Kayinvalidemle kapisiyoruz,bana kendinu dusunuyosun diyor bende bebehi herkez dogurur benim arkamda evladim var ben olmek istemiyorum diyorum filancada olumu gize aldi cocuguda kendide saglikli diyor ama ben gercekten olmek istemiyorum
11 rkimde kontrol var o zaman dr ile detaylica konusucam maden plesanta ayrilmaya basladi neden bekliyolar bebegi almiyolar bu plesanta 5_6 ayda tamamen kopup bebwkler olu doguyomus
Dr banada kahvw vw siyahi onemseme dedi bugun basim dondu cok oda progestan hapindanmis dedi
Buarada ben su icemiyorum cok
Kaynanasi isim bulmus bi arkadasa ne bulmus :) zahmet olmus ustune vazife olmayan seyler
Kaynanam bana oglumla ilgileniyorum diye kiziyor galiba bilmiyorum zaten bu kamamalarin basinsa biseyler yasanmiati isyan biliyosun dimi ama kimse kondurmuyor herkez dustunmu bissymi kaldirdin diyor
Filan falan
Burcu zeynep kamilemi gidiyosun ?
Kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.
Iki yerde ikili yaptirmistim biri 1/8 cikti..
Simdi diger dr ile gorustum 1/601 cikmis normal dedi..o sonuc elimde yok.yarin gelin dedi gidecegiz karabuke.
Bu iki yerde yapilan testlerde ankaraya gitmis orada bakilmis.
Nasil bu kadar fark olur benonce uzuntuden agladim şimdi de sevincten ama hangisine inanacagimi bilmiyorum.bu kadar fark olur mu.
Resmen düşünemez oldum.ins.ikincisi dogrudur Allahim bebegim iyidir ins.
Yaringel bakalim cinsiyete vs de dedi..acaba kotu olan sonucu da gotursem mi kzar mi.
allah kolaylık sabır versın sana bu kaynanayla :) kanaman nasıl ben bakamadım kac gundur ıyısındır umarım..Dr banada kahvw vw siyahi onemseme dedi bugun basim dondu cok oda progestan hapindanmis dedi
Buarada ben su icemiyorum cok
Kaynanasi isim bulmus bi arkadasa ne bulmus :) zahmet olmus ustune vazife olmayan seyler
Kaynanam bana oglumla ilgileniyorum diye kiziyor galiba bilmiyorum zaten bu kamamalarin basinsa biseyler yasanmiati isyan biliyosun dimi ama kimse kondurmuyor herkez dustunmu bissymi kaldirdin diyor
Filan falan
Burcu zeynep kamilemi gidiyosun ?
kahverengi leke devam ediyor inş. kırmızıya dönmez o zaman korkudan ödüm patlıyor psikolojik olarak sabah çok kötüydüm ağladım durdum şimdi Allaha şükür iyiyim burada sizlerle konuşunca rahatlıyorum dua etmekde iyi geliyor bebeğimi Allaha emanet edip rahatlamaya çalışıyorum canım
canım uzme kendını bu testler kesın sonuc vermıyor ıcını rahat tutmaya çalış...Kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.
Simdi diger dr ile gorustum 1/601 cikmis normal dedi..o sonuc elimde yok.yarin gelin dedi gidecegiz karabuke.
Nasil bu kadar fark olur benonce uzuntuden agladim şimdi de sevincten ama hangisine inanacagimi bilmiyorum.bu kadar fark olur mu.
Yaringel bakalim cinsiyete vs de dedi..acaba kotu olan sonucu da gotursem mi kzar mi.
Bu yuzden sevmiyorum bu testleri iste inanasim gelmiyor cunku. Yastirasimda. Ense olcumu iyi burun kemigi var bence ikincisi dogru. İcin rahat olsun kuzum.
bende ben 2. defa yasıyorum artık ezılıp kaldıgımı dusunuyorum sankı pes ettım gıbı hıssedıyorumayrıca nekadar bananae desemde ıs durumu ne olacak ıstenmı atılacagım merak edıyorum bızım aylık 3000tl bı gelırımız vardı sımdı esım 1300maasalıyor ondada calısma vergısı kesılıyor1100tlelıne gecen parasen dusunkı standartlarda yerlerde
allah kolaylık sabır versın sana bu kaynanayla :) kanaman nasıl ben bakamadım kac gundur ıyısındır umarım..
geçmiş olsun canımm moralini yuksek tutmaya çalış zor olsada..bian önce biter bu kanamalar inş..
Kizlar ben iyice salak oldum yorumlariniza yardimlariniza ihtiyacım var.
