2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın herkese

Merakla bekliyoruz:106:

Hayirli haberlerle gel canim.

İnşallah hersey yolundadır canım.
Ben de bugün gideceğim cinsiyet için:) 23 ekime randevu almıştım 4lü için hem de cinsiyet söylerim dedi dr. Ama ben dayanamadım bugün gidiyorum.

Güzel haberlerini bekliyoruz

Cute mom nasıl oldun canım
aysuncum hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah
bugun dr gıdecek arkadaslar ınsallah guzel haberlerle gelırısnız

Cok tesekkur ederim kizlarrr...banyomu yaptim guzelce hazirlandim bekliyorum kuzumda annesini iyi gorsun demi ama

Insallah iyidir kuzum inşallah kipir kipir gorurumm..hep hareketsizdi

Balım dogum gunu kutlu olsun kuzunun canim nce saglikli mutlu yillari olsun sizinle beraber inşallah.

Jitensha canim guzel haberlerle gel ins.sende..ben dun umit beyi aradim sonuc icin konusmaya c.tesi geleyim ikikiyi tekrarlayalim diye ama
Hemsiresi iletti..ikiliyi tekrara gerek yok demis.dortluye gidecegiz direk.26 ekimde bizde umit beye..

Bebislerini gormeye gidcek cok kisi var ins.hepimizde guzel haberlerke gelelim ins.

Son düzenleme:
Tamamdir ekledim
Ay Canim ya gördüğün genc kızların kulağına eğil ve bebek beklediğini söyle yapacak birşeyimiz yok ki kalkarlar emin ol sen kendin icin değil minnosun icin oturacaksın
Bende dün cinsiyetini öğrendikten sonra kizi olan arkadaslarıma mesaj attım bebislerin elbiselerini güzel kullaninnnnn
Talibim teyzeeeeeee yazdım tabi hepsi çıldırdı arıyorlar hepsinizde icine doğmuş ben biliyordum kiz olacağını diyorlar
Hiç görünmem kullanırım nolardan zaten ne kadar kullanıyorlar ki hemen büyüyorlar

Çikolata yemeyi unutma

balım canım sağlıklı yaşlar dılerım
kızlar hepiniz ıyı olun

canım güzel haberlerini bekliyorum

canım benım senınkıdemı kız ayy cok mutlu oldum sağlıkla gelsin prenseslerımız

Kızlar günaydın ,

Herkes iyidir umarım ,bir sorum olacak 2.li test ten sonra buna benzer başka testler var mı ? Beklemesi çok zor oluyor bu testleri

Canim uclu dortlu testler var...ama ikili iyi cikarsa bunlsra gerek gormuyor doktorlsr.
Ben dortluyu bekleyecegim evt beklemek cok zor

Benim ikili test sali gunu yapilcak. 10 gunde cikcakmis. Bide bayrama gelcek sonuc. 15 gun bekliycem.

kızlar günaydın..inşALLAH kanması olan arkadaşların kanamarı bir an önce bitecek..hep dualarımdasınız...inşALLAH hep birlikte kuzucuklarımızı alacağız kucağımıza..

aysun canım şu ikili testler yokmu aşırı stres veriyor hepimize ama iki test tutmadı birbirini..ben inanıyorumki bebişin sapasağlam..mucize bebek annesi o..

kızlar biliyosunuz ebim bebeğim tüp bebk..özellikle tüp bebek yaptıranlar arkadaşlar..normal yaşamınıza döndünüzmü..aşırı korku var bende.her gün bişey oldumu? acaba kuzucum yaşıyomu diye stresten bitiyorum..yok ters hareket yaptım bişey olurmu , aniden korktum heyacanladıım bişey oldumu..haftaya cuma dr kontrolüm var ama o günü beklemek beni bitiriyo(( ne yapacam ben kızlar yaaa

Ben de 23 ekimde dörtlüye gitcem ümit beye. İyi yapmışsın artık ikiliye gerek yok. Ay hadi bugün cinsiyetimizi öğrenelim :)

Progestan hapi basini donduruyo kizlar dogrumu gunde 450 mg progestan aliyorum iki hap oglen igne

Progestan hapi basini donduruyo kizlar dogrumu gunde 450 mg progestan aliyorum iki hap oglen igne

evet canım..ben o hapı kullanmata demirbas olarak mafediyodu beni resmen...mutlaka onu içince uyuyodum bir iki saat..ayakata duramıyodum yoksa...

canım nasıl oldun sen? ben bayadır giremedim..inşALLAH bitecek kanamaların..dr bana 12 haftayı atlatalım..12 haftadan sonra risk çok azalır derdi..

kızlar Ankara Koruya gidenler özellikle Ümit beyin hastası olanlar randevu almak kolay mı, ben 7.ayımda Ankaraya gelip orda doğum yapmak istiyorum 32.haftadan sonra Ümit beye gelicem yani, randevuyu ne kadar önce alsam ki

Benim oglum tup bebekti hic kanama yasamadim,ama hamileligim boyunca bir kilo bissy dahi kaldirmadim

Hep yattim is yapmadim hic

Insallah kanamalar biter allahim insallah
Benim ikili,test 11 ekimdeki kobtrolde gec olmuyomu kizlar bugun 12+0 cunku

Bebeklerin testleri ,yazılıları ,sözlüleri bitmiyor.birde bu sınav gibi sonuç bekliyoruz.geçtik mi kaldık mı.allah ım kanaat notu kullan...2 li 3 lü 4 lü derken 9 doğuruyoruz.hayırlısı bakalım.
Diplomalarımızı Kucağımıza verirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…