Kızlar ben bu öğlen o kadar açıkmışımki ellerim titredi açlıktan. Bir tabak taze fasulye yedim bana mısın demedi. Sonra üzerine koca bir tabak etli karışık dolmayla cacık söyledim oda gelene kadar sabırsızlıktan ölüyordum, anca kestiYemek yiyince daha da bir çıkıyor koca göbeğim Totomda baya büyüdü. Bebeğim sağlıklı olsunda alınan kiloları bir şekilde veririz.
uz. dr. Fisun Vural
op. dr. Gülay beydili nacak..
Bunlar canım..
evet bende duydum aslında..
bakalım alacağım zaman dr a soracağım ne diyecek
Bende catlak kremine baslayamadim maddi kaynakli malesef
evet canım pazartesi başladım, şimdide grip oldum 9 ekimde ikili tarama için gittiğimde belki rapor alırım bakıyım bi duruma göre, ağzım yüzüm uçuk oldu
nemi esım dr gıttı rapğor ıcın ona soracak bakalım ama suanda aktardan bısey kulanıcam amamutlaka lıeraca gecıcemsenın elınde kremın varyerınde olsam surerım
ben henuz kılo almadım
sen rapor alıcan ben hıc bı olurum yok gıdemıyorum ona ragmen bugunnasıl soylıcem bılmıyorum rapor uzadı dıye
can arkadaşlar.. selamun aleyküm bende geldim korkularımla...
çok ciddi kanamalar geçirdim hala içerde kan odağı var neredeyse kese boyunda..
enson doktor ikizmiş bu dedi.. biri kaybolmuş yada gelişmemiş.. onun yeri bu dedi..
ne bileyim bebeğim iyiydi en son pazartesi gördüm..
haftaya cuma gel dedi.. ikili test için.. bakalım olmazsa pazartesi bi gitcem doğuma.. korkuyorum çünkü ..
rüyamda hep kötü şeyler görüyorum.. sabah ilk işim göğüslerimi kontrol etmek..
bu aralar kasıklarımda ve göbek çevremde çok ağrı var, bide karnım şiştiki sormayın şaka gibi..
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasıp etsin bebeklerimizi...
avare
sağol canım bu ara keyifsizim biraz pek bilgisayar başında duramıyorum belim ağrıyor..
bebişim doktora göre kesin değil bana göre kesin :)
kızım olacak allah nasip ederse..
doktor kıza benziyor dedi son zamanlar çok yoğun kız hissediyordum gerçektende
Masal KIZIM GELİYOR İNŞALLAH :)
benden haberler böyle sen nasılın
enson doktor ikizmiş bu dedi.. biri kaybolmuş yada gelişmemiş.. onun yeri bu dedi..
haftaya cuma gel dedi.. ikili test için.. bakalım olmazsa pazartesi bi gitcem doğuma.. korkuyorum çünkü ..
bu aralar kasıklarımda ve göbek çevremde çok ağrı var, bide karnım şiştiki sormayın şaka gibi..
Bende bugun gıdıyorum ıkılı test sonucunu hemen ogrenebılıyormuyuz hayırlı olsun sanada cnmhayırlısı olsun canım
ohh afiyet olsun canım canının istediğini ye bak şimdi sen böyle güzel anlatınca bende sanki acıktım :)
canım benimde oldu hatta bi gece oluk oluk kan boşaldı.. kanama alanı öbür kese dedi doktor.. bakalım düşecekmi çünkü bir aydır çekilmiyor kanama... doğum hastanesini demek istedim.. kontrol için bakalım inşallah bi sorun yoktur ,, bende yattım 25 gün ama yattıkça hasta oldum.. ne bileyim.. sen nasıl oldun..canımokese dusecek dımı ? kanama alanın gelısmeyen kesede dımı
bende bu forumda en cıddı kanama gecıren ıkı kısıden bırıyım :26: yatıyorum yatmaktan hasta gıbı bıseyım maloesegf
pazartesı doguma gıdıcem ne demekpekı? neden pekı
çok geçmiş olsun canım şu kanamalardan bir türlü kurtulamadık bendede kan geliceği zaman adet olacakmış gibi karın kasık ağrısı oluyor çok rahatsız edici bir durum inş. bu kötü günleride atlatacağız... gelişmeyen kese nasıl kaybolacakmış kanamaylamı sen dinlen yat canım progesteron desteği verdimi doktorun?
evde olan kızlar çabuk trt1 i açın.doktor çok güzel bilgiler veriyor hamilelikle ilgili.
canım benimde oldu hatta bi gece oluk oluk kan boşaldı.. kanama alanı öbür kese dedi doktor.. bakalım düşecekmi çünkü bir aydır çekilmiyor kanama... doğum hastanesini demek istedim.. kontrol için bakalım inşallah bi sorun yoktur ,, bende yattım 25 gün ama yattıkça hasta oldum.. ne bileyim.. sen nasıl oldun..
aynen canım belki üstüne görüyorsundur .. benim kardeşim her adet gününde adet gördü resmen.. kasıklarımdaki ağrı iğne batması gibi . ne bileyim canım proğesteron kullanıyorum.. bakalımım inşallah geçecek.. inşallah.. bazen cinsiyet falan düşüneyim diyorum ama olmuyor.. kafam boşalmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?