2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Valla canım eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsunda cinsiyetini hiç düşünmüyorum.Kız olsa az sevip erkek olunca çok sevilecem yada tam tersi olacak diye birşey düşünmedim hiç ne olursa olsun kanından canından erkeği de bir kızı da.Hayırlı evlat olsunlar yeter.

Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)

aynen canım kesınlıkle sağlıkla gelsınler kuzularımız

canım benimki de tedaviyle oldu...hatta benimkiler ikiz bekliyorum ben Allah kısmet ederse. ve inan bana ilk günden beri hiç sakınmadım. ramazan bayramından sonra memlekete gittim, yaylada hopladım zıpladım. izinden sonra hemen işe başladım zaten. temizlik yapmıyordum zaten haftada bir gelen yardımcım var. ama onun dışında günlük hareketlerimden kısıtlamadım. garip bir teslimiyet duygusu var içimde, bir de birşey olmayack inancı. Rabbime emanetler, o ne derse o olacak.

inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, sen de gönlünü ferah tutmaya bak. stres vücudumuz için hiç iyi değil

çok güzel diyorlar da hiç içemiyorum ki ben o kadar... 1 litre bilemedin 1,5 ancak...

benim çıktı 1-2 tane, hatta 1 tanesi geçiyor yeniden çıkıyor. ama doktor iki bebeişime de erkek dedi bu ctesi kesin söyleyecek bakalım kaybolan pipi var mı

ofistekiler habire yiyecek taşıyor bana az önce sağolsun bi arkadaş çikolata getirdi. bir tane de yabancı arkadaş var o da ne zaman seni görsem birşeyler yiyorsun şişmanlıcan dedi. olsun be şişmalıyım nolcak hıh kutsal damacanayım ben sonuçta :)

canım senın bu modelden yapcam zaten çok hoşuma gitti ama ya beyaz-pembe tonları yada beyaz-mavı tonları düşünüyorum

o zaman cinsiyeti beklicez yaniii....bazıları çok şanslı hemen cinsiyeti öğreniyolar.ama benim doktorum 17. haftada söylicem dedi.daha çok var yani...

Maşallah ne güzeel Çatlakların olmaz, en önemlısı sütün fazla olur şimdi içilen su doğumdan sonra süt olarak gerı dönuyormuş
evet canım ben hep çok içtiğimden oğlumda çatlağım olmadı sütümün de maşallahı vardı. ayyyy gene emzircem ne güzel ya dünyanın en güzel hissi o.
tabi ki hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunlar başımızın üstüne kız da erkek de ama gel sen beni o kız kıyafetleri reyonunun önünde gör :):)
eline sağlık canım ne güzel ben beceremem herhalde çok heveslenmiştim ama

kaybolan pipi yok canım kesinleşen pipi var :) ayan beyan meydanda olan var :):)

o zaman cinsiyeti beklicez yaniii....bazıları çok şanslı hemen cinsiyeti öğreniyolar.ama benim doktorum 17. haftada söylicem dedi.daha çok var yani...

benım doktorum %80 lık tahmınde bulundu ama ıkılı test ıcın başka doktora gıttım oda senın doktor gıbı 16. haftadan sonra bakıyorum sımdı erken dedı kafam karıştı benımde bakalım 1 ay sonra kesın öğrenmiş oluruz ama bayramda öğrenmiş olsak iyi olurdu

ya mide kazınmalarım oluyodu artık acıkmuyorum bile ama iyidir bebişim kötü düşünmek istem,yorum ama görinceye kadar da içim rahat etmicek biliyorum :)

benim en baştan beri çıkıyo sivilceler
benim doktor da erkeğe benziyo dedi bende erkek düşünüyorum bakalım

bak bende bunu ördüm
tabi ananesi suslıycek daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…