2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım az çok biyoloji mezunu biri olarak kan değerleri 4 günde bu kadar değişmez..imkansız bu..check up bile 3 ayda bir yapılıyo yani..ben inanıyorum sonucun ii olacak...sen çalışıyomuydun canım?

Şimdiden elbiselere bakmaya başladım çok eğlenceli yaaa
Gerçi oglusum olsaydı da çok tatli seyler var ama bu prenseslerin kıyafetleri beni benden etti
benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
alahım buna hiç gücüm yok umjarım herşey yolundadır...
Merak etme Canim hersey yolundadir kötüyü çağırma

Ayyyy bende kilo almayım diye uğraşıyorum püf

sağol canım 1 ay bencede ideal bi süre

canım nasılsın? kanaman olmuş..inşALLAH kuzucuğunu sağsalim kucağına alacaksın..bende kanamalar yaşadığım için o korkuyu anlıyorum...inşALLAH kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur

tatlım iyisin galiba çok sevindi,m prenses gel,iyo demek hayırlı olsun canım
suaydan haber var mı ne demiş doktor

benimde geçen hafta bulantılarım azalmıştı bu hafta geri döndü iştahımın açılacağı günler çok uzak geliyor. inşallah en kısa sürede açılır

kızlar merhaba dün tartıldım :) 66,6 dan 67,4 e yükselmişim yine bi haftada normail mi ki akşamları çok kusuyorum ekmeği kestim ama meyva baya yiyiyorum ondan mı ki bilemedim. sizlerin durumu nasıl gidiyor. ben 13haftanın içindeyim baştan bu yana 3,4 kg almışım

ben 53 ile hamile kaldım şu an 54e dayandım,çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı, ben 12den sonra kullanıcam

canım evet pendik pazarında da süper şeyler var. aaa sen de kurtköydeydin :) ben de arada gidiyorum pendik pazarına :) ben de giyim vs netten almak istemiyorum hatta hiçbişi alasım yok netten bakıp çıkıyorum sitelere fikir olsun diye. illa ellicem mıncırcam öyle alıcam :9
benim de ikili testimin sonucu hala çıkmamış bir hafta olacak aradım henuz inceleniyor dediler acaba bişey mi var :26:
canım hemen kötü şeyler getirme aklına. belki laboratuvarda aletlerde vs sıkıntı çıkmıştır.

doktordan geldik bu arada. şükür eşimiz geçen haftaki yerinde değil yukarı çıkmaya başlamış. eller gene baş kenarında. herşey yolunda. biraz fazla sıkışık gitmiştim bişi göremedi doktor gittim tuvalete geldim beyefendi pipiyi sergiledi. doktor kesin erkek dedi. 2. erkekim geliyor kızlar.

ben çok kilo verdim canım 43e düştüm o yüzden kilo alsam iyi olacak doğuma 60la gitmek istiyorum

Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
tatlım iyisin galiba çok sevindi,m prenses gel,iyo demek hayırlı olsun canım
suaydan haber var mı ne demiş doktor

Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü

Bende az önce seni sordum kızlara.Ne zamandan beri sesin çıkmıyo.İçini ferah tut.Herşey yolunda gidicek merak etme.bebeğin cinsiyeti kesinleştimi.

ben 53 ile hamile kaldım şu an 54e dayandım,çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı, ben 12den sonra kullanıcam

Ablam gebeliğinde bebe yağı kullandı.Bana da tavsiye etti.Büyük ihtimal bende ondan kullanırım.Henüz almış değilim ama H.sonu almayı düşünüyorum.14 haftalık olduk artık bi yerden başlamak lazım.

canım senin kanaman bittimi? karın ağrın oluyomu nasıl oldun bende yatıştayım kahverengi lekelenmem devam ediyor bide karnımda biraz ağrı var doktora gitmeye korkuyorum hareket edince kanamam tekrar baslarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…