2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım ya demir hapı ben kullanamadım midemden dolayı dr. 30ekimde şurup verebilirim dedi.şuruplar mideye okunuyor mu ?

kızlar ya ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ne kızarmış tavuk ne iyi pişmiş et sadece kuru yemekler.... benim gibi olanlar var mı ya? Çok şükür bulantıya dair hiç bişeyim kalmadı ama sulu yemekler tavuklar ve etler aklıma geldikçe tiksiniyorum ve eşimde çok kızıyor bana ne yapcağımı bilmiyorum

Amin canımm..Sorma öğrendim sonunda 12+4 günlüğüz canımm.Doktorum belki değişebilir ama çıkıntısını rahatlıkla görebiliyorum erkek dedi ..Zaten bendeki bütün belirtilerde bu yöndeydi :))

aynen canım banada doktor öyle dedı %80 erkek dedi fakat ıkılı ıcın başka doktra gittim 16. haftada bellı olur felan dedı benımde kafam karıştı hayırlısı olsun ama sanırım benımde erkek

aynı sorun bende de var:) çocuk hamur kafa olacak diyor eşim.yemeklerin suyunu almadan yemeye çalışıyorum ama çok gitmiyor.kırmızı et,tavuk reklamda bile görsem içim kötü oluyor.hep kuru gıdalardan da gına geldi

Banyo olcaktim yemedi sacimi yikadim ignem vuruldu duruyom simdi :)

canım benim eşimde fmf hastası.. çok zor bir hastalık kızımda çok çekiyorum.. ama bazı doktorlar hamilelikte kesmiyorlar ilacı allah korusun ateşin falan yükselirse nolacak ilaç almıyorsun düşmüyor başka türlü yüksek ateş bebeğe tehlike bence konuş doktorunla..

cok gecmis olsun canim ya ikiz oldugunu bu haftaya kadar anlamamislar mi ne tuhaf :26:
canım hep tereddütlüydü .. 6 . haftadada kanamam başladı zaten ne bileyim.. hayırlısı artık..
çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:

canım ... sakin ol.. kızımda gittiğim doktor benden ikili test bile istemedi.. sadece ense kalınlığına baktı önemli olan bu dedi dawn sendromu olan bebeklerin 3mm üzerinde olur demişti.. hem amniyo sentez yapılan bebeklerin bile çoğu temiz çıkıyor.. bence kızımız sadece biraz nazlı sen hiç canını sıkma olurmu

bende ya eti düşününce bile midem kalkıyor.. zorla yiyorum..

Banyo olcaktim yemedi sacimi yikadim ignem vuruldu duruyom simdi :)

bende sık banyo yapamıyorum korkumdan bu akşam yapmayı düşünüyorum bide aksi gibi okadar sıcak suyla yapıyorum ki banyo.. azcık ılık olsa donuyorum resmen.. çok kalmıyorum işte suyun altında

Kizlar pek giremiyorum ya dogum gunu telaslari . Yarin kutliycaz. Temizlikti hazirlikti alisveristi

et balık ve tavuktan tiksinen bol bol sebze ve meyve yiyen annelerin bebekleri kız mı erkek mi genellikle
meraktan çatlıcam

belirtilerin neydi .bende daha öğrenemedim de

Çok fazl tatlı yedim cnm hep tatlı şeyler çekti 3 kilo aldım ama sadece karnıma bide derlerki bebek ultrason resimlerinde el ayak olarakçok netse erkek olurmuş benim ki 11 .haftda tam da öyleydi.Bende belki tutmaz diyodum ama hepsi tuttu canımm.İnşallah en kısa zamanda öğrenirsin sende

ben kolşisini 1 senedir normaldede ,içemiyorum canım günde 1 tanesi bile dokunuyor kanlı isal aşırı karın ağrısı durumu yaşıyorum iki aradayım içmeyincede ataklarım oluyor başka çaresi, bulunamamış başka ilacıda yok en son cerrahpaşa tıp fakültesine gittim 1 tane iç demişlerdi onuda denedim aynı ilacı içince böbreklerimdede çok ciddi ağrılar yaşıyorum 2 defa o ilaç yüzünden taş düşürdüm artık o ilacı görmek bile istemiyorum canım bu gidişle sonum ne olacak bilmiyorum

nasıl olcak bu halimiz böyle bir an önce aslında yememiz lazım

et balık ve tavuktan tiksinen bol bol sebze ve meyve yiyen annelerin bebekleri kız mı erkek mi genellikle
meraktan çatlıcam

çok şükür meyvede sıkıntım yok elimde olsa durmadan yicem bende çok merak ediyorum bakalım benimd ebayramdan sonra belli olacak

çok şükür meyvede sıkıntım yok elimde olsa durmadan yicem bende çok merak ediyorum bakalım benimd ebayramdan sonra belli olacak

9 Ekimde ikili tarama var araya bayram giriyo sonuçları hemen alamayız galiba,sonuç almaya gittiğimizde bişey söyleyebilir doktor bakalım erkek hissediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…