Ayni durum bende de vat. Kasiniyor ve arada agri oluyor.
Kadesa plesanta privea degil cubku plessnta yukarda oradada kanama var pesantadan kaynakliymis bu kanama
Elmiscim nasol kp hak verirsin gunde 7_8 ped dolusu,kanamalarin ben nesini abartiyim canim parcalar dusunuyo korkup hastaneye gidiyorum bende rahat olmak istiyorum ama napim
temızlık yapıyolar suanda annem kaynananın bıseyı var bak bıseye alınmıs konusma herseyı yanında dıyor
ben napımsımdı ben sıkıntı yasıyorum benmı ugrsayım sahsınabısey dedıgım yaptıgımbısey yoık kendısı soyluyor hatta ben napım yanı
ben baska doktordan zıyada benımrısklı gebelık uzmanına ıhtıyacım var bence
ısyanbulda yasıyorum ben
ancaktek basıma nasıl gıdeyım calısmıyorum halıyleelımde param yok bunca zaman calıstımdıdındım ev edındık dayadık dosedık saray ettık araba aldık sımdı kendı basıma dr bıle gıdemıyorum
doktorunsoyuledıgı bu dedım kanama nedenoluyor
plesantadan kaynaklı ancak cıddı bır ayrısma gormuyorum dedı
ama bu plesnata yapısmadıgına goreer yada gec o oradan ayrılacak ne kadar dayanacak bu bellı dgıl
annemde 10 gun sabret dıyo dr gıdıp acıkca sor herseyı dıyor onkere doktora gıttıgım ıcın nazlanıyorum sanıyolar yemın ederım bu sekılde dusunuyolar
ğazartesı gunu o kanamayla gıderken arabada battanıye koyduk altıma kı kan golu olmasın dıye o anda tek dusundugum sey soka gırdıgım ıcın kurtajla hersey son buluro kanamayala bebegın duracagını dusunmuyorudm tabıkı ılk fızıkselmuaynede aıleme dusuk yaptıgım soylenmıs ancak usg bebek yasadıgı ıcın bebek ıyı suanda ama ne olacagı bellıo degıl her an kurtaja gırebılır dendı oyle yatısımız yapıldı
ozelde gıttıgım doktor
ama bana hersyeı soylemedı bence
ıkılı test ıcın alınan randevuda neolcum ne test yapmamasını buna baglıyorum ben kızlar
bende baska drgıtmekısıtyorumoglumdakı doktora bora cengız adı rısklı gebelık uzmanı ama nasıl gıderız nasıl soylerım zaten calısmıyorum para kazanmıyorum onun o tedavısını nasıl karsılarız bılmıyıorum
annem oyke sanmıyor ama bısey demıyemıyor kadın cunku kayınpederımde herkez normal yasıyor senın yasadıgın ekstra bı durum dıyor benımkanamam baslayınca benaglıyorumkorkuyorum tıtırıyorum kan tutuyor benı hemen dr gıdıyoruz
kayuınpederımde bana en son herkezın ıcındekı bunu kotu dılle soylemjıyor ama soyledıgı sey bence sen cok hassassın dıyor
annemcaresız arada kalıyor yengem abımler falan benle ayrı odalarda konusuyorlar ama bebegı onemseyıp benı gozden cıkarmaları hıchosuma gıtmıyorben bu bebegı kaybedersem baska bebek yapamambılıyorum o yuzden kaybetmekte ıstemıyorum ama bu artık son cıkan seyler bızı nereye suruklucek bılmıyorum
baska doktora gıdıcemde ne bu durumu onemseyen var ne arastıran esıme soyluyorum sen hep ısyan edıp olumsuz dusunuyosun dıyor
ama ben doktora sormakıstıyorum madem boyle neden bebegı almıyorsunuz cokmu normal yanı bardaklardan bosalırcasına kanama yasamak sık sık anlıyamıyorum tamam bebekcınayetı olurda pekı ya ben bencok korkuyorum
Dr banada kahvw vw siyahi onemseme dedi bugun basim dondu cok oda progestan hapindanmis dedi
Buarada ben su icemiyorum cok
Kaynanasi isim bulmus bi arkadasa ne bulmus :) zahmet olmus ustune vazife olmayan seyler
Kaynanam bana oglumla ilgileniyorum diye kiziyor galiba bilmiyorum zaten bu kamamalarin basinsa biseyler yasanmiati isyan biliyosun dimi ama kimse kondurmuyor herkez dustunmu bissymi kaldirdin diyor
Filan falan
Burcu zeynep kamilemi gidiyosun ?
