Gözün aydın, Allah kucağına almayıda nasip etsinKızlarr bizde dün cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla Bi meleğim prensesim. Çok şirin bi kızım olcakkk
Gunaydin kizlarr.
Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.
Birde kotu sonucu da goturcem bakakim ne diyecek.
Bugun bebisini gorecek olan cok anne var. Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz
Günaydın nisan anneleri :) Bu gün hava çok soğuk. Benim göbek baya büyüdü. Bana olan tek bir pantalonum var. Bu hafta diğer pantalonlarımın hiç biri olmadı. Yarın akşam iş çıkışı eşimli gidip bir şeyler alacağız. Bu günde kayınvalidemin ördüğü bir kazak vardı onu giydim. Üzerine şal attım. Malum hasta olmamız lazım.
Gözün aydın, Allah kucağına almayıda nasip etsin
Merakla bekliyoruz canım.
Oğluşunun hayırlı yaşları olsun annesi. Kaç yaşına girdi bu arada
Bizimki belli oldu gibi. Bu haftasonu kendimi Eminönündeki havuzlu hana atacağım. Bakalım nasıl biyer. Deli gibi bişeyler almak istiyorum.
doktorunun cihazı iyiyse kesin bişey söyleyebilir belki.arkadaşlar günaydın
benim de yarın sabah ikili tarama testi için randevum var.bugün 12+3 olduk acaba yarın cinsiyetini öğrenmem mümkünmüdür.siz kaçıncı hafta da öğrendiniz??
doktorunun cihazı iyiyse kesin bişey söyleyebilir belki.
Değilse kıza benziyo erkek olabilir der.bende
söylüyorum sana bak..kesin %50 kız% 50 erkek olma ihtimali var.
Ben hiç sormaya cesaret edemedim çünkü doktor daha küçük diyor benden önce girenlere
bende 1 ay boyunca doktora gidemiycem zaten 1 ay geçtikten sonrada kesin belli olur ozamn öğrencem ama
çevredekiler hep kız diyorlar bende inadına oğlum diye seviyorum.bana kalsa sürpriz olsun ama eşim merak ediyor.
Onun göbeği benden önce büyüdü ve süreli başı beli ağrıyor.aşermesinden hiç bahsetmiycem bile.benden önce doğurur heralde.nazlanamıyorum bile adama.nerem ağrısa onunda ağrıyo, başı döner miğdesi bulanır.psikolojik olabilir ama bu kadarıda fazla yani..kızmıyacağını bilsem doktora ultrasonla birde eşime bakabilirmisiniz diycem...
günaydın kızlarrr ben bugün işe gidemedim grip oldum boğazım ve basım ağrıyo burnum tıkalı offf çok zorr ya tüm gece hapşurarak gecti ve o sırada karnıma bıçak saplanır gbi ağrı oluyor inşallah bebeğime bişey olmamıştr birazdan dr gidicez rapor alıcamm
Guldusum da iyiyim dun kabiz olmistum hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim tum gece ugrastim yok sabag artik oturdum bekledim sonrada kahve leke oldi ama napim oleymiydim
Günaydın TAtlim çıktım çıktım coksukur bebisimi de gördüm arkasını donmuştu bize ama o popişi hiç durmuyor zipliyor zipliyorgünaydın şekerim nasılsın çıktın mı hastaneden
Hadi bakalım insaallah güzel haberlerle donersin güzelimGunaydin kizlarr.
Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.
Ayyyy Rabbim sağlıklı ömürler versin evleneceği günleri de göresinBugun bebisini gorecek olan cok anne var. Bende bi dogum gunu telaslarindayim oglumun ayin 1 inde dogum gunuydu cumartesi kutlayacagiz
Ayyyy o havuzlu hana girip cikamamak var ben sana diyimBizimki belli oldu gibi. Bu haftasonu kendimi Eminönündeki havuzlu hana atacağım. Bakalım nasıl biyer. Deli gibi bişeyler almak istiyorum.
Guldusum da iyiyim dun kabiz olmistum hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim tum gece ugrastim yok sabag artik oturdum bekledim sonrada kahve leke oldi ama napim oleymiydim
canım havuzlu han da o kadar çeşit var ki kendini kaybediyorsun. ben şuan uzun yürüyüş yapamadığımdan daha sonra nasip olur da riski atlatırsam o zaman gidicem mutlaka. ama yeni yeni yerler açılıyor. eğer Anadolu yakasındaysan e-5 üzerinde bostancı sanayinin orda kocaman bebek mağazası açıldı. e-bebek heryerde. oralardan da bakabilirsin. bir de günlük evde giyecekleri için ben pazara da bakıcam
Ayyyy o havuzlu hana girip cikamamak var ben sana diyim
Zira ben 5 saatimi bir sepet hazırlamakla geçirmiştim gorumçemin oglusuna
Kendi bebisime kac saat ay pardon kac gün kalırım bilmem
Gunaydin kizlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?