2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın

Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem

hadı canım güzel haberlerle git gel

Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.

cok sevindim canım tebrıkler

bende 3 ayda 4 kılo aldım 57 kıloyla hamıle kaldım 61 olmuşum inşallah daha fazla almam bende cumartesı alışverıse cıkacağım eşimle kışlık taytlar alacağım badı fanıla ayakkabbı önce bana alışverış sonra bebişe bır tane lcw kot var bol kesin arkadaşım kendıne almış 2 kez gıymış yenı bırde ustüne badı cok şeker bayramdada onu gıyeceğim

Kızlar 1de doktor randevum var.Başka bi hastaneye gidicem.Araştırma Hastanesi.Detaylı ultrason bedava.Şimdiden randevu alırsan 3 ay sonraya anca veriyolarmış.O yüzden şimdiden gidip alıcam.Tabi verirlerse.Gitmişken sıpamıda görücem inş.Devlet olduğu için nasıl bi muamele görcem bilmiyorum tedirginim biraz.İnşallah cinsiyet söyler.O söylemese de pazartesi kendi doktorum sölicek.Tabi sıpam gösterirse

bende bu hafta sonu doktra soracağım.ben çok grip olurum sinüzitim de var ve çok ağır gecer 15-20 gün sürer.doktor yaptır derse hemen yaptırıcam valla

hangi hastane o? randevu alınca bize de yazar mısın,ne zamana verdiler,belki ben de giderim

Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Canım ben Emsey hastanesine gidiyorum. Normal muayene ücreti 40TL. 2'li için doktor çoğu anne adayı yaptırmıyor o nedenle zorlamıyoruz dedi. Ben yinede yaptırmak istedim. Radyolojiden randevu al bidaha bana geleceğin zamana dedi. Gittim radyolojiye ultrason için. Sonucun yarım saatte çıktığını söylediler. Ve ücreti 40TL. Cuma günü test için gideceğim. Ama kan filan alınıyormu onu hiç bilmiyorum bişey söylemediler.

Hangi hastane acaba? İstanbuldamıydın canım ?

Ben 5 sene önce gitmiştim araştırma hastanesine bebek için, ama çook kötüydü daha da gitmedim tabii şimdi şartlar değişmiştir kesin..Bizide gelince lütfen bilgilendirirmisin

40 çok ucuzmuş valla,kan+ultrason yapılıyo benim bildiğim,Cuma haberdar et olur mu,ne ödedin,kan da verdin mi diye ?

Anladım canım. Özel muayenehane ücretleri ne kadar acaba ? Tek gitmek istemiyorum çünkü kendimi bi tuhaf hissediyorum nedense..

Dun gece ruyamda oglum olmustu emziriyordum ikinci oglan mi geliyor acaba

Rüyadada olsa emzirmek ne muhteşem bişey değilmi.ben ne zaman rüyamda emzirdiğimi görsem çoook ama çok mutlu oluyorum. hemen doğsun istiyorum

Ben hep kız kıyafetleri görüyorum bakalım rüyalar tutacakmı : ))

Benim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun
Canım ben de kanamam olduğunda çok yıpratmıştım, üzmüştüm kendimi.. Şimdi düşünüyorum da bebişimi o kadar üzmeseymişim.. Biliyorum zor ama sen de yıpratma kendini. Düşünmeye vakit bulamayacağın şeylerle uğraş canım..
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Şekercim ben şifada yaptırıcam.. Doğum hastanesi orası güven veriyor bana..
Benim arkadaşım hamile dün vuruldu canım doktoru izin vermiş. Ama ben vurulmayacağım. Daha önce hiç yaptırmadığım için nasıl atki eder bilmiyorum. O yüzden riske de atamam.. Bizim arkadaş grip aşısı oldu. Bir yıl hastalıktan kurtulamadı. Sınıf öğretmeni olmama rağmen yaptırmayacağım. Çocuklarla iç içeyim. Artık Allaha emanet. Doğal vitamin alıcam artık..

