canım benimde 3+1 bi oda salon bi oda oturma odası biri yatak odam tam karşısı da bebişe :)
ben küçük bi beşik alıp ilk 4-5 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonrada odasına geçicek inşallah
bunların dışında birde denizci temalılar hoşuma gidiyo erkek olursa onu da düşünebilirim
Di mi ama bi de cinsiyeti bilsek iyiydiben nasıl dayanacağım 19.haftaya kadar bilmem:-\
Benim evimd 3+1 evin en buyuk odasini bebeo odasi yapıcambir tarafta yatagi bir taraf oyun odasi gibi kullanir kuzum . inşallah ksmet olur saglikla
kız kardeşimde mesela park yatağını kv si almıştı eltisi anakucagıyadı kangusurusydu battaniyesi vs vs bi suru sey almıştı ben bebek arabasını almıştım herkes bişeyler almıştı yani
onlara da ıvır zıvır seyler kalmıştı
Bizde is basa duser canim herseyi biz aliriz..zaten ille de benim begenmem lazim.onlsr uzakta simdi alsalar begenmeyebipirim isler karisir
SLM anneler :) aranızda kuyruk sokumu acıyan gece de ağrıyan var mı benim gece acayip ağrım oldu uykudan uynadım bi de yatıyorum ya tam kalkamıyorum acıyor.geçen gün pantolonumu giyerken sağ bacağımı zor kaldırdım normal mi acaba hiç olmazdı bu hafta başladı.yarın tahlil sonucu için dr arayacağım sorayım o zaman diyorum ama sizlerde var mı ? kilo da daha çok almadım 12+6 olduk 2 kilo aldım
Bitek sen yoksun emin ol.Yemek yemekten soğudum zorla yemeğe çalışıyorum bende ama nafile hala alamıyorum kilo.En son ayın 5inde gittiğimde 52 kiloydum 7 haftalıkken şimdi nerden baksan 2-3 kilo vermişİmdirÇok şükür bugün bulantım baya azaldı.gerçi bu seferde bir terslik mi var diye endişeleniyorum ama artık Allah'a emanet ettim sadece dua ediyorum sürekli iyi olsun diye.
mrb kızlar bugun yine sıkılma yatış günü gerçi hergünüm böyle geçiyor heralde sıkıntıdan başağrısı çekmeye başladım artık hergün başım ağrıyor of of ne zormuş çocuk doğurmakk :) bi yandan böyle diyorum bi yandanda o sağlıklı doğsunda 9 ay yatarım diyorum inşalah bu tehhlikeli zamanları biran önce atlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız bugun hiç iştahım yok yemek yiyesim gelmiyo çocuk içerde aç kaldı bebeği iyi besleyemiyorum gibi geliyor henüz hiç kilo almış değilim tam tersine ben hala kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım herkes kilo alıyo ben veriyorum bi ben varım galiba kilo veren kızlar banada iştah yollayın nolur ya :)
selam güzel anneler...sayfalar ilerlemiş takip edemedim.kilo konusu var sanırım..bende hiç kilo alamadım kızlar ya verdim aksine(
benim de oluyordu 10. hafta başladı 12 ye kadar devam etti doktor magnezyum verdi suda eriyenden ama bir hafta içtim fazla içmedim geçti şimdiSLM anneler :) aranızda kuyruk sokumu acıyan gece de ağrıyan var mı benim gece acayip ağrım oldu uykudan uynadım bi de yatıyorum ya tam kalkamıyorum acıyor.geçen gün pantolonumu giyerken sağ bacağımı zor kaldırdım normal mi acaba hiç olmazdı bu hafta başladı.yarın tahlil sonucu için dr arayacağım sorayım o zaman diyorum ama sizlerde var mı ? kilo da daha çok almadım 12+6 olduk 2 kilo aldım
selam güzel anneler...sayfalar ilerlemiş takip edemedim.kilo konusu var sanırım..bende hiç kilo alamadım kızlar ya verdim aksine(
ne zaman gececek bu mide bulantıları ben 14 haftalık oldum hala devam ediyor üstüne üstlük 2 gündür mide ağrım var oraya taş oturmuş gibi yemek yedirmiyor gazda cabası halimize şükür Allah beterinden korusun banada bazen öyle oluyo bebeğim iyimi acaba diye özellikle hiç yemek yiyemediğimde onu besleyemiyomuş aç bırakıyomuş gibi hissediyorum
Merhaba canim. Uzulma bundan sonra kilo alirsin..
Ben 2.5 kilo kadsr aldim.
keşke bende masa başında uyuklamak yerine evde yatabilsem ah aahh
bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:Allah kolaylık versin canım
Çok şükür canıM. İnşallah daha olmaz.
Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım benim haklısın. Tek çoocuk zor. Bende tekim. Güzel taraflarıda var. Ama senin daha farklı olayın iyi ki yapmışsın ikinci çocuğu canım. Cinsel ilişkiyi doktor serbest bıraktı mı? Ben hala yapmıyorum.
Canım olumsuz olma inşallah bebişine bişey olmayacak. Sağ salim alacaksın kucağına.
bende yemek yiyemiyorum, aynı duyguyu yaşıyorum..acaba kuzucuğum açmı..hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahat edecek..yoksa hergün bi telaş..acaba bişey oldumu diye
şuan açım ama yemek yemek istemiyorum aç aç oturuyorum benim midemde 2 gündür sorunlu biraz onun etkiside var bu kadar değildim yemek yiyince acayip guruldamaya başlıyo ağrısı sırtıma vuruyor zafiyet geçirecem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?