2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ekledim sizi listeye
ikinci cocuk yazdim basiniz sagolsun karninizda iken mi kaybettiniz dogduktan sonra mi bilemedigimden ikinci yazdim isterseniz degistirebilirim

Kızlar içimde bir sıkıntı var.bunalıyorum.bu ev basıyo beni.annemi babamı görmek istiyorum herşeye aglıyorum bu ne ya.yarın annemlere gitcem kalcam .sıkıntıdan patlıcam aglamaktan içim şişti

Canım çok sevdim iyi olmana..
Demek seninde kızın olacak..
Allah bahtını açık etsin..
İkinizde iyi olun inşallah.
Üzmeyin artık bizi =)

amin canim amin
inan artik bende uzulmek istemiyorum
rabbim kimseyi boyle acilarla sinamasin cok zor
hala korkuyorum ama guzel seyler dusunuyor ve dua ediyorum elimden baska birsey gelmiyor zira
doktor kiz gibi pipi gormuyorum dedi
bi kac hafta sonra kesinlesir dedi ama buyuk ihtimal kiz gibi dedi
ikisi de basimin taci

Kızlar içimde bir sıkıntı var.bunalıyorum.bu ev basıyo beni.annemi babamı görmek istiyorum herşeye aglıyorum bu ne ya.yarın annemlere gitcem kalcam .sıkıntıdan patlıcam aglamaktan içim şişti

canim bu cok normal bu aralar hepimiz oyleyiz
git git bende izin alabilirsem doktorumdan gidecegim annemin yanina 1 ay kalirim herhalde

Canim ayni durum bende de vardi.hep bu testlerden vs oluyo bunlar.icimiz bunaliyo.

Insallah bu gunleri de atlaticaz..guzel seylerden konsucaz inşallah.

Iyi olmana kanamanin azalmasina sevindim cok canim.

Daha da yi olacaksin inşallah.

Dusundukce sinirimden catlayacagim bende.

Sonucumu 1/8 cikaran yeri yakmak yikmak istiyorum

1/8nere 1/600 nere yaa.

İSİM:stardust . YAŞ:23. BEBEK SAYISI:ilkk. ŞEHİR:karabük. SAT:25haziran. BDT:1nisann saoll tatlımm :)

Çok sevindim ikinci sonucunu görünce. Diğer arkadaşların da dediği gibi benim de içimde seninle ilgili hiç negatif bir his yok. Bebeğin çok iyidir inşallah. Neticede kan testi. Kanı uygun şartlarda saklamazlar sonuç değişir. Risk hesaplarken programa bir rakam yanlış girerler, saçma sapan birşey çıkar. Çok takılma. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

ikili test sonucunu aldım doktordan geliyorum çok şükür sonuç iyi çıktı

Hayırlı olsun

Çok güzel yazmışsın. Annem de der kızım sizin jenerasyon bir tuhaf. Biz cinsiyetini bile bilmiyorduk. Bu kadar pimpiriklenmeyin diye

camım şimdi hastaneden geldim Kanama alanı küçülmüş dedi doktor siyah siyah lekelerin oluyor kahve telvesi gibi onda bı sıkıntı yok eski kanama dedi bide galiba bebis kızmış kesin olmamakla birlikte

Çok güzel bir haber almışsın. Hayırlı olsun canım. Umarım sıkıntılı günlerin geride kalır. Rahat-sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

İSİM:stardust . YAŞ:23. BEBEK SAYISI:ilkk. ŞEHİR:karabük. SAT:25haziran. BDT:1nisann saoll tatlımm :)
ekledim
Çok güzel bir haber almışsın. Hayırlı olsun canım. Umarım sıkıntılı günlerin geride kalır. Rahat-sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

canim Allah razi olsun insaallah hepimizde hepimizde nerede varsa
rabbim bebek isteyenlerinde yuzunu guldursun yasatsin bu guzellikleri guzel haberleri

kizlar listeyi guncelledim isimleri olmayanlar lutfen ozelden ulassinlar..
olur ya gozden kacirmis olabilirim bi kac kere ekleyip liste yenilenmedigi de oldu teknik bir sorundan dolayi o yuzden tekrar yollarsaniz ekleyebilirim
bu arada cinsiyetlerini ogrenen annis adaylari bazilarinizin cinsiyetlerini anketten ogrenerek listeye ekledim listeye eklemedigim cinsiyet ogrenen anler de ozelden yazarsa ekleyebilirim

Ankaradaki dr dan randevu almaya calistim c.tesi icin ikiliyi birde orada tekrsrlayalim diye..
Ikilinin tekrari olmaz demis. Randevu alip 4 lu taramaya gidicem..randevumda taa 26 ekimde.

Karabuktek test bugun cikacak o nasil acaba.