Canım ben de 2,5 kg aldım. Genişleme oldu fazlasıyla.. Düğmeli pantolonlar o kadar rahatsız ediyordu ki hepsini kaldırdım. 5 tane hamiş pantolonu aldım.. Ohh göbişim çok rahat artık :))

Ben kiz da goruyordum da hep kiz seyleri bakiyorum belki de allahtan uyari oglunda olsa cok sevecegimi hatirlatti bana. Cok seviyordum. Emzirmek harika bisey zaten cok ozledim emzirmeyi ya...

günaydın!
aile hekimine gittinmi ben henüz gitmedim cuma günü kontrolden sonra inşallah herşey olumlu gider de ozaman gideceğim

Evet gittim. 5 haftalıkken Karataş Hastanesi'nde gittiiğim ilk dr demişti git kayıt yaptır diye. İi ki de gitmişim. Çok ilgili hemşireler de. Dr'a muayenede sormayı unuttuğun herşeyi sorabiliyosun. Sürekli kilonu tansiyonunu kontrol ediyolar. Rutin hemogram vb tahlilleri yapıyolar. Bi de 18. haftadan sonra ne zaman istersen gel bebişin kalp seslerini dinletiriz dopplerde dediler, çok mutlu oldum. İnsan hergün görmek istiyo, kalbinin atışını duymak istiyo. Hatta ben sürekli ultrason fotolarına baktıkça eşim eve de bi ultrason alalım bari, göbüşüne bağlar gezersin diye dalga geçmeye başladı. O yüzden ii oldu erken kayıt yaptırmam. Ama aile hekimimden hiç memnun değilim. Önceden de uyuzdum adama da bi kaç şey oldu iyice batmaya başladı. Aynı sağlık ocağında bi hekim daha var, ona aldırıcam kaydımı ama hemşirem değişmez inşallah

Ben kiz da goruyordum da hep kiz seyleri bakiyorum belki de allahtan uyari oglunda olsa cok sevecegimi hatirlatti bana. Cok seviyordum. Emzirmek harika bisey zaten cok ozledim emzirmeyi ya...

Tabiiki evladın ayrımı olurmu.. kızlar çok şeker ,erkekler çok cool oluyor.

Allah hangisini verirse başımızın üstünde,gönlümüzün köşkünde yeri var..Bu arada oğlunun ismi Kaan sanırım, benim oğlumun adıda Kaan..

Ben 15 yıldır vurulurum grip aşisı.doktora sordum vurulmak istiyorum dedim.vurulma sakın sonucta hamilesin grip ol ne olcak riske atma dedi.vurulmucam.ama hemen mikrob kapan biriyim kışın artık nasıl koruncam maskeyle falan dolaşırım artık

Ben son 6 senedir ilk kez 50 yi gördüm dün gece. Sabah kalktığımda 49 kiloydum.

Kilo sabit olsa da gobuslerimiz buyuyor ben 1 kilo aldim toplamda ama etek belleri olmuyor

bence al,o kadar rahat ki,kg aynı olsa bile belimiz de kalınlaşıyo bu aralar,ondan da rahatsız olursun.Likralı kot aldım ben hamileler için,o kadar rahat ki,tavsiye ederim.

Canım ben de 2,5 kg aldım. Genişleme oldu fazlasıyla.. Düğmeli pantolonlar o kadar rahatsız ediyordu ki hepsini kaldırdım. 5 tane hamiş pantolonu aldım.. Ohh göbişim çok rahat artık :))

sağolun kızlar ben daha çok erken die düşünüyodum ama değilmiş :) lcw den kot alıcam bakalım...evde zaten eşofmanlarım çok rahatsız ediyodu hamile eşofmanı almıştımda işe gelirken idare ederim dedim ama yok olmuyo ....

8 mi,hay maşallah o kadına,biz iki taneyi zor yapıyoruz

daha arada doğup ölenler var.çocuk çok ya kadın fazla üzerinde durmuyor.sakınmıyor. Bizim gibi üzerine düşmüyor hatta doğum dışında hastaneye bile gitmemiş hiç.

Ahhh ahhh uyku isteğimiz ne olacak böyle bakalım. Vitamine başlayınca zımba gibi olacağım eminim :)) Bu arada göbiş fotoğrafına bakıcam şimdi:) akşam ben de eklicem:)

Ben uyku bastırmasını felan geçtim, günde 20 saat de uyusam yetmiyo sanki. Bi de kısmen home ofis çalışıyorum zaten. Oturduğum yerde bile uyuyorum sürekli. İyice iş yapamaz oldum şimdiden. Kapıdan dışarı bile çıkmak gelmiyo içimden. Pijalamalarımı bile çıkarmak istemiyorum. Eşimin üstüne kalıyo herşey =( Geçer umarım yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…