2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ahhh ahhh uyku isteğimiz ne olacak böyle bakalım. Vitamine başlayınca zımba gibi olacağım eminim :)) Bu arada göbiş fotoğrafına bakıcam şimdi:) akşam ben de eklicem:)

Vitamin kullaniyorum ama yine uykum va

Son düzenleme:

bu arada ben defacto'dan da 2 tane hamile pantolonu aldım,orası da hesaplı baya,kumaş,bol,ama üstüme rahat olanı aldım,1 beden küçüğü de olmuştu ama rahat olanı seçtim,hata yapmışım,o kadar esnedi ki,şimdi terziye vericem.Aklınızda olsun kızlar.Kot likralı olunca o hep tam oluyo ama kot harici alırsanız esneme payını da ekleyin.

Son düzenleme:
hangi hastane o? randevu alınca bize de yazar mısın,ne zamana verdiler,belki ben de giderim

İstanbul-Avrupa yakası Zeytinburnunda adı Süleymaniye KAdın doğum araştırma hastanesi.Ablam ordan randevu aldı bedavaya çektiler.Bende bugün gidicem bakalım inş. randevu alabilirim.3 aya anca veriyolarmış.Zaten detaylıya 24. haftada giriliyor.Şansımı denicem.

Oglusumun adasinin annesisin yani . Oglumda olsa cok sevinirim kizim olmadigi icin kiz da cok istiyorum tabi

ben de aynıyım,köpüşümü bile gezdirince hemen yoruluyorum,adım atasım gelmiyo,bıraksalar bütün gün kalkmıycam..

Valla bende çok huzursuz bir dönemdeyim.Zaten hamilelik öncesi mide sorunum vardı.Şimdi çoğaldı bulantı dersen hiç eksik değil,öğürme desen muhakkak var,halsizlik desen had safhada.Çalışmama rağmen evime gider yemeğimi yapar yemek sonrası mutfağımı 1 saat temizler,toz alır,yerleri silerdim şimdi hiç kolumu kaldıramıyorum.Sağolsun annemle aynı apartmandayız kadın her işime koşturuyor yemek dahil.Kendime bakamıyorum iştahsızım bünyem iyice düştü.Giyinmek bile zor geliyor ki ben bakkala bile saçımı başımı düzeltmeden gitmezdimBiran önce hayırlısıyla geçse şu dönem

Anladım cnm sen bi tecrübe et devlet hastanesini, ona göre bizde bir deneriz şansımızı.: )
3 ay sonraya veriyorlarsa şimdiden gitmek en mantıklısı çok iyi düşünmüşsün..

Oglusumun adasinin annesisin yani . Oglumda olsa cok sevinirim kizim olmadigi icin kiz da cok istiyorum tabi

Evett öyleymişim

İnsan hepsinin tadını almak istiyor ama benim önüm açık..

Çoooook çocuk yapmak istediğim için elbette bi tane kızı bulurum diye düşünüyorum

Kızlar sizinde ara ara karın ağrınız ve bel ağrınız oluyor mu?Çok değil ama bazı günler bende oluyor.Acaba rahimin genişlemesinden mi kaynaklanıyor?

ben öncesinde de senin kadar hareketli olamadım hiç bi zaman, üşengeç insanımdır zaten pek sevmem ev işini ama mecburen yapıyodum. ama birisi gel dışarı çıkalım dese 5 dakikada hazır olurdum. şimdi eşimin yataktan çıkarmak için bile yarm saat bil dökmesi gerekiyo. ama benim bulantılarım baya azaldı çok şükür. yakında toparlanırız inşallah...

Ooo sen azimlisin baya . Ben 3. Yu pek dusunmuorum belki ilerde. Tabi Allah bilir. Hani bunlar okula baslar fikan belki o zaman . Senin kaan kac yasinda benimki 5 gun sonra 3 yasini dolduracak

Anladım cnm sen bi tecrübe et devlet hastanesini, ona göre bizde bir deneriz şansımızı.: )
3 ay sonraya veriyorlarsa şimdiden gitmek en mantıklısı çok iyi düşünmüşsün..

Döndüğümde haberdar ederim kızlar.

ben de aynıyım,köpüşümü bile gezdirince hemen yoruluyorum,adım atasım gelmiyo,bıraksalar bütün gün kalkmıycam..

al benden de o kadar. tasması bile külçe gibi geliyo. normalde sabah ben akşam eşim çıkartırdı, şimdi tamamen ona kaldı ihale =) senin köpüşle ilgili ekstra bişi yapıldı mı. benim vet kist parazit aşısını 3 ayda 1 den 2 ayda 1 e indirdi sadece. başka bişeye gerek yok dedi. dr.a sormayı da unuttum.

Kızlar sizinde ara ara karın ağrınız ve bel ağrınız oluyor mu?Çok değil ama bazı günler bende oluyor.Acaba rahimin genişlemesinden mi kaynaklanıyor?

bel değil ama kasık ağrısı oluyo bende bazen. Ara ara da bööle adet ağrısı gibi ağrılarım ve hafif kramplarım oluyo ama normal sanırım.

bende bugün 9+3 üm bende de çok sık olmasa da ara ara oluyır canım
Ben doktoruma dormuştum rahim genişlemesindenmiş
ama eğer idrarında yanma varsa enfeksiyon da olabilir idrar tetkiki yapalım dedi yanmam yokto ama yinede yaptık sorun yok
ozaman rahim genişlemesindendir dedi

Ooo sen azimlisin baya . Ben 3. Yu pek dusunmuorum belki ilerde. Tabi Allah bilir. Hani bunlar okula baslar fikan belki o zaman . Senin kaan kac yasinda benimki 5 gun sonra 3 yasini dolduracak

Şu an çok azimliyim ama bebek huysuz olur, beni çıldırma noktasına getirirse bilmem

4 yaş arayla Allah verirse 5-6 çocuk istiyorum inşallah..

Benim Kaanım 4.5 yaşında şu an canım.Gecen sene kreşe gidiyordu bu sene aynı okulun Anaokuluna gidiyor.

Gecen seneden beri ewde boşluk oluştu, o okuldayken ev bomboş kaldı..Oyuzden şimdi düşünmesende okula başladıklarında mutlaka istersin eminim

40 çok ucuzmuş valla,kan+ultrason yapılıyo benim bildiğim,Cuma haberdar et olur mu,ne ödedin,kan da verdin mi diye ?

Tamam canım haber veririm tabiki. Dün aslında aradım hastaneyi. Randevu saatimi teyit ettim. Bide sordum 2'li için sırf ultrasonmu çekiliyor yoksa kanda alınıyormu diye. Kanda alınıyor dediler. Bakalım görcez cuma günü.

Bebek ozlemi hic bitmez ki ya onun da farkindayim da. Gelecekleri icin diyorum ben. Normak dogumsun sanirim ben sezaryen oldugum icin senin kadar yapma hakkim zaten yok

benim ağrım oluyo,aniden ayağa kalkınca,yatakta hızlı dönünce,tam doktorun karın ultrasonunda bebişe baktığı yer ağrıyo.bazen sağ,bazen sol taraf. her seferinde bebişim ses verdi diyorum,seviniyorum belim de ayakta uzun durursam çok ağrıyo,ofiste de masa başındayım,öyle de ağrıyo,mutlaka dolaşıyorum ara ara,yoksa oturamıyorum artık.dolaşınca,tuvalete yürüyünce falan iyi geliyo.doktorum da demişti,ara sıra pozisyon değiştirmek gerekiyo diye.belimiz kalınlaşıyo ya bebişi taşımak için,ondan ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…