2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yok o hic bosey yapmıyor sadece biraz buyuk ben rahat içiyorum ama mden bulaniyorsa zorlanabilirsin ozaman ikiye bolup icersin.
Onu da kahvaltidan sonra içiyorum.
Tasekkur ederim canim cok saol
Amin saol canim evet haklisin dogurana kadar diken ustunde olacaz

Elevit benim midemi bulandiriyor kocaman kokusuda igrenc

Ben dun demir den sonra korktum ona baslsmayi simdi bugunde onu test edicem bakalim..bebislerimiz icin karlanicaz zor oluyo ama annelik ..dun aglayinca ben acim yiyemiyorum bebegimi besliyemiyorm diye annem de yanimda bak diyo anne oldun bile gordun mu diyo anne olmak kolay miymis

Cok tesekkur ederim priorim.nerelerdesin nasilsin az geliyorsun

Canim demr ilacini ystmsdan hemen once ic.miden bulandirma.stshini kapamaz zaman

Ben de vereceğim o kremden

O ne gıcık dr imis oyle

canım ben bankacıyım.. ve bu aralar çok yoğunum o yüzden arada bakıp kaçıyorum... sen nasılsın.. herşey yolunda değil mi

Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Canım ben heryerden fiyat aldım,central'a gidiyorum ama orda maşallah 350 tl'yi buluyo.
Ben şöyle karar verdim,en hesaplısı: Bostancı tıp merkezi ikili kan testi 70 TL, Kızıltoprak ultrason görüntüleme (bostancı tıp'tan yönlendirirse laboratuardaki bayan) 100 tl ye ikili ultrason.Aynı gün kan verip,ultrasona girmek gerekiyomuş.Kanı 1 gün önce veya sonra veremiyosun aklında olsun.

günaydıın,12.hafta civarı tüm o çileler bitiyomuş,ben okumuştum

ay Pınar çok güldüm,ben de öyleyim

ekledim göbüş foto :18:

gözünüzaydın kızlar,ayy siz anlattıkça ben iyice heyecan yapıyorum randevuma,süper haberler,maşallah

ütüyü abarttım belim ağrıyor
ben de çok ayakta dikilirsen anında başlıyo belim ağrımaya,arada yürürsem ağrımıyo,mutlaka dinlen arada

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar

Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda

çok çok geçmiş olsun,hep okuyorum yazdıklarını,inşallah geçicek bu günlerin,sağlıkla büyüsün

Canim ben 12 haftalik hamileyim ama ultrasonda 11 haftalik cikiyor.Bebisimin boyu 44 mm.Yani 4 bucuk cm.Her bebek farklidir cnm.

benim de hep geriden geliyor ultrasonda,o da şundanmış,gerçi biliyosundur da,yine de yazayım dedim bilmeyen için,genelde 11+ diye çıkıyor ya,aslında 11 bitti 12'den gün alıyoruz,o yüzden aslında 12 haftalık diye biliyoruz.yani ultrason da,senin hesabın da doğru,11'i doldurdun,12'nin içindesin.

İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...

sen bana sor o nefes darlığını,ben boğulucak gibi oluyorum bazen,sanki oksijen yokmuş gibi,özellikle yemekten sonra.Çok derin nefes alırsam da midem bulanıyo anında.
Şimdi bebiş büyüdüğü için,mideyi sıkıştırıyomuş,o yüzden özellikle eskisi gibi öğünlerimizi yiyince nefesimiz sıkışıyomuş.az az sık yememiz lazım.Bişey yemeyince de oluyo o da normalmiş.Düşününce bile aklım almıyo,Allah öyle bir sistem yaratmış ki,o büyüyo,yavaş yavaş organlarımız geriye ittirip,kendine yer açıyo,gerçekten mucize,o yüzden de nefesimiz sıkışıyo.Tabi şükür ki bunu yaşıyoruz.

maşallah!!cinsiyeti bellimi?

yok şekerim belli değil,, doktorumuz erkeğe .enziyor ama net olarak 1 ay sonra söyleyebilirim dedi.. bekliyoruz heyecanla.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepsi inşallah.. sen nasılsın canım.. sıkıntın yoktur inşallah

Sonunda kocami uyandirdim annelerde gitti aksamacgelcekler tost yapiyor bana :)

