kızlar bana yardım edin bende çok anne olmak ıstyrm geçen ay sogan kuru yaptım 10 gun kadr ve adet m 10 gun erken geldım ilk gun çamur gıbı koyu kahve bır degşk geldım ve ikincı gunm normldı ve adtm 2 gun surdu ve 4. gn damla damla geldı hamilelge dair hç blrtm yok acaba olbrlym. yrdm edrn :2::2:[/COLO
tedavi görürken bebek diye deliriyordu,yok hırkalar örmeye çalışmalar yok laf sokmalar neymiş o hemen hamile kalmışmış da ,ya bebek çok şükür oldu şimdi soran bile yok değil hırka örmek adını anan yok.ben anlamadım hiç sevinmedi.kayınpederim her akşam bişiy alıp bizi çağırıyor dükkandan çıkınca gelsinler bunu bunu yesin diyormuş.arıyor diyor bana gidince de benden dolayı papucu dama atılmış bana onu söylüyor.var mı böyle bişiy gel de ye.aman sallamıyorum ama bebişim çıkınca ilk onun üstüne yapacak
Bende ogluma hamileyken de bunda da bu sekil oldum ama adet gunumde. Yani kahverengi oldum. Ardindan kanama 2-3 gu surup gecti hamileydim. Ama adetinin zamani ne zaman normalde?
Eşimin ailesinin haberi bile yok söylemedik. Cuma günü kaynımın düğünü var o gün öğrencekler. Bizimki bana oğluna bi çöp bile yapmadı düğünde. Torununa da yapacagını sanmıyorum ki yapmasın da zaten ugursuz.
sen gönlünü ferah tut yanılma payı olabilir.bu sadece bir oran iyi düşün iyi olsun bebeğini üzme dua et bol bol.benim anlamadığım ense kalınlığı normal çıkarken kan testi nasıl riskli çıkar en önemli bulgu ense kalınlığı burun kemiği kan testtinde bi yanlışlık olma olasılığı yüksek bence.Keske tek derdim kanamam olsaydi.o gecti diye sevinirken bu cikti.
Allah beterinden sakinsin ama ne stresli bir surecmis yarabbim.
çok sevindim senin adına inan çok üzülmüştüm okuduğumda Allah kucağımıza da almayı nasip etsin sağlıkla inşkızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış
Takdir ediyorum seni, çok güzel özetlemişsin.Bu kadar zor olacağını bilmiyordum.sanki bebeği karnımda değilde avcumda taşıyorum.bu ne sıkıntı bune stres ya. Bırakın bebeği insan ölür bukadar stresten.ama bunların hepsi sürekli okumaktan araştırmaktan ve evhamdan oluyor.geçen doktordayken kadının biri bir defa cinsiyetini öğrenmeye gelmiş birde doğumda.yani kadın bebeğime bişey oldumu olacak mı diye aklımdan bile geçmedi diyor.
çok biliyoz kızlar biz. çok bilmekten evham yapıyoruz ama dikkat ederseniz yaşadığımız herşey normal.kanamalarımız,ağrılarımız bulantılarımız,bir akraba doğurana kadar kanadı .kadında kan kalmamıştır yani okadar çok ve gezer dolaşırdı. Ama boyu posu yerindeydi.kanaması olan arkadaşlarımız zayıflar yiyemedikleri içinde güçsüzler dolaşsalar kan akışları hızlanacak ve daha çok kanayacak yatıp dinlenmeleride kan akışını yavaşlattığı için kanaması daha az olsun diye.
Geçen bulantım kesildi diye koşa koşa doktora gittim
bebeğin kalbi durdumu diye...neden çünkü okudum .öyle yazıyordu.panik yaptım ya bendede olduysa diye,ne ölen var ne kalan yani valla içim şişti üzüntüden.önce biz...biz iyi olmazsak bebeklerde iyi olmaz.
Herkes konuşuyor.ailenden olan olmayan.seni garipseyip küçümsüyor. Filanca şöyle doğurduda filanca böyle doğurduda.kimseyi susturamazsın kimsenin uzanıpta ağzını kapatamazsın.ama kendi kulaklarını tıkayabilirsin.
çevremizdeki insanları değiştiremeyiz ama biz onlara karşı değişebiliriz.
ikili test sonucunu aldım doktordan geliyorum çok şükür sonuç iyi çıktı
canım bizim değerler iyi çıktı çok şükür ama Allah bilir bebeğimizin durumunu inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza
adam gibi doktor istiyorum ben alıştım büyükşehirde iyi doktorlara bu tatmin etmiyor beni
Testinin temiz cikmasi s cok sevindim canim
Benimki iyi mi kotumu belli degil ama ins iyi
Bende kucuk yerden biktim artik ankaradan de vam edicem .ayda bir gideriz ne olacakbu srtesi cekmektense.
geçen ay 30 unda olcktm 17 sınde oldm yanı . ilk gun çamur gbıydı ikncı gun normladı ondan sonra kesıldı gelmedı daha bende test fln ypmadım çıunku zanntmyrm artık umdm yok ve şuan kafama takıldı o yuzden sormka ısdedm ardkşm
Testinin temiz cikmasi s cok sevindim canim
Benimki iyi mi kotumu belli degil ama ins iyi
Bende kucuk yerden biktim artik ankaradan de vam edicem .ayda bir gideriz ne olacakbu srtesi cekmektense.
[/QUOTE]
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
Toplam okunan : 17.000
Kalan sayımız :53000
Yani omlekelenmelerin olasa suan 2 gun gecikmis olcaktn. Peki normalde hic boyle olur muydu yani adetin boyle kisa surer miydi erken olur muydun?
erken olmazdım ama olursamda agrılrdı olurdm bunda fark ettmdm lawbda fark ettm çok uzldm sogan kuru uygulmştm tutar dye umitldm 2 gun ssurdu adetm tatlım ya
Aysunayy senin saçını başını yolarımm
Hala iyi mi kötü mü belli değil diyor ya....
İyisin, iyisin, iyisin, iyisinnnnn
Yüzün gülsün bacım artık
Esmerim canim valla tam yolmalik oldum
Iyiyim ikinci sonuc iyi hissetmemi sagladi biraz
Oyyyy bebek gelsin ben de onun sacini basini yolacam
Bu ne yaaa eşşek sipasi
Valla bilemedim umutlandirmak da istemem uzmekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?