kıza kaynanamın ismi olacak eşim öyle istiyor güler olacak ama ben iki isim koycam kaynanamın yanında güler diye çağıramam çocuğu ,güler ela yada güler zeynep olcak inşallah
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o
Çok üzüldüm canım rabbim yardım etsin sana.bak ben bir bebegimi kaynanam yüzünden kaybettim sinirden.kürtaj oldum hastanelerde yattım kimse umursamadı beni gelmediler bile eşimin ailesinden.birde üste çıktılar ben abartmışım herkez kürtaj oluyormuş.hakkımı asla helal etmiyorum ama.sorunlu hamilelik geçiriyorum hala umurlarında degil.bende eşime dedimki bu çocuguda kaybedersem stres yüzünden seni boşarım.taşıncaksın bu evden oda kabul etti.inş biraz düzeleyim ilk işim taşınmak.
Kusura bakma canım ama bu olayada hastayım anamın ismi,babamı ismi, dedemin simi bu ne ya
çooukalrı taşıyan her türlü eziyeti çeken biz
isismi onlar koyuyorlar
SEN DE KALBİNİ FERAH TUT.bu bantın bebeğe değme ihtimali yok denecek kadar azmış...belki çoğumuzda oluyor haberimiz bile yok.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALDIRSIN İNŞALLAH.
Canim iyi haberlerini bekliyoruz...
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha yaşamazsın o kötü deneyimi. Bu arada burada bahsetmiştik daha önce havuzlu hanı. Cinsiyeti bir öğreneyim koşa koşa gideceğim oraya. Netten baktımda çok renkli cici mağazalar var. İçim eridi resmen
Güzel bilgiler vermişsin canım, kaydettim...cinsiyetler belli olmuş, ikili testler genellikle güzel gidiyor...maşallah diyorum topiğimize, kanaması olan arkadaşalrımız da zor günleri atlatırsa (ki hep dualarımdasınız) artık hep güzel şeylerden bahsederiz, alışveriş vb
bebek arabası sormuşsunuz, 2 bebek arabası eskitmiş bi anne olarak tecrübelerimi paylaşayım
bizim ilk kriterimiz küçükken de binebilsin diye ana kucaklı (travel system de deniyor) olanlardandı...bu arabadan çok anakucağını kullandık...evde mama sandalyesi ve arabada oto koltuğu olarak, ayrıca aşıya dra misafirliğe giderken de çok işe yaradı ana kucağı, uykusu rahatı bozulmadı...arabasını da kullandık ancak bu tip modellerin en hafifini almamıza rağmen ağırdı ve otomobilin bagajına sığdırmak için baya uğraşmak gerkiyordu...
ikinci arabamız baston puset, markası jane (özellikle yazdım çünkü çok memnun kaldım) çok hafif ve katlanınca çok az yer kaplıyo, oğlum 4 yaşında ve uzun boylu olmasına rağmen hala içinde çok rahat ediyo, dezavantajı ise 6 aydan önce kullanılamaması
Allah allahhh çok dikkat et kendine, kimse seni senden fazla düşünmez. Hiç de kafana takma, gitmesi iyi bile olmuş.. Eşin de yanında ne güzelKizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o adama.
Ben de aynı:)) çalışıyorum ama her fırsatta bakıyorum, sonradan birikmesin diye:)merhabalar hoşbulduk
valla bi açıp kapatmama neler konuşuluyo çok güzel ama çalıştığım için yakalayamıyorum sizi..
sonradan tek tek okuyorum herşeyi
Tuna ismi de gayet güzel, :) rüyada görülmesi ilginç gerçekteninsan ilk çocuğu olunca her şeyin en iyisini en güzelini giydirmek/almak ister, bu gayet normal, bunu bazı akrabalar anlayamıyor herhalde...ben de teklif edenler oldu ilkinde, istemedim, ama bazı şeyler de o kadar az kullanılıyor ki boşa para vermişim diyorum, temiz ve az kullanılmış bazı şeyler başkasından alınabilir diye düşünüyorum ikincide....sonuçta ileride eğitim vb şeyler için çok para gerekli,şimdi gereksiz para harcamamalıyım diyorum...tabi herkesin kendi yavrusu, herkes nasıl istiyorsa öyle yapar
rüyamda oğlum olacağını ve adını "TUNA" koymaya karar verdiğimizi gördüm...bu isim hiç listede yoktu, bi hayır vardr diyip listeye eklesem mi acaba?
Ne güzel rüyada görüyorsunuz isimleri :)) bebeğinizin isim koyuluş hikayesi ilginç olacak:)bende rüyamda oğlum olduğunu adınıda mert koyduğumuzu gördüm.mert ismi hiç aklımızdan geçmedi.erkek olursa adını mert koycaz inşallah.kız olursa zaten ismi hazır.
cuteee nerdesinn kuzumm yaa..cebin kapalı...Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir
Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?
Geçmiş olsun, acil şifalar...Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir
Derin adını çok severim. Ama kıvanç biraz ağır isim gibi, nacizane fikrim :)valla ben dede, anne, baba ismi koymaya karşıyım. dediğiniz gibi onların yanında çocukları isimle çağırmak falan garip olur die düşünüyorum.
ayrıca kendi ismi kendi kaderi olsun çocuğun. Bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız olursa derin erkek olursa kıcanç düşünüyoruz nasıl ?
Havuzluhan eminönünde canım, bebekle ilgili aklına gelen her şey var..nerde o havuzlu han kaçırmışım ben o kısmı
nerde o havuzlu han kaçırmışım ben o kısmı
ben o kadar kafaya takmamayı öğrendim tamam nüfus cüzdanında adı yazacak ama ben yine bebeğime istediğim isimle hitap etcem.yaşlılar alınıyorlar.dikleşince de tartışmalar çıkıyor.huzur bozulmasın diye çok uç olmayan şeylere göz yummayı deniyorsunKusura bakma canım ama bu olayada hastayım anamın ismi,babamı ismi, dedemin simi bu ne ya
çooukalrı taşıyan her türlü eziyeti çeken biz
isismi onlar koyuyorlar
Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir
Banada eşim oğlan olursa babamın ismimi koycam dedi olmaz dedim ben çekeyim sıkıntısını ohh o koysun ismini.ben
Hala uag girmedim beklemedeyim tekear kanama olursa hastanede yatis diyo olmazsa bilr surekli yatcan diyo persembe acik raporun kontrol gunuydu herhalde uzatir
valla ben dede, anne, baba ismi koymaya karşıyım. dediğiniz gibi onların yanında çocukları isimle çağırmak falan garip olur die düşünüyorum.
ayrıca kendi ismi kendi kaderi olsun çocuğun. Bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız olursa derin erkek olursa kıcanç düşünüyoruz nasıl ?
ben o kadar kafaya takmamayı öğrendim tamam nüfus cüzdanında adı yazacak ama ben yine bebeğime istediğim isimle hitap etcem.yaşlılar alınıyorlar.dikleşince de tartışmalar çıkıyor.huzur bozulmasın diye çok uç olmayan şeylere göz yummayı deniyorsun
hoşgeldin canım
doktora bağlı bazen söylüyor aynı hafta içindeyiz ama benimde daha olmadı ama burdaki arkadaşlar söylüyor eğer doktor eminse cinsiyetinden söylüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?