2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım naptın yaa.: )) Ev flnn..

Ben bu kadar uzuuuuun yollu düşünmüyorum..Sadece Allah izin verirse güzel okullarda okutabiliyim güzel meslek sahibi olsunlar evlerinide kendileri düşünürler artık

Okul isi kolay canim hayirli evlat olsunlar ins.

Sicak alma zaten dusu fazla emi. Ben de mandalina ve yesil eksi elma canavari oldum

aslında ben kardeşsiz büyümesini istemem ama benim sağlığım elvermiyor hamileliklerimde hep bi sorun yaşıyorum dediğin gibi o büyüdüğünde yapmak isteyebilirim 1 defa denerim ama yine kötü bişeyle karşılaşırsam bidaha denemem hamileliklerimde hiç sıkıntı yaşamayan biri olsaydım 3 tane doğrururdum kalabalık aileyi bende seviyorum

kızlar ben bu hastanelerin tutarsız ikili test fiyatlarını anlamış değilim.bende özele gidiyorum muayene ücreti 35 tl ikili test ücretini sordum 30 tl dediler.burdan duyduğuma göre 300 e yapan yer bile var.çok fark yok mu arada?yarın 10+6 oluyorum devlet hastanesindeki doktora görünücem birde.aslında bebek için değil cuma günü kendi doktorumda kontrol oldu 5 adet elevit kalmıştı elevit yazdı ama eczane vermedi.bugün sonuncuyu yuttum yarına yok hapım.hem devlete gideyim dedim ilacı yazdırayım hemde bebişimi göreyim.belki ikili testi hem devlette hemde özelde yaptırırım.ama yarın boyumuz uygun olmaz sanırım...

Yesil elma cokkk guzelll eksi gercekten balum
Buarada ben tek cocukla kalabilirdim aslinda

amin cnm inş. evet bunu doğurabilirsem kardeşsiz kalmasını istemem amam valla gözüm korktu çok zor şeyler yaşadım Allah bunu bana bağışlasında 2. yi sonra düşünürüz :)

oh oh maşallah :) ben 1 kilo mandalinayı 3-4 gündür anca bitirdim :)

Senin durumun farkli evet. Hayirlisi olsun diyelim.

Yesil elma cokkk guzelll eksi gercekten balum
Buarada ben tek cocukla kalabilirdim aslinda
Evet suan elimde elma

Devlete gittim ya dun o ns ilgisizlij oyle bebegi anca kendi gordu dr :) hem ozelde hem devlette ikili yaptirmayin bence tutarsiz sonuc cikarsa kafa karisikligi olur

Devlete gittim ya dun o ns ilgisizlij oyle bebegi anca kendi gordu dr :) hem ozelde hem devlette ikili yaptirmayin bence tutarsiz sonuc cikarsa kafa karisikligi olur

Siz boyle anlatinca sasiriyorum ya. Burda ozelden bile ilgililer devet vearatirmada. Bben arastirmaya gidiyorum ultrasonda tek tek herseyi gosterip anlatiyor.

Bende evde yalnizim seftali yiyorum :) esim donuste oglen yemegini ayarliyacak hepiniz hamile giysileri almisiniz lcw den ben hamile ustu almayi dusunmuyorum henuzde tayt istiyorum kilotlu corap filan ama biraz daha zaman gecsin zaten daha evdeyim raporum uzar muhtemelen

canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde devlete gittim doktor çok ilgili ve makinası çok iyi 20 dk beni muayene etti.çok memnun kaldım ben.sadece çok kalabalık diye ordan vazgeçtim.bide eşim de bebeği görebilsin diye.malum devlette eşleri içeri almıyolar.ama ikiliyi yarın yapmazsa bide onun için gitmem zaten oraya...

Birde benim kuzenim orda dr torpilli gittim yani hi beklemedim ama usg aleti filan oldukca eskiydi dr donuktu uzandigim koltukta kafada ne yastik ne bi yukseklik vardi dikkatimi ceken bunlardi bende ozelde cok coj luks bi yere gitmiyorum ama yattigim yatak az daha avangard koltuk :)

Ben hergun banyo yapiyorum grip filan olmadim. Ben zaten pek grip olmam belki senede bir kere yada hic.

maşallah canım ne güzel inşallahta olmazsın bende çokşükür şimdiye kadar olmadı belkide mandalinanın faydasından :) yoksa bende şimdiye çoktan grip olmuştum

Bana hersey yakisir izliyorum kizlar ne hos ne kadar zayif bunlari gorunce suslenesim geliyoooor

Kızlar bu arada İzmir'de oturanınız var mı. Egepole gidiyorum ben de var mı acaba aranızda Egepol hastası??? İkili test ücreti, doğum ücreti v.s. ne kadar bileniniz var mı????

Ever iceri erkek almadilar ben bunada sasirdim ama napalim

Ben hergun banyo yapiyorum grip filan olmadim. Ben zaten pek grip olmam belki senede bir kere yada hic.

maşallah canm nazar değmesin bende normalde şimdiye grip olmuştum ama mandalinaların sayesinde maşallah hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…