2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kadesa plesanta privea degil cubku plessnta yukarda oradada kanama var pesantadan kaynakliymis bu kanama
Elmiscim nasol kp hak verirsin gunde 7_8 ped dolusu,kanamalarin ben nesini abartiyim canim parcalar dusunuyo korkup hastaneye gidiyorum bende rahat olmak istiyorum ama napim

Kizlar demet akalin 5.ayinda 10 kilo almis

Aldigim kilolara bahane buldum :)

Elin mankeni bile simdiden 10 kilo almis diycem hehehe

ya bende korkmaya basladım yoksa bendede sendeki gibi bişeymi var cutemom en çok ikimizin kanaması var baska böyle kanaması olan görmedim duymadım bi doğuramadık gitti ya :) benim kaynanam 7 tane doğurmuş hemde evde doğum yapmış bide 3-4 tane düşüğü var ama kendisi düşürmeye çalışmış bizde doğurmaya çalışıyoruz şimdi ben ona tuhaf geliyorumdur bi çocuk doğuramadı diyodur biliyorum

Benim kaynanam masadan atlamis dusurmdk icin ben masadan atlasam ruhumu teslim ederim buarada ben 1 kilo vermisim
Vurcucum senide korkuymuyim dr gittiginde sende sor kanama neden de sem hangi hastanedesin yavrum

Demet akalin bile masallah iki dusukten sonra konserlerde zipliyor masallah korkmuyorda

Kizlar demet akalin 5.ayinda 10 kilo almis

Aldigim kilolara bahane buldum :)

Elin mankeni bile simdiden 10 kilo almis diycem hehehe

4.aya giriş yaptık ben 2 kg aldım şükür ama bakalım vitamine başlayacağım o zmaan ne olur bilemem de ben baya yemeye başladım :) gece 1:38di fırının saatine baktım mutfakta eşime yumurta kırdırdım

Kaynanam hala surat,salliyor konismuyor dogru duzgun

Benim kaynanam masadan atlamis dusurmdk icin ben masadan atlasam ruhumu teslim ederim buarada ben 1 kilo vermisim
Vurcucum senide korkuymuyim dr gittiginde sende sor kanama neden de sem hangi hastanedesin yavrum

ya nasıl yapabiliyolar böyle bişeyi resmen canilik o bebeğinde bi canı var böyle düşünce yapısına sahip insanları anlayamıyorum o senin parcan ona nasıl kıyabilirsin...ben anadolu yakasındayım devlet hastanesine gidiyorum 20-30dk sürüyor

Allahım öyle sinir kaynanalar bu zamanda hepten bi şekil oluyorlar benimki bebeğine isim bile bulmuş öldürcem o olcak yani

canım bende tam tersine bulantım yok ama yemek canım istemiyor. iştahım yok kendimi zorluyorum yemeye

Merhaba canım benim de gebeliğimin 5 haftasından 10 haftanın sonuna kadar hep kanamam oldu.Seni çok iyi anlıyorum.Gerçekten çok zor bir durum.Ben o dönem boyunca sürekli yattım.DR. kanama aşırı artmadıkça hastaneye bile gelme hep yat kendini düşüğe hazırla dedi. Sadece lavabo ve yemek için kalkıyordum.Suyu bile pipetle yatakta içiyordum.İğnelerimi eve gelip yapıyorlardı.İnsanın psikolojisi o kadar bozuluyorki bir de insanlar abartıyormuşsun gibi davranınca kendini çok daha kötü hissediyor insan.Ama canım yatak istirahati çok etkili gerçekten.Ben hep şunu düşündüm.Bu durum iyi yada kötü sonuçlanacak.Ben elimden geleni yapayımda vicdan azabı çekmeyeyim.İnan bu haftalara geleceğimi hayal bile edemiyordum.Umarım seninde düzelir.Çok geçmiş olsun.

canım bende tam tersine bulantım yok ama yemek canım istemiyor. iştahım yok kendimi zorluyorum yemeye
aramızda 1 hafta var tatlım benimde öyleydi zorla yiyiyordum burnumu tıkaya tıkaya maşallah bu hafta bir açıldım duramıyorum biri beni durdursun bu pazar en son istifra ettim bak 2gündür 3 ayda yemediğim yemeklerin acısını alıyorum sanki

göğüs uçlarım kaşınmaya başladı ve ağrılar arada artıyor göğüslerimde

Benim kaynana kilometreler ötesinde bile asık suratını hissediyor ama sallamıyoruz :)

tedavi görürken bebek diye deliriyordu,yok hırkalar örmeye çalışmalar yok laf sokmalar neymiş o hemen hamile kalmışmış da ,ya bebek çok şükür oldu şimdi soran bile yok değil hırka örmek adını anan yok.ben anlamadım hiç sevinmedi.kayınpederim her akşam bişiy alıp bizi çağırıyor dükkandan çıkınca gelsinler bunu bunu yesin diyormuş.arıyor diyor bana gidince de benden dolayı papucu dama atılmış bana onu söylüyor.var mı böyle bişiy gel de ye.aman sallamıyorum ama bebişim çıkınca ilk onun üstüne yapacak

tam tersi cnm iyce arttı ben progesteron iğnesi oluyorum onun etkiside var çok stresli bi hamilelik geçiriyorum migrenimi tetikliyor ağrısından kıvrandırıyor ilaç olarak sadece parola izin var o da hiç etkilemiyor

hay Allah dediğin gibi o aman progestan yüzünden oluyordur... alternatif tıpta çaresi yok mu acaba bunun canım... bazen okaliptüs yağı falan iyi geliyor diyorlar.. tabi stres de çok önemli. rahat olabilmek gerekiyor

evet özellikle ağrı varken ölçmek önemli canım. ihmal etme. benim kendi doktorum ahmet bostancı, onun da ultrason cihazı çok iyi. ama ben bakarım dememiş arkadaşıma da. o nedenle bana da demez diye düşünüyorum. sanırım onu tuncay nas'a yönlendirdi ama zamanı gelince tekrar öğrenirim.

benim bu soğuk kanlığım da doktorumdan geçti galiba aslında tedaviyle hamile kaldım ama hamileiği öğrendiğim andan beri garip bir sakinlik çöktü bana, bebeklere birşey olmayacağına inandım hep. aslında biraz kaygılandım ikiz olduğunu öğrendiğimde. daha ortada bebek falan yokken rüya görmüştüm, iki erkek bebek doğuruyordum ve birinde bir sorun vardı. ikiz olduğunu öğrendiğimde korktum ilk. hatta geçen hafta ikisinin de erkek olduğunu öğrendiğimde evyah dedim, rüyam gerçek oluyor. ama içimde öyle bir teslimiyet duygusu var ki.. ne gelecekse Rabbimden gelecek. ben ne yapsam boş, dua etmekten başka... bu fikir beni acayip sakin yapıyor

iyi canım yarasın bebişine inşallah fazla kilo almayız bende zaten tiroid var... tiroid bezlerim az çalışıyor o yüzden kilo almaya meyilliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…