Bende oyleyim burcu siyah kahvd gibi cok cok az bulasiyor gibi biter insallah yavrum misafir geldi annem zikirmatik grtircek onla cekicem ya mubdi idi dimi
Isyan onemsiz gibi davranmiyir ama hareketsiz vahe kilicarslanmi neydi o adam gibi durim istiyor bilmiyorum
Bende bugun biraz sinirli davrandim ama ona degil annem egeye vurdu sandim yerinden kalkyim o yurume yat yat diyodu hic cevap vermedim oda yyatsana sobra kanayip duruyishn dedi bisey demedim anneme sinirlendigim icin oda alindini napti
Buarada bebegr isim bulmadi canim ne munasebet bana bunu soyleyemez bile
bebeğin yaşıyorsa durum çok hafif demektir. Ablamda geçirdi aynısını ama ablam trombosit hastası çıktı ve doktorlar fark edememeiş.yani kan pıhtılaşma sorunu var bir yerden kanama başlayınca çok zor duruyor du.eğer senin bebeğin hala yaşıyorsa çok hafif geçiriyorsun demektir.bu kadar kana rağmen hafif mi diyorsundur. Evet çünkü ağır vakalarda nerdeyse 3 litre kan akıyor. Kan yapıcı şeyler ye. Hem en kötü doktor bile tehlikeli olsaydı seni evine gönderirmiydi. Deli mi. çünkü sorumlusu o olacak.bende oyleyim burcu siyah kahvd gibi cok cok az bulasiyor gibi biter insallah yavrum misafir geldi annem zikirmatik grtircek onla cekicem ya mubdi idi dimi
annem oyke sanmıyor ama bısey demıyemıyor kadın cunku kayınpederımde herkez normal yasıyor senın yasadıgın ekstra bı durum dıyor benımkanamam baslayınca benaglıyorumkorkuyorum tıtırıyorum kan tutuyor benı hemen dr gıdıyoruz
kayuınpederımde bana en son herkezın ıcındekı bunu kotu dılle soylemjıyor ama soyledıgı sey bence sen cok hassassın dıyor
annemcaresız arada kalıyor yengem abımler falan benle ayrı odalarda konusuyorlar ama bebegı onemseyıp benı gozden cıkarmaları hıchosuma gıtmıyorben bu bebegı kaybedersem baska bebek yapamambılıyorum o yuzden kaybetmekte ıstemıyorum ama bu artık son cıkan seyler bızı nereye suruklucek bılmıyorum
Canim isten atamazlar ama raporlarin bi kismi kesiliyor bizin is yrri bi gun rapor bile odemiyor
Birde yatmadi uzun suruyor brni isten atamazlar ama anlasmali olarak cikarmsk isterler
Canim isten atamazlar ama raporlarin bi kismi kesiliyor bizin is yrri bi gun rapor bile odemiyor
Birde yatmadi uzun suruyor brni isten atamazlar ama anlasmali olarak cikarmsk isterler
Baska bi dr daha gitsens aysun muhtemelen ilki yanlis ama riske atilmazki canim bi yerde daha yaptirman lazim
tatlım sen daha iyibilirsin ama ben olsam ikisini de gösterirdim.anlatırdım hangisine inanancağım diye sorardım.çocuk oyuncağımı bu biri öyle biri böyle .Rabbim inşallah ikinci doğrudur. kalbini ferah tut tatlım
Neresi canım?
Ben kötü bir şey olacağını hiç hissetmiyorum. Bebeğin gayet sağlıklı bence.
Bu yuzden sevmiyorum bu testleri iste inanasim gelmiyor cunku. Yastirasimda. Ense olcumu iyi burun kemigi var bence ikincisi dogru. İcin rahat olsun kuzum.
kızarsa kızsın o kimki. Hem baksında sonuçlar nasıl fark ediyor görsün açıklama yapsın.
Ben cuma günü kan verdim 2 li için sonuç kağıdında kana pazartesi bakılmış yani kan 3 gün beklemiş. Nerde beklemiş nasıl beklemiş belli değil.
aysuncum bu kadar olumsuz olma
strese girmemen gerekiyor senin gibi neşeli birisi bu kadar negatif olmamalı
Öncedende dedim benim iki kuzenimede 2 lı testte sakat alalı mdedıler.
baska doktora gıttı hatta gıdebılıyorsan prof. git. şimdi 7 yaşlarında iki tane velet var. maşşallah turp gibiler
O yüzden moralini yüksek tut ve bebişini rahatsız etme.
Bak yarın dr kontrolün varmış iki sonucuda götür aklına takılan soruları sor.
canım o testin sonucu gördüğün gibi güvenilir değil ikisindede baska sonuçlar çıkmış sen ii olana inan bebeğinde bişey yok inşalah insanları boşyere strese sokuyolar bu testleri kim çıkarmışsa bence ii etmemiş Allahtan baska kimse bilemez o canı veren Allah sen bebeğini Allaha emanet et hiçbişey olmaz ben bebeğimi Allaha emanet edip biraz rahatlıyorum
bende bunu almaıyorumm zatennn kv şu anda kendini suçlu hissetmeli..hamile hamile üzdü seni..bence buda üzüntüden kaynakladnı..ne kadar pişkin insanlarr yaaa
peki isim ne bulmuş merak ettim doğrusuu
hem tabiki oğlunla iligileneceksin..onun öz torunu olsa ağlasa sana kızardı çocuğu ağlatma diye.kan bağı yok ya..o çocuk önemsizmi oluyorrr
tatlım az önce cute ile telde görüştüğümde anlattım..
bu yaşadığın şety bizim akarabımızın başına geldi..
kadına bebek özürlü aldır dediler..
ikili test üçlü test ikiside öle göstermiş...
halbuki o doktor adet gününden itibaren hamilelik gününü yalnış hesaplmaış..o yüzzden testler yalnış çıkmış..biliosundur bu testler erken yada geç çıkında kesin yalnış sonuç veriyor..
sonra başka doktora gitti profa...doktor kızmış sapsağlam bu çbebek demiş..
şimdi 2 yaşında herşeyi normal şükür...
canım uzme kendını bu testler kesın sonuc vermıyor ıcını rahat tutmaya çalış...
aynen katılıyorum bende yaptırmak ıstemıyorum bu nedenle..sonucu kotu cıkıp bebegı normal dogan bır suru ınsan var..
Ben demedim mi sana birşeyin yoktur diye =)
O sonucu da götür tabi baksın ona da..
Neden kızacak ki, hakkı yok buna...
Ohh bee içim rahatladı sen iyi diyince =)
Zaten kötü birşey hissetmemiştim..
İnşallah ama inşallah daha iyi olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?