Kizlar demet akalin 5.ayinda 10 kilo almis
Aldigim kilolara bahane buldum :)
Elin mankeni bile simdiden 10 kilo almis diycem hehehe
Demet akalin bile masallah iki dusukten sonra konserlerde zipliyor masallah korkmuyorda
Benim kaynanam masadan atlamis dusurmdk icin ben masadan atlasam ruhumu teslim ederim buarada ben 1 kilo vermisim
Vurcucum senide korkuymuyim dr gittiginde sende sor kanama neden de sem hangi hastanedesin yavrum
Benim kaynanam masadan atlamis dusurmdk icin ben masadan atlasam ruhumu teslim ederim buarada ben 1 kilo vermisim
Vurcucum senide korkuymuyim dr gittiginde sende sor kanama neden de sem hangi hastanedesin yavrum
4.aya giriş yaptık ben 2 kg aldım şükür ama bakalım vitamine başlayacağım o zmaan ne olur bilemem de ben baya yemeye başladım :) gece 1:38di fırının saatine baktım mutfakta eşime yumurta kırdırdım
Kadesa plesanta privea degil cubku plessnta yukarda oradada kanama var pesantadan kaynakliymis bu kanama
Elmiscim nasol kp hak verirsin gunde 7_8 ped dolusu,kanamalarin ben nesini abartiyim canim parcalar dusunuyo korkup hastaneye gidiyorum bende rahat olmak istiyorum ama napim
aramızda 1 hafta var tatlım benimde öyleydi zorla yiyiyordum burnumu tıkaya tıkaya maşallah bu hafta bir açıldım duramıyorum biri beni durdursuncanım bende tam tersine bulantım yok ama yemek canım istemiyor. iştahım yok kendimi zorluyorum yemeye
göğüs uçlarım kaşınmaya başladı ve ağrılar arada artıyor göğüslerimde
Benim kaynana kilometreler ötesinde bile asık suratını hissediyor ama sallamıyoruz :)
tam tersi cnm iyce arttı ben progesteron iğnesi oluyorum onun etkiside var çok stresli bi hamilelik geçiriyorum migrenimi tetikliyor ağrısından kıvrandırıyor ilaç olarak sadece parola izin var o da hiç etkilemiyor
Kontrollerde ölçülüyor tansiyon normal çıkıyordu doktorumda başın ağrıdığında ölç dedi ihmal ediyorum hamilelikte tansiyon çok önemli ölçeyim bari bende,arkadaşının gittiği doktoru bankada söylersen sevinirim benim doktorun ultrasonu ok iyi 4boyutlu ben bakarım dedi ama ben yinede ona söylemeden bi profa gitmek istiyorum keşke biraz daha soğuk kanlı olabilsem senin maşallahın var.
aramızda 1 hafta var tatlım benimde öyleydi zorla yiyiyordum burnumu tıkaya tıkaya maşallah bu hafta bir açıldım duramıyorum biri beni durdursunbu pazar en son istifra ettim bak 2gündür 3 ayda yemediğim yemeklerin acısını alıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?