2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Domez :) bende yazdigimi okudumda destan yazmisim da bulasmazsin sen bana :)

Bizede abimin karisinin annesi geldi o gudince gelirim bende opuyom

daha doğrusu sonuna geldim ama hangi adresi kopyalayacağımı bilemedim :44:

mrb kızlar bugun yine sıkılma yatış günü gerçi hergünüm böyle geçiyor heralde sıkıntıdan başağrısı çekmeye başladım artık hergün başım ağrıyor of of ne zormuş çocuk doğurmakk :) bi yandan böyle diyorum bi yandanda o sağlıklı doğsunda 9 ay yatarım diyorum inşalah bu tehhlikeli zamanları biran önce atlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız bugun hiç iştahım yok yemek yiyesim gelmiyo çocuk içerde aç kaldı bebeği iyi besleyemiyorum gibi geliyor henüz hiç kilo almış değilim tam tersine ben hala kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım herkes kilo alıyo ben veriyorum bi ben varım galiba kilo veren kızlar banada iştah yollayın nolur ya :)

Burcu bende yatiyoeum ama yanimixa hep birileri geliyo egleniyoz genede
Buarasa bende kilo almamistim ama alirim artik herhalde

Burcu bende yatiyoeum ama yanimixa hep birileri geliyo egleniyoz genede
Buarasa bende kilo almamistim ama alirim artik herhalde

benim annem var alt katta ama yemek getiriyor gidiyor bütün işler ona kaldı kadın herşeye zor yyetişiyor oturacak vakti yok ordan oraya koşturuyor benim tehlikem en baştan beri olduğu için akrabalar geçmiş olsuna gelmişti ben almayı bırak cnm 7 kilo verdim zapzayıf oldum kıyafetlerim bol geliyo

Kac kilosun ? Benim annemde ogluma bajtigi icin cok kosturaniyor yavrum kaynanam yapiyo da cok

Bende yatıyorum k.validem var yemegimi vs yapiyo sagolsun.

Kizlar ysrin yen dr gidicem ya oda ikili yapmsk isteyecek büyük ihtimalle iki kere ikili cok olur be ya
Yok bn yaptirdim ylesine geldim desem olmaz sinirleniverir simdi artik bi de orda olcsun ense vs birde kan veririz napalim maksat bebek gormek

tatlım kilo çizelgemizle sen ilgileniyordun değil mi. ben kilo almaya devam ediyorum hala 12. haftamda 54 kiloyum ekler misin tabloya

Kac kilosun ? Benim annemde ogluma bajtigi icin cok kosturaniyor yavrum kaynanam yapiyo da cok

50 kiloyla hamile kaldım 43 oldum inş. daha vermem verirsem görünmez olucam artık :) benim kaynanadan hayır yok bi kere arayıp sormaz evi buraya 10 dk mesafede ama daha kaç aydır uğramamıştır gelmesin ben zaten artık geldiğini istemiyorum

canım 7 kilo da çokmuş ya
benim kuzende ilk aylarda vermişti dicektim ama o 3 kilo falan vermişti

canım kan testini yaptırma ama ense kalınlığını ölçtürebilirsdin hemde tam kesin olyr

şunların tatlılıklarına baksanıza kılzarrr

ben böyle bişiey alcam galiba

bence bidaha boşuna yaptırma sonuçlarını götür kanaman olduğu için kontrole geldiğini söyle niye kızsın

Bitek sen yoksun emin ol.Yemek yemekten soğudum zorla yemeğe çalışıyorum bende ama nafile hala alamıyorum kilo.En son ayın 5inde gittiğimde 52 kiloydum 7 haftalıkken şimdi nerden baksan 2-3 kilo vermişİmdirÇok şükür bugün bulantım baya azaldı.gerçi bu seferde bir terslik mi var diye endişeleniyorum ama artık Allah'a emanet ettim sadece dua ediyorum sürekli iyi olsun diye.

cidden çok tatlılar. ben de oda istiyorum bebeğime ama 3+1 evim ve salon takımım çok büyük olduğu için masam sığmadı boş olan odaya da onu koyduk şimdi malesef o odam da doldu. eşimin de çok hevesi var ama napıyım o masamı sadece karyola alıcaz herhaldeyeni bir eve çıkmazsak

Cok guzel...
Ben boyle bembeyaz bir takim istiyorum.kizda da erkekte de.haliyla perdeyle vs renklendircem.
Birde park yatak mi ahsap mi karsr veremedim.
Ahsaplarda sonradan kenarlsr cikip normal yatak olabiliyormus o cok cazip geliyo 2-3 yasina kadar rwhat yatar.

canım benimde 3+1 bi oda salon bi oda oturma odası biri yatak odam tam karşısı da bebişe :)
ben küçük bi beşik alıp ilk 4-5 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonrada odasına geçicek inşallah
bunların dışında birde denizci temalılar hoşuma gidiyo erkek olursa onu da düşünebilirim

alışveriş heyecanı çok güzel yaa dün bir arkadaş doğum yaptı da hediye almaya girdim öyle tatlı şeyler varkii çok sevimli hepsi. ama çok pahalı küçücük şeyler çoook çalışmamız gerekiyor çoook

benim ilk 6. haftada kanamam olmuştu

Allah kolaylık versin canım

Benim sekizinci haftada başladı, 11.haftada hala geliyordu lekelenme tarzında, o zamandan beri yok çok şükür

Çok şükür canıM. İnşallah daha olmaz.

Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim haklısın. Tek çoocuk zor. Bende tekim. Güzel taraflarıda var. Ama senin daha farklı olayın iyi ki yapmışsın ikinci çocuğu canım. Cinsel ilişkiyi doktor serbest bıraktı mı? Ben hala yapmıyorum.
Canım olumsuz olma inşallah bebişine bişey olmayacak. Sağ salim alacaksın kucağına.

evet ya bizde geçen kuzenimin eşi de hamile onunla çıktık çarşıya baktık oda araba kıyafet falan gerçekten baya masraf olcak ama artık teyzeleri var babaanne ananne dedeler var herkes bişeyin ucundan tutar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…