2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben de bi hareketli gorebilseydim..uykucu tosba benimki

Oyle popoyu falan kaldirip takla atamaz

11 de randevum vardi ikili icin burds bakalim nolcak ne gitcek ilk basta annemlrre dusuk yapiyor suan demisler
Sonrada yatis bebek iyi duruma bakilcwk demisler

Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic

soran yok ki kibarca reddedeyim bana söylenmiyor eşime söylen,iyo
benim görümcem de kendi kızının eskilerini getirdi koydu eve sormadı bile hepside pembe.daha kız mı erkek mi belli değil benim ki.sağlıkla doğacak mı Allah korusun.ben doğuma yakın alacaktım.tamam sağolsun düşünmüş getirmiş.kötü niyetle olmadığını düşünmeye çalışıyorum ama en azından bir temizle herşeyin üzerinde mama.yemek lekesi var dökülmüş kurumuş kokmuş.
ama bu eşyaların başına bişey gelebilir belki doğuma kadar yanlışlıkla kırılabilir dökülebilir.
bişey de söylenmiyor. almam desem burnu havada beğenmiyor diyecek.adım müsrif gelin olacak.iki tarafı şeyli değnek işte.ne kebap yansın ne köz .bakalım sesimizi çıkarmadık.

Günaydın kızlar,

Hayırlı olsun. Allah kucağına aldığın günleride göstersin

Canım önemli olan eşinin senin yanında olması. Gerisini boşver. Zaten anladığım kadarıyla çokta ciddiye alınacak bir insan değil.

Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum

11 de randevum vardi ikili icin burds bakalim nolcak ne gitcek ilk basta annemlrre dusuk yapiyor suan demisler

Dün geceden beri seni çok merak ettim. İnşallah iyi olur her şey. Moralini yüksek tut.

Arkadaşlar günaydın.Bende aranıza yeni katıldım.Bugün 12.haftamızdayız.Kısmetse cuma günü ikili tarama testimiz va r.Doktorum belki cinsiyetini de görebiliriz dedi heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı.Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah :)

slm kizlar :) tup bebek bolumnden arkadslarda var cok sevindim birsey soracagim bnm kafam bn kac haftaluk oluyorum adet tarihim 18 tmmuz transfer tarihi 5 agustos kafam karsti valla

11 haftadasın canım. benimde 19 temmuz 7 ağustos tarnsfer

Hahha benimki gibi demek seninkide. Benim ki ayy dedi iki çocuk zor tabi. ıkı top amerikan bezi alırız onu kullanırsın.:))
Hoştt diyecektimde güldüm geçtim.

Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini ama insanın elinde değil biliyorum
Bak defolmuş gitmiş. Bebişii düşün

Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.

seninle aynı haftanın içindeyiz
benimde cuma kontrolüm vardı aynı korkuları bede yaşadım ama ultrasyonda bebeğimin büyüdüğünü ve kıpır kıpır oynadığını görünce içim rahatladı
korkma allahın izniyle birşey olmaz.
Geldiğinde güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım benim çok geçmiş olsun.
İnşallah güzel haberlerini alacağız
Moralini bozma yüksek tut
Yaşadığın çok zor ama moralini yüksek tutki bebişin sana tutunsun.

Günaydın kızlar
Dünden beri geçmeyen baş ağrım var. ilaç almamk için direniyorum ama gece uykumda bile ağrısını hissettim. Bu durumda bilgisayar başında çalışmak da hiç kolay değil. Çok sık ağrımaya başladı başım. inşallah kötü birşey yoktur.

maşallah canım. vallahi kız haberlerini dört gözle bekler olduk erkekten geçilmez oldu buralar. benim bebişler de pek hareketliydi geçen hafta. aynı tarif ettiğin gibi taklalar atıyorlar, dönüyorlar. onları öyle izlemek çok keyifli oluyor

Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.

korkma... ama tabi heyecan kaçınılmaz..ben de çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi. güzel haberlerini yazarsın buraya

Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum

Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic

Çok üzülüyorum kanamalarının bitmemesine bir çaresi olmayışı da üzüyor insanı. sadece bekliyorsun...ama direnen bir bebeğin var, inşallah bütün bunları atlatacak

Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?

Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?

bebeğin pozisyonu uygunsa görür cinsiyetini. 11-12. haftada bile söylüyor bazı doktorlar

Haha cok guldurdun beni . Benimde kayinpeder amerikan bezinden yana

bizi habersiz bırakma, umarım güzel haberlerle dönersin

belli olma ihtimali yüksek, hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…