haklısın canım yaa dedim ya aslında boş şeyler rabb,ime dua edelim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah..
bazen bende düşünuyorumne bulantı ne kusma ne aserme bebekte bir sorun mu var diyorum ne ağrı ne başka bir şikayetim var inşallah bebeişim sağlıklıdır
Benim doktorum da 3. aydan sonra faydası yok dedi. Bu c.tesi gidicem bakalım bıraktırır belki.Benim doktorum 8. Haftadan sonra folik asitin hiçbir faydası olmadığını söyledi. Elevit kullanıyorum onun içinde de zaten folik asit var.
benim yerime bakacak kimsede yok. Patronum evine bilgisayar alırız internet bağlatırım evden idare edersin diyor.
Evden idare edilecek bir iş değil ki benim sürekli gelip gitmem lazım o zaman.yerine başkasını almak istemiyorum diyor.yani yerime birini alabileceğini de çıtlattı.
O kadar çok düşünecek şey var ki.bebeğe kim bakacak annemin başında 2 tane torun kaynanamın başında 1 tane var.ama içim rahat nedense dert etmiyorum.
Allah bana bu çocuğu nasip ettiyse eğer, her şeyi yoluna koyacaktır.
Inanıyorum
Canim cok kotu isen duphalac surup icbilirsin gebelikte kullanılıyor.
Sabahlari kuru kayisi sicak su c oda iyi geliyo.
Bende cok kotuydum.su demr ilaci iyi geldi
canım bizim ağır derecede erkek infertilitesi..sırf o üzülmesin diye sorunu anneme bile o kadar geç dedimki...etrafımda kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor..ama malesef eşimden anlayış göremedim..ben kendimden taviz verdikçe o kadar üstüme gelindiki..kaynamam adımı kısıra çıkardı..oğlunun beni boaşayacağıyla tehditler eti..bir sürü şeyler..gerçekten zor çok zor günler geçirdim..Rabbim yüzüme geldi..inşALLAh evledımı kucağıma almakta nasip olur..Rabbim biliyor neler yaşadığımı çok zor canım benim..her gece dua ederken diyorumki..Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin inşALLAH..
kuru kayısı yiyorum ama banamısın demiyor napıcam bilmiyorum ilaç türü pek kullanmak istemiyorum ilaçlar bana dokunuyor
Kızlar doktordan geldim. Bebekler sağlıklı dedi şükür uzun uzun bakıp da. Ama ayrıca bir ölçüm falan yapmadı. Israrla sordum burun kemiği var mı ense kalınlığı ne diye ama ne çok okuyorsun diyerek takıldı bana :) Sağlıklılar merak etme dedi.
Cinsiyetlere gelince. Önce göremiyorum dedi. Zaten bebekler kıpır kıpırdı hiç durmadılar. Sonra sonlarına doğru ikisi de erkek gibi dedi. Azıcık üzüldüm daha doğrusu hamile kalmadan önce gördüğüm rüyanın etkisiyle moralim bozuldu. Rüyamda ikiz erkek bebeklerim oluyordu ama biri sağlıklı değildiDoktorum 10 gün sonra gel kesin bakalım dedi ama benim değişeceğine yönelik umudum yok. Rabbim inşallah evlatlarımı görünen görünmeyen tüm özürlerden esirger.
Haklisin canim ama cok kotu olu ca icmekten bsska care kalmiyor..
Duphalaci bana iki dr onerdi..vucuta yayilmadan direk bsgirsaklara rtki ediyormus bebege hic bir zarsri yok dediler.
Zorda kalinca ciyorum yoksa kabizlik cok kotu
Orayı duymuştum ama ne tarafta kalıyor bilmiyorum canım. Yakın mı bizim o tarafa sen biliyor musun?
karın ağrısı yapıyormu? eğer karın ağrısı yapmadan wcye çıkarıyosa deneye bilirim
Kizlarrrr kanamamgecti diye sevinip azicik yatmayi azalttim bugun banyo yaptim vs azicik hareketlendim yani.
Ne mi oldu bi baktim benden bi seyler akiyo.oyle kahve falan dgil kirmiziagrim sizim yok ama.kotu birsey oldugunu düşünmüyorum.
Ama yattim ve cuma gunu burdaki dr randevu aldim.goreyim bebegimi.
Kızlar doktordan geldim. Bebekler sağlıklı dedi şükür uzun uzun bakıp da. Ama ayrıca bir ölçüm falan yapmadı. Israrla sordum burun kemiği var mı ense kalınlığı ne diye ama ne çok okuyorsun diyerek takıldı bana :) Sağlıklılar merak etme dedi.
Cinsiyetlere gelince. Önce göremiyorum dedi. Zaten bebekler kıpır kıpırdı hiç durmadılar. Sonra sonlarına doğru ikisi de erkek gibi dedi. Azıcık üzüldüm daha doğrusu hamile kalmadan önce gördüğüm rüyanın etkisiyle moralim bozuldu. Rüyamda ikiz erkek bebeklerim oluyordu ama biri sağlıklı değildiDoktorum 10 gün sonra gel kesin bakalım dedi ama benim değişeceğine yönelik umudum yok. Rabbim inşallah evlatlarımı görünen görünmeyen tüm özürlerden esirger.
Canim koru hastanesinde adnan beyle basladigim icin umit beyden randvu istedgmde vermemislerdidun adnan bey mesaj atmis ayrılmis s hastaneden ümit beyle dvam edcem. Hem karabuk hem ankara de vam edicem bakalim..
Bu arada bana da istanbuldaki doktorum folbiolu birakma hic dedi.hem elevit hem ferra sanol da kullanıyorum.her doktor ayri istegrrci benim pihtilasmam var o yuzden birakma dedi belki de.ama devam edcem.
her doktor farklı düşünüyo bu konuda
bana ilk gebelik testine gittiğimde doktor folbiol verdi
sonra memelektte keseyi görmeye kardeşimin doktoruna gittim folbiol sana fazla gelir dedi decavit verdi elevitin muadili içindeki folik asit yeterli dedi
o bitince doktorun folbiole devam et dedi hepsi ayrı yani
cm esinle futbol oynayacak onlar. ve bos bos rüyalar a takılma iyi ler onlar. .masallah. .
aysun yinemi var kanaman...
cute sen nasil oldun. ..
princess kizlarr hepiniz iyisinizdir ins.
benim kanamam durdu cok şükür ama sirtim ağrıyor karnim davul gibi ....birde 6 kilo almis biri olarak 6 aylik lardan fazlayiz.cok şükür. ..yeter ki onlar ii olsunlar.cepten atabilirsem göbüş fotosu koyarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?