ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude ,kircicegi_49 (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 +4000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
Toplam okunan :62.000
Kalan sayımız :8.000
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
Gunaydin guzel anneler...
Gunaydin kizlarr.
Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.
Birde kotu sonucu da goturcem bakakim ne diyecek.
Gunaydin kizlarr.
Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.
Gunaydin kizlarr.
günaydın güzel anneler ve bebişleri..
Gunaydin kizlarr.
canım ben de dün yazmıştım ama görmedin sanırım. Merakla güzel haberlerini bekliyorum.
günaydın kızlar ben de bugün doktora kontrole gidicem. geçen hafta tıp merkezine para verdim bi kere daha göreyim yavruşu.
Bugun bebisini gorecek olan cok anne var. Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz
aynen aynen. bu heyecan çok güzel ya. cinsiyeti de kesinleşse de ufak ufak alışverişe başlasam. sonradan birden almaya kalkınca sarsıyor da insanı :)Günaydın:) bugün bebişleri görecek anneler keyfimize diyecek yok:)
sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim oğluşuna canım.Bugun bebisini gorecek olan cok anne var. Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz
Amin ins cok tesekkur ederimDoğum günü kutlu olsun oğluşunun. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin :)
Sagol canim insaynen aynen. bu heyecan çok güzel ya. cinsiyeti de kesinleşse de ufak ufak alışverişe başlasam. sonradan birden almaya kalkınca sarsıyor da insanı :)
sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim oğluşuna canım.
Gunaydin kizlarr.
aynen aynen. bu heyecan çok güzel ya. cinsiyeti de kesinleşse de ufak ufak alışverişe başlasam. sonradan birden almaya kalkınca sarsıyor da insanı :)
sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim oğluşuna canım.
ekledim sizi listeye
ikinci cocuk yazdim basiniz sagolsun karninizda iken mi kaybettiniz dogduktan sonra mi bilemedigimden ikinci yazdim isterseniz degistirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?