2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah kalabalık aileleri çok severim ben ama o kadar çocuğa bakmak gözümde büyüyor. Zaten memur eşiyim 2 çocuktan fazlası bize ağır gelir ama isterdim 4 tane kızım olsun boy boy

Bebek ozlemi hic bitmez ki ya onun da farkindayim da. Gelecekleri icin diyorum ben. Normak dogumsun sanirim ben sezaryen oldugum icin senin kadar yapma hakkim zaten yok

Ben gelecekten umutluyum nedense.Artık bi çok şey daha kolay gibi geliyor.Ve onlar dogup okul zamanına gelinceye kadar kimbilir daha neler değişecek, güzelleşecek..Bebek özlemi,onun kokusu çok çok güzel.6 çocuk olsada o özlem bitmez bencede..

Evet normal doğum yaptım canım.

Zaten benm gibi 6 çocuk düşünene de hiç rastlamadım .tek deli benim sanırım

Başak burcuyum dersem yeterli olur sanırımTemizlik takıntım çok fazla ama hamile kaldığım günden beri hatta şüphelendiğim günden beri iş yapmıyorum.Çünkü ilk gebeliğim ağır bir temizlik sonrasında sonlanmıştı o yüzden bu sefer tedbir kuldan takdir Allah'tan dedim.Yemek yemeyi çok seviyorum aslında bir saniye boş durmaz boğazım ve ona rağmen zayıfım.Fakat şuan yemek düşüncesi bile tiksindiriyor beni hele sulu yemek hiç yiyemiyorum illa katı olacak.Ağızdaki acı tat ise son darbe zaten su içerken apacı oluyor midem şişiyor hazımsızlık yapıyor.Su içmeye kokar oldum desem yeridir.Umarım şu 3 aylık dönemden sonra geçer yoksa ben kendimden geçicemDD

Maşallah kalabalık aileleri çok severim ben ama o kadar çocuğa bakmak gözümde büyüyor. Zaten memur eşiyim 2 çocuktan fazlası bize ağır gelir ama isterdim 4 tane kızım olsun boy boy

Allah hepimize bol bol kazançlar versin de istediğimiz kadar bebiş yapıp, güzel şartlarda bakabilelim inşallah

Benim arkadasim vardi 5 cocuk dusunen de 2. Dogunca vazgecmisti. Simdi ikisi okula basladi 1 tane daha yapabilirim diyor gelecekmderken maddi olarak dusundum yani 5 cocukla misal 2 cocuga ayni gelecek saglanmaz diye ama zaman gosterck herseyi.

Aslında iyi ki varlar,o da olmasa hiç yürüyüş yapmıycam,hem hava almak,hem de yürümek iyi geliyo.
Ben de kedi de var,o yüzden hemen veterinerime danışmıştım,o da anne zaten.Aşıları tam hiçbişey olmaz demişti.Hatta veterinerde hamile,kocaman göbüşlü,köpüşü de kucağında birini görmüştüm,çok hoşuma gitmişti.

Doktoruma da ilk sorduğum konuydu.hepsinin aşıları olduğu sürece hiçbişey olmazmış,özellikle köpüşün hiçbir zararı yok,hiçbişey olmaz dedi,hatta ben onu hep öperim,sıkıştırırım dedim,olsun,hiçbişey olmaz dedi

Sadece sokak kedilerini yasakladı,haşır neşir olma,kucağına alma dedi,ona üzüldüm valla.

Çünkü özellikle kedinin aşısı olmalıymış,toksoplazma kedinin dışkısından geçermiş.O da şöyle,kedi aşısız olucak,dışkıyı çıplak elle alıp,elimizi yıkamadan yemek yapınca geçermiş.yani imkansız zaten daha çok iyi yıkanmayan yeşillikten geçermiş.Ben yıllardır sokak kedilerini,köpeklerini seviyorum,kucağıma alıyorum,ona rağmen toksoplazma testim negatif çıktı,yani geçirmemişim hala.O yüzden merak etme hele ki köpüşten hiçbişey geçmiyo bize..

kayışdağ tarafı ya sen?

sen benim işyerime baya yakınsın ben k.bakkalköy tarafında çalışıyorum.

tünaydın kızlar bu arada. 5-6 çocuk düşünen arkadaşı kutluyor hayatında muvaffakiyetler diliyorum. ben de sezeryan olduğumdan ve tabi gelecek kaygısından o kadar çocuk düşünemiyorum. zaten eşimle de aynı fikirdeyiz. 2 tane ben doğurcam onlar büyüdüklerinde de 1 tane yavrumuzu yuvadan alacağız biz. Allah o günleri nasip eder inş.

