2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Düşük tehlikesi yaşayan ve kanaması olan arkadaşlar için 181 defa ''Ya mübdi ya müid''duasını okudum.Allah kabul eder inşallah biran önce atlatırsınız bugünleri sağlıklı sıhatlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.Amin..

Ay canım ya inşallah bende aynı şekilde görürüm.Kalbim şimdiden hızlı hızlı atmaya başladı:)

merhabalar hoşbulduk
valla bi açıp kapatmama neler konuşuluyo çok güzel ama çalıştığım için yakalayamıyorum sizi..
sonradan tek tek okuyorum herşeyi

insan ilk çocuğu olunca her şeyin en iyisini en güzelini giydirmek/almak ister, bu gayet normal, bunu bazı akrabalar anlayamıyor herhalde...ben de teklif edenler oldu ilkinde, istemedim, ama bazı şeyler de o kadar az kullanılıyor ki boşa para vermişim diyorum, temiz ve az kullanılmış bazı şeyler başkasından alınabilir diye düşünüyorum ikincide....sonuçta ileride eğitim vb şeyler için çok para gerekli,şimdi gereksiz para harcamamalıyım diyorum...tabi herkesin kendi yavrusu, herkes nasıl istiyorsa öyle yapar
rüyamda oğlum olacağını ve adını "TUNA" koymaya karar verdiğimizi gördüm...bu isim hiç listede yoktu, bi hayır vardr diyip listeye eklesem mi acaba?

bir de bişey sormak istiyorum kızlar. ayın 11 inde 2 li testi yaptırıcam ve korkuyorum napıcaklar şimdi ? kan testi ve ultrason dediler bana ama tam da bilmiyorum. duyduklarım bunlar.
2 hafta önce siyah kanama denilen kanamam oldu düşük tehlikem varmış....bir hafta evde yattıktan sonra işe tekrar başladım, şimdi bişey yok çok şükür ama çok korkuyorum

bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.

hiç korkacak bir şey yok.ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve sonra kan alıyorlar .kan sonucuna göre yönlendiriyorlar seni.
benim kan sonucu bugün çıkacak ama almaya gidemiycem.internetten bakabiliyorum ama sonuç için arşiv numarasını almayı unuttum.artık yarın bakıcam.

Son düzenleme:

Maşallah canim
Demek prenses geliyo...saglikla gelsin kuzun

Ne guzel masallah kizlar dokulmeye basladi

Korkma sadece heyecanlan iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar hepinize ayrı ayrı çookk teşekkür ederim Rabbim hepimizn yavrularını bizlere bağışlasın..

ve kanaması olan arkadaşlara acilll şifalar diliyorum..okudukça çok üzülüyorum ama eminim herşey yoluna girecek kötü günleirn arkasından güzell günler gelicek..her gecenin sabahı var...az kaldı arkadaşlarım..

Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic

yaa nasıl oldu bu yaa..çok merak ediyorumm seni kuzucum..telinde kapalı..
nolur bu iletiyi okuyunca beni ara yada haber et..
aklım duam seninlee

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha yaşamazsın o kötü deneyimi. Bu arada burada bahsetmiştik daha önce havuzlu hanı. Cinsiyeti bir öğreneyim koşa koşa gideceğim oraya. Netten baktımda çok renkli cici mağazalar var. İçim eridi resmen

Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum

canım çok geçmiş olsun bebişin seninle kalmak için direniyor ve inşallah kalacak dualarımız senin ve senin gibi olan arkadaşlarımızla

bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.
mert güzel bi isim, kıza ne düşünüyorsunuz?

anakaradayım , ama İstanbullulardan çok duyuyorum bu havuzlu hanı...bi fırsat olurda istanbula yolumuz düşerse biz de uğrayacağız

Olmazmı canım hemde nasıl oluyor bende.iki defa hastanede yattım bu yüzden.hamilelikte piskoloji çok önemli.ben 7haftalıkken kaybettim fazla stresten bebegimi.şimdi hamileyim yine stresten hastanelik oluyorum.allah yardımcımız olsun

mert güzel bi isim, kıza ne düşünüyorsunuz?

anakaradayım , ama İstanbullulardan çok duyuyorum bu havuzlu hanı...bi fırsat olurda istanbula yolumuz düşerse biz de uğrayacağız
kıza kaynanamın ismi olacak eşim öyle istiyor güler olacak ama ben iki isim koycam kaynanamın yanında güler diye çağıramam çocuğu ,güler ela yada güler zeynep olcak inşallah

Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?

Hoş geldiniz aramıza. Maşallah bebeklerinize

:)))Vallahi bende gülüyorum manyakmıdrlar nedirler.
Sanki onlardan para isteyen var. Sana ne istediğimi kullanırım.
Daha bir sürü fantezileri var :)))

Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün inşallah:118: Benim ailem için de ilk torun olacak. Çok heyecanlılar. Erkek kardeşlerim sürekli alışverişte, aldıklarının resimlerini gönderiyorlar. Almayın biraz da ben alayım kendi zevkime göre diyorum ama dinleyen kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…