aaa kv sağolsun bi çeyize çarşaf koymuş kese maşallahaman Allah bize sağlık sıhat versin de herşeyler yaparız bebişimize.ayyy heyecan yaptım
ama bana fikr verın kımseyle paylaşmyrm
Esmerim canim valla tam yolmalik oldum
Iyiyim ikinci sonuc iyi hissetmemi sagladi biraz
Oyyyy bebek gelsin ben de onun sacini basini yolacam
Bu ne yaaa eşşek sipasi
Bnmki yırtık bohça göndermişti. Şimdi yeni gelinine sandıklar yapıyormuş. Birbirlerine girmişler gerçi düğün alışverişinde. Uzak olunca çok iyi oluyor. Bir yıl oldu evleneli bir yıl önce gittim en son onlara:) bize gelmişti mantı açtım ona ay bi dövmediği kaldı. Ogluma kilo aldryosun sen tıp gibisin
agır yemekler yapıyosun dye eşimin psikolojisini bozdu. Kendisi de yusyuvarlak. Sen ne pişiriyon da formunu koruyosun söyle ben de yapim dedim sustu :) başkalarının yanında da eşime kilo almşsn karın sana iyi bakmş dediklernde kv hemen " ay yok o yurtdşna gdyo ya bazen orda yedklernden kilo alıyo " diyo. Sinsi karı. Konuşmayım ben konuşunca aklıma geldkçe sinir oluyorum.
Buarada bende,bebegi,sanki sapini agzimda tuttugum kasikta tasiyorum
wuuu fenaymış senin kayınvalidenBenimkide uzakta Allahtan. Böyle uzakta olunca seviyoruz birbirimizi
Kanama devam etmiyoe samrim az kirmizi kanama oldu sanirim suan bisey hisswtmiyorum
Karnimsa agri pihti gelce zaman oluyo burcu belimde karnimda kasikta
bu daha hiç bişey ya fenalık da neymiş:) bizim doğunun yemekleri ağırdır özen gösteririz o yapmadığı için herkes öyle olsun istiyor. Kıskanıyor tabi. Kendisi yemek yapmadan tv karşısında popo büyütmekle meşgul bi de dedikoduyla.
Fefilla nbr?
Nasil oldun?
Kanaman yok degil mi?
Gecmis olsun
kaynana fena değil komik miş stand up çı gibi ailecek toplancan ,patlamış mısır ,kayın validen konuşacak siz güleceksiniz.söylediklerine ancak gülünür yani komik kadın.
Sen konuşandan korkma.yüzüne gülüp te arkandan iş çevirenden kork.konuşur konuşur susar ama kulağın duyuyor en azından biliyorsun kötü olduğunu.iyi görünüpte ne yapacağını kestiremediğin insanlar var.içten içten fitneler.sadece kayın valideler değil gelinlerde de öyle olanlar var daha doğrusu insanlar böyle
naapaacan oturup dinliyecen
Ne çektik beee,,,,
merhabalar arkadaşlar ya ben bişey sorucam BÜTÜN 2014 NİSAN ANNELERİ İSİMLERİNİZ LİSTEDE VARMI ?????????????
Bende 2014 nisan anne adaylarından biriyim ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez mesaj yazdığım halde listeye ismim eklenmemiş24 eylülde güncelleme yapılmış yeni isimler eklenmiş ama haaala benimki yok çok canım sıkıldı bu duruma yaa acaba isim yazarken neye göre bi ayrım yapılıyo bilen varmı ???
kızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış
Bnmki yırtık bohça göndermişti. Şimdi yeni gelinine sandıklar yapıyormuş. Birbirlerine girmişler gerçi düğün alışverişinde. Uzak olunca çok iyi oluyor. Bir yıl oldu evleneli bir yıl önce gittim en son onlara:) bize gelmişti mantı açtım ona ay bi dövmediği kaldı. Ogluma kilo aldryosun sen tıp gibisin
agır yemekler yapıyosun dye eşimin psikolojisini bozdu. Kendisi de yusyuvarlak. Sen ne pişiriyon da formunu koruyosun söyle ben de yapim dedim sustu :) başkalarının yanında da eşime kilo almşsn karın sana iyi bakmş dediklernde kv hemen " ay yok o yurtdşna gdyo ya bazen orda yedklernden kilo alıyo " diyo. Sinsi karı. Konuşmayım ben konuşunca aklıma geldkçe sinir oluyorum.
Fefila benimde siyah kamamam var ama ben da mujdeli haber alamadim
Canim
ayyy prenses mi geliyorrrrrr oley benim prensese arkadas geliyorrrrrrrkızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış
camım şimdi hastaneden geldim Kanama alanı küçülmüş dedi doktor siyah siyah lekelerin oluyor kahve telvesi gibi onda bı sıkıntı yok eski kanama dedi bide galiba bebis kızmış kesin olmamakla birlikte
cnmm bnidee ekler misinn listeyeeee tesekküürr ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?