Dr.unu ara bence.
Dayanamayacak kadar kötüysen ilaç önerir ama evdeysen çokta kötü değilsen limonlu sıcak seyler tüketmeye çalış.Ihlamur tarhana çorbası çok iyi gelebilir..
saol canım ilgin için olmadı önce sıcak şeyleri deneyim off
Off tüylerim diken diken oldu..Allaha hep hayırlı evlat olmaları için dua ediyorum.Maddiyattanda ,herşeydende önemli olan o çünkü..Artık haber fln izlemiyorum zaten.çok etkileniyorum sanki dünya kararıyo..
canım bize kötü haberler yasak,üzüntü,stres,korku yasak..haberleri bile izlemeyelim,okuma bence öyle haberleri sen de,paylaşınca bile tekrar yaşıyosun,ne gerek var bak üzülüyosun,evet malesef kötü olaylar dolu ama bebiş için bir süre uzak kalalım derim ben,güzel şeyler paylaşalım,öldüreni değil de,hayırlı evlat olanları görelim,duyalım,umut edelim hep,canımızı sıkmak yok güzel anne
Her şey bebişlerimiz içinnn dayanıcaz artık:)Ben uyku bastırmasını felan geçtim, günde 20 saat de uyusam yetmiyo sanki. Bi de kısmen home ofis çalışıyorum zaten. Oturduğum yerde bile uyuyorum sürekli. İyice iş yapamaz oldum şimdiden. Kapıdan dışarı bile çıkmak gelmiyo içimden. Pijalamalarımı bile çıkarmak istemiyorum. Eşimin üstüne kalıyo herşey =( Geçer umarım yakında.
Gerçekten mi, tek umudum o vitaminlerdi.. Ühüü ühhhüüüü :)Vitamin kullaniyorum ama yine uykum va
Ben de oluyor canım. Doktora söyledim, genişlemeden dedi. NormalmişKızlar sizinde ara ara karın ağrınız ve bel ağrınız oluyor mu?Çok değil ama bazı günler bende oluyor.Acaba rahimin genişlemesinden mi kaynaklanıyor?
Eveeett çok severim koç burçlarınıııKizlarrrr hepimizin bebisleri koc burcu olacak iyi özellikleri cok
Olumsuz ozellikleri bilmem
Doktorun kim canım medipolde, memnun musun?Tüh ben Anadolu yakasındakine gidiyorum tanışırdık ne güzel:)
Rica ederim canım nedemek.Bir günde geçmez ama dinlenmene bak.Çalışmıyorsan aç tv yi ,ört battaniyeni üstüne güzel güzel dinlen.
sen benim işyerime baya yakınsın ben k.bakkalköy tarafında çalışıyorum.
tünaydın kızlar bu arada. 5-6 çocuk düşünen arkadaşı kutluyor hayatında muvaffakiyetler diliyorum. ben de sezeryan olduğumdan ve tabi gelecek kaygısından o kadar çocuk düşünemiyorum. zaten eşimle de aynı fikirdeyiz. 2 tane ben doğurcam onlar büyüdüklerinde de 1 tane yavrumuzu yuvadan alacağız biz. Allah o günleri nasip eder inş.
yok çalışmıyorum canım dinlenmek iyi gelir inşallaahh :)
Öylemii çok merak ettim onu..Çünkü gerçekten hiç rastlamadım okadar çocuk isteyene, kime desem sanki kötü bişey söylüyomuşum gibi bakıyorlar..
Anladım cnm tabiiki maddi yönden iyi bi durum gerekiyor.Ben biraz eşime güveniyorum ondan birazda rahatlığım.şuan olmasada ilerde zenginlik planları kuruyorum
Okula ,en azından kreşe başlamadan üçüncüyü düşünmem çok yorucu gerçekten.Ben oğlumla hiçbiyere çıkamıyordum çünkü.Dışarda çok huysuz bi çocuktu evde iyiydi ama bu durum çok zorlamıştı beni.Korkuyordum dışarı çıkarken hep
Burcu bende meyve cok yiyiyorum yavrum insallah gripte olmam
Bugun banyo olucam insallah
3-4 gün önce bende kendimi hasta olacak gibi hissetmiştim eşime mandalina aldırdım mandalina elma yedim hergüm ballı limonlu sıcak su içtim baya rahatlattı sende dene istersen çok iyi geliyor
kızlar 5-6 çocuktan bahsetişiniz valla cesaretinizi tebrik ediyorum biz eşimle 1 tane yeter diyoruz eskiden eşimde çok çocuk isterdi ama bu 3. bebek ve ben henüz hiç doğuramadım hamileliklerim sıkıntılı bunu doğurayım yeter diyorum artık eşimde bunu doğur daha istemiyorum diyor bakalım inş. doğurabilirim bize 1 tane bile yetecek gibi görünüyor :)
kızlar 5-6 çocuktan bahsetişiniz valla cesaretinizi tebrik ediyorum biz eşimle 1 tane yeter diyoruz eskiden eşimde çok çocuk isterdi ama bu 3. bebek ve ben henüz hiç doğuramadım hamileliklerim sıkıntılı bunu doğurayım yeter diyorum artık eşimde bunu doğur daha istemiyorum diyor bakalım inş. doğurabilirim bize 1 tane bile yetecek gibi görünüyor :)
Maddi olarak bizde yetebilcek gibiyiz ama 2 cocuk var diyelim 4 tane ev aldin ikiser duser 4 cocuk olsa birer duser. Yani yatirim yaptiginda az cocuga daha guzel gelecek saglanir diye dusunuyorum ben. Ama kalabalik aile cok guzelmbisey. Yaslandigimizda da kapimizi calanlar cok olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?