2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
an ıtıbarıyle evde yalnızım Allaha emanet

CANIM SAKIN KORKMA İNŞİRAH SURESİNİ OKU...
İnşirah Suresi ve Anlamı

(Elemneşrahleke)

Bismillahirrahmanirrahim,

1.Elem neşrah leke sadrek
2.Ve vada'na 'anke vizreke
3.Elleziy enkada zahreke
4.Ve refa'na leke zikreke
5.Feinne me'al'usri yüsren
6.İnne me'al'usri yüsren
7.Feiza ferağte fensab
8.Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.

canım banada kıza benziyo dedi hemen hazırlıklara başlıcaktımki (azda olsa baslamıstım) hastanede 9 aylık hamile birine rastladım 3. ayında kız demişler ama erkek suan biraz beklemek lazım bende tereddütte kaldım senin gibi

CANIM BENİMde kızım var 3,5 yaşında işe başladım mecbur annem bakıyor kızıma.. 25 gün yattım çünkü .. devlet memuruyum iş çok diye geldim .. ALLAHA emanet yavrum.. o kese ne olur bilemiyorum.. inşallah sıkıntı oluşturmaz.. diğeri iyi şükürler olsun..
ama inan kızımıda sürekli aldım kucağıma fmf hastası atak geçiriyordu hasta yavrum kucak istiyor dayanamıyordum.. sen ALLAHA EMANET ET.. bol bol ya mübdi oku.. inşallah tutunacak bebeğin

canım bizimkide aynıydı doktor baya uğraştı büyük ihtimal erkek dedi bakalım haftaya tekrar gitcez netleşir heralde

Eşim aradı şimdi 2 linin sonucuna iyi demiş doktor.bir dahada cinsiyetini öğrenmeye giderim okadar olur sanırım

Bugün 2li için usg ye girdiğim için..
Doktorum tekrar bakmak istemedi radyasyon çok alır bebek diye..
Kaldık yine haftaya çarşambaya =)

aynen canım benim...birde tüp bebek olunca..Rabbim bize bağışlasın kuzucuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…