Günaydın herkese
Merakla bekliyoruz:106:
Hayirli haberlerle gel canim.
İnşallah hersey yolundadır canım.
Ben de bugün gideceğim cinsiyet için:) 23 ekime randevu almıştım 4lü için hem de cinsiyet söylerim dedi dr. Ama ben dayanamadım bugün gidiyorum.
canım ben de dün yazmıştım ama görmedin sanırım. Merakla güzel haberlerini bekliyorum.
günaydın kızlar ben de bugün doktora kontrole gidicem. geçen hafta tıp merkezine para verdim bi kere daha göreyim yavruşu.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın nisan anneleri :) Bu gün hava çok soğuk. Benim göbek baya büyüdü. Bana olan tek bir pantalonum var. Bu hafta diğer pantalonlarımın hiç biri olmadı. Yarın akşam iş çıkışı eşimli gidip bir şeyler alacağız. Bu günde kayınvalidemin ördüğü bir kazak vardı onu giydim. Üzerine şal attım. Malum hasta olmamız lazım.
Gözün aydın, Allah kucağına almayıda nasip etsin
Merakla bekliyoruz canım.
Oğluşunun hayırlı yaşları olsun annesi. Kaç yaşına girdi bu arada
Günaydın kızlar
ne güzel bugün bebişini görmeye gidecekler olacakaysunayy cinsiyet de öğreneceksin galiba, hadi bakalım..
bende de bir kırgınlık var bu sabah. sanki her yerim ağrıyoinşalllah hasta olmam
Cute mom nasıl oldun canım
aysuncum hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah
bugun dr gıdecek arkadaslar ınsallah guzel haberlerle gelırısnız
Cok tesekkur ederim kizlarrr...banyomu yaptim guzelce hazirlandim bekliyorum kuzumda annesini iyi gorsun demi amaGünaydın TAtlim çıktım çıktım coksukur bebisimi de gördüm arkasını donmuştu bize ama o popişi hiç durmuyor zipliyor zipliyor
Doktor isin var senin bununla dedi
Hadi bakalım insaallah güzel haberlerle donersin güzelim
Gönlündekini versin Allah sağlıklı sıhhatli bir sekilde
Ayyyy Rabbim sağlıklı ömürler versin evleneceği günleri de göresin
Ayyyy o havuzlu hana girip cikamamak var ben sana diyim
Zira ben 5 saatimi bir sepet hazırlamakla geçirmiştim gorumçemin oglusuna
Kendi bebisime kac saat ay pardon kac gün kalırım bilmem
Tamamdir ekledimteşekkürler
8 haftalıkken karnımda öldü yaşayan çocuğum yok şuan 11+4 haftalık hamileyim inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yüce rabbim.
Eğer fırsatın olursa ilk olarak değiştirelim istersen
Tekrar teşekkürler
Ay Canim ya gördüğün genc kızların kulağına eğil ve bebek beklediğini söyle yapacak birşeyimiz yok ki kalkarlar emin ol sen kendin icin değil minnosun icin oturacaksınSabahları 1 buçuk saat otobüs yolculuğuyla işe geliyorum bazen ayakta geliyorum.çok zor olmaya başladı.akşam eve giderken otobüs doluysa bekliyorum ama sabah işe geç kalmamak için mecburen biniyorum.karnım biraz daha büyürse belki yer veren olur ama .utanıyorum da şimdi karnımı saklıyorum çantamla.geçen bir kız bindi otobüse. En önde oturanı kaldırdı kalk orası benim yerim ben hamileyim dedi ve oturdu. şaşırdım kaldım ama iyide yaptı hani... Içimden sende böyle olsaydın sırtın yere gelmezdi dedim.ama yinede birini kaldırıp oturamam.
Herkese hayırlı sabahlar...
Zaman geçtikçe kanamaları azalacak arkadaşlarımızın.dinlensinler bol bol.komik şeyler izlesinler.gülsünler.
Pıhtılaşıp kapanıp gidecek hepsi.ilerde bebekleri bırakıp dedi kodu yapmaya başlıycaz valla...
Ahan da buraya yazıyorum...
