canım olçtugu noktalara artı koyuyo ordan anlayabilirsin nerden nereye kadar olçtugunu
merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?
haklısın canım beklemek lazım, ya bende eşime söyledım oda sevındı felan dun doktor erken daha diyince eşime dedim fazla alıştırmayalım kendımızı kızda oalbılır hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da
evet canım açtım zaten beğendiğim bi program teşekkür ederizbi sürü konuya değiniyolar soru işaretlerimiz gidebilir..........
okuyolar canım.bende atıcaktım göğüs altımdaki kaburgalar batıyo diye ama atmadım birazdan ağrılarla ilgili konuşucakmış.
canım 13 cm olur mu ya 50 cm dogucaklar zaten o işte bi yanlışlık var bence
ultrason kâğıdına baksana yazıyodur orda
popo bas mesafesi 9-10 cm
bas-ayak mesafesi 14 cm dedi 13+6 haftayiz
Kızlar şu an nst de oturuyorum .. Nst ye bağlı 6,5 aylık bir bayan var..
Henüz cinsiyeti kesinleşmemiş =)
İlk kız denmiş, sonra erkek, geçen hafta yine kız demişler =)
Ben bu kadar beklersem çatlarım artık ya...
bizim doktor da erkeğe benziyo dedi ben alıştım bile bu fikre ama eşim oğluşlum deme belki kızdı d,yo
çok heves ettiği bi iism var onu koymak istiyo ben istemiyorum oismi o yüzden biraz da kız olması fikri hoşuna gidiyo
yalnız daha hamile kalmadan da çin tekvimine bakalım erkek de çalışmalara başlıyalım falan diyodu
bizimki çin takviminde kıza denk geldi ama doktor erkeğe benziyo dedi bakalım
sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil
:92:kızlar bol bol su ıcmeyı unutmayalımmmmmm
doktorum kanamamın susuz kaldıgımdan dolayı olabılecegını soyledı
normal ınsanlar gunde 8 bardak ıcerken bız 12-16 su bardagı ıcmemız gerekıyormus
3-3,5 lıtre muhakkak
unutmayalım!!!!!!:92:
ben iyiyim de bebeği,mi görmeden 10 gun geçince telaş başlıyo bende şimdi de hiç bi belirtimi,n kalmamasına taktım bakalım ne olcak
bayramdan once gidicem kontrole inşallah iyidir bebişim
Bizimde çin takvımınde kız dıyor ama benım ona hiç inancım yokbenım eşimde hep oğlum dıye sevıyodu bende kızıyodum öyle deme kız olabılır dıyodum doktor %80 erkek diyince eşim ben sana demiştim içme doğmuştu diyor. Değişiklik olursa cınsıyetde sanırım eşim biraz bozulcak sağlıkla gelsin bebişlerimiz kız, erkek Rabbım hangısını nasip ederse kabulümüz
normal ınsanlar gunde 8 bardak ıcerken bız 12-16 su bardagı ıcmemız gerekıyormus
3-3,5 lıtre muhakkak
Benimde doktorum bana 8.ve 10.haftalarda hiç sivilcen çıktımı dedi bende hayır dedim daha doğrusu dikkat etmedim çıktımı çıkmadımı diye o zaman erkek dedi bağlantısı ne onu bilmiyorum tabi.Ama doktorum erkek olarak düşünüyor eşimde rüyasında gördüğü için kız bakalım iddialaştılar kim kazanacak
3-3,5 lıtre muhakkak
Benimde doktorum bana 8.ve 10.haftalarda hiç sivilcen çıktımı dedi bende hayır dedim daha doğrusu dikkat etmedim çıktımı çıkmadımı diye o zaman erkek dedi bağlantısı ne onu bilmiyorum tabi.Ama doktorum erkek olarak düşünüyor eşimde rüyasında gördüğü için kız bakalım iddialaştılar kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?