Şu an çok azimliyim ama bebek huysuz olur, beni çıldırma noktasına getirirse bilmem
4 yaş arayla Allah verirse 5-6 çocuk istiyorum inşallah..
Benim Kaanım 4.5 yaşında şu an canım.Gecen sene kreşe gidiyordu bu sene aynı okulun Anaokuluna gidiyor.
Gecen seneden beri ewde boşluk oluştu, o okuldayken ev bomboş kaldı..Oyuzden şimdi düşünmesende okula başladıklarında mutlaka istersin eminim
Bebek ozlemi hic bitmez ki ya onun da farkindayim da. Gelecekleri icin diyorum ben. Normak dogumsun sanirim ben sezaryen oldugum icin senin kadar yapma hakkim zaten yok
ben öncesinde de senin kadar hareketli olamadım hiç bi zaman, üşengeç insanımdır zatenpek sevmem ev işini ama mecburen yapıyodum. ama birisi gel dışarı çıkalım dese 5 dakikada hazır olurdum. şimdi eşimin yataktan çıkarmak için bile yarm saat bil dökmesi gerekiyo. ama benim bulantılarım baya azaldı çok şükür. yakında toparlanırız inşallah...
Maşallah kalabalık aileleri çok severim ben ama o kadar çocuğa bakmak gözümde büyüyor. Zaten memur eşiyim 2 çocuktan fazlası bize ağır gelir ama isterdim 4 tane kızım olsun boy boy
Tam olarak neresindesin canım =)
Ben gelecekten umutluyum nedense.Artık bi çok şey daha kolay gibi geliyor.Ve onlar dogup okul zamanına gelinceye kadar kimbilir daha neler değişecek, güzelleşecek..Bebek özlemi,onun kokusu çok çok güzel.6 çocuk olsada o özlem bitmez bencede..
Evet normal doğum yaptım canım.
Zaten benm gibi 6 çocuk düşünene de hiç rastlamadım .tek deli benim sanırım
al benden de o kadar. tasması bile külçe gibi geliyo. normalde sabah ben akşam eşim çıkartırdı, şimdi tamamen ona kaldı ihale =) senin köpüşle ilgili ekstra bişi yapıldı mı. benim vet kist parazit aşısını 3 ayda 1 den 2 ayda 1 e indirdi sadece. başka bişeye gerek yok dedi. dr.a sormayı da unuttum.
kayışdağ tarafı ya sen?
Allah hepimize bol bol kazançlar versin de istediğimiz kadar bebiş yapıp, güzel şartlarda bakabilelim inşallah
bende cumartesi medipole gidiyorum ama avrupa yakasındaki :)
Benim arkadasim vardi 5 cocuk dusunen de 2. Dogunca vazgecmisti. Simdi ikisi okula basladi 1 tane daha yapabilirim diyorgelecekmderken maddi olarak dusundum yani 5 cocukla misal 2 cocuga ayni gelecek saglanmaz diye ama zaman gosterck herseyi.
Amin. Önemli olan hayırlı evlat olmaları. Dün haber okudum uyuşturucu bağımlısı genç annesini bıçaklamış içim cız etti. Annesi can çekişirken bağırıyormuş birde ölmedin mi daha diye. Buda evlat işte anne katili. Allah hayırlı aklı başında güzel evlatlar nasip etsin bizlere.
Aslında iyi ki varlar,o da olmasa hiç yürüyüş yapmıycam,hem hava almak,hem de yürümek iyi geliyo.
Ben de kedi de var,o yüzden hemen veterinerime danışmıştım,o da anne zaten.Aşıları tam hiçbişey olmaz demişti.Hatta veterinerde hamile,kocaman göbüşlü,köpüşü de kucağında birini görmüştüm,çok hoşuma gitmişti.
Doktoruma da ilk sorduğum konuydu.hepsinin aşıları olduğu sürece hiçbişey olmazmış,özellikle köpüşün hiçbir zararı yok,hiçbişey olmaz dedi,hatta ben onu hep öperim,sıkıştırırım dedim,olsun,hiçbişey olmaz dedi
Sadece sokak kedilerini yasakladı,haşır neşir olma,kucağına alma dedi,ona üzüldüm valla.
Çünkü özellikle kedinin aşısı olmalıymış,toksoplazma kedinin dışkısından geçermiş.O da şöyle,kedi aşısız olucak,dışkıyı çıplak elle alıp,elimizi yıkamadan yemek yapınca geçermiş.yani imkansızzaten daha çok iyi yıkanmayan yeşillikten geçermiş.Ben yıllardır sokak kedilerini,köpeklerini seviyorum,kucağıma alıyorum,ona rağmen toksoplazma testim negatif çıktı,yani geçirmemişim hala.O yüzden merak etme hele ki köpüşten hiçbişey geçmiyo bize..
sen benim işyerime baya yakınsın ben k.bakkalköy tarafında çalışıyorum.
tünaydın kızlar bu arada. 5-6 çocuk düşünen arkadaşı kutluyor hayatında muvaffakiyetler diliyorum. ben de sezeryan olduğumdan ve tabi gelecek kaygısından o kadar çocuk düşünemiyorum. zaten eşimle de aynı fikirdeyiz. 2 tane ben doğurcam onlar büyüdüklerinde de 1 tane yavrumuzu yuvadan alacağız biz. Allah o günleri nasip eder inş.
Amin. Önemli olan hayırlı evlat olmaları. Dün haber okudum uyuşturucu bağımlısı genç annesini bıçaklamış içim cız etti. Annesi can çekişirken bağırıyormuş birde ölmedin mi daha diye. Buda evlat işte anne katili. Allah hayırlı aklı başında güzel evlatlar nasip etsin bizlere.
Bu arada daha 3.ayda bizim topic 910 sayfa olmuş:)2013 nisan annelerinin bile 4500 sayfa şuandaDDD
merhaba kızlar yardım edin hasta oldum yaa bütün gece uyumadım burnumun tıkalı olmasından. şimdide şar şar akıo ne yapmam lazım dr mu arasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?