2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aaa kv sağolsun bi çeyize çarşaf koymuş kese maşallah aman Allah bize sağlık sıhat versin de herşeyler yaparız bebişimize.ayyy heyecan yaptım

Bnmki yırtık bohça göndermişti. Şimdi yeni gelinine sandıklar yapıyormuş. Birbirlerine girmişler gerçi düğün alışverişinde. Uzak olunca çok iyi oluyor. Bir yıl oldu evleneli bir yıl önce gittim en son onlara:) bize gelmişti mantı açtım ona ay bi dövmediği kaldı. Ogluma kilo aldryosun sen tıp gibisin
agır yemekler yapıyosun dye eşimin psikolojisini bozdu. Kendisi de yusyuvarlak. Sen ne pişiriyon da formunu koruyosun söyle ben de yapim dedim sustu :) başkalarının yanında da eşime kilo almşsn karın sana iyi bakmş dediklernde kv hemen " ay yok o yurtdşna gdyo ya bazen orda yedklernden kilo alıyo " diyo. Sinsi karı. Konuşmayım ben konuşunca aklıma geldkçe sinir oluyorum.

Esmerim canim valla tam yolmalik oldum

Iyiyim ikinci sonuc iyi hissetmemi sagladi biraz

Oyyyy bebek gelsin ben de onun sacini basini yolacam

Bu ne yaaa eşşek sipasi

Ha şöyle gül ya... =)
O gelsin zaten ilk teyzesi olarak ben totosunu ısırıcam..

wuuu fenaymış senin kayınvaliden Benimkide uzakta Allahtan. Böyle uzakta olunca seviyoruz birbirimizi

Buarada bende,bebegi,sanki sapini agzimda tuttugum kasikta tasiyorum

Canım benim sende iyi olacaksın inanıyorum ben buna..
Cuma günü kontrolüm var kendi doktoruma..
İstersen senin için kadın doğum uzmanıyla görüşeyim..
Yakından tanıdığım 2 tane dünya tatlısı doktor var işlerinde çok iyiler.
Sanırım sende ist- anadolu yakasındaydın değil mi ?
Bu konuda faydam dokunursa ne mutlu bana..

wuuu fenaymış senin kayınvaliden Benimkide uzakta Allahtan. Böyle uzakta olunca seviyoruz birbirimizi

Bu daha hiç bişey ya fenalık da neymiş:) bizim doğunun yemekleri ağırdır özen gösteririz o yapmadığı için herkes öyle olsun istiyor. Kıskanıyor tabi. Kendisi yemek yapmadan tv karşısında popo büyütmekle meşgul bi de dedikoduyla.

aysunaycım ben senin yerinde olsam o 1/8 oranını senin eline verenleri rezil kepaze ederdim ne hakları var bi anneyi üzmeye sen gönlünü ferah tut bebeğin sağlıklı maşallah annesi üzme onu

kaynana fena değil komik miş stand up çı gibi ailecek toplancan ,patlamış mısır ,kayın validen konuşacak siz güleceksiniz.söylediklerine ancak gülünür yani komik kadın.
Sen konuşandan korkma.yüzüne gülüp te arkandan iş çevirenden kork.konuşur konuşur susar ama kulağın duyuyor en azından biliyorsun kötü olduğunu.iyi görünüpte ne yapacağını kestiremediğin insanlar var.içten içten fitneler.sadece kayın valideler değil gelinlerde de öyle olanlar var daha doğrusu insanlar böyle
naapaacan oturup dinliyecen
Ne çektik beee,,,,

Fefilla nbr?
Nasil oldun?
Kanaman yok degil mi?
Gecmis olsun

camım şimdi hastaneden geldim Kanama alanı küçülmüş dedi doktor siyah siyah lekelerin oluyor kahve telvesi gibi onda bı sıkıntı yok eski kanama dedi bide galiba bebis kızmış kesin olmamakla birlikte

Ay yok ya öyle konuşan içindeki dilinde olan bi kadın değil. Kuzum kuzum der ama sinsilikleri hissediyoruz işte. Doğru dyosun gelin de öyle oluyor. Öyle gelin kaynanalar var ki hevesleniyorum hep araşıyolar dertleşiyolar. Bizimki akşam 7 den sonra bedava dye arıyordu yurtdşına tayin olduk diye eşyaları bana gönder deyip duruyordu bi hal hatır sormak yok.

Merhaba denix listeyle ben ilgileniyorum mesajınıza baktım göremedim gözümden kaçmış olmalı
Bu aralar hamileliğimde bazı sorunlar oldu listeyi değil siteye dahi giremiyordum
Düşük tehlikem var
Kimseyi ayırmıyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum mide bulantilarim olduğu gunlerde dahi ögüre ogure listeyi guncelledigimi biliyorum haksızlık etmiyormusunuz?

Bilgilerinizi tekrar yollarsanız listeyi güncellerim kimseye kastım olmadıgı gibi her gecen gün artan listemizi gördükçe sukredip sevinenlerdenim
Sevgilerimle..

Fefila benimde siyah kamamam var ama ben da mujdeli haber alamadim
Canim

hadi gozunaydin biraz olsun rahatladim gunlerdir aklimdaydin guzelim benimmm

anlattıklarını çok iyi anlıyorum bizde fasfood yiyiormusuz onda kilo almış hahah hiç de sevmeyiz amannnnn kız bizde öyle olmayalım yok sanmıyorum ama yaşlılığım nasıl olur bilmiyorum ama inanıyorum kalbimiz bu kadar taşlaşmaz

Fefila benimde siyah kamamam var ama ben da mujdeli haber alamadim
Canim

valla tatlim benim doktorum yine kalkmayacaksin wc disinda dedi tehlike hala var dedi her an kanama olabilir dedi dikkat et dedi
canim senin icinde dusuk tehlikesi olan arkadaslarimiz icinde dua ediyorum tez zamanda gecsin bu can sıkıcı halimiz

ayyy prenses mi geliyorrrrrr oley benim prensese arkadas geliyorrrrrrr
bugun doktor kiza benzetti kesin konusmayim ama kiz geliyor galiba dedi :78:

camım şimdi hastaneden geldim Kanama alanı küçülmüş dedi doktor siyah siyah lekelerin oluyor kahve telvesi gibi onda bı sıkıntı yok eski kanama dedi bide galiba bebis kızmış kesin olmamakla birlikte

Canım çok sevdim iyi olmana..
Demek seninde kızın olacak..
Allah bahtını açık etsin..
İkinizde iyi olun inşallah.
Üzmeyin artık bizi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…