guldusum 160 tane progestan vuruldum ılk gebelıgımde doguranakadar o hassasıyet surdu bılıyormusun popomda
yavrum benım ılk kananamam gecen hafta carsamba aksamı basladı rapor vermedıler persembe ıse geldım ıste kotuledım 1 haftadır ıse gıtmıyorum ıste yanı o zaman 9+6 ıdım bugun 11+0 7 gun oldu ama cumartesı tamamen kanamaya dondu ılk ıkı gun gun kahve turuncu leke gıbıydı
Kızlar kanamalarınız kaçıncı hafta başladı.
Ultrasonda bebegin grami yaxmaya baslayan var mi demistim. Ne zaman basliyordu o unutum da
canım su takip çizelgeni nasıl yaptın ben gün gün hamileliği sevmedim değiştirmek istiyorum. yardımcı olur musunYa hayirlisi olsun ama bu bebegim bana erkek gibi geliyo cunku cevremde oglu olan herkes hareketleri başladı mi diyorlar cunku onlarin hep 2.5 aylikken filan baslamis ilk hareketleri ikinci kez bu hareketleri hissettim iste simdi annelige adim attim dedim kendime ins herkes yakinda tadar bu hissi amin
Benim 6+2 de ilk kanamam basladi
9+ da geldi
Brde gun geldi iste.
Ama aralarda hep k.rengi lekelenmelerle gecti..rahat gecen gun sayim azdir
Sanirim 16 haftada başlıyordu suan bnmkinde sadece 53 mm yaziyorzaten 6 aya kadar cok bi kilo olmuyorki 500 gr filan oluyo daha 6. Ayda
Kızlar kanamalarınız kaçıncı hafta başladı.
yavrum benım kanamam kesılmedı ama ılk 4 gun sana anlatamam ya klozete oturuyordum akıyordu bı turlu kendımı toparlıyamıyordum kandan o kadar coktu ben cok doktora gıttım ben cumartesı gıttım pazartesı gıttım salı gıttım varya hep oyle gectı ıkı gunde bır doktora gıdıyorum 10 gundur ,benım kanama baslaması dr hatası kanlı akıntı gelmıstı benden 2 hafta evvel dr gıttım normal hayatına devam dedıler ıkı gun sonra kontrolum vardı drda normal devam dedı o gun evın altını ustunu temızledım 3 gun sonra tekrar kanlı akıntı dr gıtmedım sonrakı gun lekelenme basladı kanama olana kadar ılaca baslatmadılar benı ıdrar yolu enf dalgam vardıya halbukı bence progestanın kımseye zararı yok hamıle kalan herkez progestan hapına baslayabılır bence sorun yok suanda sabah aksam ıgne oglende progesteron hapını ıcıyorumAnladim tatlim simdi kesildi dimi kanama cok korkuttun bizi ogun meraktan olduk burda. Ama sukur iyiymissin. Bende 3 gundur kanama cekiyordum allahtan bugun yok 2 gun once acilde pruloton vurdular hala acuyor vurulan yer hayir kanama var bebek cok iyi durumda acildekiler bana yalanci gozuyle bakiyorlar cok sinir oldum ogun bnm de acil doktoru kadindi anlicen hic bisey yok bebek gayet iyi dedi bakti oyle bos bos yuzume. Ertesi gun hemen kendi doktoruma gittim iste bakti oda iyi dedi sonra kanama olsada gelme buraya dedi buraya gelirken dahada cogalir haplari kullan evde dinlen dedi bende dinleniyorum iste cok fazla kanama olursa oyle gel dedi iste
canım su takip çizelgeni nasıl yaptın ben gün gün hamileliği sevmedim değiştirmek istiyorum. yardımcı olur musun
ılkı tup bebektı canım bana kalsa ben aslında ıkıncı bebegı yapmazdım hem esım hem oglum cok ıstıyuordu benım ıkıncı evlılıgım bu ılk evlılıgım dogum sonrasında bıtmıstı ve o taraftan sahıp cıkan olmadı ogluma ben olursem yapayalnız kalmasın bana bısey olursa dedım ama varya allah var hamıle kaldıgımdan berı hep agladım ılkındede hep yatmıstım bundada oyle olursa bunu kendıme nasıl yaptım dıye hep uzuldum derken ısler yolundan cıktıOfff canım benim ya. Çok zor geçmiş.
Allah sabrını veriyor. İşte bence o yüzden cennet anaların ayaklarının altında denliyor
Canım sen iyi cesaret edip ikinciye karar vermişsin.
Neden kaynaklanmış peki kanaman. Normalde ilk haftalarda olur diyorlar ama.
İğne kullandığın haldemi kanaman oldu. Doktorum bana kalp atışı duyana kadar iğnelere devam demişti. Kalp atışını duyduktan sonra iğneyi kesti jele devam ediyorum.
