2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar birkaç kişinin cinsiyet belli olmuş,ilk sayfadaki tabloya yazdırsanıza,ne güzel topluca görürüz,kimin neyi olucak,adı ne diye

16. haftada tam belli oluyo diye biliyorum tam kesinleşsin de yazarız canım

kesinlikle katılıyorum zaten bi kadın dişçiye gitmiştim ondan sonra da kadın doktora gitmeye tövbe ettim
ya evet son zamanlarda belki biraz sıkıntı olur erkek doktor olması ama ben yinede erkek doktordan yanayım

erken değil mi canım hissetmek için senin kaçıncı gebeliğin doktor bana 20.hafta dedi

ben de iki haftadır hissediyorum canım aslında erken dediler ama hissediyorum ama günde bir defa gaz hareketiyle bebeğin hareketini ayırt edebiliyorum bebeğimin hareketi daha aşağıda ve rahimde. hızlı hızlı çırpınıyor gibi ama geçiyor hemen ya aslında tarifi yok eşimde nasıl nasıl diye soruyor. ama tam manasıyla iki haftadır hamileliğin tadını çıkarıyorum

bebeıgm gecmıs olsun yenı gordum senınde mı kanaman var? ben hastaneden daha o gun cıktım cok kotuydu canım durulcak gıbı degıldı
Valla bende gitmem kadin doktora zaten sezeryanim ya o yuzden kadin doktorlar en ufak birseyde tedirgin oluyorlarmis ameliyatta o yuzden korkuyorum

benım cumartesı lekeden sakır sukur kanamaya dondu ıs yavrum gıtıtm doktora hem agrım var hem kanamam ayrıca benı kan tutuyuor 2. gebelıgım ancak ılk kanamalı gebelıgım yuzum betım benzım atmıs doktorum yogun dıyebaska bır doktora yonlendırdıler halbukı benım tercıhım bıle degıldı kadın bu ne boyle her ugn usg gelıyormususn nedır bu tıpamı takacagım kanamaya dedı o anda cıglık atasım geldı ama gercekten belımden bıle dogrulamıyorum pıjemalarla hastaneye atmısız kendımızı sok oldum kadın sonra benı usg aldı hayır ben neden hala ona baktırdım o anda nutkum tutuldu sonra ben bır basladım aglmaya bas hekım zaten ve hastane sahıbı benım kendı kadındogumcum hepsı basıma usustu ulan dedım s.cayım agzılarına ne kadar ekmek o kadar köfte hesbaı 2 gun sonra cok cıddı agrılarım oldu sırf o kadın nobetcıymıs dıye ben kendı hastaneme bıle gıtmedım,bunu slaı gunu gıttıgımde soylıcem boyle bır muamele yok
pazartesı aksamı nobetcıye gıtıtk tekrar oraya yada salı aksamı o adamada anlattım baska dr gıtme kafa karıstırır fılan dedı ama adam cok ılgılı davrandı hatta ben korkudan tuvalete gıdemıyordum benı tuvalete goturup kapıda beklledı ıstersen her aksam gel usg bebege bakalım dedı dusun yanı kadın doktormu aman aman asla ıstemem

Tatlim erken biliyorum kizimda da 18. Haftada hissetmistim ama pit pit yapiyo hani gaz degil bunu biliyorum cubku daha once bunu yasadim simdi hemen bebegimin hareketi oldugunu anladim cok sevindim birde doktor dun kanamaya karsi fazla hareketli dedi boyle sasirdi

=balum 20 haftada yazıyordu 500 gr olarakmıydı 100 gr olarakmı ne baslıyordu :=

benim babamda benim kız olduğumu duyunca hastanede annemi bırakıp gitmiş.
şimdide senin gibi 10 tane kızım olsaydı keşke der.

guldusum 160 tane progestan vuruldum ılk gebelıgımde doguranakadar o hassasıyet surdu bılıyormusun popomda

Ya hayirlisi olsun ama bu bebegim bana erkek gibi geliyo cunku cevremde oglu olan herkes hareketleri başladı mi diyorlar cunku onlarin hep 2.5 aylikken filan baslamis ilk hareketleri ikinci kez bu hareketleri hissettim iste simdi annelige adim attim dedim kendime ins herkes yakinda tadar bu hissi amin

Kızlar kanamalarınız kaçıncı hafta başladı.

yavrum benım ılk kananamam gecen hafta carsamba aksamı basladı rapor vermedıler persembe ıse geldım ıste kotuledım 1 haftadır ıse gıtmıyorum ıste yanı o zaman 9+6 ıdım bugun 11+0 7 gun oldu ama cumartesı tamamen kanamaya dondu ılk ıkı gun gun kahve turuncu leke gıbıydı

Anladim tatlim simdi kesildi dimi kanama cok korkuttun bizi ogun meraktan olduk burda. Ama sukur iyiymissin. Bende 3 gundur kanama cekiyordum allahtan bugun yok 2 gun once acilde pruloton vurdular hala acuyor vurulan yer hayir kanama var bebek cok iyi durumda acildekiler bana yalanci gozuyle bakiyorlar cok sinir oldum ogun bnm de acil doktoru kadindi anlicen hic bisey yok bebek gayet iyi dedi bakti oyle bos bos yuzume. Ertesi gun hemen kendi doktoruma gittim iste bakti oda iyi dedi sonra kanama olsada gelme buraya dedi buraya gelirken dahada cogalir haplari kullan evde dinlen dedi bende dinleniyorum iste cok fazla kanama olursa oyle gel dedi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…