2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gözün aydın canım hangi doktora gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam ataşehir tarafında oturuyordun demi?

Bu arada bende kilo vermişim :S
İyi ki bebeğim iyi..
Şimdi tartıldım 3 kiloya yakın vermişim.

aslında ben vitamin desteği kullanmak istiyorum ama işte ne kullanacağımı bilmiyorum doktorumda beni bu konuda yönlendirmedi sanki kullansam içim çok daha rahat edecekmiş gibi hissediyorum

bende vicdan azabı çekiyorum kullanmayınca ama sancı mafediyo beni.yumurta vs. yiyerek bi şekilde takviye etmeye çalışıyorum..keşke sancı yapmasada içsem vitamin..tabi içim çok daha olur((

gözün aydın canım hangi doktora gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam ataşehir tarafında oturuyordun demi?

Çok sağol balım..
Evet ataşehir tarafında oturuyorum ama haydarpaşa numuneye gidiyorum.
Annem buranın 16 senelik sağlık personelidir..
Hala da çalışıyor..
Doktorları çok iyi tanırım çocukluğumu bilirler ve çok iyiler ilgililer sağolsunlar.

amin canım bende kan geldiğini görünce bebeğe bişey oldumu diye çıldırıyorum inşalah bişey olmaz onlara rabbim onları korur biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın

numune bana uzak diye gitmiyorum canım fatih sultan mehmete gidiyorum belki lazım olur dr memnunsan ismini verirmisin belki yolum düşer giderim

bende vicdan azabı çekiyorum kullanmayınca ama sancı mafediyo beni.yumurta vs. yiyerek bi şekilde takviye etmeye çalışıyorum..keşke sancı yapmasada içsem vitamin..tabi içim çok daha olur((

demekki senin bünyende hassas ben folik asitide solgarınkini kullandım folbiol folic plusda dokundu bana ama solgarınki bişey yapmadı onun hamilelik vitamini kaldırılmasaydı kullanırdım napalım artık eczacıya sorucam baska bitkisel içerikli varmı diye varsa bi denicem

Kızlar bana doktorum ve hemşireler badem yağını ve saf zeytin yağını karıştırıp sürmemi önerdi...
Ben öyle yapacağım..
Hem göbek bölgesine,hemde meme uçlarına sürmemi söylediler..

bendede belirti olmayınca çok korkuyorum...Rabbim bize bağışlasın kuzucuklarımızı

biz mi fazla pimpirikliyiz bilemedimki bu topikte biri söylemişti norveçta 3 kere giriyolarmış ultrasına
valla ben her doktor öncesi bi telaş oluyorum sonra bebeişimi goruyorum rahatlıyorum bi 10 gun idare ediyo beni ama sonra yine talaş başlıyo

sevgili arkadaşlar kısmetse bende 2014 nisan annesi olacam şimdiye kadar herşey yolunda gitti en son geçen hafta ense kalınlığına bakıldı ve ikili tarama testi yapıldı çok şükür herşey yolunda ama ben son zamanlarda biraz fazla aakta durunca baygınlık geçiriyorum boncuk boncuk terliyorum gözlerim kararıyor en son dün oldu tamda hastanedeydim tahlil sonuçlarını alıp sağlık ocağına götürmek için gitmiştim rahatsızlanınca doktorun odasına aldılar o da hamilelik şekerimin olabileceğini söyledi 23 ekimde kontrolüm var şeker yüklemesi yapıılacak aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? çok tedirgin oldum

iyiki bizde öyle değil biz istediğimiz zaman gidip görebiliyoruz bu yönden baya bahtlıyız valla burda öyle olsa bende meraktan çatlardım :)

canım trabzonda yaptırdım..3.denemede oldu..sen nerde yaptırdın ve kaçıncı deneme?
sanırım hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar bu evham devam edecek..Rabbim korusun kuzucuklarımızı

ben istanbulda yeditepe üiversitesinde yaptırdım cem fıçıcıoğluna il denememde tuttu. ikiz bekliyorum allah kısmet ederse
Amin inşallah :)

Hoşgeldin pembeboncuk ve tabi geçmiş olsun. Benim bildiğim hamilelik şekeri doğumdan sonra gidiyor ve tabi o sürede yediklerine içtiklerine dikkat etmen gerekiyor. Tabi inşallah öyle bir şey yoktur.

Kızlar ben bu öğlen o kadar açıkmışımki ellerim titredi açlıktan. Bir tabak taze fasulye yedim bana mısın demedi. Sonra üzerine koca bir tabak etli karışık dolmayla cacık söyledim oda gelene kadar sabırsızlıktan ölüyordum, anca kesti Yemek yiyince daha da bir çıkıyor koca göbeğim Totomda baya büyüdü. Bebeğim sağlıklı olsunda alınan kiloları bir şekilde veririz.

Bende catlak kremine baslayamadim maddi kaynakli malesef

hoşgeldin canım geçmiş olsun benim yemek yiyemediğim zaman başım dönüyor gözlerim kararıyor ama bişeyler yiyince düzeliyorum benim kan şekerim düşüyor galiba dr un dediği yükleme testini mutlaka yaptır inş. bişey olmaz erkenn farkedilmesi çok önemli içini ferah tut stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…