Canım kendimden örnek vereyim yaklaşık 5 cm =)
Canim ben 12 haftalik hamileyim ama ultrasonda 11 haftalik cikiyor.Bebisimin boyu 44 mm.Yani 4 bucuk cm.Her bebek farklidir cnm.
10+5 benim bebek 4.83 boyu
Bir de şunu atlamamak lazım her bebişin farklı olabilir.. Dün ultrasondan sonra baktım yaklaşık 5 cm idi.. Bi de göbekliymiş benim evlat =) kocaman bi göbişi varmış eşimin heyecanını izlemekden ben göremedim ama =) öyleymiş.
Kızlar ben de nisan annesi oluyorum inşallah. 9+2'deyim bugün. Hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz umarım.
Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor
Günaydın
Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem
Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.
Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.
Günaydın
Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem
Günaydın
Şişkinliğim yok, hatta 1buçuk kilo civarında verdim ilk haftalar bişey yiyemedğim için.. Kaç senedir kilo vermeye uğraşıyorum, bırak vermeyi üzerine ekleyip duruyodum. Sıpam verdirdi azıcık da olsa =) Bulantılarım hafiflediği içn bişeyler yemeye başladım artık, yakında şişerim heraldeAma şişkinlik olmasın diye gebelik takip hemşiresi tuzu kes dedi bana. Normalde baya tuzlu yerim ama azaltmaya çalışıyorum, belki onun da faydası olur şişkinlik, ödem için...
Akşam olmaz sana şimdi. Ben haftaları sayıyorum sanki hiç geçmiyor zaman.
En iyisi netten bebekle ilgili seyler oku en iyisi o yoksa gecmiyoo hic bilirimmm
günaydın güzel annişlerr : ))
İki gündür oğlumun okuluyla uğraşıyorum .
Serviste sorun çıktı yol ters diye adamlar almak istemiyorlar bende inatla uğraşıyorum işte.
Sinirlerim tavan yaptı iyice eşime çatıyorum ne kadar ters biyerde oturuyoruz biz, taşınalım diyee sevmiyorum zaten burayı bu da tuz biber oldu ..
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
Buarada kontrolüm akşam demişsin.bende akşamları gitmek istiyorum çünkü eşim gndüzleri yoğun çalışıyor.herhangi bi sorun olmuyor değilmi akşam gidince.Hani acillikmiş gibi algılamalarını istemem : )
canın çekiyorsa iyi ve temiz yapan bir yerden nefsin körelsin diye az bir şey ye.yoksa aklından çıkmaz.ama sen pişirme elini sürme,hurafe gerçi bu konular ama nebilim ciğer lekesi olur derler tesadüf müdür nedirilk hamileliğimde hiç bişey aşermemiştim bunda da aşermiyordum ta ki aklima ciğer gelene kadar...baya baya canm çekiyo yani :)
canın çekiyorsa iyi ve temiz yapan bir yerden nefsin körelsin diye az bir şey ye.yoksa aklından çıkmaz.ama sen pişirme elini sürme,hurafe gerçi bu konular ama nebilim ciğer lekesi olur derler tesadüf müdür nedir
,bende de var annem yemiş bana hamileyken sağ baseninde ciğer gibi bir leke var küçücük.gülde koklama derler.
nasıl bir bilimsel açıklaması var bilmem.
eski konşularımız sürekli sakatat yerdi.kadının 8 tane çocuğu var hiç birinde öyle bir şey görmedim.
günaydın kızlar ben 3 ayda 4 kiloya yakın aldım bayrama pantolon alıyım diyodum ama yok artık pantolonlarımın beli iyiden iyiye sıkıyo akşam gidip bitane alıcam düğme açıp oturuyorum birde son birkaç gündür temelli dar geliyo sanki kilom 10 gündür falan sabit olduğu halde...
günaydın kızlar ben 3 ayda 4 kiloya yakın aldım bayrama pantolon alıyım diyodum ama yok artık pantolonlarımın beli iyiden iyiye sıkıyo akşam gidip bitane alıcam düğme açıp oturuyorum birde son birkaç gündür temelli dar geliyo sanki kilom 10 gündür falan sabit olduğu halde...
Ben bu cumartesi Medipole gideceğim 2 li test için 217 TL istiyorlar
Hala tedirginsindir eminim geçmiş olsun umarım bebişin büyüdüğünde bu günleri ve dayısının tepkisini gülerek hatırlarsınız
Azalması lazım canım korkulacak hiç bir şey yok bende azaldı derken 2 gündür bugün yine kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?