2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kıza kaynanamın ismi olacak eşim öyle istiyor güler olacak ama ben iki isim koycam kaynanamın yanında güler diye çağıramam çocuğu ,güler ela yada güler zeynep olcak inşallah

Kusura bakma canım ama bu olayada hastayım anamın ismi,babamı ismi, dedemin simi bu ne ya
çooukalrı taşıyan her türlü eziyeti çeken biz
isismi onlar koyuyorlar

Kusura bakma canım ama bu olayada hastayım anamın ismi,babamı ismi, dedemin simi bu ne ya
isismi onlar koyuyorlar

Banada eşim oğlan olursa babamın ismimi koycam dedi olmaz dedim ben çekeyim sıkıntısını ohh o koysun ismini.ben

CUTEM CANIM NASIL OLDUN BENCE SENIN BU KANAMALRIN ENFEKSIYONDAN OLABILIR
KANAMASI OLAN ARKADAŞLARA ACIL ŞİFALAR DILERIM RABBIM YAVRULARINI BAĞIŞLASIN

SEN DE KALBİNİ FERAH TUT.bu bantın bebeğe değme ihtimali yok denecek kadar azmış...belki çoğumuzda oluyor haberimiz bile yok.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALDIRSIN İNŞALLAH.

Canim iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlar teşekkür ederim bugün 5 de doktorda olacağız dunde kusmadan ve gögüskafesı ağrısından acıle gıttık yıne gece yarısı İDRAR YOLLARINDA İLTAHAP CIKTI GAVISCON şurupla MONUROL TOZ VERDİLER

Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir

valla ben dede, anne, baba ismi koymaya karşıyım. dediğiniz gibi onların yanında çocukları isimle çağırmak falan garip olur die düşünüyorum.
ayrıca kendi ismi kendi kaderi olsun çocuğun. Bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız olursa derin erkek olursa kıcanç düşünüyoruz nasıl ?

nerde o havuzlu han kaçırmışım ben o kısmı

Güzel bilgiler vermişsin canım, kaydettim...
Allah allahhh çok dikkat et kendine, kimse seni senden fazla düşünmez. Hiç de kafana takma, gitmesi iyi bile olmuş.. Eşin de yanında ne güzel
merhabalar hoşbulduk
valla bi açıp kapatmama neler konuşuluyo çok güzel ama çalıştığım için yakalayamıyorum sizi..
sonradan tek tek okuyorum herşeyi
Ben de aynı:)) çalışıyorum ama her fırsatta bakıyorum, sonradan birikmesin diye:)
Tuna ismi de gayet güzel, :) rüyada görülmesi ilginç gerçekten
bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.
Ne güzel rüyada görüyorsunuz isimleri :)) bebeğinizin isim koyuluş hikayesi ilginç olacak:)

Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir
cuteee nerdesinn kuzumm yaa..cebin kapalı...
durdumu şimdi kanama..doktor ne dedi..

Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?

hoşgeldin canım
doktora bağlı bazen söylüyor aynı hafta içindeyiz ama benimde daha olmadı ama burdaki arkadaşlar söylüyor eğer doktor eminse cinsiyetinden söylüyormuş

Geçmiş olsun, acil şifalar...
Derin adını çok severim. Ama kıvanç biraz ağır isim gibi, nacizane fikrim :)
nerde o havuzlu han kaçırmışım ben o kısmı
Havuzluhan eminönünde canım, bebekle ilgili aklına gelen her şey var..

isismi onlar koyuyorlar
ben o kadar kafaya takmamayı öğrendim tamam nüfus cüzdanında adı yazacak ama ben yine bebeğime istediğim isimle hitap etcem.yaşlılar alınıyorlar.dikleşince de tartışmalar çıkıyor.huzur bozulmasın diye çok uç olmayan şeylere göz yummayı deniyorsun

gelmiş geçmiş olsun canım
inşallah allahın izniyle çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın

cutemom, bütün dualarımız seninle canım, Yüce rabbim sizleri korusun inşallah, sağlıkla atlatın bu günleri inşallah.

Banada eşim oğlan olursa babamın ismimi koycam dedi olmaz dedim ben çekeyim sıkıntısını ohh o koysun ismini.ben

Cidden anlamsız şu erkeklerın anamın babamın ısmını demeleri
Banada dedı hayır dedim bu kadar stres cekmısım benı ılgılendırmez

canım çok geçmiş olsun
neden hala usg almıyorlar ağırmı çalışıyrolar anlamadım ki sonuçta acil hastasın

çok güzeller isimelr canım
allah bahtlarını guzel eeder ınş

diretiyorlarsa hzuurszuluk çıkmasın diye susabılıyorsun bazen hayırlısı olur ıns

hoşgeldin canım
doktora bağlı bazen söylüyor aynı hafta içindeyiz ama benimde daha olmadı ama burdaki arkadaşlar söylüyor eğer doktor eminse cinsiyetinden söylüyormuş

maalesef benim doktorum da cinsiyeti 17. hafta söylicekmiş.bende söylesin diye ikili teste geç gidicektim ama söylemicek.yarın saat 15:00 de ikili testim yapılıcak.cinsiyete daha çok var napalım?çok önemliyse cinsiyet ona göre bakayım diye şakaya vurduruyo doktor yapıcak bişey yok

cute seni çok merak ettik
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

Dogum yapsaydim bi gece sikintim agrim ama simdi boyle her an ne oldu ne olcak modunda yasamak beni cok uzuyo
Burda yan odada bi kiz 6 aylikken ayrilmis bw9ek dun dogmus kizin annwside isremiyomus bebegi , kocasida gwlmiyomus dun aramislar sezeryana gircek diye isyemiyormus o kadar uzuldumki kiz yetimhaneye versem kiz kiyamam diyor

Sarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…