Ayyy Canim ya çok vermissin al tabi al vitamin verdi mı doktor?
Boyun kac Canim ?
ben çok kilo verdim canım 43e düştüm o yüzden kilo alsam iyi olacak doğuma 60la gitmek istiyorum
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü
12. haftada geçiyo diyo dr geçmedi 15. hafta olduk heralde 20. haftaya kadar süreceek bu gidişle
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü[/QUOTE
ay çok şükür canım..inşALLAH suayda çok iyidir
Bende az önce seni sordum kızlara.Ne zamandan beri sesin çıkmıyo.İçini ferah tut.Herşey yolunda gidicek merak etme.bebeğin cinsiyeti kesinleştimi.
sağol canım bu ara keyifsizim biraz pek bilgisayar başında duramıyorum belim ağrıyor..
bebişim doktora göre kesin değil bana göre kesin :)
kızım olacak allah nasip ederse..
doktor kıza benziyor dedi son zamanlar çok yoğun kız hissediyordum gerçektende
Masal KIZIM GELİYOR İNŞALLAH :)
Ablam gebeliğinde bebe yağı kullandı.Bana da tavsiye etti.Büyük ihtimal bende ondan kullanırım.Henüz almış değilim ama H.sonu almayı düşünüyorum.14 haftalık olduk artık bi yerden başlamak lazım.
canım elevit bendede sancı yaptım kestim..dr illa vitamin şart değil..süt ve yoğurt yemeye çalış dedi..nettende araştırdım dr alper mumcunun sitesinden ordada vitamin şart değil yazıyor..bende şu an almıyorum hiçbirşey..inşALLAH beslenmem yetiyodur kuzucuğumaboyum 1.60cm eleviti önerdi ama ben mide bağırsak sorunumdan ötürü onu kullanamıyorum solgarın hamilelik için multivitaminini almaayı istiyodum ama üretimden kaldırılmış ne kullanacağımı bilmiyorum bitkisel içerikli bişey almak istiyorum diğerlerinde bulunan yardımcı maddeler bana yan etki alerji yapıyor kafam çok karışık bu konuda
elevit ve decavit aynı mı kızlar
canım 12.haftadan sonra risk azalıyomuş dedi benimde dr..ama kanama her hafta olabiliyo malesef
Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteyiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..
Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteymiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..
ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim
canım elevit bendede sancı yaptım kestim..dr illa vitamin şart değil..süt ve yoğurt yemeye çalış dedi..nettende araştırdım dr alper mumcunun sitesinden ordada vitamin şart değil yazıyor..bende şu an almıyorum hiçbirşey..inşALLAH beslenmem yetiyodur kuzucuğuma
elevit ve decavit aynı mı kızlar
bende şimdilik bebek yağı kullanıyorum 14.haftadan sonra daha ciddi lirac veya mustelaya geçeceğim bakalım
sorma canım ya bizim riskimiz doğurana kadar sürecek bu gidişle şu çocuğu doğurayımda bidaha yapmıycam 1 tane yeter eşimle aramızda baya soğukluk oldu adama karılık görevlerimin hiçbirini yapamıyorum eve geliyo hep yatan bi kadın bazen çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?