evde olan kızlar çabuk trt1 i açın.doktor çok güzel bilgiler veriyor hamilelikle ilgili.
CANIM BENİMde kızım var 3,5 yaşında işe başladım mecbur annem bakıyor kızıma.. 25 gün yattım çünkü .. devlet memuruyum iş çok diye geldim .. ALLAHA emanet yavrum.. o kese ne olur bilemiyorum.. inşallah sıkıntı oluşturmaz.. diğeri iyi şükürler olsun..
ama inan kızımıda sürekli aldım kucağıma fmf hastası atak geçiriyordu hasta yavrum kucak istiyor dayanamıyordum.. sen ALLAHA EMANET ET.. bol bol ya mübdi oku.. inşallah tutunacak bebeğin
canım bana 13 cm dedi normalmi bilemedimde
belki baştan ayağa ölçmüştür doktorun.bizim ölçüler baş popa arası.ayakları sürekli kımıldadığı için net bir ölçüm yapamaz.
canım bana 13 cm dedi normalmi bilemedimde
kızlar ben trt1deki programa mesaj yolladım faceboktan bakalım yayınlayacaklarmı
ay canım ya her görüşümde içim anlatılamıcak hislerle doluyo hadi bakalım haber ver bebişin neler yapıyor
canım banada kıza benziyo dedi hemen hazırlıklara başlıcaktımki (azda olsa baslamıstım) hastanede 9 aylık hamile birine rastladım 3. ayında kız demişler ama erkek suan biraz beklemek lazım bende tereddütte kaldım senin gibi
canım 13 cm olur mu ya 50 cm dogucaklar zaten o işte bi yanlışlık var bence
ultrason kâğıdına baksana yazıyodur orda
yarın da showtv de gulbbenin programında varmış
bitti cok sukur dun en son lekem geldi bugun hic yok benim belim ve kasiklarim agriyor adet doneminde ki gibicanım senin kanaman bittimi? karın ağrın oluyomu nasıl oldun bende yatıştayım kahverengi lekelenmem devam ediyor bide karnımda biraz ağrı var doktora gitmeye korkuyorum hareket edince kanamam tekrar baslarsa diye
canim doktoruna danismadan hicbir ilac kullanma cok tehlikeli lutfenboyum 1.60cm eleviti önerdi ama ben mide bağırsak sorunumdan ötürü onu kullanamıyorum solgarın hamilelik için multivitaminini almaayı istiyodum ama üretimden kaldırılmış ne kullanacağımı bilmiyorum bitkisel içerikli bişey almak istiyorum diğerlerinde bulunan yardımcı maddeler bana yan etki alerji yapıyor kafam çok karışık bu konuda
iyidir tatlim iyidir merak etme insben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim
insaallah haber var mi? :26:ay çok şükür canım..inşALLAH suayda çok iyidir
tatlim catlaklar icin mi ?bende şimdilik bebek yağı kullanıyorum 14.haftadan sonra daha ciddi lirac veya mustelaya geçeceğim bakalım
Kızlar bana doktorum ve hemşireler badem yağını ve saf zeytin yağını karıştırıp sürmemi önerdi...
Ben öyle yapacağım..
Hem göbek bölgesine,hemde meme uçlarına sürmemi söylediler..
canım maşallah önden gidiyo sanırım
kızlar ben trt1deki programa mesaj yolladım faceboktan bakalım yayınlayacaklarmı
ay hiç sorma zaten ben emin olamadım yanlışmı duydum diye kağıtta öyle yazıyo anlamadım gitti galiba ayaklarınıda ölçtü diye düşünüyorum
haklısın canım beklemek lazım, ya bende eşime söyledım oda sevındı felan dun doktor erken daha diyince eşime dedim fazla alıştırmayalım kendımızı kızda oalbılır hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da
can arkadaşlar.. selamun aleyküm bende geldim korkularımla...
çok ciddi kanamalar geçirdim hala içerde kan odağı var neredeyse kese boyunda..
enson doktor ikizmiş bu dedi.. biri kaybolmuş yada gelişmemiş.. onun yeri bu dedi..
ne bileyim bebeğim iyiydi en son pazartesi gördüm..
haftaya cuma gel dedi.. ikili test için.. bakalım olmazsa pazartesi bi gitcem doğuma.. korkuyorum çünkü ..
rüyamda hep kötü şeyler görüyorum.. sabah ilk işim göğüslerimi kontrol etmek..
bu aralar kasıklarımda ve göbek çevremde çok ağrı var, bide karnım şiştiki sormayın şaka gibi..
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasıp etsin bebeklerimizi...
bende izliyorum..dr bülent bey çok güzel bilgiler veriyor
evde olan kızlar çabuk trt1 i açın.doktor çok güzel bilgiler veriyor hamilelikle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?