daha doğrusu sonuna geldim ama hangi adresi kopyalayacağımı bilemedim :44:Yap tani cnm baj simdi kullanici kontrol paneline gir orda profil duzenle ye tikla orda kisisel bilgilerde cizelge diye bi kutucuk var onun altinda adresler yaziyo uste .... com diye ordaki adresi baska bir sayfada gir düzenle orda cizelgeni bittiginde orda ticker adresi yazacak onu kopyala sonra profil duzenle ekranindaki cizelge yerine yapistir kaydet de bitti bu kadar
Burcu bende yatiyoeum ama yanimixa hep birileri geliyo egleniyoz genede
Buarasa bende kilo almamistim ama alirim artik herhalde
Kac kilosun ? Benim annemde ogluma bajtigi icin cok kosturaniyor yavrum kaynanam yapiyo da cok
mrb kızlar bugun yine sıkılma yatış günü gerçi hergünüm böyle geçiyor heralde sıkıntıdan başağrısı çekmeye başladım artık hergün başım ağrıyor of of ne zormuş çocuk doğurmakk :) bi yandan böyle diyorum bi yandanda o sağlıklı doğsunda 9 ay yatarım diyorum inşalah bu tehhlikeli zamanları biran önce atlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız bugun hiç iştahım yok yemek yiyesim gelmiyo çocuk içerde aç kaldı bebeği iyi besleyemiyorum gibi geliyor henüz hiç kilo almış değilim tam tersine ben hala kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım herkes kilo alıyo ben veriyorum bi ben varım galiba kilo veren kızlar banada iştah yollayın nolur ya :)
canım kan testini yaptırma ama ense kalınlığını ölçtürebilirsdin hemde tam kesin olyrBende yatıyorum k.validem var yemegimi vs yapiyo sagolsun.
Kizlar ysrin yen dr gidicem ya oda ikili yapmsk isteyecek büyük ihtimalleiki kere ikili cok olur be ya
Yok bn yaptirdim ylesine geldim desem olmaz sinirleniverir simdiartik bi de orda olcsun ense vs birde kan veririz napalim maksat bebek gormek
Bende yatıyorum k.validem var yemegimi vs yapiyo sagolsun.
Kizlar ysrin yen dr gidicem ya oda ikili yapmsk isteyecek büyük ihtimalleiki kere ikili cok olur be ya
Yok bn yaptirdim ylesine geldim desem olmaz sinirleniverir simdiartik bi de orda olcsun ense vs birde kan veririz napalim maksat bebek gormek
mrb kızlar bugun yine sıkılma yatış günü gerçi hergünüm böyle geçiyor heralde sıkıntıdan başağrısı çekmeye başladım artık hergün başım ağrıyor of of ne zormuş çocuk doğurmakk :) bi yandan böyle diyorum bi yandanda o sağlıklı doğsunda 9 ay yatarım diyorum inşalah bu tehhlikeli zamanları biran önce atlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız bugun hiç iştahım yok yemek yiyesim gelmiyo çocuk içerde aç kaldı bebeği iyi besleyemiyorum gibi geliyor henüz hiç kilo almış değilim tam tersine ben hala kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım herkes kilo alıyo ben veriyorum bi ben varım galiba kilo veren kızlar banada iştah yollayın nolur ya :)
canım 7 kilo da çokmuş ya
benim kuzende ilk aylarda vermişti dicektim ama o 3 kilo falan vermişti
cidden çok tatlılar. ben de oda istiyorum bebeğime ama 3+1 evim ve salon takımım çok büyük olduğu için masam sığmadı boş olan odaya da onu koyduk şimdi malesef o odam da doldu. eşimin de çok hevesi var ama napıyım o masamı sadece karyola alıcaz herhaldeyeni bir eve çıkmazsakcanım 7 kilo da çokmuş ya
canım kan testini yaptırma ama ense kalınlığını ölçtürebilirsdin hemde tam kesin olyr
şunların tatlılıklarına baksanıza kılzarrr
Eki Görüntüle 814601 Eki Görüntüle 814603
ben böyle bişiey alcam galiba
canım 7 kilo da çokmuş ya
canım kan testini yaptırma ama ense kalınlığını ölçtürebilirsdin hemde tam kesin olyr
şunların tatlılıklarına baksanıza kılzarrr
Eki Görüntüle 814601 Eki Görüntüle 814603
ben böyle bişiey alcam galiba
cidden çok tatlılar. ben de oda istiyorum bebeğime ama 3+1 evim ve salon takımım çok büyük olduğu için masam sığmadı boş olan odaya da onu koyduk şimdi malesef o odam da doldu. eşimin de çok hevesi var ama napıyım o masamı sadece karyola alıcaz herhaldeyeni bir eve çıkmazsak
alışveriş heyecanı çok güzel yaa dün bir arkadaş doğum yaptı da hediye almaya girdim öyle tatlı şeyler varkii çok sevimli hepsi. ama çok pahalı küçücük şeyler çoook çalışmamız gerekiyor çoookcanım benimde 3+1 bi oda salon bi oda oturma odası biri yatak odam tam karşısı da bebişe :)
ben küçük bi beşik alıp ilk 4-5 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonrada odasına geçicek inşallah
bunların dışında birde denizci temalılar hoşuma gidiyo erkek olursa onu da düşünebilirim
benim ilk 6. haftada kanamam olmuştu
Benim sekizinci haftada başladı, 11.haftada hala geliyordu lekelenme tarzında, o zamandan beri yok çok şükür
Merhaba arkadaşlar, kontrolden geldik şimdi, hemen sizinle paylaşmak istedim. Bebìşim gayet sağlıklı gözüküyormuş, gebelik haftamla uyumluymuş çok şükürzeka testlerini yaptirmak istemedigimi söyledim. Cinsiyeti tahmin etmek istedi doktor ama yüzüstü yattığı için kişiliğim göremedi sağlık olsun.. bir sonraki randevumu 1.5 ay sonrasina verdi, neredeyse 5 aylık olucak o zaman.
Bizden haberler böyle , hepinizi sevgiyle kucakliyoruz
Http://1biranne.wordpress.com
ılkı tup bebektı canım bana kalsa ben aslında ıkıncı bebegı yapmazdım hem esım hem oglum cok ıstıyuordu benım ıkıncı evlılıgım bu ılk evlılıgım dogum sonrasında bıtmıstı ve o taraftan sahıp cıkan olmadı ogluma ben olursem yapayalnız kalmasın bana bısey olursa dedım ama varya allah var hamıle kaldıgımdan berı hep agladım ılkındede hep yatmıstım bundada oyle olursa bunu kendıme nasıl yaptım dıye hep uzuldum derken ısler yolundan cıktı
kanamanın neden oldugunu anlamak mumkun bıle degıl dıyor ılk kanlı akıntı gelmeden 2 gun evvel bıraz hızlı bır cınsel beraberlık yasamıstık ama bu kdar kanama alanı olacak kadar olmuyormus cınsel ılıskıden kaynaklı
cumartesıden berı ıgne kullanıyorum kanamam hala kesılmedı sadece azaldı ılk 4 gune benzer,ınsallah bebegıme bısey olmaz cunku bısey olursa bır daha cocuk mocuk yapamam ben
alışveriş heyecanı çok güzel yaa dün bir arkadaş doğum yaptı da hediye almaya girdim öyle tatlı şeyler varkii çok sevimli hepsi. ama çok pahalı küçücük şeyler çoook çalışmamız gerekiyor çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?