2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bu arada doktorum bol bol su içmemi söylemişti.Önemliymiş.Bir de kahverengi-siyahımsı kandan korkma demişti.Aktif kanama değilde daha önceden gerçekleşen kanamalardan kalan kanlarmış.Vücutta bekleyince renk değiştiriyormuş.

okudukça sinir oldum delirdim yaaa bunun nazımı olurmuş...görmemişlermi kanamayı...
eşin destek olması lazımm yaniii...o da tırt çıkmış..
kp inin dururumu iyi..senin karnındaki onun torunu..bizde böle birşey olduğunda aile büyükleri önemser en iyi doktora götürürler..
senin para durumunu düşünürler..
ne insanlar var yaaa..
10 gün bekle..kolaydı demi beklemek onlara göre..
cute ne olursa olsun..o senin yavrun...ban sana nasıl tutunuyor..
ben olsam şartları zorlarım giderim en iyi doktora..
sonuçta senin ve bebeğinin sağlığı ortada...

Dr banada kahvw vw siyahi onemseme dedi bugun basim dondu cok oda progestan hapindanmis dedi
Buarada ben su icemiyorum cok

Kaynanasi isim bulmus bi arkadasa ne bulmus :) zahmet olmus ustune vazife olmayan seyler

Kaynanam bana oglumla ilgileniyorum diye kiziyor galiba bilmiyorum zaten bu kamamalarin basinsa biseyler yasanmiati isyan biliyosun dimi ama kimse kondurmuyor herkez dustunmu bissymi kaldirdin diyor
Filan falan
Burcu zeynep kamilemi gidiyosun ?

selamm guzelll annelerrr ınsallh ıyısınızdır mınıslerınızle allah kucaklarımıza almyı nasıp etsın ınsallh bugun zaten hava kotu esım doguya dusmuss moralım bıraz bozuk allah bızımde hepımızın yardımcımız olsun allhtan tek dılegım melegıme bısey olmasın o olmasa ben dayanamzdımm insallah allah yavrularımızı gormeyı nasıp etsın

Biz bu rapor parasini ne zaman alicaz ki ya

Kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.

Iki yerde ikili yaptirmistim biri 1/8 cikti..

Simdi diger dr ile gorustum 1/601 cikmis normal dedi..o sonuc elimde yok.yarin gelin dedi gidecegiz karabuke.

Bu iki yerde yapilan testlerde ankaraya gitmis orada bakilmis.

Nasil bu kadar fark olur benonce uzuntuden agladim şimdi de sevincten ama hangisine inanacagimi bilmiyorum.bu kadar fark olur mu.

Resmen düşünemez oldum. ins.ikincisi dogrudur Allahim bebegim iyidir ins.

Yaringel bakalim cinsiyete vs de dedi..acaba kotu olan sonucu da gotursem mi kzar mi.

hayır canım fatih sultan mehmet araştırma hastanesine gidiyorum zeynap kamile gitmeye kalksam yol 1 saat çeker orası bana uzak

maalesef benimde öle hiç sevinmedi kendisi daha erken diyodu kendimizi hazır hissetmemize rağmen kafamıza bunu sokuyo ister istemez huzursuzlanıyorum aylardır yemek yapamıorum bi kap çorba pişirip bunuda yiyin demiyo böleler işte 2,5 kilo verdim baklm bundan sonra ne olacak

Baska bi dr daha gitsens aysun muhtemelen ilki yanlis ama riske atilmazki canim bi yerde daha yaptirman lazim

tatlım sen daha iyibilirsin ama ben olsam ikisini de gösterirdim.anlatırdım hangisine inanancağım diye sorardım.çocuk oyuncağımı bu biri öyle biri böyle .Rabbim inşallah ikinci doğrudur. kalbini ferah tut tatlım

Neresi canım?

Ben kötü bir şey olacağını hiç hissetmiyorum. Bebeğin gayet sağlıklı bence.

Bu yuzden sevmiyorum bu testleri iste inanasim gelmiyor cunku. Yastirasimda. Ense olcumu iyi burun kemigi var bence ikincisi dogru. İcin rahat olsun kuzum.

kızarsa kızsın o kimki. Hem baksında sonuçlar nasıl fark ediyor görsün açıklama yapsın.
Ben cuma günü kan verdim 2 li için sonuç kağıdında kana pazartesi bakılmış yani kan 3 gün beklemiş. Nerde beklemiş nasıl beklemiş belli değil.

aysuncum bu kadar olumsuz olma
strese girmemen gerekiyor senin gibi neşeli birisi bu kadar negatif olmamalı
Öncedende dedim benim iki kuzenimede 2 lı testte sakat alalı mdedıler.
baska doktora gıttı hatta gıdebılıyorsan prof. git. şimdi 7 yaşlarında iki tane velet var. maşşallah turp gibiler
O yüzden moralini yüksek tut ve bebişini rahatsız etme.
Bak yarın dr kontrolün varmış iki sonucuda götür aklına takılan soruları sor.

canım o testin sonucu gördüğün gibi güvenilir değil ikisindede baska sonuçlar çıkmış sen ii olana inan bebeğinde bişey yok inşalah insanları boşyere strese sokuyolar bu testleri kim çıkarmışsa bence ii etmemiş Allahtan baska kimse bilemez o canı veren Allah sen bebeğini Allaha emanet et hiçbişey olmaz ben bebeğimi Allaha emanet edip biraz rahatlıyorum

ben doğumdan sonra başıma gelecekleri biliyorum,önce başlayacak sütün yetmiyor bebek beslenemiyor.sonra çocuk hasta olsa bakaıyorsun diyecek.afedersin osursa neden osurdu diyecek.bilincindeyim çözdüm artık onu da anlamıyorum annem yeminle uçuyor havalara her gün bişiy alıyor beşik araştırıyor bana ve bebeğe ilaçlar vitaminler soruyor dr.una. anlamıyorum torun bu ya bebek masum beni sevmeyebilir ama oğlundan parça bi sevincini göster sevin.nasıl kalpleri var bilmiyorum inan

cutemom'cum yazdıklarının bir ksımını okudum
Allah sabır versin aynı evin içinde zor.
Tabi kaynana senin şu andaki çocuğunu umursamıyorum. Oğlundan olan bebişi sahipleniyor. Allah ıslah etsin bu tipleri
Hiç allahtan korkmuyorlar. Bu tarafın öbür tarafıda var.
sen başka dr gididyormusun canım sanırım devlete gidiyorsun özele gitsene.

Burcucum suan iyimisin peki yavrum

kahverengi leke devam ediyor inş. kırmızıya dönmez o zaman korkudan ödüm patlıyor psikolojik olarak sabah çok kötüydüm ağladım durdum şimdi Allaha şükür iyiyim burada sizlerle konuşunca rahatlıyorum dua etmekde iyi geliyor bebeğimi Allaha emanet edip rahatlamaya çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…