Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
Ben de bi hareketli gorebilseydim..uykucu tosba benimki
Oyle popoyu falan kaldirip takla atamaz
Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
11 de randevum vardi ikili icin burds bakalim nolcak ne gitcek ilk basta annemlrre dusuk yapiyor suan demisler
Sonrada yatis bebek iyi duruma bakilcwk demisler
Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic
benim görümcem de kendi kızının eskilerini getirdi koydu eve sormadı bile hepside pembe.daha kız mı erkek mi belli değil benim ki.sağlıkla doğacak mı Allah korusun.ben doğuma yakın alacaktım.tamam sağolsun düşünmüş getirmiş.kötü niyetle olmadığını düşünmeye çalışıyorum ama en azından bir temizle herşeyin üzerinde mama.yemek lekesi var dökülmüş kurumuş kokmuş.soran yok ki kibarca reddedeyim bana söylenmiyor eşime söylen,iyo
iyi akşamlar sizlere guzel bir kız bebek haberi getirdim:)
benim kızım olacakkkkk
çok mutlu olduk
rabbim herkeze nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı haberleri..
ikili testimizi yaptık bebişimizin kız olduğunu öğrendik bir kızım vardı ismi ÖYKÜ bu da MASAL olacak :))))
şimdilik her şey yolunda
darısı sizlere inşallah
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o adama.
11 de randevum vardi ikili icin burds bakalim nolcak ne gitcek ilk basta annemlrre dusuk yapiyor suan demisler
slm kizlar :) tup bebek bolumnden arkadslarda var cok sevindim birsey soracagim bnm kafam bn kac haftaluk oluyorum adet tarihim 18 tmmuz transfer tarihi 5 agustos kafam karsti valla
Ay valla inanmiyorsun belki ama cidden iyi anliyorum seni. Bana da gorumcem getirdi cok biseyler geri goturdugumde hep bozuldu. Bazen laf carpar ikinci cocugu olsa baskalarinin seylerini giydirirmis de bazi insanlar giydirmiyormus filan. Hepsi gecti onumden sinir bozucu evet ama uzme kendini de bebegini de.
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o adama.
Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.
herkese mutlu berektli sağlıklı bir gün diliyorum..
benimde ctesi dr.kontrolum vardı..çok şükür herşey şimdiik yolunda ve büyük ihtimalle kızzzzzzdedi dr..bana..sanırım topikde erkek ağırlıkta:) kızlarımız nazlı nzalı salın asalına gelicek inşallahhh..
ve kızlar ultrasonda bebeğimizin hareketlerini gördük....o kadar hareketliydiki dr.bize bu kız cimnastikçi olucak dedi:) ya nasıl anlatsam..öncelikle baklagil familyasından çıkıp normal insana benzemiş..kafası,burnu,eli ayağı hele bacakları...aman Allahım gerdiyooooo kafasını geriye atıyo,zıp popsunu dönüyo,birden takla atıyı....ben inannın kalp sesini duyduğumda bu kadar heycanlanmamaıştım ama hareket ettiğini görünce gözümden yaş geldi...çooook duygulandım..eşimde öyle...kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum ama şimdi göbeğimde canlı kıpır kıpır bir canın olduğunu bilmek çokkk güzel..Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın..inanın o günün miladım oldu:)Allah çok büyük..ve onun mucizesini yaşamak gurur verici..iyi ki bayanız,iyi ki anne olucaz......
Bugün saat 4'te benimde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ve korkuyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar.
Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic
Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?
11 haftadasın canım. benimde 19 temmuz 7 ağustos tarnsfer
Hahha benimki gibi demek seninkide. Benim ki ayy dedi iki çocuk zor tabi. ıkı top amerikan bezi alırız onu kullanırsın.:))
Hoştt diyecektimde güldüm geçtim.
Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini ama insanın elinde değil biliyorum
Bak defolmuş gitmiş. Bebişii düşün
bizi habersiz bırakma, umarım güzel haberlerle dönersinHastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?