geçmiş olsun çokk geçicek kanaman kalbini ferah tut11 de randevum vardi ikili icin burds bakalim nolcak ne gitcek ilk basta annemlrre dusuk yapiyor suan demisler
Sonrada yatis bebek iyi duruma bakilcwk demisler
Dogum yapsaydim bi gece sikintim agrim ama simdi boyle her an ne oldu ne olcak modunda yasamak beni cok uzuyo
Burda yan odada bi kiz 6 aylikken ayrilmis bw9ek dun dogmus kizin annwside isremiyomus bebegi , kocasida gwlmiyomus dun aramislar sezeryana gircek diye isyemiyormus o kadar uzuldumki kiz yetimhaneye versem kiz kiyamam diyor
Sarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz
yaa neden böyle oluyor kiSarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz
ben ilk bebeğimde amniyosentez yaptırdım, aldıracağım için değil,eğer olumsuz bi durum varsa kendimi hazırlayayım diye, amniyosentezden önce düşük olur vs diye çok korkutmuşlardı beni, dr rahatlatmıştı, internetten de güvenilir sitelerden araştırabilirsiniz, düşük riski çok çok az, ayrıca amniyosentez sonucu down sendromlu çıkarsa bebek bu kesin sonuç oluyor, yanılma gibi bir ihtimalleri yok....belki yaptıracak arkadaşlar olabilir diye bildiklerimi paylaşmak istedim
Olmazmı canım hemde nasıl oluyor bende.iki defa hastanede yattım bu yüzden.hamilelikte piskoloji çok önemli.ben 7haftalıkken kaybettim fazla stresten bebegimi.şimdi hamileyim yine stresten hastanelik oluyorum.allah yardımcımız olsun
Sarj sorunum var deniz ne olacahim belli degil bu kadar kana bu bebek durmaz diyorum parva gelsi dun kam pihtisi yani anlatsam korkarsiniz
ben de de 10+3 ten başladı bacağımın ağrısı 10+6 ya kadar doktor magnezyum vermişti 3 gün içtim geçti. Bi daha da kullanmadımmerhaba bende 10 haftalık hamileyim fakat 3 gündür kalçam ağrıyo bacağıma falan ağrı vuruyor benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu kontrole gittiğimde doktoruma sorucam :/ hamilelik entresan her gün yeni bi ağrı yeni bişey :)
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o adama.
Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
benim görümcem de kendi kızının eskilerini getirdi koydu eve sormadı bile hepside pembe.daha kız mı erkek mi belli değil benim ki.sağlıkla doğacak mı Allah korusun.ben doğuma yakın alacaktım.tamam sağolsun düşünmüş getirmiş.kötü niyetle olmadığını düşünmeye çalışıyorum ama en azından bir temizle herşeyin üzerinde mama.yemek lekesi var dökülmüş kurumuş kokmuş.
ama bu eşyaların başına bişey gelebilir belki doğuma kadar yanlışlıkla kırılabilir dökülebilir.
bişey de söylenmiyor. almam desem burnu havada beğenmiyor diyecek.adım müsrif gelin olacak.iki tarafı şeyli değnek işte.ne kebap yansın ne köz .bakalım sesimizi çıkarmadık.
Merhabalar bende aranıza dün katıldım, 10 haftalık hamileyim :) ilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı 13+3 de ikili testim olacak cinsiyet hakkında bilgi verebilirler mi?
bir de bişey sormak istiyorum kızlar. ayın 11 inde 2 li testi yaptırıcam ve korkuyorum napıcaklar şimdi ? kan testi ve ultrason dediler bana ama tam da bilmiyorum. duyduklarım bunlar.
2 hafta önce siyah kanama denilen kanamam oldudüşük tehlikem varmış....bir hafta evde yattıktan sonra işe tekrar başladım, şimdi bişey yok çok şükür ama çok korkuyorum
valla ben dede, anne, baba ismi koymaya karşıyım. dediğiniz gibi onların yanında çocukları isimle çağırmak falan garip olur die düşünüyorum.
ayrıca kendi ismi kendi kaderi olsun çocuğun. Bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız olursa derin erkek olursa kıcanç düşünüyoruz nasıl ?
ben o kadar kafaya takmamayı öğrendim tamam nüfus cüzdanında adı yazacak ama ben yine bebeğime istediğim isimle hitap etcem.yaşlılar alınıyorlar.dikleşince de tartışmalar çıkıyor.huzur bozulmasın diye çok uç olmayan şeylere göz yummayı deniyorsun
Merhaba bende 10 haftalık hamileyim fakat 3 gündür kalçam ağrıyo bacağıma falan ağrı vuruyor benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu kontrole gittiğimde doktoruma sorucam :/ Hamilelik entresan her gün yeni bi ağrı yeni bişey :)
benim görümcem de kendi kızının eskilerini getirdi koydu eve sormadı bile hepside pembe.daha kız mı erkek mi belli değil benim ki.sağlıkla doğacak mı Allah korusun.ben doğuma yakın alacaktım.tamam sağolsun düşünmüş getirmiş.kötü niyetle olmadığını düşünmeye çalışıyorum ama en azından bir temizle herşeyin üzerinde mama.yemek lekesi var dökülmüş kurumuş kokmuş.
ama bu eşyaların başına bişey gelebilir belki doğuma kadar yanlışlıkla kırılabilir dökülebilir.
bişey de söylenmiyor. almam desem burnu havada beğenmiyor diyecek.adım müsrif gelin olacak.iki tarafı şeyli değnek işte.ne kebap yansın ne köz .bakalım sesimizi çıkarmadık.
bende bebeğime hep yeni şeyler almak istiyorum baskasının eskilerini giydirmek istemiyorum zar zor evlat sahibi olucam Allahım izin verirse zor ulasacağımdan olsa gerek bu düşüncelerim[/QUOT
saygı duyuyorum tabı sakın yanlış anlamayın ama az kulanacaklar seylere para vermek ıstmıyorum..
Kızlar söylemeyi unuttum.Dünkü muayenede doktor bebeğimin tek tek ayak el parmaklarını saydı.iç organlarına baktı.Kolları bacakları ve kafasını ölçtü hepsi haftasına uyumlu.Sadece kafası biraz büyük o da babaya çekmiş sanırsam.Ayın 25.de çağırdı 4lü tarama için.2li istemiyorum ben 4lü yaptırıyorum dedi.Büyük ihtimal yaptırırım.Netten araştırdım.Fiyatlar 100-200 arasıymış.
2014 anneleri İzmir'de hangi hastanede ve hangi doktorla doğum yapmayı planlıyorsunuz
11 haftalık hamileyim. Nerdeyse tüm arkadaşlarım özel doktorlar ve özel hastanelerde en az 3bin lira ödeyerek doğum yaptılar. Bizim buna gücümüz yetmiyor. SSK yla anlaşmalı bir jhastaneye gitmek istiyoruz. Şuan ege üniversitesi kadın doğum polikliniğine gidiyoruz. ama devlet hastanesini de öneren görmedim. Tınaztepe ve Egepol hastaneleriyle ilgili hem iyi hem kötü şşeyler duydum.Kafam çok karışık. yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?