Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
İşte buduurrrBen de hiiçç takmam net şekilde koyarım sınırımı
Canım eşine küsme, erkekler böyle ince detayları düşünemezler. Söyle eşine o kabul etmeyeceğini söylesin yüz göz olma sen bence.. Çok da kafana takma, bebeğini düşün üzme kendini. Kimsenin de üzmesine izin verme tabii
Evet ya koltuga gecti demisti merak ettim yazardi da doktordadir bence.'ins iyidir.CuteMom dan haberi olan var mı?çok kanaması olduğunu koltuğa geçtiğini söylemişti bidaha sesi çıkmadı.Allahım onu ve tüm kanaması olanları ve bebişlerini korusun.
insanlar mı düşüncesiz biz mi çok alınganız
iyi akşamlar sizlere guzel bir kız bebek haberi getirdim:)
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
rabbim herkeze nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı haberleri..
ikili testimizi yaptık bebişimizin kız olduğunu öğrendik bir kızım vardı ismi ÖYKÜ bu da MASAL olacak :))))
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
ikili testimizi yaptık bebişimizin kız olduğunu öğrendik bir kızım vardı ismi ÖYKÜ bu da MASAL olacak :))))
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah
Maşallah canim. Saglikla gelsin masal prenses
Cok merak ediyorum kalp atisi kacti sizin:44:
kızlar selam size bie sorum olcak. bugün biraz ağrı vardı kasıklarımda birde çok akıntım oluyodu. dr idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı ve doktor endol fitille monurol verdi. sizinde başınıza gelmişmiydi doktor verdi ama çok tedirgin oluyorum
cevap için geç kaldım sanırım ama yine de yazayım benim ilk hamileliğimde bulantım çoktu ev oğlum oldu, bunda da bulantım var, daha cinsiyeti belli değilGunaydin tatli anneler
Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
sen bilirsin ama amniyosentez çok riskli bebeğin düşme tehlikesi var açıkçası ben olsam yaptırmazdım o testin sonucu kötü çıktı diye hemem amniyosentez yaptırma derim benimki sadece öneri yanlış anlama canım o testlerin sonucu güvenilir değil ben yaptırmadım 3lüyüde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü doktorum bana sonuç kötü çıktığında yapılacak hiçbişey olmadığını gebeliği sonlandırdıklarını söyledi Allah korusun bebeğin sağlıklıysa ve amniyosentez yaptırınca düşük olursa bunu nasıl kaldıracaksın çevremde o kadar çok kişiye down sendromlu dedilerki hepsi doğdu sağlıklı biride down sendromlu doğmadı Allaha yönel dua et Allahtan baska kimse bilemez rabbim bizlere sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?