Çok sağol tatlımgözün aydın canım
Yemekten gelsinler yakasına yapışayım =)Hani ins. Bekliyoruz
Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteymiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..
aslında ben vitamin desteği kullanmak istiyorum ama işte ne kullanacağımı bilmiyorum doktorumda beni bu konuda yönlendirmedi sanki kullansam içim çok daha rahat edecekmiş gibi hissediyorum
gözün aydın canım hangi doktora gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam ataşehir tarafında oturuyordun demi?
hep bir telaş panik bendede var..acaba bişey oldumu..aniden korku heyecan yaşayınca ahh diyorum bebişime inşALLAH bişey olmaz..ay hergün dra gitsem anca..hareketlerini hissetsek belki biraz rahatlarız..canımmm bende hep diyorum evladımı sağ salim kucağıma alayım yeterki diye..inşALLAH Rabbim kuzucuklarımızı hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..inşALLAH
ben de lierac ve mustela arasında kalmıştım aslında lierac daha ünlü ama bi yerde içinde fazla kimyasal olduğunu okumuştum
Çok sağol balım..
Evet ataşehir tarafında oturuyorum ama haydarpaşa numuneye gidiyorum.
Annem buranın 16 senelik sağlık personelidir..
Hala da çalışıyor..
Doktorları çok iyi tanırım çocukluğumu bilirler ve çok iyiler ilgililer sağolsunlar.
amin canım bende kan geldiğini görünce bebeğe bişey oldumu diye çıldırıyorum inşalah bişey olmaz onlara rabbim onları korur biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın
bende vicdan azabı çekiyorum kullanmayınca ama sancı mafediyo beni.yumurta vs. yiyerek bi şekilde takviye etmeye çalışıyorum..keşke sancı yapmasada içsem vitamin..tabi içim çok daha olur((
bendede belirti olmayınca çok korkuyorum...Rabbim bize bağışlasın kuzucuklarımızı
biz mi fazla pimpirikliyiz bilemedimki bu topikte biri söylemişti norveçta 3 kere giriyolarmış ultrasına
valla ben her doktor öncesi bi telaş oluyorum sonra bebeişimi goruyorum rahatlıyorum bi 10 gun idare ediyo beni ama sonra yine talaş başlıyo
canım trabzonda yaptırdım..3.denemede oldu..sen nerde yaptırdın ve kaçıncı deneme?
sanırım hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar bu evham devam edecek..Rabbim korusun kuzucuklarımızı
numune bana uzak diye gitmiyorum canım fatih sultan mehmete gidiyorum belki lazım olur dr memnunsan ismini verirmisin belki yolum düşer giderim
sevgili arkadaşlar kısmetse bende 2014 nisan annesi olacam şimdiye kadar herşey yolunda gitti en son geçen hafta ense kalınlığına bakıldı ve ikili tarama testi yapıldı çok şükür herşey yolunda ama ben son zamanlarda biraz fazla aakta durunca baygınlık geçiriyorum boncuk boncuk terliyorum gözlerim kararıyor en son dün oldu tamda hastanedeydim tahlil sonuçlarını alıp sağlık ocağına götürmek için gitmiştim rahatsızlanınca doktorun odasına aldılar o da hamilelik şekerimin olabileceğini söyledi 23 ekimde kontrolüm var şeker yüklemesi yapıılacak aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? çok tedirgin oldum
sevgili arkadaşlar kısmetse bende 2014 nisan annesi olacam şimdiye kadar herşey yolunda gitti en son geçen hafta ense kalınlığına bakıldı ve ikili tarama testi yapıldı çok şükür herşey yolunda ama ben son zamanlarda biraz fazla aakta durunca baygınlık geçiriyorum boncuk boncuk terliyorum gözlerim kararıyor en son dün oldu tamda hastanedeydim tahlil sonuçlarını alıp sağlık ocağına götürmek için gitmiştim rahatsızlanınca doktorun odasına aldılar o da hamilelik şekerimin olabileceğini söyledi 23 ekimde kontrolüm var şeker yüklemesi yapıılacak aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? çok tedirgin oldum
Bende catlak kremine baslayamadim maddi kaynakli malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?