2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok kızmışsın da. Seni düşündüklerinden diyorlardır. çok hırpalamanı gerektirecek bi şey yok bence.

eş durumu olmazsa ücretsiz izne ayrılmayı düşündüm maaşım kesilecek izne ayrılmasın diye torpil yaptırmayı düşündüler. şimdi de eşşek gibi çalışıp o yolu gidiyorsam bebeğime istediğim şeyi alma hakkın vardım

canım çok şükür durumumuz var sorun şu ki beni düşünmüyorlar gidecek masrafı düşünüyorlar benim ihtiyacım yok çok şükür ihtiyacı olana verip sevap işlesinler daha iyi değil mi. yıllardır depolarında duruyor

eşimin annesinin patronunun kızı kendi kullandığı bebek eşyalarını bizim için saklamış onlar vereceklermiş

ben kendi zevkime göre alamayacaksam bebeğime eşyalarını ne anladım ben bu annelikten o zaman ben neden çalışıyorum ki ne gerek onların eskilerini alırız biz

bu kadar da herşey beleşe getirilmeye çalışılmaz arkadaş yeter
Haklisin tatlim sen genede kendini uzme kibarca reddersin olur biter

ihtiyacı olan bir sürü insan var depoya koyana kadar verip bir sevaba girselerdi

haklısın canım ben de olsam açıkçası istemem..ama kendini çok strese sokma lütfen.
istemediğini söyle getirmesinler ihtiyacı olan birine versinler..

ya da sen bu kadar sinirliyken söyleme eşine söylet ailesine göndermemesini söylesin.

Son düzenleme:
bana söyleyen yok ki eş durumunda torpil konusunda milletin hakkına giremem kul hakkı yiyemem benden zor durumda insanlar vardır diye kavga etmiştim beni fazla aramıyorlar eşimle paylaşıyorlar

Uzme tatli canini sen esine uygun dille soyle madem onlar seninle muhatap olmuyor esin versin cevaplarini da sen niye uzuyorsun kendini

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız geçmişe dönemedim çok fazla.ama sizleri özledim.umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.
işe gidip geliyoruz.çarşamba ve perşembe yoğunuz ama atlatacaz inş..
eee yeni cinsiyet öğrenenler olmuş sanırsam :) hepimize hayırlı evlatlar olsun inş..
hiç cici alanımız oldumu?
ayy özlemişim ya sohbeti sizlerle kızlar.

Allah korusun 2. bebek nasip olmazsa içimde kalır durumumuz olmasa neyse

Ay valla inanmiyorsun belki ama cidden iyi anliyorum seni. Bana da gorumcem getirdi cok biseyler geri goturdugumde hep bozuldu. Bazen laf carpar ikinci cocugu olsa baskalarinin seylerini giydirirmis de bazi insanlar giydirmiyormus filan. Hepsi gecti onumden sinir bozucu evet ama uzme kendini de bebegini de.

hoş geldin canım..nerelerdesin daha sık gel:13:

iyiyiz bende bugün okula başladım lekem vs olmadı çok şükür..rahat gittim geldim az yoruldum ama alışcaz.

sen nasılsın leken vs kalmadı değil mi..

Cinsiyet egreneyim alacagim . Kayinvalidem kiz olursa ilk hediyesini ben alicam almayin sakin dedi bekleyebilcek miyim bilmiyorum onun almasini

Son düzenleme:

insanlar mı düşüncesiz biz mi çok alınganız

İşte buduurrr Ben de hiiçç takmam net şekilde koyarım sınırımı

bana söyleyen yok ki eş durumunda torpil konusunda milletin hakkına giremem kul hakkı yiyemem benden zor durumda insanlar vardır diye kavga etmiştim beni fazla aramıyorlar eşimle paylaşıyorlar

Canım eşine küsme, erkekler böyle ince detayları düşünemezler. Söyle eşine o kabul etmeyeceğini söylesin yüz göz olma sen bence.. Çok da kafana takma, bebeğini düşün üzme kendini. Kimsenin de üzmesine izin verme tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…