Aysun daha önce 2li test ve amniyosentez ile ilgili yazdıklarımı okumuşsun bu topikte...o nedenle yeniden yazmak istemedim...farklı olarak şunu söyleyebilirim..1/8 olmasının bi önemi yok, bana dr söylemişti, rakama takılma demişti, ben olsam senin yerine 4 lüyü yaptırdıktan sonra yine riskli çıkarsa amniyosentez yaptırırdım, ankaraya gelme imkanın var bildiğim kadarıyla, burda biliyorsun zekai tahir ve etlik kadın doğum hastaneleri var, amniyosentez için kadın doğum hastanelerindeki drları (çok daha tecrübeli oldukları için) tavsiye ederim....ben etlik kadın doğumda ömer beye yaptırmıştım, kendisi beni çok rahatlatmıştı, pamuk gibi bi adam zaten, şevkatli, işlem ağrısız ve çok kısa sürüyor, günde emin ol elinden pek çok amniyosentez vakası geçiyor....ve daha kötü sonuçlanan olmamış....lütfen kendini üzme ...ben 3 hafta boyunca hergün ağladım...ağladığımla kaldım...bak koç gibi oğlum var....ayrıca bebek hareketsizse anomali olabilire katılmıyorum, benimki çok hareketliydi....yine de 2li kötü çıkmıştı...bence senin akıllı hanımefendi sakin bi prensesin olacak...

Yine biraz kanamam var kirmizi Allahim bitsin nolur bitsin yarabbim

canım benimde bugün randevum vardı 15:00 de.benimde bebek hiç kıpırdamıyordu her gittiğimde uyuyordu.bugün 14:00 gibi biraz çikolata yedim öyle gittim.doktor bakarkende hiç kıpırdamıyo kafaya taktım dedim.olur mu dedi ben bebeği ölçmek için görüntüyü donduruyorum da ondan dedi boyunu ve ense kalınlığını ölçtükten sonra canlı yayın yaptı poposuyla zıplıyodu kolu bacağı durmuyodu.meğer hep oynarmış da ben görmezmişim.çikolata da biraz daha enerji vermişyir belki.boyu 49.6 mm olmuş.sakın cinsiyet sormayın dedi soramadık daha çok küçük cinsiyet için dedi söylemek sağlıklı olmazmış.ikili ölçümümüz iyiymiş kan sonucu çarşamba öğleden sonra çıkıcakmış.sende rahat ol çünkü sigara içimi bile risk faktörüymüş.1 yaş bile büyük olmak riski arttırıyo bu testler çok göreceli.

aysunay şimdi gördüm, başka test 1/600 çıkmış...çok sevindim...boşuna üzüldün bak...iyi ki iki farklı yerde yaptırmışsın...

canim ben kacirdim durumu
hayirdir?
ikili testte mi bi sorun var?:26:
canım ben iki yerde ikili test yaptırdım...bir tanesi dün belli oldu 1/8 den büyük çıkmış yani neredeyse sonuca göre bebeğim dawn sendromlu çıkmış.dün gecem bugünüm zehir oldu iki yılda dökmediğim gözyaşımı bir gecede döktüm çok korktum.

bugün diğer sonuç belli oldu dr ile konuştum sonucun iyi risk yok dedi...1/600 çıkmış...

iki sonuç arasında bu kadar fark olur mu..çok şaşırdım çok üzgünken birden içime su serpildi.ama şüphem devam ediyo..

4 lü tarama için ankarada dr dan randevu aldım..sonuca göre bakacağız..

canım haklısın cevabın için teşekkür ederim..
ikinci test 1/600 çıktı dr iyi çıktı dedi..oteki 1/8 den büyük çıktı bizde şaşkın olduk..
dediğin gibi en iyisi 4 lü tarama yaptırmak sonuca göre de gerisine karar vericez..dr amniyosentez derse yaptırırız.
artık tek dr ile devam etmek istiyorum yıprandım çok..koru hastanesiyle devam edeceğim bakalım o dr çok iyi diyorlar.
çok sağol canım...

bebeğini de Allah bağışlasın.analı babalı büyütsün inşallah..

canım bebeğine maşallah çok sevindim iyi olmasına

benimkinde dr dondurmamıştı ama hiç hareket etmiyordu...yarın dr gideceğim inşallah oynar hareketli görürüm ozaman rahatlayacağım biraz daha..çikolata yerim bende ozaman...

diğer ikili sonucum 1/600 çıktı biraz içime su serpti o ama arada bu kadar fark olması da şaşırttı..

bakalım inş. iyidir benim de meleğim.
aysunay şimdi gördüm, başka test 1/600 çıkmış...çok sevindim...boşuna üzüldün bak...iyi ki iki farklı yerde yaptırmışsın...

evet canım oda 600 çıktı..dr ile konuşunca şok oldum sevinçten ne yapacağımı şaşırdım..
ama gene de içimde şüphe var nasıl bu kadar fark olur..

en iyisi 4 lü yaptırmak iyi bir hastanede.

Hay Allah yaaaa bu kadar fark olmaz ki amaaa ask olsun ne kadar üzmüşler seni
Şikayet et bu ne boyle ya
Ama çok şükür ki bir testle kalmamissin ben hep diyorum bir doktorla olmuyor 7 sene doktorlara uğraştım ben
Biri a diyorsa digeri z diyor bu kadar fark çok şaşırdım cidden
Çok sevindim Canim çok zor birşey Sagsaglim alırsın ins kucağına da

çok sağol canım

evwt çok ama çok üzüldüm zaten 3 ayım bitti doğru dürüst sevinemedm ki..tüp bebek bebeğim test günü çok mutluyduk sonrasında hep aksilikler oldu kanama vs..şimdi de bu..

inş.bunu da atlatacağız inşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…