2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım bizim değerler iyi çıktı çok şükür ama Allah bilir bebeğimizin durumunu inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza

Benim kirmizi kanamam basladi ama insallah cogalmaz Allahim yarabbim
Bana uzun uzadiya yorum yazan arkadasa cok tesekkur ederim insallah dedigi gibidir tehlikeli degildir yalniz 13 gindur kaniyorum bunun 5 gunu kahve rengi kanamaydi hep kirmizi
Suandada kaynanam beni yengemlere sikayet ediyor ya sabir tutucan sacibdan atican kapinin onune geziniyormusum ogluma video actim odasina gidio bumu ima gitsin evine rahatliyalim bsn simdi kanamam var desem geziyosun diyecek soylemicem ne yapim

saçmalama cute artarsa söle...sakın böle birşey yapmaaa
kv de hayret birşeyy yaa..
tabi ege kendi canı değil ondan hep...sinir oluyorummm

şimdiye kadar gittiğim doktorlar güzelce açıklarlar beraber sonuçları yorumlarız falan ama bu hiç gayet iyi sonuçlar bitti budur

istersen başka yere de göster ama her doktor bir olmaz ki belki bu doktor konuşmayı çok sevmiyordur
takma kafana canım sevinmelisin en güzel bak iyi çıkmış işte

yavrum dikkat et kendine uzun süreli olmasa da aralıklarla uzan

yavrum dikkat et kendine uzun süreli olmasa da aralıklarla uzan

Bu kadar zor olacağını bilmiyordum.sanki bebeği karnımda değilde avcumda taşıyorum.bu ne sıkıntı bune stres ya. Bırakın bebeği insan ölür bukadar stresten.ama bunların hepsi sürekli okumaktan araştırmaktan ve evhamdan oluyor.geçen doktordayken kadının biri bir defa cinsiyetini öğrenmeye gelmiş birde doğumda.yani kadın bebeğime bişey oldumu olacak mı diye aklımdan bile geçmedi diyor.
çok biliyoz kızlar biz. çok bilmekten evham yapıyoruz ama dikkat ederseniz yaşadığımız herşey normal.kanamalarımız,ağrılarımız bulantılarımız,bir akraba doğurana kadar kanadı .kadında kan kalmamıştır yani okadar çok ve gezer dolaşırdı. Ama boyu posu yerindeydi.kanaması olan arkadaşlarımız zayıflar yiyemedikleri içinde güçsüzler dolaşsalar kan akışları hızlanacak ve daha çok kanayacak yatıp dinlenmeleride kan akışını yavaşlattığı için kanaması daha az olsun diye.
Geçen bulantım kesildi diye koşa koşa doktora gittim
bebeğin kalbi durdumu diye...neden çünkü okudum .öyle yazıyordu.panik yaptım ya bendede olduysa diye,ne ölen var ne kalan yani valla içim şişti üzüntüden.önce biz...biz iyi olmazsak bebeklerde iyi olmaz.
Herkes konuşuyor.ailenden olan olmayan.seni garipseyip küçümsüyor. Filanca şöyle doğurduda filanca böyle doğurduda.kimseyi susturamazsın kimsenin uzanıpta ağzını kapatamazsın.ama kendi kulaklarını tıkayabilirsin.
çevremizdeki insanları değiştiremeyiz ama biz onlara karşı değişebiliriz.

canım yinemi basladı kırmızı kanama ya bende wcden geldim şimdi benimde kavregengi akıntım devam ediyor baya gelmiş karnında ağrı varmı? sen yat dinlen boşwer herşeyi kafana takma stres çok etkiliyor ben hapşırınca ağrım çoğalıyor sendede öyle oluyomu? kaynanana söyleme en iyisi şimdi seni iyce sıkmasın

...........................................

Son düzenleme:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
istersen başka yere de göster ama her doktor bir olmaz ki belki bu doktor konuşmayı çok sevmiyordur
takma kafana canım sevinmelisin en güzel bak iyi çıkmış işte

gideceğim ama memlekette. ya ablam kızıyor doktor doktor gezme birinde sabit kal kafanı karıştırma diye

canım yinemi basladı kırmızı kanama ya bende wcden geldim şimdi benimde kavregengi akıntım devam ediyor baya gelmiş karnında ağrı varmı? sen yat dinlen boşwer herşeyi kafana takma stres çok etkiliyor ben hapşırınca ağrım çoğalıyor sendede öyle oluyomu? kaynanana söyleme en iyisi şimdi seni iyce sıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…