2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım olçtugu noktalara artı koyuyo ordan anlayabilirsin nerden nereye kadar olçtugunu

ya o noktalı kağıdı vermemiş normal kağıtta da 13 yazıyo zaten doktorda 13 demişti eşimde vardı onada sordum oda evet 13 dedi 1 ay daha beklicem artık kesin sonuc için

Kızlar şu an nst de oturuyorum .. Nst ye bağlı 6,5 aylık bir bayan var..
Henüz cinsiyeti kesinleşmemiş =)
İlk kız denmiş, sonra erkek, geçen hafta yine kız demişler =)
Ben bu kadar beklersem çatlarım artık ya...

bizim doktor da erkeğe benziyo dedi ben alıştım bile bu fikre ama eşim oğluşlum deme belki kızdı d,yo
çok heves ettiği bi iism var onu koymak istiyo ben istemiyorum oismi o yüzden biraz da kız olması fikri hoşuna gidiyo
yalnız daha hamile kalmadan da çin tekvimine bakalım erkek de çalışmalara başlıyalım falan diyodu
bizimki çin takviminde kıza denk geldi ama doktor erkeğe benziyo dedi bakalım
sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil

bi sürü konuya değiniyolar soru işaretlerimiz gidebilir..........
evet canım açtım zaten beğendiğim bi program teşekkür ederiz

izleyen arkadaşlar not alın izlemeyenlere anlatın lütfen. ooof of evde olup şöyle uzanıp tv izlemeyi öyle çok isterdim ki....
ben de ultrason fotolarım karşımda erkekimi izliyorum napayım :)

:92:kızlar bol bol su ıcmeyı unutmayalımmmmmm
doktorum kanamamın susuz kaldıgımdan dolayı olabılecegını soyledı
normal ınsanlar gunde 8 bardak ıcerken bız 12-16 su bardagı ıcmemız gerekıyormus
3-3,5 lıtre muhakkak
unutmayalım!!!!!!:92:​

Bizimde çin takvımınde kız dıyor ama benım ona hiç inancım yok benım eşimde hep oğlum dıye sevıyodu bende kızıyodum öyle deme kız olabılır dıyodum doktor %80 erkek diyince eşim ben sana demiştim içme doğmuştu diyor. Değişiklik olursa cınsıyetde sanırım eşim biraz bozulcaksağlıkla gelsin bebişlerimiz kız, erkek Rabbım hangısını nasip ederse kabulümüz

ahh ahhh suuu içebilmek çoook önemlı ama ben içemiyorum hala en fazla gunde 1 lıtre oda en fazla:18:

ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim

Canım belirtilere hiç takılmayın.Ben 2 gün önce doktora gittim ve onun öncesinde 4-5 boyunca ne bulantım oldu ne göğüs sızısı oldu hiçbir belirti yoktu bende endişe ile gittim ama o esnada kalp atışını duyunca birde üzerine zıplayınca dünyalar benim oldu:)O yüzden belirtim yok diye üzülmeyin zaten bunlar belli bir dönem sürecek.Benim bünyem daha hafif atlatır seninki daha ağır bunlar çok normal şeyler.Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.

Grıp ıcın ıhlamur nane lımon kaynatılabıldıgı gıbı grıpte kullanılan antıbıotık harıcı ılaclarda kullanılabılıyormus :26:
Ben ıcılmez sanıyordum trt de kı programda soyluyor

Benimde doktorum bana 8.ve 10.haftalarda hiç sivilcen çıktımı dedi bende hayır dedim daha doğrusu dikkat etmedim çıktımı çıkmadımı diye o zaman erkek dedi bağlantısı ne onu bilmiyorum tabi.Ama doktorum erkek olarak düşünüyor eşimde rüyasında gördüğü için kız bakalım iddialaştılar kim kazanacak

daha 1 bardak ıctımm sudan tıksınıyorummm

sivilcemi hiç duymamıştım daha neler duyucaz :)

o kadar içiyorum ki ofisteki sebili odama taşımaya ramak kaldı.

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da...Belırtıler kişiden kişiye göre değişiyor ya bı bakıyosun erkek, bı bakıyosun aynı belırtılerle kız oluyor bellı olsada battanıye örmeye başlıycam 5 ayda anca bıtırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…