Umutlaa
Okudum Allah gonlune gore versin insallah esinin destek olmamasina birsey diyemiyorum insallah bebsginizi Anali babali buyutursunuz
canım bizim ağır derecede erkek infertilitesi..sırf o üzülmesin diye sorunu anneme bile o kadar geç dedimki...etrafımda kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor..ama malesef eşimden anlayış göremedim..ben kendimden taviz verdikçe o kadar üstüme gelindiki..kaynamam adımı kısıra çıkardı..oğlunun beni boaşayacağıyla tehditler eti..bir sürü şeyler..gerçekten zor çok zor günler geçirdim..Rabbim yüzüme geldi..inşALLAh evledımı kucağıma almakta nasip olur..Rabbim biliyor neler yaşadığımı çok zor canım benim..her gece dua ederken diyorumki..Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin inşALLAH..
amin canım Allah sana hamile kalmayı nasip eylemiş inş. anne olmayıda nasip eyler bizlere bende zor şeyler yasadım eşinin ailesinin yaptığı terbiyesizlik hiç öyle şey söylenirmi bu Allahtan gelen bişey heleki sorun sende değilmiş heralde ben olsam dayanamayıp sorun oğlunda derdim o kadar kötü laflkar etmişki duramazdım sen iyi sabretmişsin
senin sabrının karşılığı bunlar.bazı insanlara bakıyorum ya bir insana bukadar zulüm fazla diyorum ama gıkları çıkmıyor çekiyorlar.canım bizim ağır derecede erkek infertilitesi..sırf o üzülmesin diye sorunu anneme bile o kadar geç dedimki...etrafımda kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor..ama malesef eşimden anlayış göremedim..ben kendimden taviz verdikçe o kadar üstüme gelindiki..kaynamam adımı kısıra çıkardı..oğlunun beni boaşayacağıyla tehditler eti..bir sürü şeyler..gerçekten zor çok zor günler geçirdim..Rabbim yüzüme geldi..inşALLAh evledımı kucağıma almakta nasip olur..Rabbim biliyor neler yaşadığımı çok zor canım benim..her gece dua ederken diyorumki..Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin inşALLAH..
canım bizim ağır derecede erkek infertilitesi..sırf o üzülmesin diye sorunu anneme bile o kadar geç dedimki...etrafımda kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor..ama malesef eşimden anlayış göremedim..ben kendimden taviz verdikçe o kadar üstüme gelindiki..kaynamam adımı kısıra çıkardı..oğlunun beni boaşayacağıyla tehditler eti..bir sürü şeyler..gerçekten zor çok zor günler geçirdim..Rabbim yüzüme geldi..inşALLAh evledımı kucağıma almakta nasip olur..Rabbim biliyor neler yaşadığımı çok zor canım benim..her gece dua ederken diyorumki..Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin inşALLAH..
senin sabrının karşılığı bunlar.bazı insanlara bakıyorum ya bir insana bukadar zulüm fazla diyorum ama gıkları çıkmıyor çekiyorlar.
allah ın gücümü yetmiyor .ben dua eden bir insanın kaderinin 20 dk değiştiğini gözlerimle gördüm .her şey insan için.ölüp gitcez daha ötesi var mı?
Allah analı babalı büyütsün inşallah.sağlıklı sıhhatli huzurlu yaşa bebeğinle.bütün sıkıntılarını unuttursun sana.
erkek te normaldir böyle şeyler,onun için çok önemli bir konu.kendini yeteri kadar kötü hissediyordur.eminim ve kendini bile kandırıyor insan bazen o da sorunun sende olduğuna kendini inandırmıştır hatta ve öyle bile davranıyordur.. ikiniz arasındaki bu durumu çevreye duyurmadan sabrettiğin için allah seni sevdiği için biraz çabalatmışta buldurmuş evladını.
diyorumya canım çok kötü günler yaşadım..hep sabrettim içime attım....Rabbim acıdı bana hamile kalmamı nasip etti..inşALLAH kucağıma almakta nasip olur caım..inşALLAH herkesin kucağına almak nasip olur..Allah evlatsızlığı kimseye vermesin..tek duam bu yönde..burada bir tek kişin düşük haberini okuyunca o kadar üzülüyorumki..o günüm çok kötü geçiyor..inşALLAH herkes hepimiz sağ salim kucağımıza alırıs kuzucuklarımızı..
Tatlım sende de peygamber sabrı varmış. Kayınvalidem bana öyle şeyler söylese, haykırırdım suratına sorun senin oğlunda diye.. Hele ki eşim de bana destek olmuyorsa... Çooook zor işin. Allah sabır versin. Kısırlık bi kusur değil, bunun hakaret gibi söylenmesi çok çirkin. Allah bebek isteyen kimseyi bekletmesin. Sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi. Bunları düşünüp ne kendini üz ne de minişini...
aminn cnm bende anne olmayı çok istiyorum 2 bebeğimi kaybettim bu 3. sünüde kaybetmek istemiyorum rabbim inşalah bu sefer anne olmayı nasip eder
Kizlarrrr kanamamgecti diye sevinip azicik yatmayi azalttim bugun banyo yaptim vs azicik hareketlendim yani.
Ne mi oldu bi baktim benden bi seyler akiyo.oyle kahve falan dgil kirmiziagrim sizim yok ama.kotu birsey oldugunu düşünmüyorum.
Ama yattim ve cuma gunu burdaki dr randevu aldim.goreyim bebegimi.
Kizlarrrr kanamamgecti diye sevinip azicik yatmayi azalttim bugun banyo yaptim vs azicik hareketlendim yani.
Ne mi oldu bi baktim benden bi seyler akiyo.oyle kahve falan dgil kirmiziagrim sizim yok ama.kotu birsey oldugunu düşünmüyorum.
Ama yattim ve cuma gunu burdaki dr randevu aldim.goreyim bebegimi.
aynı bana olan sanada olmuş cnm bende biraz ayaklanmıştım ertesi günü dediğin gibi kırmızı kanamam olmuştu Allahtan bebekte bişey yoktu yatmaya devam et kalkma işler dursun bebek herşeyden daha önemli dikkat et kendine bebeğini gör için rahat etsin
aysunay geçmiş olsun ya dr ne diyor bu kanamalara yat dinlen istersen benim dr um kanamaları çok önemsiyor hep soruyor kanama lekelenme var mı..
geçmiş olsun yat kalkma
Bulundugum yerde ancak cuma gorebilirim canim..
Diger doktor sehirdisinda cok uzak bekleyeceğim mecburen..
Korkutuyor bizi nazlilar.
evet cnm ya çok korkutuyolar bende çok fena kabızım wc gittim ıkınmak zorunda kaldım şimdide düşünüp duruyorum inş.kan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?