Yok canim bende yapmadi hic.karın ağrısı yapıyormu? eğer karın ağrısı yapmadan wcye çıkarıyosa deneye bilirim
Aysunay sen gunluk puregestan igne ya da haftalik proluton depot ya da crinone jel kullanmiyor msn?Kullandigin halde mi kanaman oluyor?
Aman hrrsey dursun canim dokunma hic.Mavis01 benimde kanamam progestan sabah aksam igneyr ragmen durmuyor hatta iki gun incr pruloton depotta vurdular
Bende bugun banyo oldun aysun o anda yoktu sonra basladiya kaynanam gelcej sabahtan beri yedik ictik kocam toparlamiyor biseyleri toparlamamak icin zor duruyorum diyebilirim canim
Alttan degil gobusten bakiyorlsr canimKızlaarr bişey sorucam. İkili test çok hassas bir ölçüm olduğu için alttan bakılması daha doğru diye okumuştum. İkili test ultrasonda alttan mı muayene oldunuz?
Evet filologum gene oldu..ama su an baktim hala geliyocm esinle futbol oynayacak onlar. ve bos bos rüyalar a takılma iyi ler onlar. .masallah. .
aysun yinemi var kanaman...
cute sen nasil oldun. ..
princess kizlarr hepiniz iyisinizdir ins.
benim kanamam durdu cok şükür ama sirtim ağrıyor karnim davul gibi ....birde 6 kilo almis biri olarak 6 aylik lardan fazlayiz.cok şükür. ..yeter ki onlar ii olsunlar.cepten atabilirsem göbüş fotosu koyarim size
A evet ben söylycektim sana unuttum. Adnan beyin yerine bi bayan gelmiş. Her hamilelik aynı değil o yüzden doktorlar farklı ilaçlar kullandrabiliyo demk ki.
Sekerli su ic kaynak canim bana iyi geliyor
Serbet olacak canim benim midemde yara var agirmsya durdugunda cok iyi geliyir ancak gecmezse ben hastanelik oluyom kisacagi ben ayaktan kafaya curugum :)
Mavis01 benimde kanamam progestan sabah aksam igneyr ragmen durmuyor hatta iki gun incr pruloton depotta vurdular
Bende bugun banyo oldun aysun o anda yoktu sonra basladiya kaynanam gelcej sabahtan beri yedik ictik kocam toparlamiyor biseyleri toparlamamak icin zor duruyorum diyebilirim canim
Ayrica bi ark diyoki ilki tup bebekti bemim acaba diyo rahmim bunami alisti 160 tane prigestan vurulmustum kanamam hic olmamisti ve hep ysttim hic is yapmafldim diyo rahim bunami alisti aslinda olamaz ama kafamda karisiyor bir 4 sene oldu gerci benim kanamam durmazsa tup bebek kliniginddki egeyi takip eden dr gidicem
duphalac ı benim arkadaşım 9 ay kullandı dünya tatlısı sağlıklıda bir bebişi var karın ağrısıda yapmıyor bende kullanmıştım üstünde barsak düzenleyici yazıyo
Kızlar cok kötü midem ağrıyor.
Ne yapabilirm şu an doktora gidemem.
Mide için kullandığınız ilaç varmı
Yok canim bende yapmadi hic.
Proloton depot haftada bir vuruluyorum..progestan 200 mg gunde iki kez iciyorum.canim ona rsgmen.
Aman hrrsey dursun canim dokunma hic.
Alttan degil gobusten bakiyorlsr canim
Evet filologum gene oldu..ama su an baktim hala geliyo
Insallah biter
Artik problem cikarmaz randevu verirler dgil mi.umit beye.
Ille de kadinla devam edin derlerse gitmem koruya daha.
merhaba hamişler nasılsınız benim mide bulantılarım bıttı ama bugun bel agrısı basladı sızdede varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?