Haha gecen bi kadin doktora diyordu ki niye daha 2 kilo filan. Kadininda doguma daha baya var . Doktor dedi ki kac olcakti kilosu kadin diyo 3 olsa iyiydi. Doktor da diyor ki iyi dogunca da askere gonderirsin . Haha ne gulmustum
Di mi ama bi de cinsiyeti bilsek iyiydiKadinda abartmis cnm hakkikaten gulunc duruma dusmus aman kiz hem sen napcen simdiden cocugun kilosunu daha minnacik o kilo olsa ne olmasa ne bosver o nezaman kilo alacagini bilir sanada haber verir merak etme simdilik saglikli oldugunu bilelim yeter bide cinsiyeti bilsek iyiydi
tivker adresi yazmadı ilerledim baya tıkandım sonra beceremedim mii :-(Yap tani cnm baj simdi kullanici kontrol paneline gir orda profil duzenle ye tikla orda kisisel bilgilerde cizelge diye bi kutucuk var onun altinda adresler yaziyo uste .... com diye ordaki adresi baska bir sayfada gir düzenle orda cizelgeni bittiginde orda ticker adresi yazacak onu kopyala sonra profil duzenle ekranindaki cizelge yerine yapistir kaydet de bitti bu kadar
yavrum benım kanamam kesılmedı ama ılk 4 gun sana anlatamam ya klozete oturuyordum akıyordu bı turlu kendımı toparlıyamıyordum kandan o kadar coktu ben cok doktora gıttım ben cumartesı gıttım pazartesı gıttım salı gıttım varya hep oyle gectı ıkı gunde bır doktora gıdıyorum 10 gundur ,benım kanama baslaması dr hatası kanlı akıntı gelmıstı benden 2 hafta evvel dr gıttım normal hayatına devam dedıler ıkı gun sonra kontrolum vardı drda normal devam dedı o gun evın altını ustunu temızledım 3 gun sonra tekrar kanlı akıntı dr gıtmedım sonrakı gun lekelenme basladı kanama olana kadar ılaca baslatmadılar benı ıdrar yolu enf dalgam vardıya halbukı bence progestanın kımseye zararı yok hamıle kalan herkez progestan hapına baslayabılır bence sorun yok suanda sabah aksam ıgne oglende progesteron hapını ıcıyorum
banada pazartesı aksamı acılde serum verıldı orada pruloton depot vurdular ne kdar zr vuruluyor Allahım yarabbım,evde kaynanam sabıt annem sabha aksam gelıp gıdıyor cunku egeye bakıyor ege sureklı evde olunca benı rahatsız edıyor bırakmıyor
yanı hıc bısey yapmıyorum sadece yatıyorum bugun dıyorum dus alayım dunde aldım ama sacım yatmaktan karısıyor pıjemlardan kurtulayım dıyorum
onun dısında kanama alanım benım bır gorunuyor bır gorunmuyor bılıyormusun cok garıp hatta kımısı sagda kımısı solda goruyor ama dusunmemeye calısıyorum cunku hep baska dr baktı
gece gıttıgım ıcın salı gunu kendı dr kontrolum var arada bısey olmazsa o zaman anlıcaz ne olduugnu buarada benım hep gıttımde pedlerım dolu dolu ıdı kotu davranan olmadı hatta pazartesı ozel hastane ve salıda devlet hastanesı benı hastaneye yatırmaya calıstılar ancak evde morelımın daha ıyı olacagını dusundum zaten ev hastaneye 10 dk araba atladıgım ıgbı 10. dakıkada hastanedeyım dıye evde daha ıyı yanı en son gıttıgım nobetcı dr hıc bısey dıyemeyız bu kadar buyumus bebek dusmez ama dedı bılemıyorum cunku usg gore bebegım bugun
12+0 bana gore sata gore 11+0 , aama gened ebellı olmaz dıyor kımısı kanamayla dogurur kımısı rahat gecırır karnında olur bebegı ıkı damla kanla bebegı gıder bılemeyız dedı
kanama alanı buyur yukarı dogru cıkarsa bebeıgn beslenmesı bozulur dedı herhalde kalp atısları durur o zaman herhalde demek ıstedı ama bellıde olmaz dıyor
ben sayayım bak 6 ayrı doktora gıttım hıcbırı bırbırınden ayrıbırsey soylemıyor yada baska bır yontem yok olsa dokelım paraları gıdelım
,tıbbın en caresız kaldıgı sey dusuk ımıs
dusuk tehdıdının sebebı ıse arastırılmaya bıle gerek yokmus o kdar gereksızmıs
Evet, benim de akintim çok ve buGün doktoruma sorucaktim unuttum:-\ sen sorarsan bizimle paylaşırsın olur mu;-) bu arada güzel haberlerle dönersin inşallah..merhaba güzel anneler uzun zamandan beri giremiyordum.
benim bulantılar azaldı sayılır.ama günde günede 1,2 kusuyoruz.
halsizliğim çok.saatim saatimi tutmuyor.bazılarımız cinsiyeti öğrenmiş darısı başımıza.
yarın doktor kontrolum var.hayırlısı olsun.dualarınızda benide unutmayın.
benim akıntım çok fazla sizlerdede aynı sorun var mı.
Yapamamissin ben sana yapivereyim mi ozelden kime yapmak istiyorsan onun dogum tarihini birde hani ne yaxilacak mesela cnm kizim yakisikli oglum gibi onu yaz da yapayım adresi sana gondereyim sende yapistir oraya olsun bitsintivker adresi yazmadı ilerledim baya tıkandım sonra beceremedim mii :-(
Di mi ama bi de cinsiyeti bilsek iyiydiben nasıl dayanacağım 19.haftaya kadar bilmem:-\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?