2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

beyaz melek duygulanmışsın sanırım üzülme canımm herkesin belirtileri farklı olabilir kontrollerinde sorun yoksa yoktur zaten üzme kendini bebişinde etkileniyor

Benim doktorum 8. Haftadan sonra folik asitin hiçbir faydası olmadığını söyledi. Elevit kullanıyorum onun içinde de zaten folik asit var.
Benim doktorum da 3. aydan sonra faydası yok dedi. Bu c.tesi gidicem bakalım bıraktırır belki.

Ben de şimdiden bunları düşünüyorum. Ağustos sonu iş başı yapıcam. Özel sektör olduğu için izni uzatamıyorum. İyi bir bakıcı bulmam şart. Neyse dediğn gibi o günlrr yaklaşsın o zaman düşünürüz şimdiden can sıkmayalım

Kızlar doktordan geldim. Bebekler sağlıklı dedi şükür uzun uzun bakıp da. Ama ayrıca bir ölçüm falan yapmadı. Israrla sordum burun kemiği var mı ense kalınlığı ne diye ama ne çok okuyorsun diyerek takıldı bana :) Sağlıklılar merak etme dedi.

Cinsiyetlere gelince. Önce göremiyorum dedi. Zaten bebekler kıpır kıpırdı hiç durmadılar. Sonra sonlarına doğru ikisi de erkek gibi dedi. Azıcık üzüldüm daha doğrusu hamile kalmadan önce gördüğüm rüyanın etkisiyle moralim bozuldu. Rüyamda ikiz erkek bebeklerim oluyordu ama biri sağlıklı değildi Doktorum 10 gün sonra gel kesin bakalım dedi ama benim değişeceğine yönelik umudum yok. Rabbim inşallah evlatlarımı görünen görünmeyen tüm özürlerden esirger.

Sana yardimci olacak tek kisi esin bence konus esinle.
Belki de sorun kendisinde oldugu icin kendini eksik hissediyordur.Bizim toplumumuzda oyledir ya halbuki Allahtan geliyor belki de o da icinde cok derin uzuntuler yasiyordur.
En cok kenetlenmeniz gereken zmnlar.

Kayinvalidene veya baska birine bence hicbirseyi anlatma hatta gorusme bile onunla hicbirsey sizden daha kiymetli veya degerli degil su aralar.

Allah yardimcin olsun gercekten

kuru kayısı yiyorum ama banamısın demiyor napıcam bilmiyorum ilaç türü pek kullanmak istemiyorum ilaçlar bana dokunuyor

Haklisin canim ama cok kotu olu ca icmekten bsska care kalmiyor..
Duphalaci bana iki dr onerdi..vucuta yayilmadan direk bsgirsaklara rtki ediyormus bebege hic bir zarsri yok dediler.
Zorda kalinca ciyorum yoksa kabizlik cok kotu

Oyle dusunme arkadasim nasil kabuslar goruyoruz bazan sacma sapan mekanlarda sacma sapan sekillerde oluyoruz her ruya cikacak diye bisey yok ki.Ayrica guzel dusun guzel olsun

Haklisin canim ama cok kotu olu ca icmekten bsska care kalmiyor..
Duphalaci bana iki dr onerdi..vucuta yayilmadan direk bsgirsaklara rtki ediyormus bebege hic bir zarsri yok dediler.
Zorda kalinca ciyorum yoksa kabizlik cok kotu

karın ağrısı yapıyormu? eğer karın ağrısı yapmadan wcye çıkarıyosa deneye bilirim

Aysunay sen gunluk puregestan igne ya da haftalik proluton depot ya da crinone jel kullanmiyor msn?Kullandigin halde mi kanaman oluyor?

Mavis01 benimde kanamam progestan sabah aksam igneyr ragmen durmuyor hatta iki gun incr pruloton depotta vurdular
Bende bugun banyo oldun aysun o anda yoktu sonra basladiya kaynanam gelcej sabahtan beri yedik ictik kocam toparlamiyor biseyleri toparlamamak icin zor duruyorum diyebilirim canim

Kızlaarr bişey sorucam. İkili test çok hassas bir ölçüm olduğu için alttan bakılması daha doğru diye okumuştum. İkili test ultrasonda alttan mı muayene oldunuz?

cm esinle futbol oynayacak onlar. ve bos bos rüyalar a takılma iyi ler onlar. .masallah. .
aysun yinemi var kanaman...
cute sen nasil oldun. ..
princess kizlarr hepiniz iyisinizdir ins.
benim kanamam durdu cok şükür ama sirtim ağrıyor karnim davul gibi ....birde 6 kilo almis biri olarak 6 aylik lardan fazlayiz.cok şükür. ..yeter ki onlar ii olsunlar.cepten atabilirsem göbüş fotosu koyarim size

A evet ben söylycektim sana unuttum. Adnan beyin yerine bi bayan gelmiş. Her hamilelik aynı değil o yüzden doktorlar farklı ilaçlar kullandrabiliyo demk ki.

Aysuncum bi ark 18 haftaya kadar kanamis dr demiski bebek buyudukce o alana yer kalmayacak kapanacak demis ara ara hep kanamis
Benim alanimda buyumus bence sali gunu goruxem bakskim ne dicek buyumus olmasi benim yorumum tabiki ama kafami kariatiran ben cok dr gittim gecw filan kimisi kanama alanini sagda kimisi solda gordu diyorim bebek Allaha emanetmi duruyor ama dusunmek isteniyoeun iki,taraftanda ayrilma olamaz sanirim insallah yada
Kabiz degilim ancak bence ywterli yapamiyorim,sabahlari ishal oluyor ama dedim ya.miktar cok degil su surubu bende icmeliyim

Benim durumumda pek bi drgisiklik yok en azindan agri yok Allah yardim etsin etragimdakiler kansizliktan bana bisey olur diye korkuyor esim yani
Digerleri bence bebegi onemsiyor filologum kac gun kanadin inan okuduklarimdam umut kapmaya calisiyorim bugun 5 .gun hala kaniyor

Benim elevit bitti eczaneden babam elevit almaya gitmişti eczacı onun yerine decavit vermişti. Sinir olmştum. Sonra doktra msj attım aynı şey dedi. Kullanabilirsin. Bu gidişmde hangsini yazaym dye sordu. Elevit dedm. Aynısı ama ben genelde eleviti öneriyorum dedi.

Ayrica bi ark diyoki ilki tup bebekti bemim acaba diyo rahmim bunami alisti 160 tane prigestan vurulmustum kanamam hic olmamisti ve hep ysttim hic is yapmafldim diyo rahim bunami alisti aslinda olamaz ama kafamda karisiyor bir 4 sene oldu gerci benim kanamam durmazsa tup bebek kliniginddki egeyi takip eden dr gidicem

ben iyiyim canım
inşallah kızların da kanamaları geçer en kısa zamanda
bende her sabah tartılcam güya unutuyurm ama karnım top gibi buyudu
biz küçükken oynadığımız plastik toplar vardı ya onlardan yutmuş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…