2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu asistanlara niye bırakırlar ki her şeyi. Sonuçta yanlarında birde uzman dr un olması lazım. Anlamıyorlar anlamadıkları gibi bide bilmişlik yapıyorlar.

devlet hastaneleri maalesef çok yoğun

Ben kızı gördüm şok oldum zaten iyi bişey beklemiyodum.Ama en azından insan bi boyunu haftasını söyler.Direk salladı.

Devlet hastanelerinde uzandigimiz koltuk sanki masa :) tahta gibi mubarek
O yuzden hic gidilmez devlete banada ne boyunu ne haftasini soylemedi lcd bi usg idi eski beyaz :)

merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Devlet hastanelerinden dem vurulmuş. Eğer özeller SGK lıları kabul etmeseydi bence birçoğumuz da devlet hastanesine gidecektik. muayenesidir tahlilidir ciddi paralar dönüyordu eskiden. hala da öyle.

Kızlar kabızlık sorunu yaşıyorsanız. Sabah erken saatte sıyah kuru kayısı 3 tane 2 bardakta su için.
Söylemesi ayıp iki gündür çıkamıyordum. Dün biraz çıktım ama bu sefer gazdan kasıkalrıma ağrı girdi içeriyi tam boşaltamadığım için. Sabah 7 de 3 ceviz,3 badem 2 bardak su içtim. Biraz önce çok rahat çıktım wc'ye. Sonuçta doğal bir deneyin.

kızlar birkaç kişinin cinsiyet belli olmuş,ilk sayfadaki tabloya yazdırsanıza,ne güzel topluca görürüz,kimin neyi olucak,adı ne diye

dedım ya ben daha doktor bulamadım ama tercıhım bayan olur heralde,normalde farketmez ama sonucta 9 ay boyunca dsha rahat ederım dıye dusunuyorum,tabıı bulabılırsem canım

Benim oglumun adi deniz olacak
Kiz olsaydi nil

Kızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..

ikili test kan tahlili ile normal ultrasonun birleşimindir kan tahlilinde 3 şeye bakarlar .usg ile de ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor ..ikisini beraber yorumluyor ... ikili testin usg si normal bildiğin usg

merhaba kızlar.ikili test yaptıranlar ense kalınlığınız kaç mm çıktı acaba?
ben yarın gidicem öğrenince yazarım,özele gitseydim belki cinsiyeti hakkında da bir tahmin yapardı.şimdi yarın devlette ki doktora sorsam azarlar beni sanırım.öğrenip ne yapacaksın diyorlarmış.kendileri hiç doğurmadı hiç merak etmedi galiba.
ama şöylede bir durum var. çok sık yaşanmış vakalar ,zamanında kadının birine bebeğin erkek demişler ama doğduğunda kız olduğunu görmüşler.tabi kadının kocası hastaneyi ayağa kaldırmış bu benim bebeğim değil karıştırdınız verin benim oğlumu diye.yanıldıkları içinde söylemiyorlarmış diye duydum.

Brn bayan dr gitmem kizlar cok dr gittim on gun icibdr bir kere nobetci bi dr denk geldim kadin beni dovmekten beter etti erkekler daha deger veriyor kadinlar cekmiyor hic bisey o yuzdem kadindogumcum hep erkek oldu bayana gitmeyi dusunmrm bi cok kisidende duymustum bunu

merhaba kızlar.ikili test yaptıranlar ense kalınlığınız kaç mm çıktı acaba?

bebek 5.25 iken ense kalınlığı 0.7 çıktı bizim 12+0 da

özele gidiyorum 35 lira ultrasonu kaliteli dakikalarca bakıyo anlatıyyo gösteriyo
devlete gidiyorum ultrasonu eski ekranı çevirip göstermiyor bile ve yanlış bilmiyosam onda da 17 lira falan kesiliyor eşimin maaşından yanlış mıyım;?

normal değil mi?kaça kadar normal acaba?bizim ikili test yaklaşıyo ya korkmaya başladım.
canım benim doktorum 2,5 ustuyse korkmalı dedi ama nette de 3 üstüyse diyo
korkme canım iyi düşün iyi olsun

dedım ya ben daha doktor bulamadım ama tercıhım bayan olur heralde,normalde farketmez ama sonucta 9 ay boyunca dsha rahat ederım dıye dusunuyorum,tabıı bulabılırsem canım
ben bayan doktor pek sevmiyorum ya çok sert oluyolar
sopalıda bir kere de arzu hanımdı galiba ona g,tmiştim çok ilgisizdi
konak hastanesinde gulçin hanım varmış onu da öneriyolar
bildiğim kadarıyla konakta muayne ucreti 50 tl

Günaydın kızlar nasilsiniz bakalim ben bugun biraz iyiyim sabahtan beri kanamam yok 2 gundur korkudan öldüm valla bebisime birsey olacak diye dun doktorda bakti iyiymis cok hareketli diyor bu arada ben dun bebegimin hareketlerini hisetmeye basladim aranizda bnm gibi hisseten var mi ? Bu arada cutemom hastaneden ciktinmi iyimisin bebis nasil o da iyi degilmi

devlet hastanelerin bir politikasıdır evet cinsiyetini söylemezler çünkü cinsiyetini beğenmeyip bebeği düşürmeye çalışanlar var .bir düşünün ki kadının 3. 4 . gebeliği ve eşi erkek istiyor yine kız çıkarsa binbirtürlü işlemlerle bebeği düşürmeye çalışıyorlar .buyüzden yanlış çıkma olasılığından çok bebeğe zarar verme düşünüldüğünden dolayı cinsiyetini söylemezler büyük bir çoğunluğu ...

:)Bunu anlatınca annemle babam aklıma geldi.
benim içinde erkek demişler. Bir görseniz battaniyem elbislerim hep maviydi ona göre almışlar.
Doğum oluyor bi bakıyorlar kız. Ebe anneme diyor ki bak kız oldusonra değiştirdi deme :)
Babam kapıda erkek bekliyor tabi. Ebe tanıdıkmış babama diyor ki gözün aydın kızın oldu.
Babam reddediyor olamaz erkekti diye :)))) Babam o sinirle hastaneden çıkıyor :)
Ama şimdi iyi ki kız olmuşsun erkek değil diyor :)

Valla bende gitmem kadin doktora zaten sezeryanim ya o yuzden kadin doktorlar en ufak birseyde tedirgin oluyorlarmis ameliyatta o yuzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…