2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende iki bebegim olsun istiyorum Allah saglikla o gunleri gisterirse.
Calisirken daha fazlasini dusunmek zor..gerci bir tanesini zor buldum saglikla gelsinde kuzum sonrasini simdi dusunmek istemiyorum

Off tüylerim diken diken oldu..Allaha hep hayırlı evlat olmaları için dua ediyorum.Maddiyattanda ,herşeydende önemli olan o çünkü..Artık haber fln izlemiyorum zaten.çok etkileniyorum sanki dünya kararıyo..

Doğru söylüyorsunuz aslında güzel şeyler görüp güzel şeyler düşünmek lazım.

Her şey bebişlerimiz içinnn dayanıcaz artık:)
Vitamin kullaniyorum ama yine uykum va
Gerçekten mi, tek umudum o vitaminlerdi.. Ühüü ühhhüüüü :)
Kızlar sizinde ara ara karın ağrınız ve bel ağrınız oluyor mu?Çok değil ama bazı günler bende oluyor.Acaba rahimin genişlemesinden mi kaynaklanıyor?
Ben de oluyor canım. Doktora söyledim, genişlemeden dedi. Normalmiş
Kizlarrrr hepimizin bebisleri koc burcu olacak iyi özellikleri cok
Olumsuz ozellikleri bilmem
Eveeett çok severim koç burçlarınııı
Tüh ben Anadolu yakasındakine gidiyorum tanışırdık ne güzel:)
Doktorun kim canım medipolde, memnun musun?

evet işyerin çok yakın evin ne tarafta

Ben bu bebisi,sag salim dogurayimda baska istemem 5_6 filan hic dusunemem

Isteyken her an uykum vardi simdi uyuyamiyorum 12 de yatiyom 7 de kalkiyim gun icindede 3 saat uyuyom o kadar ise donunce ararmiyim.bugunleri

Burcu bende meyve cok yiyiyorum yavrum insallah gripte olmam
Bugun banyo olucam insallah

kızlar 5-6 çocuktan bahsetişiniz valla cesaretinizi tebrik ediyorum biz eşimle 1 tane yeter diyoruz eskiden eşimde çok çocuk isterdi ama bu 3. bebek ve ben henüz hiç doğuramadım hamileliklerim sıkıntılı bunu doğurayım yeter diyorum artık eşimde bunu doğur daha istemiyorum diyor bakalım inş. doğurabilirim bize 1 tane bile yetecek gibi görünüyor :)

Maddi olarak bizde yetebilcek gibiyiz ama 2 cocuk var diyelim 4 tane ev aldin ikiser duser 4 cocuk olsa birer duser. Yani yatirim yaptiginda az cocuga daha guzel gelecek saglanir diye dusunuyorum ben. Ama kalabalik aile cok guzelmbisey. Yaslandigimizda da kapimizi calanlar cok olur ins.

Burcu bende meyve cok yiyiyorum yavrum insallah gripte olmam
Bugun banyo olucam insallah

inşalah olmayız şuan çevremdeki çoğu kişi grip olmuş durumda ama onları kendime yaklaştırmıyorum :) alt katta abim ve çocuğu grip onun altında babam ve kardeşimde grip gidin bana gelmeyin diyorum kovuyorum valla napim :)

Dogurunca ikinciyi ne zaman yaparim diye dusunmeye basliycaksin . Ben de senin gibi dusnuyordum oglumdayken. Hem kardesi olmali hem de anne olunca daha farkli dusunmeye basliyorsun. İkinciyi yapacagindan eminim benim bu ikinci 3. Yu simdilik dusunmuyorum ama kendime de guvenmiyorum ilerde fikrim degisebikir

Ben hergun banyo yapiyorum grip filan olmadim. Ben zaten pek grip olmam belki senede bir kere yada hic.

Yok canım tek ben düşünüyorum başkası düşünmüyor zaten : ))

İnşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına.Sıkıntılı geçtiği için sanırım düşünmüyorsun şu an ikinciyi ama bu doğunca kardeşsiz kalmasını istemezsin bence..

Kanamadan once bende hergun banyo olurdum balum kandan firsat buldukca oluyorum simdi 7 gunde ikinci bu simdi dus aldim esim vinn almaya gidiyolar bana pc girixem daha rahat sohbetlere dahil olucam

Burcu sanirim on _ on iki gundut 7 kilo mandalina yedim :)

Canım naptın yaa.: )) Ev flnn..

Ben bu kadar uzuuuuun yollu düşünmüyorum..Sadece Allah izin verirse güzel okullarda okutabiliyim güzel meslek sahibi olsunlar evlerinide kendileri düşünürler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…