2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benim evimd 3+1 evin en buyuk odasini bebeo odasi yapıcam bir tarafta yatagi bir taraf oyun odasi gibi kullanir kuzum . inşallah ksmet olur saglikla

Son düzenleme:
kız kardeşimde mesela park yatağını kv si almıştı eltisi anakucagıyadı kangusurusydu battaniyesi vs vs bi suru sey almıştı ben bebek arabasını almıştım herkes bişeyler almıştı yani
onlara da ıvır zıvır seyler kalmıştı

SLM anneler :) aranızda kuyruk sokumu acıyan gece de ağrıyan var mı benim gece acayip ağrım oldu uykudan uynadım bi de yatıyorum ya tam kalkamıyorum acıyor.geçen gün pantolonumu giyerken sağ bacağımı zor kaldırdım normal mi acaba hiç olmazdı bu hafta başladı.yarın tahlil sonucu için dr arayacağım sorayım o zaman diyorum ama sizlerde var mı ? kilo da daha çok almadım 12+6 olduk 2 kilo aldım

Benim evimd 3+1 evin en buyuk odasini bebeo odasi yapıcam bir tarafta yatagi bir taraf oyun odasi gibi kullanir kuzum . inşallah ksmet olur saglikla

ohh seninki, şanslıymış
benmki evin en kucuk odası zaten odalarım çok buyuk değil genel olarak birde odada bi tane baza ve çalışma masası var şu anda ama masa kesinlikle kalıcak da baza kalcak artık ayarlıcam bi şekilde

Bizde is basa duser canim herseyi biz aliriz..zaten ille de benim begenmem lazim.onlsr uzakta simdi alsalar begenmeyebipirim isler karisir

ben çok oturduğumda agrıyo gecen minibuısle 40 dk falan eve geldim zor indim minibüsten

ne zaman gececek bu mide bulantıları ben 14 haftalık oldum hala devam ediyor üstüne üstlük 2 gündür mide ağrım var oraya taş oturmuş gibi yemek yedirmiyor gazda cabası halimize şükür Allah beterinden korusun banada bazen öyle oluyo bebeğim iyimi acaba diye özellikle hiç yemek yiyemediğimde onu besleyemiyomuş aç bırakıyomuş gibi hissediyorum

keşke bende masa başında uyuklamak yerine evde yatabilsem ah aahh

benim de oluyordu 10. hafta başladı 12 ye kadar devam etti doktor magnezyum verdi suda eriyenden ama bir hafta içtim fazla içmedim geçti şimdi

bende yemek yiyemiyorum, aynı duyguyu yaşıyorum..acaba kuzucuğum açmı..hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahat edecek..yoksa hergün bi telaş..acaba bişey oldumu diye

keşke bende masa başında uyuklamak yerine evde yatabilsem ah aahh

herkesin derdi başka ben sıkılmaktan dert yanıyorum sende çalışmaktan bende çok uyukluyordum 1 haftadır düzeldim akşam 8 dedinmi uyuyordum eşimin yüzünü bile göremiyordum artık 11 de yatıyorum bebek büyüdükçe uyuklama azalıyomuş seninde yakında geçer üzülme düzelirsin

bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:

bende yemek yiyemiyorum, aynı duyguyu yaşıyorum..acaba kuzucuğum açmı..hareketlerini hissetmeye başlasam içim rahat edecek..yoksa hergün bi telaş..acaba bişey oldumu diye

şuan açım ama yemek yemek istemiyorum aç aç oturuyorum benim midemde 2 gündür sorunlu biraz onun etkiside var bu kadar değildim yemek yiyince acayip guruldamaya başlıyo ağrısı sırtıma vuruyor zafiyet geçirecem :)

ben ınsallah rabbım nasıp ederse bebısıme dıvan seklınde besık yaptıracagım beyaz egenın odası baya buyuk kare bır oda nasıl desem 35 metre kare vardır ıkea dıvanı var egenın sıfonyer ve dolabı ve koltuk duvarda tv fılan asılı unıte seklınde bebekte onun yanına gıdecek annemler dolap yaptıracaklar bebege besık ve salıncak alacagım fısher price yagmur ormanı sanırım ısmı
yanımda yatırmayı ayagımda sallamayı aglamıyorken kucagıma almayı dusunmuyorum gece uykularına onem verecegım bakalımmmm buarada evımız 2+1 ancak kullanım alanı 140 metre kare salon salomac seklınde bırde yatak odası egenın odası fılan bakalım

sorma, zafiyet geçirecez bu gidişle:)))benimde canım hiçbirşey çekmiyor..annecim sürekli soruyor kızım ne yapayım sana..ay bi insanın canı hiçmi bişey çekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…