabi sıpam gösterirse
Canım ben Emsey hastanesine gidiyorum. Normal muayene ücreti 40TL. 2'li için doktor çoğu anne adayı yaptırmıyor o nedenle zorlamıyoruz dedi. Ben yinede yaptırmak istedim. Radyolojiden randevu al bidaha bana geleceğin zamana dedi. Gittim radyolojiye ultrason için. Sonucun yarım saatte çıktığını söylediler. Ve ücreti 40TL. Cuma günü test için gideceğim. Ama kan filan alınıyormu onu hiç bilmiyorum bişey söylemediler.
inşallah, teşekkür ederimbiz özel muayenehaneye gittiğimiz için bir sıkıntı olmuyor saat. Ama hastanede gidiyor olsam nasıl olur bilemem. Geçen Başkent Hastanesine gittim, randevum 4 buçuktaydı, taa 6da girebildim. Orası da çok yoğun oluyor. Eşim de ben de çalıştığımız için bu kadar çok izin alıp beklemek işimize gelmiyor
Dun gece ruyamda oglum olmustu emziriyordumikinci oglan mi geliyor acaba
Canım ben de kanamam olduğunda çok yıpratmıştım, üzmüştüm kendimi.. Şimdi düşünüyorum da bebişimi o kadar üzmeseymişim.. Biliyorum zor ama sen de yıpratma kendini. Düşünmeye vakit bulamayacağın şeylerle uğraş canım..Benim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun
Şekercim ben şifada yaptırıcam.. Doğum hastanesi orası güven veriyor bana..Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Benim arkadaşım hamile dün vuruldu canım doktoru izin vermiş. Ama ben vurulmayacağım. Daha önce hiç yaptırmadığım için nasıl atki eder bilmiyorum. O yüzden riske de atamam.. Bizim arkadaş grip aşısı oldu. Bir yıl hastalıktan kurtulamadı. Sınıf öğretmeni olmama rağmen yaptırmayacağım. Çocuklarla iç içeyim. Artık Allaha emanet. Doğal vitamin alıcam artık..kızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
bu sıralar mevsimi heralde vurulmamız gerekir mi acaba, doktora da 2 hafta sonra gideceğim için sormadım henüz.
aslında biyerde okumuştum hamilelere bazı grip aşıları civa içerdiğinden zararlı zeka gelişimini olumsuz etkiler diyordu, tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
günaydın kızlar ben 3 ayda 4 kiloya yakın aldım bayrama pantolon alıyım diyodum ama yok artık pantolonlarımın beli iyiden iyiye sıkıyo akşam gidip bitane alıcam düğme açıp oturuyorum birde son birkaç gündür temelli dar geliyo sanki kilom 10 gündür falan sabit olduğu halde...
Rüyadada olsa emzirmek ne muhteşem bişey değilmi.ben ne zaman rüyamda emzirdiğimi görsem çoook ama çok mutlu oluyorum. hemen doğsun istiyorum
Ben hep kız kıyafetleri görüyorum bakalım rüyalar tutacakmı : ))
günaydın!
aile hekimine gittinmi ben henüz gitmedim cuma günü kontrolden sonra inşallah herşey olumlu gider de ozaman gideceğim
Bir de ofisteyken uyku bu kadar bastırmasa ne güzel olcak..:18:
Ben kiz da goruyordumda hep kiz seyleri bakiyorum belki de allahtan uyari oglunda olsa cok sevecegimi hatirlatti bana. Cok seviyordum. Emzirmek harika bisey zaten cok ozledim emzirmeyi ya...
kızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
Ben son 6 senedir ilk kez 50 yi gördüm dün gece. Sabah kalktığımda 49 kiloydum.
Kilo sabit olsa da gobuslerimiz buyuyor ben 1 kilo aldim toplamda ama etek belleri olmuyor
bence al,o kadar rahat ki,kg aynı olsa bile belimiz de kalınlaşıyo bu aralar,ondan da rahatsız olursun.Likralı kot aldım ben hamileler için,o kadar rahat ki,tavsiye ederim.
bende 3 ayda 4 kılo aldım 57 kıloyla hamıle kaldım 61 olmuşuminşallah daha fazla almam bende cumartesı alışverıse cıkacağım eşimle kışlık taytlar alacağım badı fanıla ayakkabbı önce bana alışverış sonra bebişe bır tane lcw kot var bol kesin arkadaşım kendıne almış 2 kez gıymış yenı bırde ustüne badı cok şeker bayramdada onu gıyeceğim
Canım ben de 2,5 kg aldım. Genişleme oldu fazlasıyla.. Düğmeli pantolonlar o kadar rahatsız ediyordu ki hepsini kaldırdım. 5 tane hamiş pantolonu aldım.. Ohh göbişim çok rahat artık :))
8 mi,hay maşallah o kadına,biz iki taneyi zor yapıyoruz
Ahhh ahhh uyku isteğimiz ne olacak böyle bakalım. Vitamine başlayınca zımba gibi olacağım eminim :)) Bu arada göbiş fotoğrafına bakıcam şimdi:) akşam ben de eklicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?