2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ohh afiyet olsun canım canının istediğini ye bak şimdi sen böyle güzel anlatınca bende sanki acıktım :)

evet canım pazartesi başladım, şimdide grip oldum 9 ekimde ikili tarama için gittiğimde belki rapor alırım bakıyım bi duruma göre, ağzım yüzüm uçuk oldu

nemi esım dr gıttı rapğor ıcın ona soracak bakalım ama suanda aktardan bısey kulanıcam amamutlaka lıeraca gecıcemsenın elınde kremın varyerınde olsam surerım
ben henuz kılo almadım

sen rapor alıcan ben hıc bı olurum yok gıdemıyorum ona ragmen bugunnasıl soylıcem bılmıyorum rapor uzadı dıye

byeazmelek dun gordum lıstede kızınmı oluyor

Selam kızlar, 2 gun önce kontrole gitmiştim doktor cinsiyet için yüzde seksen erkek dedi çok ufak yanılma payı var dedı, dün ise ikili test için farklı bir doktora gittim cinsiyet sordum bellı deıl 16. haftadan sonnra bakarız dedi kafam çok karıştı yaaa :26:

özel sektör çok acımasız malesef geçen bdv'de bi konuda bi kız yazmış ki özel sektörde doğum izni 24 hafta, kafaya bak, bende 1 kilo aldım henüz kıyafetlerim oluyo ikili taramadan sonra başlıcam bakalım lierac için kampanyalar oluyo netten takip etmek lazım ama hiç olmadı bebe yağı sürersin egede çatlağın oldu mu

can arkadaşlar.. selamun aleyküm bende geldim korkularımla...
çok ciddi kanamalar geçirdim hala içerde kan odağı var neredeyse kese boyunda..
enson doktor ikizmiş bu dedi.. biri kaybolmuş yada gelişmemiş.. onun yeri bu dedi..
ne bileyim bebeğim iyiydi en son pazartesi gördüm..
haftaya cuma gel dedi.. ikili test için.. bakalım olmazsa pazartesi bi gitcem doğuma.. korkuyorum çünkü ..
rüyamda hep kötü şeyler görüyorum.. sabah ilk işim göğüslerimi kontrol etmek..
bu aralar kasıklarımda ve göbek çevremde çok ağrı var, bide karnım şiştiki sormayın şaka gibi..
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasıp etsin bebeklerimizi...

an ıtıbarıyle evde yalnızım Allaha emanet

inşallah bi aksilik çıkmaz bu günlerde geçer, sayfada kanama yaşayan arkadaşlar var Allahın izniyle sağ selamet alacağız kucağımıza

Hakkında hayırlısı.İlk erkeğe benziyo demişti.Demek kıza döndü.Sağlıkla kucağına al inş. Bana da erkek dedi.Yusuf'um geliyo inş.Ayın 25.de tekrar çağırdı 4lü tarama için.ben 2li yaptırmadım.Direk 4lüye gircem.Bu haftasonu da bebe yağına başlıcam.Bakalım fayda edicek mi?

canımokese dusecek dımı ? kanama alanın gelısmeyen kesede dımı
bende bu forumda en cıddı kanama gecıren ıkı kısıden bırıyım :26: yatıyorum yatmaktan hasta gıbı bıseyım maloesegf
pazartesı doguma gıdıcem ne demekpekı? neden pekı

12-13-14.haftalar bana cinsiyet tahmini için çok erken geliyo yaa bide kağan kocatepeyi çok beğeniyorum kesin sonuç için 16.haftayı bekliyoruz diyodu, şimdi 12.haftamda şu kadar ihtimalle kız/erkek desede doktor benim için bişey değişmez ki arkadaşıma %80 kız demişler bu ne demek %20de erkek, %20 büyük bi oran yani

çok geçmiş olsun canım şu kanamalardan bir türlü kurtulamadık bendede kan geliceği zaman adet olacakmış gibi karın kasık ağrısı oluyor çok rahatsız edici bir durum inş. bu kötü günleride atlatacağız... gelişmeyen kese nasıl kaybolacakmış kanamaylamı sen dinlen yat canım progesteron desteği verdimi doktorun?

canım benimde oldu hatta bi gece oluk oluk kan boşaldı.. kanama alanı öbür kese dedi doktor.. bakalım düşecekmi çünkü bir aydır çekilmiyor kanama... doğum hastanesini demek istedim.. kontrol için bakalım inşallah bi sorun yoktur ,, bende yattım 25 gün ama yattıkça hasta oldum.. ne bileyim.. sen nasıl oldun..

aynen canım belki üstüne görüyorsundur .. benim kardeşim her adet gününde adet gördü resmen.. kasıklarımdaki ağrı iğne batması gibi . ne bileyim canım proğesteron kullanıyorum.. bakalımım inşallah geçecek.. inşallah.. bazen cinsiyet falan düşüneyim diyorum ama olmuyor.. kafam boşalmıyorki

senınde bebegın vardımı ona kım bakıyor ben oturdugum yerden ona yemek yedırıyorum yuanına yatıp uyutuyorum daha fazla kendımı mahrum edemıyorum ondan mecburum oda benım evladım
cocuk ısı bıraktım zannedıyor ama sık sık annecım bır daha hastalanma dıyor
pazartesı aksamı benbdede kan bosaldı nasıl bır sok bılırsın
muhtemelen o kese dusecek senın ama senın durumun fakrlı dıger bebek saglamda dımıkanamaolan yer bos kesenın etrafında

kac gundur yatıstasın neler kullanbıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…