2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ayyy Canim ya çok vermissin al tabi al vitamin verdi mı doktor?
Boyun kac Canim ?

boyum 1.60cm eleviti önerdi ama ben mide bağırsak sorunumdan ötürü onu kullanamıyorum solgarın hamilelik için multivitaminini almaayı istiyodum ama üretimden kaldırılmış ne kullanacağımı bilmiyorum bitkisel içerikli bişey almak istiyorum diğerlerinde bulunan yardımcı maddeler bana yan etki alerji yapıyor kafam çok karışık bu konuda

ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim

bende şimdilik bebek yağı kullanıyorum 14.haftadan sonra daha ciddi lirac veya mustelaya geçeceğim bakalım

canım elevit bendede sancı yaptım kestim..dr illa vitamin şart değil..süt ve yoğurt yemeye çalış dedi..nettende araştırdım dr alper mumcunun sitesinden ordada vitamin şart değil yazıyor..bende şu an almıyorum hiçbirşey..inşALLAH beslenmem yetiyodur kuzucuğuma

Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteymiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..

Son düzenleme:
canım 12.haftadan sonra risk azalıyomuş dedi benimde dr..ama kanama her hafta olabiliyo malesef

sorma canım ya bizim riskimiz doğurana kadar sürecek bu gidişle şu çocuğu doğurayımda bidaha yapmıycam 1 tane yeter eşimle aramızda baya soğukluk oldu adama karılık görevlerimin hiçbirini yapamıyorum eve geliyo hep yatan bi kadın bazen çok üzülüyorum

avare..

sağol canım bu ara keyifsizim biraz pek bilgisayar başında duramıyorum belim ağrıyor..
bebişim doktora göre kesin değil bana göre kesin :)
kızım olacak allah nasip ederse..
doktor kıza benziyor dedi son zamanlar çok yoğun kız hissediyordum gerçektende
Masal KIZIM GELİYOR İNŞALLAH :)

avare
sağol canım bu ara keyifsizim biraz pek bilgisayar başında duramıyorum belim ağrıyor..
bebişim doktora göre kesin değil bana göre kesin :)
kızım olacak allah nasip ederse..
doktor kıza benziyor dedi son zamanlar çok yoğun kız hissediyordum gerçektende
Masal KIZIM GELİYOR İNŞALLAH :)

benden haberler böyle sen nasılın

gözün aydın canım

Hani ins. Bekliyoruz

ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim

bendede belirti olmayınca çok korkuyorum...Rabbim bize bağışlasın kuzucuklarımızı

aslında ben vitamin desteği kullanmak istiyorum ama işte ne kullanacağımı bilmiyorum doktorumda beni bu konuda yönlendirmedi sanki kullansam içim çok daha rahat edecekmiş gibi hissediyorum

hep bir telaş panik bendede var..acaba bişey oldumu..aniden korku heyecan yaşayınca ahh diyorum bebişime inşALLAH bişey olmaz..ay hergün dra gitsem anca..hareketlerini hissetsek belki biraz rahatlarız..canımmm bende hep diyorum evladımı sağ salim kucağıma alayım yeterki diye..inşALLAH Rabbim kuzucuklarımızı hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…