2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar, benim mide bulantılarım yine fazlalaştı. Ağzımdaki acı tadda azalıncağına iyice artıyor.

Canım kendimden örnek vereyim yaklaşık 5 cm =)
Canim ben 12 haftalik hamileyim ama ultrasonda 11 haftalik cikiyor.Bebisimin boyu 44 mm.Yani 4 bucuk cm.Her bebek farklidir cnm.

10+5 benim bebek 4.83 boyu

Biz 11. haftanın sonunda 12. haftanın başında görmeye gideceğiz bebeğimi. Boyu daha ne kadar uzar diye merak ettim. Nette farklı farklı cm ler vermişler kafam karıştı.
E3sme3r bide göbeğimi var minnişinin Yesinler koca göbeğini

Cutemom çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha yaşamazsın.

Kızlar ben de nisan annesi oluyorum inşallah. 9+2'deyim bugün. Hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz umarım.

Hoşgeldin inji. Bende 9. haftanın içindeyim. Aynıyız seninle

Benim de 5. ve 6. haftada çok bulantım vardı. Sonra birden kesildi, korktum ben de bi sorun mu var acaba diye. Dün dr.a gittik. 9+3'teyim. Bebişim de 2buçuk santim olmuş. Dr gayet güsel gidio herşey dedi. Sen de ferah tut içini. Benim gibi kurtulmuşsundur inşallah sen de bulantılarından...

Günaydın

Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem

Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.

günaydın güzel annişlerr : ))

İki gündür oğlumun okuluyla uğraşıyorum .

Serviste sorun çıktı yol ters diye adamlar almak istemiyorlar bende inatla uğraşıyorum işte.

Sinirlerim tavan yaptı iyice eşime çatıyorum ne kadar ters biyerde oturuyoruz biz, taşınalım diyee sevmiyorum zaten burayı bu da tuz biber oldu ..

Günaydın

Bu akşam doktor kontrolüm var, bu heyecanla akşama kadar vakit nasıl geçer bilmem

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

Buarada kontrolüm akşam demişsin.bende akşamları gitmek istiyorum çünkü eşim gndüzleri yoğun çalışıyor.herhangi bi sorun olmuyor değilmi akşam gidince.Hani acillikmiş gibi algılamalarını istemem : )

günaydın!
aile hekimine gittinmi ben henüz gitmedim cuma günü kontrolden sonra inşallah herşey olumlu gider de ozaman gideceğim

Günaydınlaaarrr ptesi ikili için kan vermiştim. Sonuç çıkmış. Az önce doktorum aradı. Bir sorun yokmuş çok şükür.

oh oh maşallah canım

Akşam olmaz sana şimdi. Ben haftaları sayıyorum sanki hiç geçmiyor zaman.

hiç sorma yaa, aslında her günün tadını çıkarmak lazım ama insan yine de bir an önce bebeğini görmek kavuşmak istiyor

En iyisi netten bebekle ilgili seyler oku en iyisi o yoksa gecmiyoo hic bilirimmm

biraz işlerim var zaten öğleden önce dışarda. öğleden sonra da dediğin gibi netten birşeyler okurum ofiste

inşallah, teşekkür ederim biz özel muayenehaneye gittiğimiz için bir sıkıntı olmuyor saat. Ama hastanede gidiyor olsam nasıl olur bilemem. Geçen Başkent Hastanesine gittim, randevum 4 buçuktaydı, taa 6da girebildim. Orası da çok yoğun oluyor. Eşim de ben de çalıştığımız için bu kadar çok izin alıp beklemek işimize gelmiyor

ilk hamileliğimde hiç bişey aşermemiştim bunda da aşermiyordum ta ki aklima ciğer gelene kadar...baya baya canm çekiyo yani :)
canın çekiyorsa iyi ve temiz yapan bir yerden nefsin körelsin diye az bir şey ye.yoksa aklından çıkmaz.ama sen pişirme elini sürme,hurafe gerçi bu konular ama nebilim ciğer lekesi olur derler tesadüf müdür nedir
,bende de var annem yemiş bana hamileyken sağ baseninde ciğer gibi bir leke var küçücük.gülde koklama derler.
nasıl bir bilimsel açıklaması var bilmem.
eski konşularımız sürekli sakatat yerdi.kadının 8 tane çocuğu var hiç birinde öyle bir şey görmedim.

8 mi,hay maşallah o kadına,biz iki taneyi zor yapıyoruz

günaydın kızlar ben 3 ayda 4 kiloya yakın aldım bayrama pantolon alıyım diyodum ama yok artık pantolonlarımın beli iyiden iyiye sıkıyo akşam gidip bitane alıcam düğme açıp oturuyorum birde son birkaç gündür temelli dar geliyo sanki kilom 10 gündür falan sabit olduğu halde...

Ben son 6 senedir ilk kez 50 yi gördüm dün gece. Sabah kalktığımda 49 kiloydum.

Kilo sabit olsa da gobuslerimiz buyuyor ben 1 kilo aldim toplamda ama etek belleri olmuyor

Son düzenleme:

bence al,o kadar rahat ki,kg aynı olsa bile belimiz de kalınlaşıyo bu aralar,ondan da rahatsız olursun.Likralı kot aldım ben hamileler için,o kadar rahat ki,tavsiye ederim.

bende cumartesi medipole gidiyorum ama avrupa yakasındaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…