- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
çok kızmışsın da. Seni düşündüklerinden diyorlardır. çok hırpalamanı gerektirecek bi şey yok bence.
Canim merhaba. Buaralar cok yogunum ve aynu zamanda dinlenmeye calisiyorum arada okuyup cikiyorum ama sana yazmadan edemedim. Ben ilk ogluma hamileyken durumumuz yoktu bizim eski genel mudurun esi besik ana kucagi vs bir iki sey gondermisti en azindan alana kadar isimi gormustu. Sana ne gelecek ya da durumunuz nasil bilmiyorum tabi ki hepimiz yepyeni ciciler istiyoruz bebislerimize ama yekune vurdugunda da ciddi masraf ediyor dogumu osu busu derken. Bence kendini bukadar uzdugun kabahat bakarsin lazim degilse sen de ihtiyaci olan birine verirsin canim. Stres yapma yazil karnindakine canim. Umarim yanlis anlamazsin beni
eşimin annesinin patronunun kızı kendi kullandığı bebek eşyalarını bizim için saklamış onlar vereceklermiş
ben kendi zevkime göre alamayacaksam bebeğime eşyalarını ne anladım ben bu annelikten o zaman ben neden çalışıyorum ki ne gerek onların eskilerini alırız biz
Haklisin tatlim sen genede kendini uzme kibarca reddersin olur biterbu kadar da herşey beleşe getirilmeye çalışılmaz arkadaş yeter
Haklisin tatlim sen genede kendini uzme kibarca reddersin olur biter
ihtiyacı olan bir sürü insan var depoya koyana kadar verip bir sevaba girselerdi
İste en sinir bozucu sey bu.soran yok ki kibarca reddedeyim bana söylenmiyor eşime söylen,iyo
İste en sinir bozucu sey bu.
Anladim canim sen yinede kendini uzme derim ben.canım çok şükür durumumuz var sorun şu ki beni düşünmüyorlar gidecek masrafı düşünüyorlar benim ihtiyacım yok çok şükür ihtiyacı olana verip sevap işlesinler daha iyi değil mi. yıllardır depolarında duruyor
Allah korusun 2. bebek nasip olmazsa içimde kalır durumumuz olmasa neyse
slm kızlar nasılsınız geçmişe dönemedim çok fazla.ama sizleri özledim.umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.
işe gidip geliyoruz.çarşamba ve perşembe yoğunuz ama atlatacaz inş..
eee yeni cinsiyet öğrenenler olmuş sanırsam :) hepimize hayırlı evlatlar olsun inş..
hiç cici alanımız oldumu?
ayy özlemişim ya sohbeti sizlerle kızlar.
slm kızlar nasılsınız geçmişe dönemedim çok fazla.ama sizleri özledim.umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.
işe gidip geliyoruz.çarşamba ve perşembe yoğunuz ama atlatacaz inş..
eee yeni cinsiyet öğrenenler olmuş sanırsam :) hepimize hayırlı evlatlar olsun inş..
hiç cici alanımız oldumu?
ayy özlemişim ya sohbeti sizlerle kızlar.
Ay valla inanmiyorsun belki ama cidden iyi anliyorum seni. Bana da gorumcem getirdi cok biseyler geri goturdugumde hep bozuldu. Bazen laf carpar ikinci cocugu olsa baskalarinin seylerini giydirirmis de bazi insanlar giydirmiyormus filan. Hepsi gecti onumden sinir bozucu evet ama uzme kendini de bebegini de.
Canim sende istemiyorsan arastirirsin ihtiyaci olan birine verirsin dert etme yazik degil mi sana bebisine. Degmez inan ki uzulmene. Benim oglumdayken de bebek arabasi almiycaksin demisti bana kayinvalidem. Almasan degil bak. Almiycaksin gorumceminkinimkullancakmisim.hatta getirdiler eve kadar geri goturdum
bana söyleyen yok ki eş durumunda torpil konusunda milletin hakkına giremem kul hakkı yiyemem benden zor durumda insanlar vardır diye kavga etmiştim beni fazla aramıyorlar eşimle paylaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?