2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bugun ne kadar cok doktora gıden ınsallah hayırlı sonuclarla gelırsınız kızlar bende heyecan yaptım ama benım randevum haftaya cumartesı bu hafta annemdeyım dıye gıdemıyorum eşimde benle gelmek ıstedıgı ıcın haftaya cumartesıye kaldı :):) insallah kuzum ıyıdır cok korkuyorum obur hamıleleıgımde 12 haftalık muaneme gıttıgımde gelısımı durmus oldugunu ogrenmıstım kurtaj olmak zorunda kalmıstım bunda ınsallah oyle bırsey olmamıstır ınsallah kuzum annesıyledır ıyıdır ınsallah

kızın fmf hastasımı? bendede var fmf hamile kaldım ataklarım iyce arttı ilacımıda kullanamıyorum benim kanamalarım belkide hep fmf den oluyor bilmiyorum ama fmf çok ağır bir hastalık Allah yardımcımız olsun ömür boyu sürüyor bi çaresi bulunamadı kolşisin geçici ilaç ve ben içemiyorum bana dokunuyor

haklısın canım beklemek lazım, ya bende eşime söyledım oda sevındı felan dun doktor erken daha diyince eşime dedim fazla alıştırmayalım kendımızı kızda oalbılır hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da

canım 13 cm olur mu ya 50 cm dogucaklar zaten o işte bi yanlışlık var bence
ultrason kâğıdına baksana yazıyodur orda

ay hiç sorma zaten ben emin olamadım yanlışmı duydum diye kağıtta öyle yazıyo anlamadım gitti galiba ayaklarınıda ölçtü diye düşünüyorum

canım senin kanaman bittimi? karın ağrın oluyomu nasıl oldun bende yatıştayım kahverengi lekelenmem devam ediyor bide karnımda biraz ağrı var doktora gitmeye korkuyorum hareket edince kanamam tekrar baslarsa diye
bitti cok sukur dun en son lekem geldi bugun hic yok benim belim ve kasiklarim agriyor adet doneminde ki gibi
bende korkuyorum
dua ediyor ve dinleniyorum bol bol su ic dedi doktor en az 3 litre :18:
canim doktoruna danismadan hicbir ilac kullanma cok tehlikeli lutfen
ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim
iyidir tatlim iyidir merak etme ins
artik boyle 2-3 hafta da bir ilerki zamanlarda ayda bir artik iki doktora gidecegiz kacis yok
ay çok şükür canım..inşALLAH suayda çok iyidir
insaallah haber var mi? :26:
bende şimdilik bebek yağı kullanıyorum 14.haftadan sonra daha ciddi lirac veya mustelaya geçeceğim bakalım
tatlim catlaklar icin mi ?
ben bio oil onerdiler cok tesirli dediler 2 haftadir kullaniyorum acaba bende mi bebe yagi kullansam bak kafam karisti:44:
Kızlar bana doktorum ve hemşireler badem yağını ve saf zeytin yağını karıştırıp sürmemi önerdi...
Ben öyle yapacağım..
Hem göbek bölgesine,hemde meme uçlarına sürmemi söylediler..

bak simdi iyice kafam karisti yaa

Ben de yarın ikili teste gidicem,test hiç umrumda değil de tek istediğim bebişimi görmek,hiç daha bebek şeklini görmedim,1 ay önce bak şu beyaz köşedeki bebiş demişti o yüzden yarını iple çekiyorum.

kanaması olan arkadaşlarıma sağlık diliyorum en kısa zaman da,hep takip ediyorum hepinizi,geçicek inşallah

canım bende hep erkek hissediyodum kız deyince şaşırdım benim eşimde kız istiyodu ismini bile buldu bazen ismiyle sesleniyor bende seslenme dur daha erken diyorum bakalım ne olucak :)sağlıkla gelsin bebişlerimiz

cok gecmis olsun canim ya ikiz oldugunu bu haftaya kadar anlamamislar mi ne tuhaf :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…