Bende dün cinsiyetini öğrendikten sonra kizi olan arkadaslarıma mesaj attım bebislerin elbiselerini güzel kullaninnnnnBende bakınıyorum pazarlara ama bayaadır Pendik pazarına gidemedim içimde kaldı haftayada oraya giderimCivile gittim geçen hafta hiçbişey bulamadım malesef. İnternet sitesine bakınca çok güzel şeyler var ama mağazada yok. Kumaşının kalitesinide görmeden almak istemiyorum açıkcası. E-bebek baş mağazalarımızdan zaten. Viaporta her gittiğimde muhakkak uğrarım ama daha kıyafet olarak hiçbişey almamım. Sadece babamızla dalga geçmek için dişlek bi emzik aldım internetten. Mama dökmeyen mama tabağımız var. Bide kaplumbağalı gece lambamız Aslında amcamın kızı var. Eşide çok titizdir. O kadar çok temiz ve giyilmeyen daha etiketi üzerinde kıyafeti varki anlatamam. Hiçbirini verdirtmedim benimki kız olursa giydiririm diye ama olmadı
Cok tesekkur ederim kizlarrr...banyomu yaptim guzelce hazirlandim kuzumda annesini iyi gorsun demi ama
Insallah iyidir kuzum inşallah kipir kipir gorurumm..hep hareketsizdi
Balım dogum gunu kutlu olsun kuzunun canim nce saglikli mutlu yillari olsun sizinle beraber inşallah.
Jitensha canim guzel haberlerle gel ins.sende..ben dun umit beyi aradim sonuc icin konusmaya c.tesi geleyim ikikiyi tekrarlayalim diye ama
Hemsiresi iletti..ikiliyi tekrara gerek yok demis.dortluye gidecegiz direk.26 ekimde bizde umit beye..
Bebislerini gormeye gidcek cok kisi var ins.hepimizde guzel haberlerke gelelim ins.
Cok tesekkur ederim kizlarrr...banyomu yaptim guzelce hazirlandim kuzumda annesini iyi gorsun demi ama
Balım dogum gunu kutlu olsun kuzunun canim nce saglikli mutlu yillari olsun sizinle beraber inşallah.
Jitensha canim guzel haberlerle gel ins.sende..ben dun umit beyi aradim sonuc icin konusmaya c.tesi geleyim ikikiyi tekrarlayalim diye ama
Hemsiresi iletti..ikiliyi tekrara gerek yok demis.dortluye gidecegiz direk.26 ekimde bizde umit beye..
Bebislerini gormeye gidcek cok kisi var ins.hepimizde guzel haberlerke gelelim ins.
Tamamdir ekledim
Ay Canim ya gördüğün genc kızların kulağına eğil ve bebek beklediğini söyle yapacak birşeyimiz yok ki kalkarlar emin ol sen kendin icin değil minnosun icin oturacaksın
Bende dün cinsiyetini öğrendikten sonra kizi olan arkadaslarıma mesaj attım bebislerin elbiselerini güzel kullaninnnnn
Talibim teyzeeeeeee yazdım tabi hepsi çıldırdı arıyorlar hepsinizde icine doğmuş ben biliyordum kiz olacağını diyorlar
Hiç görünmem kullanırım nolardan zaten ne kadar kullanıyorlar ki hemen büyüyorlar
Çikolata yemeyi unutma
Sagol canim ins. Cikolata yemeyi unutma
Tamam iki tane yerim hareketli olur inşallah.Bir saat once yemeye baslarim
Tamam iki tane yerim hareketli olur inşallah.Bir saat once yemeye baslarim
Guldusum da iyiyim dun kabiz olmistum hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim tum gece ugrastim yok sabag artik oturdum bekledim sonrada kahve leke oldi ama napim oleymiydim
Kızlar günaydın ,
Herkes iyidir umarım ,bir sorum olacak 2.li test ten sonra buna benzer başka testler var mı ? Beklemesi çok zor oluyor bu testleri
Cok tesekkur ederim kizlarrr...banyomu yaptim guzelce hazirlandim bekliyorum kuzumda annesini iyi gorsun demi ama
Progestan hapi basini donduruyo kizlar dogrumu gunde 450 mg progestan aliyorum iki hap oglen igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?