Evet canım hap hadi bakalım hayırlısı salı günü gelsinde bakalım inşallah çok sağlıklıdır bebişin
evet canım bendede var o.ben demir hapı değil demir şurubu kullanıyorum tek kullanımlık şişelerde.her gün bi şişe içiyorum.keşke bana da hap verseydi.şurubun tadı biraz ağır gibi.kan gibi kokuyo bide demir kaşık demir para tadı gibi.
Amin canımm..Sorma öğrendim sonunda 12+4 günlüğüz canımm.Doktorum belki değişebilir ama çıkıntısını rahatlıkla görebiliyorum erkek dedi..Zaten bendeki bütün belirtilerde bu yöndeydi :))
kızlar ya ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ne kızarmış tavuk ne iyi pişmiş et sadece kuru yemekler.... benim gibi olanlar var mı ya? Çok şükür bulantıya dair hiç bişeyim kalmadı ama sulu yemekler tavuklar ve etler aklıma geldikçe tiksiniyorum ve eşimde çok kızıyor bana ne yapcağımı bilmiyorum
canım benim eşimde fmf hastası.. çok zor bir hastalık kızımda çok çekiyorum.. ama bazı doktorlar hamilelikte kesmiyorlar ilacı allah korusun ateşin falan yükselirse nolacak ilaç almıyorsun düşmüyor başka türlü yüksek ateş bebeğe tehlike bence konuş doktorunla..kızın fmf hastasımı? bendede var fmf hamile kaldım ataklarım iyce arttı ilacımıda kullanamıyorum benim kanamalarım belkide hep fmf den oluyor bilmiyorum ama fmf çok ağır bir hastalık Allah yardımcımız olsun ömür boyu sürüyor bi çaresi bulunamadı kolşisin geçici ilaç ve ben içemiyorum bana dokunuyor
canım hep tereddütlüydü .. 6 . haftadada kanamam başladı zaten ne bileyim.. hayırlısı artık..cok gecmis olsun canim ya ikiz oldugunu bu haftaya kadar anlamamislar mi ne tuhaf :26:
çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:
canım ... sakin ol.. kızımda gittiğim doktor benden ikili test bile istemedi.. sadece ense kalınlığına baktı önemli olan bu dedi dawn sendromu olan bebeklerin 3mm üzerinde olur demişti.. hem amniyo sentez yapılan bebeklerin bile çoğu temiz çıkıyor.. bence kızımız sadece biraz nazlı sen hiç canını sıkma olurmuKizlarrrr ben ayrintiliydi amniyosentezdi derken 10 hafta daha bekleyecegim bu stresle.
Kandan yapilan bir test varmış harmony test guvenirligi amniyosentez ile ayni.kan sadece istanbulda bi kac merkezde aliniyo.
Amerikaya gonderiliyo ve 20 gunde sonuclaniyormus...ama cok pahali..tup bebek yaptirdigim merkez yaptiriyormus.
10 hafta beklemek mi..3-4 hafta beklemek mi
kızlar ya ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ne kızarmış tavuk ne iyi pişmiş et sadece kuru yemekler.... benim gibi olanlar var mı ya? Çok şükür bulantıya dair hiç bişeyim kalmadı ama sulu yemekler tavuklar ve etler aklıma geldikçe tiksiniyorum ve eşimde çok kızıyor bana ne yapcağımı bilmiyorum
Banyo olcaktim yemedi sacimi yikadim ignem vuruldu duruyom simdi :)
canım ya demir hapı ben kullanamadım midemden dolayı dr. 30ekimde şurup verebilirim dedi.şuruplar mideye okunuyor mu ?
belirtilerin neydi .bende daha öğrenemedim de
Banyo olcaktim yemedi sacimi yikadim ignem vuruldu duruyom simdi :)
canım benim eşimde fmf hastası.. çok zor bir hastalık kızımda çok çekiyorum.. ama bazı doktorlar hamilelikte kesmiyorlar ilacı allah korusun ateşin falan yükselirse nolacak ilaç almıyorsun düşmüyor başka türlü yüksek ateş bebeğe tehlike bence konuş doktorunla..
canım benim eşimde fmf hastası.. çok zor bir hastalık kızımda çok çekiyorum.. ama bazı doktorlar hamilelikte kesmiyorlar ilacı allah korusun ateşin falan yükselirse nolacak ilaç almıyorsun düşmüyor başka türlü yüksek ateş bebeğe tehlike bence konuş doktorunla..
canım hep tereddütlüydü .. 6 . haftadada kanamam başladı zaten ne bileyim.. hayırlısı artık..
canım ... sakin ol.. kızımda gittiğim doktor benden ikili test bile istemedi.. sadece ense kalınlığına baktı önemli olan bu dedi dawn sendromu olan bebeklerin 3mm üzerinde olur demişti.. hem amniyo sentez yapılan bebeklerin bile çoğu temiz çıkıyor.. bence kızımız sadece biraz nazlı sen hiç canını sıkma olurmu
bende ya eti düşününce bile midem kalkıyor.. zorla yiyorum..
et balık ve tavuktan tiksinen bol bol sebze ve meyve yiyen annelerin bebekleri kız mı erkek mi genellikle
meraktan çatlıcam
çok şükür meyvede sıkıntım yok elimde olsa durmadan yicembende çok merak ediyorum bakalım benimd ebayramdan sonra belli olacak
plesentanin arkası kaniyormus dr yat dinlen dedi.. Dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?