Canım naptın yaa.: )) Ev flnn..
Ben bu kadar uzuuuuun yollu düşünmüyorum..Sadece Allah izin verirse güzel okullarda okutabiliyim güzel meslek sahibi olsunlar evlerinide kendileri düşünürler artık
Kanamadan once bende hergun banyo olurdum balum kandan firsat buldukca oluyorum simdi 7 gunde ikinci bu simdi dus aldim esim vinn almaya gidiyolar bana pc girixem daha rahat sohbetlere dahil olucam
Burcu sanirim on _ on iki gundut 7 kilo mandalina yedim :)
Dogurunca ikinciyi ne zaman yaparim diye dusunmeye basliycaksin. Ben de senin gibi dusnuyordum oglumdayken. Hem kardesi olmali hem de anne olunca daha farkli dusunmeye basliyorsun. İkinciyi yapacagindan eminim benim bu ikinci 3. Yu simdilik dusunmuyorum ama kendime de guvenmiyorum ilerde fikrim degisebikir
Yok canım tek ben düşünüyorum başkası düşünmüyor zaten : ))
İnşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına.Sıkıntılı geçtiği için sanırım düşünmüyorsun şu an ikinciyi ama bu doğunca kardeşsiz kalmasını istemezsin bence..
Kanamadan once bende hergun banyo olurdum balum kandan firsat buldukca oluyorum simdi 7 gunde ikinci bu simdi dus aldim esim vinn almaya gidiyolar bana pc girixem daha rahat sohbetlere dahil olucam
Burcu sanirim on _ on iki gundut 7 kilo mandalina yedim :)
Senin durumun farkli evet. Hayirlisi olsun diyelim.aslında ben kardeşsiz büyümesini istemem ama benim sağlığım elvermiyor hamileliklerimde hep bi sorun yaşıyorum dediğin gibi o büyüdüğünde yapmak isteyebilirim 1 defa denerim ama yine kötü bişeyle karşılaşırsam bidaha denemem hamileliklerimde hiç sıkıntı yaşamayan biri olsaydım 3 tane doğrururdum kalabalık aileyi bende seviyorum
Evet suan elimde elmaYesil elma cokkk guzelll eksi gercekten balum
Buarada ben tek cocukla kalabilirdim aslinda
Devlete gittim ya dun o ns ilgisizlij oyle bebegi anca kendi gordu dr :) hem ozelde hem devlette ikili yaptirmayin bence tutarsiz sonuc cikarsa kafa karisikligi olur
Devlete gittim ya dun o ns ilgisizlij oyle bebegi anca kendi gordu dr :) hem ozelde hem devlette ikili yaptirmayin bence tutarsiz sonuc cikarsa kafa karisikligi olur
Ben hergun banyo yapiyorum grip filan olmadim. Ben zaten pek grip olmam belki senede bir kere yada hic.
Ben hergun banyo yapiyorum grip filan olmadim. Ben zaten pek grip olmam belki senede bir kere yada hic.
Kızlar Anadolu yakasında doktor önerisinde bulunabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?