2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

üçüncü şahıslar (kayınvalden mesela) ne demeye karışıyorlar anlamıyorum, riski kendileri yaşasınlar da görelim

Yok canim.ozele gidiyorum ben onemssmiyir da degil gayet normal ama bemim bir fiil sabit yatmami bekliyor ark ariyor odadan cikip yatak odasina gidip oturup konusuyorum sisiriyor kendini yerimden kalkiyoryn dyie annemde nesi var neden surati sisik diyor
Biz beraber yasamiyoruz canim yanima geliyor boyle diye ama bi hafta pek gelmez esim oglen gelcek isten filan

Valla zor ya

bende bunu almaıyorumm zatennn kv şu anda kendini suçlu hissetmeli..hamile hamile üzdü seni..bence buda üzüntüden kaynakladnı..ne kadar pişkin insanlarr yaaa
peki isim ne bulmuş merak ettim doğrusuu
hem tabiki oğlunla iligileneceksin..onun öz torunu olsa ağlasa sana kızardı çocuğu ağlatma diye.kan bağı yok ya..o çocuk önemsizmi oluyorrr

tatlım az önce cute ile telde görüştüğümde anlattım..
bu yaşadığın şety bizim akarabımızın başına geldi..
kadına bebek özürlü aldır dediler..
ikili test üçlü test ikiside öle göstermiş...
halbuki o doktor adet gününden itibaren hamilelik gününü yalnış hesaplmaış..o yüzzden testler yalnış çıkmış..biliosundur bu testler erken yada geç çıkında kesin yalnış sonuç veriyor..
sonra başka doktora gitti profa...doktor kızmış sapsağlam bu çbebek demiş..
şimdi 2 yaşında herşeyi normal şükür...

allah kolaylık sabır versın sana bu kaynanayla :) kanaman nasıl ben bakamadım kac gundur ıyısındır umarım..

geçmiş olsun canımm moralini yuksek tutmaya çalış zor olsada..bian önce biter bu kanamalar inş..

Bende oyleyim burcu siyah kahvd gibi cok cok az bulasiyor gibi biter insallah yavrum misafir geldi annem zikirmatik grtircek onla cekicem ya mubdi idi dimi

canım uzme kendını bu testler kesın sonuc vermıyor ıcını rahat tutmaya çalış...
Bu yuzden sevmiyorum bu testleri iste inanasim gelmiyor cunku. Yastirasimda. Ense olcumu iyi burun kemigi var bence ikincisi dogru. İcin rahat olsun kuzum.

aynen katılıyorum bende yaptırmak ıstemıyorum bu nedenle..sonucu kotu cıkıp bebegı normal dogan bır suru ınsan var..

canım işten atamazlar seni hamileyken,atarlarsa direk dava aç,çok sağlam tazminat alırsın hamile olduğun için sakın unutma,inşallah eşin de daha güzel işlerde çalışır,ya da terfi alıcağı bir yerse alır,bebiş kısmetiyle gelir unutma

Isyan onemsiz gibi davranmiyir ama hareketsiz vahe kilicarslanmi neydi o adam gibi durim istiyor bilmiyorum
Bende bugun biraz sinirli davrandim ama ona degil annem egeye vurdu sandim yerinden kalkyim o yurume yat yat diyodu hic cevap vermedim oda yyatsana sobra kanayip duruyishn dedi bisey demedim anneme sinirlendigim icin oda alindini napti
Buarada bebegr isim bulmadi canim ne munasebet bana bunu soyleyemez bile

Merhaba, benim belim ve kalçam çok ağrıyor. İşyrrinde çok zorluk çekiyorum. Hastaneye gittim 2 günlük rapor verdiler. Daha uzun bir rapor almak için devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor? 1 haftalık mesela

inş. canım hamileyken kan görmek ne kadar zormuş... rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın inşalah kanaması olan herkesin kanaması biter rabbim bizlere şifa eylesin

Ben demedim mi sana birşeyin yoktur diye =)
O sonucu da götür tabi baksın ona da..
Neden kızacak ki, hakkı yok buna...
Ohh bee içim rahatladı sen iyi diyince =)
Zaten kötü birşey hissetmemiştim..
İnşallah ama inşallah daha iyi olursun canım

Canim isten atamazlar ama raporlarin bi kismi kesiliyor bizin is yrri bi gun rapor bile odemiyor
Birde yatmadi uzun suruyor brni isten atamazlar ama anlasmali olarak cikarmsk isterler

Bu gün benimde sağ kalçamda ağrı var. Özelliklede sol kasığıma ağrı giriyor. Dayanılmayacak gibi değil ama insan yinede panik yapıyor işte. Akşam eve gidip dinlenmek istiyorum.

