2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım geç değil 11-14. haftalar arası yapılıyor..bebişin boyu kaç? 5cm yi boyu geçince yapılıyo demişti drum

kızlar Ankara Koruya gidenler özellikle Ümit beyin hastası olanlar randevu almak kolay mı, ben 7.ayımda Ankaraya gelip orda doğum yapmak istiyorum 32.haftadan sonra Ümit beye gelicem yani, randevuyu ne kadar önce alsam ki

Canım ben ümit beye gidiyorum. Randevu almada bi zorluk yaşamadım hiç. Ama doğum için önceden bir arayıp konuşsan daha iyi olur. Mesela şimdi ara konuş bence. Ankarada mısın?

Bebwgim boyu uzundu yani daha 11haftada 4.86 cm idi ama o gun kac cm di bilmiyorum yapmadi ikiliyi olcuyude almadi

Canım ben ümit beye gidiyorum. Randevu almada bi zorluk yaşamadım hiç. Ama doğum için önceden bir arayıp konuşsan daha iyi olur. Mesela şimdi ara konuş bence. Ankarada mısın?

yok canım Batmandayım 7.ayda kısmetse Ankaraya gelicem, orda düşünüyorum doğumu

Benimde tüp bebek ilk günden normal yaşantıma döndüm çalışıyorum :)
25 gün çok ağrılar sancılar çektim su topladım çünkü ama şükr şmdi birşeyim yok.
Bende cumartesi günü kontrole gideceğim kısmetse
Dikkat et kendine ama o kadar düşünme bazen ben hamile olduğumu unutuyorum :)

benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
alahım buna hiç gücüm yok umjarım herşey yolundadır...

Bebwgim boyu uzundu yani daha 11haftada 4.86 cm idi ama o gun kac cm di bilmiyorum yapmadi ikiliyi olcuyude almadi

dr dan dra değişiyo demek benim 5cm geçince yaptı..ki ben hiç bu testlerin yapılmasından yana değil..beklemesi stres sonuç stres..drda bunu yapalım daha yapmayız demişti

yok canım Batmandayım 7.ayda kısmetse Ankaraya gelicem, orda düşünüyorum doğumu

Çok iyi düşünmüşsün. Bizim de tayin çıktı yurtdışına doğumdan önce gidecek olursak eşim gidecek ben doğumdan sonra gitcem. çünkü ümit beyi tanımışken başka yerde doğum yapmayı düşünmüyorum :)

günaydın kızlar ben biraz geç kalıyorum buraya girmek için 10da kalkıyrum kahvaltı falan derken bu saat oluyor :) progestan hapı çok kötü yapıyor ben kullanamıyorum iğnemi 3 günde bi oluyorum cutemom mantar sorunun yoksa canım hapı fitil şeklinde kullanabilirsin o zaman böyle etkileri olmaz

ah canım çok sağol..keşke çok rahat olsam..zor elde edince sürekli korku.birde kanamalar sancılar yaşadımya.Rabbim yardım etsin..Hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama korku stres ( inşALLAH kuzucuğumu sağ salim kucağıma almak nasip olur

benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:

canım inşALLAH sorun yoktur..ben habire lab arıyodum meraktan gerçekten tükenmiştim..zor bir gebelik geçirdiğim içinde çok merak ediyodum sonucu..normalde dr geç onaylıyomuş geç çıkacak dediler bana ama dru arayıp rica edince daha erken aldım..inşALLAH sorun yoktur canım..nettten araştırdım bazen 15 günde çıkabiliyomuş

günaydın!
Aynı korku bende de var rahat olmak lazım ama olamıyoruz işte

tam mide bulantılarım geçti derken dün gece öğür öğür bi hal oldum dün stresten pek yemek yiyemedim akşam aç yattım heralde ondan oldu bebiide aç bıraktım moralim bozuk olunca iştahım kesilir benim zati hala iştahım tam açılmış değil hapur hupur yiyip kilo almak istiyorum :) ne zaman iştahımız acılacak kızlar

Bak ne güzel 15. haftadasın.
Evet tüp bebekte yaşadığımız stres sıkıntı çok fazla
Bebişlerimizi Allah sağ salim almayı nasip eder inşallah herkese
Kanama kötü. kanamsı olan arkadaşlara allah sabır versin
tüp bebği nerede yaptın

canım inşallah iyidir minişim..
iyi çıkan sonucu daha önce kötü çıkan sonucu 4 gün sonra yaptırmıştım buda beni korkutuyo acaba 4 günde kan değerlerim bu kadar değişmiş olabilir mi:26:
4 lüye girene kadar rahat yok bize.:26:

ben normal yaşantıma yeni yeni dönebildim canım gene de ev işi yapmıyorum..sadece yemek işte. oda akşam yemeği kahvaltıyı eşimle yavaş yavaş hazırlıyoruz.. onun dışında iş yapmıyorum.

kızlar Ankara Koruya gidenler özellikle Ümit beyin hastası olanlar randevu almak kolay mı, ben 7.ayımda Ankaraya gelip orda doğum yapmak istiyorum 32.haftadan sonra Ümit beye gelicem yani, randevuyu ne kadar önce alsam ki
canım kolay aslında ama iki üç gün önce de arama mesela 3 hafa 1 ay öncesnden ara..

inşallah iyidir canım bence korkma bri haftada söylemiyorlar..10 günü buluyo.

canım trabzonda yaptırdım..3.denemede oldu..sen nerde yaptırdın ve kaçıncı deneme?
sanırım hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar bu evham devam edecek..Rabbim korusun kuzucuklarımızı

drum mide bulantısı ii demişti..bebişin seninle olduğuna dair işaret

sen artık Ümit Beye tee Batmandan talipleriniz var dersin :))
bakalım tabi kısmet zaman neler getirir bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…