Bu asistanlara niye bırakırlar ki her şeyi. Sonuçta yanlarında birde uzman dr un olması lazım. Anlamıyorlar anlamadıkları gibi bide bilmişlik yapıyorlar.
devlet hastaneleri maalesef çok yoğun
Ben gunluk ignelerdeb vuruluyotunda sag kabamin yanina bile donemiyorum agriyo
Merhaba canim.merhaba kızlar.ikili test yaptıranlar ense kalınlığınız kaç mm çıktı acaba?
Merhaba canim.
1.2 cikti bizim.
Canim sopalida ilk gebelik testi icin gokhan demirayak a gittim kesinlikle tavsiye etmem aklima geldikce sinirim bozuluyo
Sonrasinda ozkan hayita devam ettim iyi bi insan ama ben rica etmesem ekrani ceviripde ultrasonda bebegi gostermiyo ya ve genel olarak muayne. suresi o kadar kisa ki ve normalde her kontrolde tansiyon kilo olcumu yapilmasi lazim bana hic yapilmadi
Bi gun de benm doktor yoktu sonuc gostermeye hasan terziye gittim o da cok iyi bi doktora benziyo ama muayne olmadim randevusu biraz zor bulunuyo galiba
Senin soyledigin doktoru duymadim ama konak hastanesinde erkan beyi cok 9neriyolar fakat o da cok yogunmus randevu saatindede gitsen en az 1-2saat bekliyomussun
Sen kime gidiyosun?
normal değil mi?kaça kadar normal acaba?bizim ikili test yaklaşıyo ya korkmaya başladım.
Kızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..
ben yarın gidicem öğrenince yazarım,özele gitseydim belki cinsiyeti hakkında da bir tahmin yapardı.şimdi yarın devlette ki doktora sorsam azarlar beni sanırım.öğrenip ne yapacaksın diyorlarmış.kendileri hiç doğurmadı hiç merak etmedi galiba.merhaba kızlar.ikili test yaptıranlar ense kalınlığınız kaç mm çıktı acaba?
merhaba kızlar.ikili test yaptıranlar ense kalınlığınız kaç mm çıktı acaba?
özele gidiyorum 35 lira ultrasonu kaliteli dakikalarca bakıyo anlatıyyo gösteriyomerhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Devlet hastanelerinden dem vurulmuş. Eğer özeller SGK lıları kabul etmeseydi bence birçoğumuz da devlet hastanesine gidecektik. muayenesidir tahlilidir ciddi paralar dönüyordu eskiden. hala da öyle.
canım benim doktorum 2,5 ustuyse korkmalı dedi ama nette de 3 üstüyse diyonormal değil mi?kaça kadar normal acaba?bizim ikili test yaklaşıyo ya korkmaya başladım.
ben bayan doktor pek sevmiyorum ya çok sert oluyolardedım ya ben daha doktor bulamadım ama tercıhım bayan olur heralde,normalde farketmez ama sonucta 9 ay boyunca dsha rahat ederım dıye dusunuyorum,tabıı bulabılırsem canım
ben yarın gidicem öğrenince yazarım,özele gitseydim belki cinsiyeti hakkında da bir tahmin yapardı.şimdi yarın devlette ki doktora sorsam azarlar beni sanırım.öğrenip ne yapacaksın diyorlarmış.kendileri hiç doğurmadı hiç merak etmedi galiba.
ama şöylede bir durum var. çok sık yaşanmış vakalar ,zamanında kadının birine bebeğin erkek demişler ama doğduğunda kız olduğunu görmüşler.tabi kadının kocası hastaneyi ayağa kaldırmış bu benim bebeğim değil karıştırdınız verin benim oğlumu diye.yanıldıkları içinde söylemiyorlarmış diye duydum.
ben yarın gidicem öğrenince yazarım,özele gitseydim belki cinsiyeti hakkında da bir tahmin yapardı.şimdi yarın devlette ki doktora sorsam azarlar beni sanırım.öğrenip ne yapacaksın diyorlarmış.kendileri hiç doğurmadı hiç merak etmedi galiba.
ama şöylede bir durum var. çok sık yaşanmış vakalar ,zamanında kadının birine bebeğin erkek demişler ama doğduğunda kız olduğunu görmüşler.tabi kadının kocası hastaneyi ayağa kaldırmış bu benim bebeğim değil karıştırdınız verin benim oğlumu diye.yanıldıkları içinde söylemiyorlarmış diye duydum.
Valla bende gitmem kadin doktora zaten sezeryanim ya o yuzden kadin doktorlar en ufak birseyde tedirgin oluyorlarmis ameliyatta o yuzden korkuyorumBrn bayan dr gitmem kizlar cok dr gittim on gun icibdr bir kere nobetci bi dr denk geldim kadin beni dovmekten beter etti erkekler daha deger veriyor kadinlar cekmiyor hic bisey o yuzdem kadindogumcum hep erkek oldu bayana gitmeyi dusunmrm bi cok kisidende duymustum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?