Bende oyleyim burcu siyah kahvd gibi cok cok az bulasiyor gibi biter insallah yavrum misafir geldi annem zikirmatik grtircek onla cekicem ya mubdi idi dimi

evet canım öyleydi galiba bak benim yazacağımıda çek eğer günde 100 tane çekersen seni her türlü beladan sıkıntıdan korurmuş ben çekmeye basladım istersen sende yap: ''La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Aziym''

nese kanaman azaldı inş dahada azalacak kuzum..
senin USG görüntüleri varmı elinde..
ben burada göstersem onları..

bende oyleyim burcu siyah kahvd gibi cok cok az bulasiyor gibi biter insallah yavrum misafir geldi annem zikirmatik grtircek onla cekicem ya mubdi idi dimi
bebeğin yaşıyorsa durum çok hafif demektir. Ablamda geçirdi aynısını ama ablam trombosit hastası çıktı ve doktorlar fark edememeiş.yani kan pıhtılaşma sorunu var bir yerden kanama başlayınca çok zor duruyor du.eğer senin bebeğin hala yaşıyorsa çok hafif geçiriyorsun demektir.bu kadar kana rağmen hafif mi diyorsundur. Evet çünkü ağır vakalarda nerdeyse 3 litre kan akıyor. Kan yapıcı şeyler ye. Hem en kötü doktor bile tehlikeli olsaydı seni evine gönderirmiydi. Deli mi. çünkü sorumlusu o olacak.
Senin yapman gereken sakin ol. Bak iyiki kaynana konuşuyor da kafanı birazda ona takıyorsun hepten bebekte olsa kafan çocuğa zarar vercen azıcıkta kaynanala uğraş ki bebeğe çok yüklenme.o parçalarda yatıyorsun ya biriken kan pıhtılaşıyor içinde parça gibi düşüyor. Korkma.
Işin şakası çok zor beklemek ne olacağını bilmemek bilmemek.
Yolda görsen selam vermeyeceğin bir insanın kendi evinde söz sahibi olması nedir bilirim.
Ama belki oda bilmeden sana böyle ters destek oluyor. Yani ne bileyim oda seninle yanıp tutuşsaydı her dakka ağlayın .sürekli doktorlarda gezin ee ne olacak daha kötü olacaktın belkide. Her işte bir hayır var.
Ama allah biliyor ne olacağını sen kendini ona teslim et.
O en hayırlısını senin için bilir.
Allah seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın
herkesin kini bağışlasın.

Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile yüzünü güldürsün inşallah
ne diyelim elinden gelirse etrafındakilerle muhatap olmamaya çalış
Allah yardımcın olsun

Canim isten atamazlar ama raporlarin bi kismi kesiliyor bizin is yrri bi gun rapor bile odemiyor
Birde yatmadi uzun suruyor brni isten atamazlar ama anlasmali olarak cikarmsk isterler

canım sana kesinti ücretini işyeri vermeyecek sen çalıştığın kadarını alacaksın o ay hiç çalışmadıysan veya nekadar gün raporluysan işyerin ve raporu aldığın hastane sgk ya bildiriyor 30-45 arasında da paranı ziraat bankasından alıyorsun işyerleri ve hastane sgk ya bildirmek zorunda eğer bildirmediyse raporların aslı vardır elinde en yakın sgk ya gönder eşinle
bir araştır istersen en azından izmir de böyle sanırım heryerde de böyledir

Sen de anlaşma işte,zorla bişey yapamazlar,en büyük kozun hamilelik,burda insan kaynakları arkadaşım bana da öyle demişti,seni çıkarsalar,dava et hemen,çatır çatır alırsın paralarını dedi,bunlar kötü senaryolar,onlar da insan,çıkarmıycaklardır zaten de,bişey derlerse de kabul etme sakın

Baska bi dr daha gitsens aysun muhtemelen ilki yanlis ama riske atilmazki canim bi yerde daha yaptirman lazim

Neresi canım?

Ben kötü bir şey olacağını hiç hissetmiyorum. Bebeğin gayet sağlıklı bence.

Bu yuzden sevmiyorum bu testleri iste inanasim gelmiyor cunku. Yastirasimda. Ense olcumu iyi burun kemigi var bence ikincisi dogru. İcin rahat olsun kuzum.

Hepinizden ze cok ama cok tesekkur ederim kizlar...
Benim icimde de kcaman bi umut dogdu kotu olsa ikisi de kotu cikar degil mi ama bu iyi cikti.iyi bebegim inşallah

Yarinda cinsiyet soyleyecek dr..çikolata da yiyecegim hareketli de gorursek tamamdir

Cutem bir dr daha gidip strese gene girmei istemiyorum canim.en iyisi 4 lu tarama yaptirmak sanirim.randevumu aldim ankarada iyi bir dr ve hastaneden.
Onu bekleyeceğim ikili yaptirmayacagim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…