2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

elimde değil hala ellerim titriyor sinirden

CuteMom dan haberi olan var mı?çok kanaması olduğunu koltuğa geçtiğini söylemişti bidaha sesi çıkmadı.Allahım onu ve tüm kanaması olanları ve bebişlerini korusun.

iyi akşamlar sizlere guzel bir kız bebek haberi getirdim:)
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
rabbim herkeze nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı haberleri..
ikili testimizi yaptık bebişimizin kız olduğunu öğrendik bir kızım vardı ismi ÖYKÜ bu da MASAL olacak :))))
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah

Hayrli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oh iki kiziniz olacak cok guzelll evde prensesler dolu olcak )

kanaması olan tüm arkadaşlara çok üzülüyorum geçmiş olsun içinizi rahat tutun inşallah sağlıkla kavuşacaksınız meleklerinize

maşallah hayırlı olsun kızın

Cok sevdigim isimlerdir oyku ve masal. Saglikla buyut ins. Kiza kiz kardes super ya cok sevindim.

çok çok teşekkür ederim isimleri de çok içime sindi rabbime çok şükür 12+2 gunluk umarım bir yanılma olmaz bir gunde çok alıştım
ÖYKÜ VE MASAL a

iyi geceler kızceler
öncelikle kanaması olan arkıdeslerme allah kolaylık versın inş bebişleriniz sımsıkı tutunacak hayata inaniyorum cook gecmış olsun tez zamandada gecsın ınsallah

cinsiyet ögrenen arkıdeslerıde tebrık ediyorum allah kucagınıza almayı nasıp etsın

Maşallah canim. Saglikla gelsin masal prenses

Cok merak ediyorum kalp atisi kacti sizin:44:

kızlar selam size bie sorum olcak. bugün biraz ağrı vardı kasıklarımda birde çok akıntım oluyodu. dr idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı ve doktor endol fitille monurol verdi. sizinde başınıza gelmişmiydi doktor verdi ama çok tedirgin oluyorum

8 haftalıkken sanırım bende de olmuştu monural kullandım canım tedirgin olma bence kullan

Gunaydin tatli anneler

Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?
cevap için geç kaldım sanırım ama yine de yazayım benim ilk hamileliğimde bulantım çoktu ev oğlum oldu, bunda da bulantım var, daha cinsiyeti belli değil

ben ilk bebeğimde amniyosentez yaptırdım, aldıracağım için değil,eğer olumsuz bi durum varsa kendimi hazırlayayım diye, amniyosentezden önce düşük olur vs diye çok korkutmuşlardı beni, dr rahatlatmıştı, internetten de güvenilir sitelerden araştırabilirsiniz, düşük riski çok çok az, ayrıca amniyosentez sonucu down sendromlu çıkarsa bebek bu kesin sonuç oluyor, yanılma gibi bir ihtimalleri yok....belki yaptıracak arkadaşlar olabilir diye bildiklerimi paylaşmak istedim

cinsiyetler belli olmuş, ikili testler genellikle güzel gidiyor...maşallah diyorum topiğimize, kanaması olan arkadaşalrımız da zor günleri atlatırsa (ki hep dualarımdasınız) artık hep güzel şeylerden bahsederiz, alışveriş vb
bebek arabası sormuşsunuz, 2 bebek arabası eskitmiş bi anne olarak tecrübelerimi paylaşayım
bizim ilk kriterimiz küçükken de binebilsin diye ana kucaklı (travel system de deniyor) olanlardandı...bu arabadan çok anakucağını kullandık...evde mama sandalyesi ve arabada oto koltuğu olarak, ayrıca aşıya dra misafirliğe giderken de çok işe yaradı ana kucağı, uykusu rahatı bozulmadı...arabasını da kullandık ancak bu tip modellerin en hafifini almamıza rağmen ağırdı ve otomobilin bagajına sığdırmak için baya uğraşmak gerkiyordu...
ikinci arabamız baston puset, markası jane (özellikle yazdım çünkü çok memnun kaldım) çok hafif ve katlanınca çok az yer kaplıyo, oğlum 4 yaşında ve uzun boylu olmasına rağmen hala içinde çok rahat ediyo, dezavantajı ise 6 aydan önce kullanılamaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…