Kizlar nolur bana acil cevap verin.Ben crinone jel kullaniyorum.Hergun jelin artigi cikardi ama bugun jelin geri aktigino hissettim lavaboya gidip baktigimda bacagimda islaklik hissettim.Bi baktim su gibi bisey akiyo ama raki beyazi rengi.Basina biyle bisey gelen oldu mu?Normal midir?Bebegime mi bisey oldu acaba yoksa jel fazla mi sivilasip cikti.Cevaplarinizi bekliyorum.
ya mubdı olacak sanırımYa Mübdi Ya Müid celle celaühü bu şekide mi okuyacağız yoksa "ya mübdi" olarak mı sadece?
bu gelen suda olabılır turnusollu bezle test yapmaları gerekKizlar nolur bana acil cevap verin.Ben crinone jel kullaniyorum.Hergun jelin artigi cikardi ama bugun jelin geri aktigino hissettim lavaboya gidip baktigimda bacagimda islaklik hissettim.Bi baktim su gibi bisey akiyo ama raki beyazi rengi.Basina biyle bisey gelen oldu mu?Normal midir?Bebegime mi bisey oldu acaba yoksa jel fazla mi sivilasip cikti.Cevaplarinizi bekliyorum.
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude,kircicegi (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
Toplam okunan : 58.000
Kalan sayımız :12.000
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
canım bende kilo almadım ama pantolonlarım normalde de dar kesim diye bugün hamile pantolonu aldım 46 kiiloyum ve çok şükür bedenime göre buldumSelam kizlar nasilsiniz
kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum
aysuncum aklina kotu seylee getirme bebegin sagliklidir ins
kizlar gobusler ne durumda ben kilo almadim aksine hala 1 kilo eksideyim ama karnim buyusu baya pant olmuyor isin kotusuhamile pant cok bol ve kotu duruyor napicam bilmiyorum fotograf ekliyim diyorum ama telden olmuyor siz eklwyin bari
maşallah canım inşallah bizde iştahımızın açıldığı günleri görürüz.aramızda 1 hafta var tatlım benimde öyleydi zorla yiyiyordum burnumu tıkaya tıkaya maşallah bu hafta bir açıldım duramıyorum biri beni durdursunbu pazar en son istifra ettim bak 2gündür 3 ayda yemediğim yemeklerin acısını alıyorum sanki
gözün aydın canımikili test sonucunu aldım doktordan geliyorum çok şükür sonuç iyi çıktı
gözün aydın canım demek prenses geliyor topikte kız haberleri de çoğalmaya başladı çok sevindimcamım şimdi hastaneden geldim Kanama alanı küçülmüş dedi doktor siyah siyah lekelerin oluyor kahve telvesi gibi onda bı sıkıntı yok eski kanama dedi bide galiba bebis kızmış kesin olmamakla birlikte
kızını sağlıkla kucağına al canım gözün aydın...Kızlarr bizde dün cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla Bi meleğim prensesim. Çok şirin bi kızım olcakkk
iyiii geceler arkıdeşlerimm :)
canım bende kullanmıştm doktor onu kullaninca 30.dk uzanmamı söylemisti uzanmazsan akabilirmiş bence odur zaten o jel geri çıkarken beyaz tortulu çıkıyo anlattıgin şey jelin kendisidir bize 10.haftada tamam demişlerdi artık bıraktıkKizlar nolur bana acil cevap verin.Ben crinone jel kullaniyorum.Hergun jelin artigi cikardi ama bugun jelin geri aktigino hissettim lavaboya gidip baktigimda bacagimda islaklik hissettim.Bi baktim su gibi bisey akiyo ama raki beyazi rengi.Basina biyle bisey gelen oldu mu?Normal midir?Bebegime mi bisey oldu acaba yoksa jel fazla mi sivilasip cikti.Cevaplarinizi bekliyorum.
kendi ismimi de yazdım benim risk tam olaral geçmiş değil geçecek Allah ın izniyle.ben 4000 daha okudum
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Kizlar nolur bana acil cevap verin.Ben crinone jel kullaniyorum.Hergun jelin artigi cikardi ama bugun jelin geri aktigino hissettim lavaboya gidip baktigimda bacagimda islaklik hissettim.Bi baktim su gibi bisey akiyo ama raki beyazi rengi.Basina biyle bisey gelen oldu mu?Normal midir?Bebegime mi bisey oldu acaba yoksa jel fazla mi sivilasip cikti.Cevaplarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?