2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o adama.

çok çok teşekkür ederim isimleri de çok içime sindi rabbime çok şükür 12+2 gunluk umarım bir yanılma olmaz bir gunde çok alıştım
ÖYKÜ VE MASAL a

Çok sevindim canım... Allah analı babalı büyütsün..
İsimleri gibi şansları bahtları da güzel olsun..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Bi ben öğrenemedim ya

Canım ne desem bilmiyorum... Allah sabır versin sana.. Okuyunca bile yuh artık dedim..
Ne cins insanlar var ya..
Eşini kaybetmiş biri, bi baba herşeyden önce nasıl eşinin vefatından seni sorumlu tutabilir..
Kayınpederinin ciddi ciddi sorunları var..
Allah yardımcın olsun sıkma canını sen..
Eşin en büyük desteğin, kötü bir sözde etme sonuçda eşinin babası..
Allaha havale et..

Günaydın bayanlar. Bugün itibariyle 15. Haftaya girmiş bulunuyoruz ama hala cinsiyetini ogrenemedim bebisimin cok merak ediyorum

sağol canım ilk haftalar 120 10-11.haftalar 125
en son 140 civarıydı tatlım bu gun :)
ense kalınlığımız da çok iyi çıktı bebişim de 4-5 gun önden gidiyor:)
Maşallah canim
Benim bebsimde seninle ayni 4-5 gun onde128 cikmisti o haftalarda en son dr 140 gib atiyo dedi.

Bakaoim bizimkisi ne

Esim diyor ki..bebegimz ondn gidiyor ki z olsa gidemez.kesin erkektir

Cok merak ediyorum.belli olsaydi..saglikli olsunda

Hayırlı olsun maşallah. Allah büyütmeyi de nasip etsin

Günaydın bayanlar. Bugün itibariyle 15. Haftaya girmiş bulunuyoruz ama hala cinsiyetini ogrenemedim bebisimin cok merak ediyorum

Hayırlı olsun. Haftalar çok hızlı geçiyor değil mi

Kanaması olan tüm anne adaylarına geçmiş olsun diyorum. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun Sıkıntıları olup sinirlenen arkadaşlar, siz de kendinizi kaybedip öfkelenmeyin lütfen, herşeyin mantıklı bir çözümü vardır. Önemli olan sizin çekirdek ailenizdeki uyum-anlaşma. Orda bir sıkıntı olmadıktan sonra, herşeyin üstesinden gelinir Allah'ın izniyle

Canim cok uzuldum.k.pederinin bence de ruhsal problemleri var..sinir bozucu bir durum..
Ama esin senin yaninda bucok guzel bisey.sen esini bebegini kendini dusun.

Günaydın

Benim de bugun 13 haftam bitti.Allahim bugunume cok sukur..

Cute den haber yok mu..

Suay82 bugun amniyotik bant icin dr gidcekti...ins.ikisi de iyi haberlerle gelirler.

canım çok üzüldüm yaşadığın duruma ama arkadaşların dediği gibi sen önemlisin,bebeğin ve eşin..gerisini salla gitsin..hak eden cezasını bulur ,sen sabırlı ol...

Günaydın kızlar,

Geçmişi biraz okudum moralim bozuldu kanaması olan arkadaşlar falan varmış.Allah yardımcıları olsun ne durumdalar acaba şuan bir bilgi falan var mı?

herkese mutlu berektli sağlıklı bir gün diliyorum..

benimde ctesi dr.kontrolum vardı..çok şükür herşey şimdiik yolunda ve büyük ihtimalle kızzzzzz dedi dr..bana..sanırım topikde erkek ağırlıkta:) kızlarımız nazlı nzalı salın asalına gelicek inşallahhh..

ve kızlar ultrasonda bebeğimizin hareketlerini gördük....o kadar hareketliydiki dr.bize bu kız cimnastikçi olucak dedi:) ya nasıl anlatsam..öncelikle baklagil familyasından çıkıp normal insana benzemiş..kafası,burnu,eli ayağı hele bacakları...aman Allahım gerdiyooooo kafasını geriye atıyo,zıp popsunu dönüyo,birden takla atıyı....ben inannın kalp sesini duyduğumda bu kadar heycanlanmamaıştım ama hareket ettiğini görünce gözümden yaş geldi...çooook duygulandım..eşimde öyle...kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum ama şimdi göbeğimde canlı kıpır kıpır bir canın olduğunu bilmek çokkk güzel..Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın..inanın o günün miladım oldu:)Allah çok büyük..ve onun mucizesini yaşamak gurur verici..iyi ki bayanız,iyi ki anne olucaz......

Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.

Hayırlı olsun. Çok güzel tarif etmişsin yaşanılan hissi. İnanması çok güç geliyor. Ekranda gördüğün canlı karnında, hareket ediyor Hayırlısıyla büyütmek te kısmet olur inşallah

Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.

Heyecanlan ama korkma. Eminim sen de toprak gibi çok güzel haberlerle geleceksin.

Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum

valla canm çok sevindim bu kadar ayrintili grmene.ama kizlarimiz salina salina nazli gelecek demişssin ya,asil oğluşlar oyle gelecek,malesef kizlar çok aceleci.:) cevremde kim varsa erkekler geç,kizlarsa erken doğuyor.benim sekiz aylik doğdu mesela :) arkadaşlarin kizlari filan yedi sekiz hep o aylarda :)

Maşallah canim
Demek prenses geliyo...saglikla gelsin kuzun

Ne guzel masallah kizlar dokulmeye basladi

Korkma sadece heyecanlan iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…