2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet canım daha çok var.kasımda anca belli olur ama napalım.doktorumdan memnunum canım.ikilimi yaptırıcam artık cinsiyet sonraya kalsın elden bişey gelmez.

doktorunu değiştirmezsin canım..
bende kendime asıl bi dr buldum..bi de öyle ara sıra gittiğim bi dr var

biri olmazsa biri söyler elbet erkenden inşallah...

domez oglunoluıyormuss hayırlısı olsun baktımda kızın cok kucukmus dogdugunda da hala kucukolacak Allahyardımcın olsun
Saol tatlim ya allah 2. Ve 3. Bebegi olacaklara yardimci olsun ne diyeyim isimiz cok zor valla. Bnm kiz durmuyo hic durmadigi icin kanamam oldu ya zaten ama alkaha sukur attlattik senin kanama nasil oldu tatlım iyisindir insallah ben pek takip edemiyorum ev cocuk filan zor oluyo biraz
hayırlı olsun canım
Saol tatlim darisi tum annislerin basina

ben kendi zevkime göre alamayacaksam bebeğime eşyalarını ne anladım ben bu annelikten o zaman ben neden çalışıyorum ki ne gerek onların eskilerini alırız biz

ben kendi zevkime göre alamayacaksam bebeğime eşyalarını ne anladım ben bu annelikten o zaman ben neden çalışıyorum ki ne gerek onların eskilerini alırız biz

Canim bu kadar sinirlenmene gerek yok bence hassas donemlerdeyiz tabi anliyorum seni ama istemiyorsan almazsin olur biter, kotu niyetle bunu yapmamislardir emin ol.

onlar ankarada ben hatay eminim buraya görmeye geldiklerinnde sormadan herşeyi toplar getirirler eminim

Canim sende istemiyorsan arastirirsin ihtiyaci olan birine verirsin dert etme yazik degil mi sana bebisine. Degmez inan ki uzulmene. Benim oglumdayken de bebek arabasi almiycaksin demisti bana kayinvalidem. Almasan degil bak. Almiycaksin gorumceminkinimkullancakmisim.hatta getirdiler eve kadar geri goturdum

gelemiyorum böyle şeylere ben 2 araç değiştirerek köy öğretmenliği yapayım sırf bebek masrafları için rahat alalım herşeyi diye onlar masraftan kaçıyor. beğenecek miyim acaba soran da yok

gelemiyorum böyle şeylere ben 2 araç değiştirerek köy öğretmenliği yapayım sırf bebek masrafları için rahat alalım herşeyi diye onlar masraftan kaçıyor. Beğenecek miyim acaba soran da yok
çok kızmışsın da. Seni düşündüklerinden diyorlardır. çok hırpalamanı gerektirecek bi şey yok bence.

zaten bu bebek bana bir mucize negatif tüp bebek sonrası Allah nasip etti. Allah korusun ya 2. bebeği kısmet etmezse Allah içimde mi kalsın bütün bunlar

Erkek cocuk güzelleştiriyor derler.
Ama benim eltimde yuzum cok guzellesti heralde erkek diyordu yeni ogrendi ki kizi gepiyo.sanirim belli olmuyo canim.

Ama benim yuzumde guzellesti
Hayırlısı tatlım =) şu an hamile bi ark var yanımda çok güzelleşmiş o da kızı olacak.. Dediğin gibi belli olmuyordur <98

cildimin şavkı kaydı renk değişimlerim var kuruyorum dr. %60 erkek dedi.kız annenin güzelliğini alır derler ama bilmem ki ben bi değiştim
Normal de hormonlardan dolayı ciltte sivilcilenme oluyormuş.. Sıkma canını tatlım..
Asma da o yüzünü... Hormonlarla alakasıyla zaten düzelecektir

Öncelikle çok teşekkür ederim hakkımda ki güzel düşüncen için
Çok haklısın aslında, iyi hissetmekle alakalı dediğin gibi..

aysegül

eşin ne diyor bu duruma..bence eşinle konuş anlaş ailesine istemediğinizi söylesin..

öz ablam bile yeğenimin eskilerinden bahsetmiyor yenisini almak isteriz diye
Canim merhaba. Buaralar cok yogunum ve aynu zamanda dinlenmeye calisiyorum arada okuyup cikiyorum ama sana yazmadan edemedim. Ben ilk ogluma hamileyken durumumuz yoktu bizim eski genel mudurun esi besik ana kucagi vs bir iki sey gondermisti en azindan alana kadar isimi gormustu. Sana ne gelecek ya da durumunuz nasil bilmiyorum tabi ki hepimiz yepyeni ciciler istiyoruz bebislerimize ama yekune vurdugunda da ciddi masraf ediyor dogumu osu busu derken. Bence kendini bukadar uzdugun kabahat bakarsin lazim degilse sen de ihtiyaci olan birine verirsin canim. Stres yapma yazil karnindakine canim. Umarim yanlis anlamazsin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…