canım inşallah iyidir minişim..
iyi çıkan sonucu daha önce kötü çıkan sonucu 4 gün sonra yaptırmıştım buda beni korkutuyo acaba 4 günde kan değerlerim bu kadar değişmiş olabilir mi:26:
4 lüye girene kadar rahat yok bize.:26:
ben normal yaşantıma yeni yeni dönebildim canım gene de ev işi yapmıyorum..sadece yemek işte. oda akşam yemeği kahvaltıyı eşimle yavaş yavaş hazırlıyoruz.. onun dışında iş yapmıyorum.
canım kolay aslında ama iki üç gün önce de arama mesela 3 hafa 1 ay öncesnden ara..
inşallah iyidir canım bence korkma bri haftada söylemiyorlar..10 günü buluyo.
Şimdiden elbiselere bakmaya başladım çok eğlenceli yaaabalım canım sağlıklı yaşlar dılerım
kızlar hepiniz ıyı olun
canım güzel haberlerini bekliyorum
canım benım senınkıdemı kız ayy cok mutlu oldum sağlıkla gelsin prenseslerımız
Merak etme Canim hersey yolundadir kötüyü çağırmabenim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
alahım buna hiç gücüm yok umjarım herşey yolundadır...
tam mide bulantılarım geçti derken dün gece öğür öğür bi hal oldum dün stresten pek yemek yiyemedim akşam aç yattım heralde ondan oldu bebiide aç bıraktım moralim bozuk olunca iştahım kesilir benim zati hala iştahım tam açılmış değil hapur hupur yiyip kilo almak istiyorum :) ne zaman iştahımız acılacak kızlar
canım inşallah iyidir minişim..
iyi çıkan sonucu daha önce kötü çıkan sonucu 4 gün sonra yaptırmıştım buda beni korkutuyo acaba 4 günde kan değerlerim bu kadar değişmiş olabilir mi:26:
4 lüye girene kadar rahat yok bize.:26:
canım kolay aslında ama iki üç gün önce de arama mesela 3 hafa 1 ay öncesnden ara..
Şimdiden elbiselere bakmaya başladım çok eğlenceli yaaa
Gerçi oglusum olsaydı da çok tatli seyler var ama bu prenseslerin kıyafetleri beni benden etti
Merak etme Canim hersey yolundadir kötüyü çağırma
Ayyyy bende kilo almayım diye uğraşıyorum püf
Gerçi oglusum olsaydı da çok tatli seyler var ama bu prenseslerin kıyafetleri beni benden etti
Nemi ise dondunmu
tam mide bulantılarım geçti derken dün gece öğür öğür bi hal oldum dün stresten pek yemek yiyemedim akşam aç yattım heralde ondan oldu bebiide aç bıraktım moralim bozuk olunca iştahım kesilir benim zati hala iştahım tam açılmış değil hapur hupur yiyip kilo almak istiyorum :) ne zaman iştahımız acılacak kızlar
kızlar merhaba dün tartıldım :) 66,6 dan 67,4 e yükselmişim yine bi haftadanormail mi ki akşamları çok kusuyorum ekmeği kestim ama meyva baya yiyiyorum ondan mı ki bilemedim. sizlerin durumu nasıl gidiyor. ben 13haftanın içindeyim baştan bu yana 3,4 kg almışım
canım evet pendik pazarında da süper şeyler var. aaa sen de kurtköydeydin :) ben de arada gidiyorum pendik pazarına :) ben de giyim vs netten almak istemiyorum hatta hiçbişi alasım yok netten bakıp çıkıyorum sitelere fikir olsun diye. illa ellicem mıncırcam öyle alıcam :9Bende bakınıyorum pazarlara ama bayaadır Pendik pazarına gidemedim içimde kaldı haftayada oraya giderimCivile gittim geçen hafta hiçbişey bulamadım malesef. İnternet sitesine bakınca çok güzel şeyler var ama mağazada yok. Kumaşının kalitesinide görmeden almak istemiyorum açıkcası. E-bebek baş mağazalarımızdan zaten. Viaporta her gittiğimde muhakkak uğrarım ama daha kıyafet olarak hiçbişey almamım. Sadece babamızla dalga geçmek için dişlek bi emzik aldım internetten. Mama dökmeyen mama tabağımız var. Bide kaplumbağalı gece lambamız Aslında amcamın kızı var. Eşide çok titizdir. O kadar çok temiz ve giyilmeyen daha etiketi üzerinde kıyafeti varki anlatamam. Hiçbirini verdirtmedim benimki kız olursa giydiririm diye ama olmadı
canım hemen kötü şeyler getirme aklına. belki laboratuvarda aletlerde vs sıkıntı çıkmıştır.benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
ben 53 ile hamile kaldım şu an 54e dayandım,çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı, ben 12den sonra kullanıcam
drum mide bulantısı ii demişti..bebişin seninle olduğuna dair işaret
benimde geçen hafta bulantılarım azalmıştı bu hafta geri döndü iştahımın açılacağı günler çok uzak geliyor. inşallah en kısa sürede açılır
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdıkcanım nasılsın? kanaman olmuş..inşALLAH kuzucuğunu sağsalim kucağına alacaksın..bende kanamalar yaşadığım için o korkuyu anlıyorum...inşALLAH kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur
tatlım iyisin galiba çok sevindi,m prenses gel,iyo demek hayırlı olsun canım
suaydan haber var mı ne demiş doktor
krem almadım daha ama arkadaşım aktar ona yağ karışımı yaptırıdm
ben çok kilo verdim canım 43e düştüm o yüzden kilo alsam iyi olacak doğuma 60la gitmek istiyorum
benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
ben 53 ile hamile kaldım şu an 54e dayandım,çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı, ben 12den sonra kullanıcam
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?