Siz boyle anlatinca sasiriyorum ya. Burda ozelden bile ilgililer devet vearatirmada. Bben arastirmaya gidiyorum ultrasonda tek tek herseyi gosterip anlatiyor.
Kızlar bu arada İzmir'de oturanınız var mı. Egepole gidiyorum ben de var mı acaba aranızda Egepol hastası??? İkili test ücreti, doğum ücreti v.s. ne kadar bileniniz var mı????
Kızlar Anadolu yakasında doktor önerisinde bulunabilir misiniz?
maşallah canım ne güzel inşallahta olmazsın bende çokşükür şimdiye kadar olmadı belkide mandalinanın faydasından :) yoksa bende şimdiye çoktan grip olmuştum
maşallah canm nazar değmesin bende normalde şimdiye grip olmuştum ama mandalinaların sayesinde maşallah hiç olmadı
evet işyerin çok yakın evin ne tarafta
Ever iceri erkek almadilar ben bunada sasirdim ama napalim
burdada öyle canım devlette özel gibi ilgileniyo ultrasonu da çok kaliteli.doktorlar ilgili sen sormadan bütün kafandaki soru işaretlerini kaldırıyolar.sadece çok kalabalık.
Canım o hastaneyi çok methettiler, çok da yakınım. Ama 2 yıldır özel sağlık sigortası ödüyoruz o yüzden özele gidiyorum boşa gitmesin :)ben fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum eğer oraya yakınım giderim dersen doktorumun ismini vereyim ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor
Araştırayım canım, sağolkartal umut hastanesinde fatih bey
Kurtköy tarafında canım
Benim bebegin goz cukurlarini yanaklarini bilr gordum biliyomusun yanaklari tombul saniyorumki abisine benzicek ancak icinde sari kafa olcak diye bi his var insallah olmaz :)
bende izmirdenim canım ama egepole gitmiyorum aliağadaki özel tıp hastanesine gidiyorum
Canım o hastaneyi çok methettiler, çok da yakınım. Ama 2 yıldır özel sağlık sigortası ödüyoruz o yüzden özele gidiyorum boşa gitmesin :)
Araştırayım canım, sağol
Kanamadan once bende hergun banyo olurdum balum kandan firsat buldukca oluyorum simdi 7 gunde ikinci bu simdi dus aldim esim vinn almaya gidiyolar bana pc girixem daha rahat sohbetlere dahil olucam
Burcu sanirim on _ on iki gundut 7 kilo mandalina yedim :)
evin işyerine uzakmış
kızlar ben bu hastanelerin tutarsız ikili test fiyatlarını anlamış değilim.bende özele gidiyorum muayene ücreti 35 tl ikili test ücretini sordum 30 tl dediler.burdan duyduğuma göre 300 e yapan yer bile var.çok fark yok mu arada?yarın 10+6 oluyorum devlet hastanesindeki doktora görünücem birde.aslında bebek için değil cuma günü kendi doktorumda kontrol oldu 5 adet elevit kalmıştı elevit yazdı ama eczane vermedi.bugün sonuncuyu yuttum yarına yok hapım.hem devlete gideyim dedim ilacı yazdırayım hemde bebişimi göreyim.belki ikili testi hem devlette hemde özelde yaptırırım.ama yarın boyumuz uygun olmaz sanırım...
yok şekerim belli değil,, doktorumuz erkeğe .enziyor ama net olarak 1 ay sonra söyleyebilirim dedi.. bekliyoruz heyecanla.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepsi inşallah.. sen nasılsın canım.. sıkıntın yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?