2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bana yardım edin bende çok anne olmak ıstyrm geçen ay sogan kuru yaptım 10 gun kadr ve adet m 10 gun erken geldım ilk gun çamur gıbı koyu kahve bır degşk geldım ve ikincı gunm normldı ve adtm 2 gun surdu ve 4. gn damla damla geldı hamilelge dair hç blrtm yok acaba olbrlym. yrdm edrn :2::2:[/COLO

Bende ogluma hamileyken de bunda da bu sekil oldum ama adet gunumde. Yani kahverengi oldum. Ardindan kanama 2-3 gu surup gecti hamileydim. Ama adetinin zamani ne zaman normalde?

Eşimin ailesinin haberi bile yok söylemedik. Cuma günü kaynımın düğünü var o gün öğrencekler. Bizimki bana oğluna bi çöp bile yapmadı düğünde. Torununa da yapacagını sanmıyorum ki yapmasın da zaten ugursuz.

Bende ogluma hamileyken de bunda da bu sekil oldum ama adet gunumde. Yani kahverengi oldum. Ardindan kanama 2-3 gu surup gecti hamileydim. Ama adetinin zamani ne zaman normalde?

geçen ay 30 unda olcktm 17 sınde oldm yanı . ilk gun çamur gbıydı ikncı gun normladı ondan sonra kesıldı gelmedı daha bende test fln ypmadım çıunku zanntmyrm artık umdm yok ve şuan kafama takıldı o yuzden sormka ısdedm ardkşm

aaa kv sağolsun bi çeyize çarşaf koymuş kese maşallah aman Allah bize sağlık sıhat versin de herşeyler yaparız bebişimize.ayyy heyecan yaptım

Keske tek derdim kanamam olsaydi.o gecti diye sevinirken bu cikti.

Allah beterinden sakinsin ama ne stresli bir surecmis yarabbim.
sen gönlünü ferah tut yanılma payı olabilir.bu sadece bir oran iyi düşün iyi olsun bebeğini üzme dua et bol bol.benim anlamadığım ense kalınlığı normal çıkarken kan testi nasıl riskli çıkar en önemli bulgu ense kalınlığı burun kemiği kan testtinde bi yanlışlık olma olasılığı yüksek bence.

çok sevindim senin adına inan çok üzülmüştüm okuduğumda Allah kucağımıza da almayı nasip etsin sağlıkla inş

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE benim adımıda yazarmısın bu arada 4000 daha okdum Allah kabul ederse

Takdir ediyorum seni, çok güzel özetlemişsin.
Her kelimesine katılıyorum...
Benimde bulantılarım geçince annemi arayıp dert yandım anne böyle böyle olmasın..
Ne saçmalıyorsun kim sokuyor bunları aklına diyor.
3 gün yüzüm asık evde dolaştım eşimde etkilenmişti..
Yani annem aile planlamasında 16 yıldır aynı yerde görev yapar, doktora giderken randevu bile almıyorum..
Ama doktora gitmekten korkmuştum..
Annem gelip bende kaldı ve ertesi sabah birlikde gittik eşimde dahil oldu...
Bir de baktık ki, bizim velet halay çekiyor resmen
O korkudan sonra o mutluluğu tadınca.. Artık takmıyorum o kadar..
Herkes aynı değildir.

ikili test sonucunu aldım doktordan geliyorum çok şükür sonuç iyi çıktı

canım bizim değerler iyi çıktı çok şükür ama Allah bilir bebeğimizin durumunu inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza

adam gibi doktor istiyorum ben alıştım büyükşehirde iyi doktorlara bu tatmin etmiyor beni

Testinin temiz cikmasi s cok sevindim canim

Benimki iyi mi kotumu belli degil ama ins iyi

Bende kucuk yerden biktim artik ankaradan de vam edicem .ayda bir gideriz ne olacakbu srtesi cekmektense.

Bende kucuk yerden biktim artik ankaradan de vam edicem .ayda bir gideriz ne olacakbu srtesi cekmektense.

Aysunayy senin saçını başını yolarımm
Hala iyi mi kötü mü belli değil diyor ya....
İyisin, iyisin, iyisin, iyisinnnnn
Yüzün gülsün bacım artık

Yani omlekelenmelerin olasa suan 2 gun gecikmis olcaktn. Peki normalde hic boyle olur muydu yani adetin boyle kisa surer miydi erken olur muydun?

imkan varsa git tabi şekerim en iyisi. hem baksana iyi diyorsun içini ferah tut

[/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

canım bende 3.000 tane okudum ekler misin? Rabbim hepimize sağlık versin kızlar çok büyük geçmiş olsun

Yani omlekelenmelerin olasa suan 2 gun gecikmis olcaktn. Peki normalde hic boyle olur muydu yani adetin boyle kisa surer miydi erken olur muydun?

erken olmazdım ama olursamda agrılrdı olurdm bunda fark ettmdm lawbda fark ettm çok uzldm sogan kuru uygulmştm tutar dye umitldm 2 gun ssurdu adetm tatlım ya

Aysunayy senin saçını başını yolarımm
Hala iyi mi kötü mü belli değil diyor ya....
İyisin, iyisin, iyisin, iyisinnnnn
Yüzün gülsün bacım artık

Esmerim canim valla tam yolmalik oldum

Iyiyim ikinci sonuc iyi hissetmemi sagladi biraz

Oyyyy bebek gelsin ben de onun sacini basini yolacam

Bu ne yaaa eşşek sipasi

Kanama devam etmiyoe samrim az kirmizi kanama oldu sanirim suan bisey hisswtmiyorum
Karnimsa agri pihti gelce zaman oluyo burcu belimde karnimda kasikta

Buarada bende,bebegi,sanki sapini agzimda tuttugum kasikta tasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…