Allah hepimize bol bol kazançlar versin de istediğimiz kadar bebiş yapıp, güzel şartlarda bakabilelim inşallah

Amin. Önemli olan hayırlı evlat olmaları. Dün haber okudum uyuşturucu bağımlısı genç annesini bıçaklamış içim cız etti. Annesi can çekişirken bağırıyormuş birde ölmedin mi daha diye. Buda evlat işte anne katili. Allah hayırlı aklı başında güzel evlatlar nasip etsin bizlere.

Kizlarrrr hepimizin bebisleri koc burcu olacak iyi özellikleri cok
Olumsuz ozellikleri bilmem

Benim arkadasim vardi 5 cocuk dusunen de 2. Dogunca vazgecmisti. Simdi ikisi okula basladi 1 tane daha yapabilirim diyor gelecekmderken maddi olarak dusundum yani 5 cocukla misal 2 cocuga ayni gelecek saglanmaz diye ama zaman gosterck herseyi.

Öylemii çok merak ettim onu..Çünkü gerçekten hiç rastlamadım okadar çocuk isteyene, kime desem sanki kötü bişey söylüyomuşum gibi bakıyorlar..

Anladım cnm tabiiki maddi yönden iyi bi durum gerekiyor.Ben biraz eşime güveniyorum ondan birazda rahatlığım.şuan olmasada ilerde zenginlik planları kuruyorum

Okula ,en azından kreşe başlamadan üçüncüyü düşünmem çok yorucu gerçekten.Ben oğlumla hiçbiyere çıkamıyordum çünkü.Dışarda çok huysuz bi çocuktu evde iyiydi ama bu durum çok zorlamıştı beni.Korkuyordum dışarı çıkarken hep

Bu arada daha 3.ayda bizim topic 910 sayfa olmuş:)2013 nisan annelerinin bile 4500 sayfa şuandaDDD

Off tüylerim diken diken oldu..Allaha hep hayırlı evlat olmaları için dua ediyorum.Maddiyattanda ,herşeydende önemli olan o çünkü..Artık haber fln izlemiyorum zaten.çok etkileniyorum sanki dünya kararıyo..

merhaba kızlar yardım edin hasta oldum yaa bütün gece uyumadım burnumun tıkalı olmasından. şimdide şar şar akıo ne yapmam lazım dr mu arasam

Ben de bi sıkıntı olmaz diye düşünüyodum da teyit etmiş oldum. Bakalım bebiş doğunca anlaşabilecekler mi. Çok kıskanç bizimki, sokakta çocuk sevsem ortalığı yıkıyo. Eşimle yan yana otursak, el ele tutuşsak gelir ayırırdı, o derece... :))

: )) Çok teşekkür ederim inşallahhh..

Ama sizin fikrinizde çok güzelmiş bayıldım. Hiç aklıma gelmemişti oyle bişey..

canım bize kötü haberler yasak,üzüntü,stres,korku yasak..haberleri bile izlemeyelim,okuma bence öyle haberleri sen de,paylaşınca bile tekrar yaşıyosun,ne gerek var bak üzülüyosun,evet malesef kötü olaylar dolu ama bebiş için bir süre uzak kalalım derim ben,güzel şeyler paylaşalım,öldüreni değil de,hayırlı evlat olanları görelim,duyalım,umut edelim hep,canımızı sıkmak yok güzel anne

merhaba kızlar yardım edin hasta oldum yaa bütün gece uyumadım burnumun tıkalı olmasından. şimdide şar şar akıo ne yapmam lazım dr mu arasam

Dr.unu ara bence.

Dayanamayacak kadar kötüysen ilaç önerir ama evdeysen çokta kötü değilsen limonlu sıcak seyler tüketmeye çalış.Ihlamur tarhana çorbası çok iyi gelebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…