10+6
Kizlar kilo aldimmi son bes alti gunde bilmiyorum

Eklentiler

• $2013-09-22 13.11.10.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben bu cumartesi Medipole gideceğim 2 li test için 217 TL istiyorlar

10 cm kadar,var gelen sey cok korkuyorum abimde burdaydi burdaysi kafasini dyvara vurdu aldirin bu cocugu bida olsun dedi gitti onun harucinde herkez ben abartiyomusum gibi davranuyor pihtiynis o bilmem neymid

Hala tedirginsindir eminim geçmiş olsun umarım bebişin büyüdüğünde bu günleri ve dayısının tepkisini gülerek hatırlarsınız

Azalması lazım canım korkulacak hiç bir şey yok bende azaldı derken 2 gündür bugün yine kötüyüm

Amin saol canim evet haklisin dogurana kadar diken ustunde olacaz

Elevit benim midemi bulandiriyor kocaman kokusuda igrenc

aynen katılıyorum arkadaşım, koca şeyi yutmak da çok zor, inanmıcaksın ama daha bu sabah keşfettim, hapı ikiye kırdım bol suyla çok rahat yuttum:))) şimdiye kadar neden böyle yapmadım diye yanarım:)))

kızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
bu sıralar mevsimi heralde vurulmamız gerekir mi acaba, doktora da 2 hafta sonra gideceğim için sormadım henüz.
aslında biyerde okumuştum hamilelere bazı grip aşıları civa içerdiğinden zararlı zeka gelişimini olumsuz etkiler diyordu, tabi ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu,sabah haberlerde dinledim ben genel olara asi olmamali diyordu hastalar ben gectigimiz senelerde oldum ancak cok hadtaligada yakalandim bu,sene olmayi dusubmuyorum

günaydın annişler dün cok yogundum gıremedim cutem haber varmı hastanede mı merak ettim

ben şahsen vurulmayı düşünmüyorum sende vurulma bence bır ara bir sürü laf cıktı grip iğnesı hakkında tabı yınede son karar senın

Bu,sabah haberlerde dinledim ben genel olara asi olmamali diyordu hastalar ben gectigimiz senelerde oldum ancak cok hadtaligada yakalandim bu,sene olmayi dusubmuyorum

canım benım tamda aklımdan geçiyordun nasılsın merak ettim senı dünde dünya kadar proje vardı elimde halada bıtmedı

Suay82 kendimi kontrol etmedim tuvalete girdin pede bakmadim bugun hersey degisecek insallah diye dusunuyorum canim

Suay82 kendimi kontrol etmedim tuvalete girdin pede bakmadim bugun hersey degisecek insallah diye dusunuyorum canim

tabı kuzum ne kadar ıyı düşünürsen o kadar ıyı olur ayrıca hiç korkma 9 ay kanamsı olup doğum yapan ınsanlar var yeterkı sen rahat ol hastaneden cıktın mı rapor mu aldım

haklısın benimde isyerime yakın ama doktorumdan vazgecemıyorum mıde bulantıların yada siskınlıgın varmı?

Şişkinliğim yok, hatta 1buçuk kilo civarında verdim ilk haftalar bişey yiyemedğim için.. Kaç senedir kilo vermeye uğraşıyorum, bırak vermeyi üzerine ekleyip duruyodum. Sıpam verdirdi azıcık da olsa =) Bulantılarım hafiflediği içn bişeyler yemeye başladım artık, yakında şişerim heralde Ama şişkinlik olmasın diye gebelik takip hemşiresi tuzu kes dedi bana. Normalde baya tuzlu yerim ama azaltmaya çalışıyorum, belki onun da faydası olur şişkinlik, ödem için...

ben hamile olmadan önce sağlık ocağından sormuştum.doktor dedi ki ,biz doktorken elimizin altında olmasına rağmen aşı olmuyoruz ,
her sene grip mikrobu değişiyormuş ,aşıyı da her sene o mikroba göre değiştiriyorlarmış.yine grip oluyorsun ama hafif atlatıyorsun .bazılarında hiç bir etki yapmıyor.sen bilirsin yine de doktoruna sor. o sana ve bebeğe zararlı olabilecek bir yönlendirme yapmaz sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…