Tasekkur ederim canim cok saolYok o hic bosey yapmıyor sadece biraz buyuk ben rahat içiyorum ama mden bulaniyorsa zorlanabilirsin ozaman ikiye bolup icersin.
Onu da kahvaltidan sonra içiyorum.
Amin saol canim evet haklisin dogurana kadar diken ustunde olacaz
Elevit benim midemi bulandiriyor kocaman kokusuda igrenc
Cok tesekkur ederim priorim.nerelerdesin nasilsin az geliyorsun
Canim demr ilacini ystmsdan hemen once ic.miden bulandirma.stshini kapamaz zaman
Ben de vereceğim o kremden
O ne gıcık dr imis oyle
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor
Futbolla çok ilgisi olmayan ben biraz önce Fatih Terim'e ağladımSeverim kendisini ama bu kadar da değil, ahh şu hormonlarrr
Eşim akşamdan beri haber izliyor. 'Yazık oldu' , 'Haketmedi' , 'Haberi bile yokmuş' diye söylenip duruyor.. Tv'de de eski videolar dönüyor,
gol sevinçleri falan. ' Kim böyle sevinebilir bir gole' dedi eşim. Ben de 'ağlıcam artık, yeter' deyip hüngür hüngür ağladım. Eşim de şoka girdi. Unuttu Terim'i falan :)) Zor sustum.
Töbee tööbbeee
Simcaaa
Nerde o göbiş fotoları şeker, ben de koyayım gazlı göbişimi:))
Ben de almak istiyorum o aleti. Ama fiyatları çok değişken 70'e de var, 270'e de .. Aslında onunla dinlemek de ayrı bir stres. Duyamazsın , ses gelmez, bir sorun olur hayyddiiii bakalım doğru doktoraa
Slm kizlar bugun ikiki taramya gittim sukurker olsun bi aksilik yok ense kakinligi nirmal urun kemigi olusmys boyu6,66 cm kipir kipirdi.ilk sirt ustu yatiyodu sonra sirtini dondu bise en sin namaz kkilargibi durdu cok guzeldi.kan verdim 2 3 güne cikarmis sonuc, cinsiyeti doktor gordu bise ama demedi cok erken dedi yanilma ihtimali cok ollabiliyomus cok mutluyum saatlerce bebegimi seyredebilirdim ultrasonda
gözünüzaydın kızlar,ayy siz anlattıkça ben iyice heyecan yapıyorum randevuma,süper haberler,maşallahKizlar size guzel bi haberim var.Bebegim 6 gun geriden geliyomus ama sebebi gec dollenmeymis.Bugun ultrasonda elini ayagini gordum.Kipir kipir oynuyodu.Ense olcumu falan hersey super dedi doktor.Artik endise etmene gerek yok dedi.Bide kalp atisini zorla dinletti.Kalbini dinletmeye basladi birden ses kesildi durmuyo ki yerinde kerata dinletmiyo sesini dedi.Gercektende cok asiri hareketliydi.Benim daha afyonum patlamamisti ama onun coktan patlamisti belliydi :)Cinsiyeti onumuzdeki ay goruruz dedi.Cok sukur bebegim saglikli.Bide bebegimiz bize ugurlu geldi.Kocam ona bi cocuk verecegim icin bana sifir araba aldi bugun.Yani cok mutluyum.Allah hepinize bu mutlulugu tattirsin.Ama sunu soluyum bebegimin iyi olmasi beni arabadan bin kat daha mutlu etti.Ayrica sizlerde iyi ki varsiniz.Cunku moralim bozuk oldugu zaman sizlerle paylasip moral buluyorum.Hep moralsizligimi paylasmak istemedim.Bugunde mutlulugumu paylasmak istedim.Bugun bebegimin hareketlerini gorunce icimdeki canlinin bi ruhu olduguna ve gercekten anne olacagima inandim.Bebegim beni mutluluk sarhosu etti masallaaaahhhh.
ben de çok ayakta dikilirsen anında başlıyo belim ağrımaya,arada yürürsem ağrımıyo,mutlaka dinlen aradaütüyü abarttım belim ağrıyor
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar
Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda
Canim ben 12 haftalik hamileyim ama ultrasonda 11 haftalik cikiyor.Bebisimin boyu 44 mm.Yani 4 bucuk cm.Her bebek farklidir cnm.
İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...
Kalp çarpıntım yok şükürler olsun ama derin derin nefes alınca oksijeni hissediyorum ... Bugün çağırdı doktorum aslında ama geç bir saatte ilettiler bana .. Yarın sabah gideceğim artık.. Hamile kaldığımı bildiğimden beri mide sorunu yaşıyorum, tahminim nefes darlığını da mideden dolayı yaşadığım yolunda ama yarın belli olur artık.
maşallah!!cinsiyeti bellimi?
ben normal jinekolojik kontrollerim için oraya giderdim evime yakın diye. sema hanıma giderdim.
şimdi başka doktorum var. ne kadar dediler ki doğum için?[/QUOT5
5 tane özel hastane ismi verdi.en uygunu 3200 den başlıyo 6000tl ye kadar gidiyo
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
10 cm kadar,var gelen seycok korkuyorum abimde burdaydi burdaysi kafasini dyvara vurdu aldirin bu cocugu bida olsun dedi gitti onun harucinde herkez ben abartiyomusum gibi davranuyor pihtiynis o bilmem neymid
Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor
Amin saol canim evet haklisin dogurana kadar diken ustunde olacaz
Elevit benim midemi bulandiriyor kocaman kokusuda igrenc
kızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
bu sıralar mevsimi heralde vurulmamız gerekir mi acaba, doktora da 2 hafta sonra gideceğim için sormadım henüz.
aslında biyerde okumuştum hamilelere bazı grip aşıları civa içerdiğinden zararlı zeka gelişimini olumsuz etkiler diyordu, tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu,sabah haberlerde dinledim ben genel olara asi olmamali diyordu hastalar ben gectigimiz senelerde oldum ancak cok hadtaligada yakalandim bu,sene olmayi dusubmuyorum
Suay82 kendimi kontrol etmedim tuvalete girdin pede bakmadim bugun hersey degisecek insallah diye dusunuyorum canim
haklısın benimde isyerime yakın ama doktorumdan vazgecemıyorum mıde bulantıların yada siskınlıgın varmı?
ben hamile olmadan önce sağlık ocağından sormuştum.doktor dedi ki ,biz doktorken elimizin altında olmasına rağmen aşı olmuyoruz ,kızlaar bişey soracam, aranızda grip aşısı olacak olan veya olmuş olanlar var mı?
bu sıralar mevsimi heralde vurulmamız gerekir mi acaba, doktora da 2 hafta sonra gideceğim için sormadım henüz.
aslında biyerde okumuştum hamilelere bazı grip aşıları civa içerdiğinden zararlı zeka gelişimini olumsuz etkiler diyordu, tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?