seninle aynı haftanın içindeyiz
benimde cuma kontrolüm vardı aynı korkuları bede yaşadım ama ultrasyonda bebeğimin büyüdüğünü ve kıpır kıpır oynadığını görünce içim rahatladı
korkma allahın izniyle birşey olmaz.
Geldiğinde güzel haberlerini bekliyoruz.
Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz
Haha cok guldurdun beni. Benimde kayinpeder amerikan bezinden yana
bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.insan ilk çocuğu olunca her şeyin en iyisini en güzelini giydirmek/almak ister, bu gayet normal, bunu bazı akrabalar anlayamıyor herhalde...ben de teklif edenler oldu ilkinde, istemedim, ama bazı şeyler de o kadar az kullanılıyor ki boşa para vermişim diyorum, temiz ve az kullanılmış bazı şeyler başkasından alınabilir diye düşünüyorum ikincide....sonuçta ileride eğitim vb şeyler için çok para gerekli,şimdi gereksiz para harcamamalıyım diyorum...tabi herkesin kendi yavrusu, herkes nasıl istiyorsa öyle yapar
rüyamda oğlum olacağını ve adını "TUNA" koymaya karar verdiğimizi gördüm...bu isim hiç listede yoktu, bi hayır vardr diyip listeye eklesem mi acaba?
:)))Vallahi bende gülüyorum manyakmıdrlar nedirler.
Sanki onlardan para isteyen var. Sana ne istediğimi kullanırım.
Daha bir sürü fantezileri var :)))
hiç korkacak bir şey yok.ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve sonra kan alıyorlar .kan sonucuna göre yönlendiriyorlar seni.bir de bişey sormak istiyorum kızlar. ayın 11 inde 2 li testi yaptırıcam ve korkuyorum napıcaklar şimdi ? kan testi ve ultrason dediler bana ama tam da bilmiyorum. duyduklarım bunlar.
2 hafta önce siyah kanama denilen kanamam oldudüşük tehlikem varmış....bir hafta evde yattıktan sonra işe tekrar başladım, şimdi bişey yok çok şükür ama çok korkuyorum
Hayırlı olsun. Çok güzel tarif etmişsin yaşanılan hissi. İnanması çok güç geliyor. Ekranda gördüğün canlı karnında, hareket ediyorHayırlısıyla büyütmek te kısmet olur inşallah
Heyecanlan ama korkma. Eminim sen de toprak gibi çok güzel haberlerle geleceksin.
valla canm çok sevindim bu kadar ayrintili grmene.ama kizlarimiz salina salina nazli gelecek demişssin ya,asil oğluşlar oyle gelecek,malesef kizlar çok aceleci.:) cevremde kim varsa erkekler geç,kizlarsa erken doğuyor.benim sekiz aylik doğdu mesela :) arkadaşlarin kizlari filan yedi sekiz hep o aylarda :)
Maşallah canim
Demek prenses geliyo...saglikla gelsin kuzun
Ne guzel masallahkizlar dokulmeye basladi
Korkma sadece heyecanlan iyi haberlerini bekliyoruz
Günaydın kızlar
Dünden beri geçmeyen baş ağrım var. ilaç almamk için direniyorum ama gece uykumda bile ağrısını hissettim. Bu durumda bilgisayar başında çalışmak da hiç kolay değil. Çok sık ağrımaya başladı başım. inşallah kötü birşey yoktur.
maşallah canım. vallahi kız haberlerini dört gözle bekler olduk erkekten geçilmez oldu buralar. benim bebişler de pek hareketliydi geçen hafta. aynı tarif ettiğin gibi taklalar atıyorlar, dönüyorlar. onları öyle izlemek çok keyifli oluyor
korkma... ama tabi heyecan kaçınılmaz..ben de çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi. güzel haberlerini yazarsın buraya
Çok üzülüyorum kanamalarının bitmemesinebir çaresi olmayışı da üzüyor insanı. sadece bekliyorsun...ama direnen bir bebeğin var, inşallah bütün bunları atlatacak
Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic
bir de bişey sormak istiyorum kızlar. ayın 11 inde 2 li testi yaptırıcam ve korkuyorum napıcaklar şimdi ? kan testi ve ultrason dediler bana ama tam da bilmiyorum. duyduklarım bunlar.
2 hafta önce siyah kanama denilen kanamam oldudüşük tehlikem varmış....bir hafta evde yattıktan sonra işe tekrar başladım, şimdi bişey yok çok şükür ama çok korkuyorum
Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
mert güzel bi isim, kıza ne düşünüyorsunuz?bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha yaşamazsın o kötü deneyimi. Bu arada burada bahsetmiştik daha önce havuzlu hanı. Cinsiyeti bir öğreneyim koşa koşa gideceğim oraya. Netten baktımda çok renkli cici mağazalar var. İçim eridi resmen
Kizlar sinirleriniz cok bozuldugi zaman kasiklarinizda agri oluyo mu?Sol tarafim cok fena.Babasi yuzunden esimle aram bozuldu resmen nasil insanlar var ya kendi oz babasi oglundan suphelenmeme sebep oldu.Yalan soylemez esim ama adam o kadar kesin konusuyo ki acaba dememek elde degil.Kafayi yedircekler bana en sonunda.Isin kotusu esim gel dedigim zaman gelebilcek yerde degil yasadigim yerde bir tane akrabam yok.Resmen kivraniyorum agridan.
Aynen oyle sanki kendileri aliyor
kıza kaynanamın ismi olacak eşim öyle istiyor güler olacak ama ben iki isim koycam kaynanamın yanında güler diye çağıramam çocuğu ,güler ela yada güler zeynep olcak inşallahmert güzel bi isim, kıza ne düşünüyorsunuz?
anakaradayım , ama İstanbullulardan çok duyuyorum bu havuzlu hanı...bi fırsat olurda istanbula yolumuz düşerse biz de uğrayacağız
Arkadaşlar günaydın.Bende aranıza yeni katıldım.Bugün 12.haftamızdayız.Kısmetse cuma günü ikili tarama testimiz va r.Doktorum belki cinsiyetini de görebiliriz dedi heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı.Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah :)
Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?
:)))Vallahi bende gülüyorum manyakmıdrlar nedirler.
Sanki onlardan para isteyen var. Sana ne istediğimi kullanırım.
Daha bir sürü fantezileri var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?