actık bakalım
bende acıktım ama evde kımse yok o sebebten beklemedeyım
an ıtıbarıyle evde yalnızım Allaha emanet
merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?
evet.13 haftanın içindeyken yani 12+4 haftalıkken doktor 61 mm dedi.merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?
Selam kızlar, 2 gun önce kontrole gitmiştim doktor cinsiyet için yüzde seksen erkek dedi çok ufak yanılma payı var dedı, dün ise ikili test için farklı bir doktora gittim cinsiyet sordum bellı deıl 16. haftadan sonnra bakarız dedi kafam çok karıştı yaaa :26:
Ben birazdan söyleyebilirim dr giricem.
En son 68 mm idi.
senınde bebegın vardımı ona kım bakıyor ben oturdugum yerden ona yemek yedırıyorum yuanına yatıp uyutuyorum daha fazla kendımı mahrum edemıyorum ondan mecburum oda benım evladım
cocuk ısı bıraktım zannedıyor ama sık sık annecım bır daha hastalanma dıyor
pazartesı aksamı benbdede kan bosaldı nasıl bır sok bılırsın
muhtemelen o kese dusecek senın ama senın durumun fakrlı dıger bebek saglamda dımıkanamaolan yer bos kesenın etrafında
kac gundur yatıstasın neler kullanbıyorsun
Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteymiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..
evde olan kızlar çabuk trt1 i açın.doktor çok güzel bilgiler veriyor hamilelikle ilgili.
Ben birazdan söyleyebilirim dr giricem.
En son 68 mm idi.
evet.13 haftanın içindeyken yani 12+4 haftalıkken doktor 61 mm dedi.
biz mi fazla pimpirikliyiz bilemedimki bu topikte biri söylemişti norveçta 3 kere giriyolarmış ultrasına
valla ben her doktor öncesi bi telaş oluyorum sonra bebeişimi goruyorum rahatlıyorum bi 10 gun idare ediyo beni ama sonra yine talaş başlıyo
sağol canım anlaşılan ikisindende memnunsun :)
ben istanbulda yeditepe üiversitesinde yaptırdım cem fıçıcıoğluna il denememde tuttu. ikiz bekliyorum allah kısmet ederse
Amin inşallah :)
canım bana 13 cm dedi normalmi bilemedimde
merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?