- 22 Ağustos 2013
- 82
- 10
- 18
- 35
Kizlar trt1de gebelikle ilgili program var
Faceden soru da sorulabiliyor
Kasinti,catlak,kanama...
daha 1 bardak ıctımm sudan tıksınıyorummm
bas-ayak mesafesidir belki canim benim de 14 cm bas ayak
o kadar içiyorum ki ofisteki sebili odama taşımaya ramak kaldı.
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da...Belırtıler kişiden kişiye göre değişiyor ya bı bakıyosun erkek, bı bakıyosun aynı belırtılerle kız oluyor bellı olsada battanıye örmeye başlıycam5 ayda anca bıtırırım
Valla canım eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsunda cinsiyetini hiç düşünmüyorum.Kız olsa az sevip erkek olunca çok sevilecem yada tam tersi olacak diye birşey düşünmedim hiç ne olursa olsun kanından canından erkeği de bir kızı da.Hayırlı evlat olsunlar yeter.
Bende soru sordum bakalim yayinlayacaklar mi?Cok super bi program ama keske hergun ciksa.
kızlar günaydın..inşALLAH kanması olan arkadaşların kanamarı bir an önce bitecek..hep dualarımdasınız...inşALLAH hep birlikte kuzucuklarımızı alacağız kucağımıza..
aysun canım şu ikili testler yokmu aşırı stres veriyor hepimize ama iki test tutmadı birbirini..ben inanıyorumki bebişin sapasağlam..mucize bebek annesi o..
kızlar biliyosunuz ebim bebeğim tüp bebk..özellikle tüp bebek yaptıranlar arkadaşlar..normal yaşamınıza döndünüzmü..aşırı korku var bende.her gün bişey oldumu? acaba kuzucum yaşıyomu diye stresten bitiyorum..yok ters hareket yaptım bişey olurmu , aniden korktum heyacanladıım bişey oldumu..haftaya cuma dr kontrolüm var ama o günü beklemek beni bitiriyo(( ne yapacam ben kızlar yaaa
:92:kızlar bol bol su ıcmeyı unutmayalımmmmmm
doktorum kanamamın susuz kaldıgımdan dolayı olabılecegını soyledı
normal ınsanlar gunde 8 bardak ıcerken bız 12-16 su bardagı ıcmemız gerekıyormus
3-3,5 lıtre muhakkak
unutmayalım!!!!!!:92:
Benimde doktorum bana 8.ve 10.haftalarda hiç sivilcen çıktımı dedi bende hayır dedim daha doğrusu dikkat etmedim çıktımı çıkmadımı diye o zaman erkek dedi bağlantısı ne onu bilmiyorum tabi.Ama doktorum erkek olarak düşünüyor eşimde rüyasında gördüğü için kız bakalım iddialaştılar kim kazanacak
Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
canım senın bu modelden yapcam zaten çok hoşuma gitti ama ya beyaz-pembe tonları yada beyaz-mavı tonları düşünüyorum
evet canım ben hep çok içtiğimden oğlumda çatlağım olmadı sütümün de maşallahı vardı. ayyyy gene emzircem ne güzel ya dünyanın en güzel hissi o.Maşallah ne güzeelÇatlakların olmaz, en önemlısı sütün fazla olur şimdi içilen su doğumdan sonra süt olarak gerı dönuyormuş
tabi ki hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunlar başımızın üstüne kız da erkek de ama gel sen beni o kız kıyafetleri reyonunun önünde gör :):)Valla canım eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsunda cinsiyetini hiç düşünmüyorum.Kız olsa az sevip erkek olunca çok sevilecem yada tam tersi olacak diye birşey düşünmedim hiç ne olursa olsun kanından canından erkeği de bir kızı da.Hayırlı evlat olsunlar yeter.
eline sağlık canım ne güzel ben beceremem herhalde çok heveslenmiştim ama
canım benimki de tedaviyle oldu...hatta benimkilerikiz bekliyorum ben Allah kısmet ederse. ve inan bana ilk günden beri hiç sakınmadım. ramazan bayramından sonra memlekete gittim, yaylada hopladım zıpladım. izinden sonra hemen işe başladım zaten. temizlik yapmıyordum zaten haftada bir gelen yardımcım var. ama onun dışında günlük hareketlerimden kısıtlamadım. garip bir teslimiyet duygusu var içimde, bir de birşey olmayack inancı. Rabbime emanetler, o ne derse o olacak.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, sen de gönlünü ferah tutmaya bak. stres vücudumuz için hiç iyi değil
çok güzel diyorlar da hiç içemiyorum ki ben o kadar... 1 litre bilemedin 1,5 ancak...
benim çıktı 1-2 tane, hatta 1 tanesi geçiyor yeniden çıkıyor. ama doktor iki bebeişime de erkek dedibu ctesi kesin söyleyecek bakalım kaybolan pipi var mı
o zaman cinsiyeti beklicez yaniii....bazıları çok şanslı hemen cinsiyeti öğreniyolar.ama benim doktorum 17. haftada söylicem dedi.daha çok var yani...
Canım belirtilere hiç takılmayın.Ben 2 gün önce doktora gittim ve onun öncesinde 4-5 boyunca ne bulantım oldu ne göğüs sızısı oldu hiçbir belirti yoktu bende endişe ile gittim ama o esnada kalp atışını duyunca birde üzerine zıplayınca dünyalar benim oldu:)O yüzden belirtim yok diye üzülmeyin zaten bunlar belli bir dönem sürecek.Benim bünyem daha hafif atlatır seninki daha ağır bunlar çok normal şeyler.Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
benim en baştan beri çıkıyo sivilcelerBenimde doktorum bana 8.ve 10.haftalarda hiç sivilcen çıktımı dedi bende hayır dedim daha doğrusu dikkat etmedim çıktımı çıkmadımı diye o zaman erkek dedi bağlantısı ne onu bilmiyorum tabi.Ama doktorum erkek olarak düşünüyor eşimde rüyasında gördüğü için kız bakalım iddialaştılar kim kazanacak
bak bende bunu ördümhayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da...Belırtıler kişiden kişiye göre değişiyor ya bı bakıyosun erkek, bı bakıyosun aynı belırtılerle kız oluyor bellı olsada battanıye örmeye başlıycam5 ayda anca bıtırırım
daha 1 bardak ıctımm sudan tıksınıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?