2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sen bu tarz seylere üzülme cnm
şu an kendını ve bebişini düşün

Sarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz

olumsuz düşünme çıkar aklından
su usg ye gır bı bakalım

Sarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz
yaa neden böyle oluyor ki
çok daha zor bi durum bence bu
doktorlar ne diyor
düşük olma ihtimali yüzde kaç
net bilgi vermiyorlar mı?

düşük riski ne olursa olsun sonuçta var öyle değilmi belki sizde olmadı bu arkadasta olacak bilemezsiniz ne olursa olsuun ben bebeğimi riske atamazdım down sendromlu olduğunu öğrenince yapabileceğiniz birşey varmı? en güzeli dua etmek Allahtan sağlıklı evlat istemek dua ile olmayacak şey yoktur böyle şeylere fazla takılıp hamileliğinizi boş yere zehir etmeyin ben çok gördüm dovn sendromlu bu çocuk denilip sapasağlan doğan bebekler o yüzden bu testlere güvenim hiç yok...

Merhaba bende 10 haftalık hamileyim fakat 3 gündür kalçam ağrıyo bacağıma falan ağrı vuruyor benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu kontrole gittiğimde doktoruma sorucam :/ Hamilelik entresan her gün yeni bi ağrı yeni bişey :)

yine şiddetl kanamanmı oldu canım hastanedemisin yoksa niye geçmiyo bu kanamalar ya bi yakamızdan gitmediler kendini yordunmu evle alakalı bişeyler yapıcam diyordun keşke yapmasaydın yatsaydın bol bol dua et Allaha sığın baska çaremiz yok bende heran korku içindeyim karnımda ağrı var kanmı gelecek yine korkusu yasıyorum psikolojim altüst oldu rabbim yardımcımız olsun

ben de de 10+3 ten başladı bacağımın ağrısı 10+6 ya kadar doktor magnezyum vermişti 3 gün içtim geçti. Bi daha da kullanmadım

Teyzem sağlık ocağına gidip kan tahlillerimi almış. Kan değerlerim düşük çıkmış. Dr kan ilacı vermiş. Hamileliği boyunca kullanması lazım demiş. Zaten eskiden beri kan değerlerim biraz düşüktü. İki senedir toparlamıştım ama yine düşmüş.

Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.

Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse

Bebekleriniz hayırlı olsun kaynanalar kızlar sonradan çıkcak diye ümit ediyorum yoksa bizim oğlanlara kız bulamıcaz

canım çok üzüldüm ve geçmiş olsun..boşver dıcez de çeken bilir en doğrusu..ama eşinin yanında olması en buyuk avantaj..ve bu insanlar hamıle bı ınsana nasıl boyle davranıyorlar hayret ya..

Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum

canım çok buyuk geçmiş olsun ve gelsın geçsin artık..ne kadar sureck bu boyle..kanın klmadı yavrum ya..bı caresı yok mu..inan hergun ilk önce senın gonderılerını ıncelıyorum güzel gelişmeler var mı dıye..beslenebılıyormusun barı oğlana kim bakıyo

ya getırsın allah razı olsunda dedığın gibi bi temızlesınler..bende akrabalarımdn alcam bazılarını.durumum olmadığından değil çok şükür ama ne bılıyım kızlar mesela mama sandalyesını alcam kuzenımden araba koltuğunu eltımden alcam.. temız kıyafelerıde varsa kullandırırım.. ama bnm beşikle bebek ararabasına çok ozenıyorumm onları alıcam..benmıde ılk çocuğum..

Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?

eğer bebek musade ederese verırler benımkı bı turlu acmadı bacakalarını :)

korkulacak bışı yok kan alıyorlar tatlım bırde detaylı ultrasondan bakıyolar ense kalınlığı burun kemıgı flan filan..

bende karşıyım valla anne baba ısmını karsıyım..derın ısmını cok severım ben koyacaktım ama kuzenım gecen sene doğum yaptı kızı oldu ona soylemıltım o koydu :)

doğru soyluyorsun ama karışmasınlar herseyede ..

canım bnımde oluyo herhalde bnmkı çok oturmaktan herhalde...

ablam yeğenimin kullunılmışlarını tıklif dahi etmedi. durumumuz olmasa neyse ihtiyacı olana versinler

bende bebeğime hep yeni şeyler almak istiyorum baskasının eskilerini giydirmek istemiyorum zar zor evlat sahibi olucam Allahım izin verirse zor ulasacağımdan olsa gerek bu düşüncelerim

2014 anneleri İzmir'de hangi hastanede ve hangi doktorla doğum yapmayı planlıyorsunuz

11 haftalık hamileyim. Nerdeyse tüm arkadaşlarım özel doktorlar ve özel hastanelerde en az 3bin lira ödeyerek doğum yaptılar. Bizim buna gücümüz yetmiyor. SSK yla anlaşmalı bir jhastaneye gitmek istiyoruz. Şuan ege üniversitesi kadın doğum polikliniğine gidiyoruz. ama devlet hastanesini de öneren görmedim. Tınaztepe ve Egepol hastaneleriyle ilgili hem iyi hem kötü şşeyler duydum.Kafam çok karışık. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar söylemeyi unuttum.Dünkü muayenede doktor bebeğimin tek tek ayak el parmaklarını saydı.iç organlarına baktı.Kolları bacakları ve kafasını ölçtü hepsi haftasına uyumlu.Sadece kafası biraz büyük o da babaya çekmiş sanırsam. Ayın 25.de çağırdı 4lü tarama için.2li istemiyorum ben 4lü yaptırıyorum dedi.Büyük ihtimal yaptırırım.Netten araştırdım.Fiyatlar 100-200 arasıymış.

Canım ikiliye ne kadar istemişti. Ben dün bebeğimi görmek için öylesine yandaki hastaneye gittim. İkili test yaptırmamı istedi. Fiyatı 170 tl miş. Yaptırsam bile kendi hastanemde yaptırırım o ayrı ama fiyat biraz uçuk geldi bana.

canım ben tınaztepe hastanesine gidiyorum hastaneden ve doktorumdan memnunum tavsiye ederim

DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin

Son düzenleme:
bütün anneler toplanmışsınız ben böyle arada giriyorum işte
ben cuma günü doktora gittim akıntı
fazla dedim koku kaşıntı yoksa hamilelikte normal dedi.
düşük tehliken yok dedi şükür.bebbeğin günü gününe gidiyor.
benimkinin hareketi yoktu.fırsat buldukça uyuduğum için midir nedir
oda yatıyordu.doktorum erkek olması yüksek dedi.kesin
cevap bayramdan sonra. allahım ne güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…