2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım rabbim inşallah acil şifalar verir bende okurum kursa gidiyorum pek gelemiyorum ama okuduklarımı yazarım yeni gördüm. arkadaşlardan da rica ederim toplar herkesten yazarım buraya

Gunaydin kizlarr.

Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.

Birde kotu sonucu da goturcem bakakim ne diyecek.

Günaydın herkese

Gunaydin kizlarr.

Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.

Merakla bekliyoruz:106:

Gunaydin kizlarr.

İnşallah hersey yolundadır canım.
Ben de bugün gideceğim cinsiyet için:) 23 ekime randevu almıştım 4lü için hem de cinsiyet söylerim dedi dr. Ama ben dayanamadım bugün gidiyorum.

Gunaydin kizlarr.

canım ben de dün yazmıştım ama görmedin sanırım. Merakla güzel haberlerini bekliyorum.
günaydın kızlar ben de bugün doktora kontrole gidicem. geçen hafta tıp merkezine para verdim bi kere daha göreyim yavruşu.

Günaydın:) bugün bebişleri görecek anneler keyfimize diyecek yok:)

Bugun bebisini gorecek olan cok anne var . Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz

Günaydın:) bugün bebişleri görecek anneler keyfimize diyecek yok:)
aynen aynen. bu heyecan çok güzel ya. cinsiyeti de kesinleşse de ufak ufak alışverişe başlasam. sonradan birden almaya kalkınca sarsıyor da insanı :)
Bugun bebisini gorecek olan cok anne var . Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz
sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim oğluşuna canım.

Doğum günü kutlu olsun oğluşunun. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin :)
Amin ins cok tesekkur ederim

Sagol canim ins

Bizimki belli oldu gibi. Bu haftasonu kendimi Eminönündeki havuzlu hana atacağım. Bakalım nasıl biyer. Deli gibi bişeyler almak istiyorum.

ekledim sizi listeye
ikinci cocuk yazdim basiniz sagolsun karninizda iken mi kaybettiniz dogduktan sonra mi bilemedigimden ikinci yazdim isterseniz degistirebilirim

teşekkürler
8 haftalıkken karnımda öldü yaşayan çocuğum yok şuan 11+4 haftalık hamileyim inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yüce rabbim.
Eğer fırsatın olursa ilk olarak değiştirelim istersen
Tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…