tedavi görürken bebek diye deliriyordu,yok hırkalar örmeye çalışmalar yok laf sokmalar neymiş o hemen hamile kalmışmış da ,ya bebek çok şükür oldu şimdi soran bile yok değil hırka örmek adını anan yok.ben anlamadım hiç sevinmedi.kayınpederim her akşam bişiy alıp bizi çağırıyor dükkandan çıkınca gelsinler bunu bunu yesin diyormuş.arıyor diyor bana gidince de benden dolayı papucu dama atılmış bana onu söylüyor.var mı böyle bişiy gel de ye.aman sallamıyorum ama bebişim çıkınca ilk onun üstüne yapacak
Kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.
Iki yerde ikili yaptirmistim biri 1/8 cikti..
Simdi diger dr ile gorustum 1/601 cikmis normal dedi..o sonuc elimde yok.yarin gelin dedi gidecegiz karabuke.
Bu iki yerde yapilan testlerde ankaraya gitmis orada bakilmis.
Nasil bu kadar fark olur benonce uzuntuden agladim şimdi de sevincten ama hangisine inanacagimi bilmiyorum.bu kadar fark olur mu.
Resmen düşünemez oldum.ins.ikincisi dogrudur Allahim bebegim iyidir ins.
Yaringel bakalim cinsiyete vs de dedi..acaba kotu olan sonucu da gotursem mi kzar mi.
selamm guzelll annelerrr ınsallh ıyısınızdır mınıslerınızle allah kucaklarımıza almyı nasıp etsın ınsallh bugun zaten hava kotu esım doguya dusmuss moralım bıraz bozuk allah bızımde hepımızın yardımcımız olsun allhtan tek dılegım melegıme bısey olmasın o olmasa ben dayanamzdımminsallah allah yavrularımızı gormeyı nasıp etsın
Simdi diger dr ile gorustum 1/601 cikmis normal dedi..o sonuc elimde yok.yarin gelin dedi gidecegiz karabuke.
Nasil bu kadar fark olur benonce uzuntuden agladim şimdi de sevincten ama hangisine inanacagimi bilmiyorum.bu kadar fark olur mu.
Yaringel bakalim cinsiyete vs de dedi..acaba kotu olan sonucu da gotursem mi kzar mi.
kızarsa kızsın o kimki. Hem baksında sonuçlar nasıl fark ediyor görsün açıklama yapsın.kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.
ıki yerde ikili yaptirmistim biri 1/8 cikti..
Resmen düşünemez oldum.Ins.ikincisi dogrudur allahim bebegim iyidir ins.
ben doğumdan sonra başıma gelecekleri biliyorum,önce başlayacak sütün yetmiyor bebek beslenemiyor.sonra çocuk hasta olsa bakaıyorsun diyecek.afedersin osursa neden osurdu diyecek.bilincindeyim çözdüm artık onu da anlamıyorum annem yeminle uçuyor havalara her gün bişiy alıyor beşik araştırıyor bana ve bebeğe ilaçlar vitaminler soruyor dr.una. anlamıyorum torun bu ya bebek masum beni sevmeyebilir ama oğlundan parça bi sevincini göster sevin.nasıl kalpleri var bilmiyorum inanmaalesef benimde öle hiç sevinmedi kendisi daha erken diyodu kendimizi hazır hissetmemize rağmen kafamıza bunu sokuyo ister istemez huzursuzlanıyorum aylardır yemek yapamıorum bi kap çorba pişirip bunuda yiyin demiyo böleler işte 2,5 kilo verdim baklm bundan sonra ne olacak
Burcucum suan iyimisin peki yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?