9 Ekimde ikili tarama var araya bayram giriyo sonuçları hemen alamayız galiba,sonuç almaya gittiğimizde bişey söyleyebilir doktor bakalım erkek hissediyorum ama
kızlar showu açın hamilelik ve ultrasonla ilgili bilgiler veriolar
evet canım bendede var o.ben demir hapı değil demir şurubu kullanıyorum tek kullanımlık şişelerde.her gün bi şişe içiyorum.keşke bana da hap verseydi.şurubun tadı biraz ağır gibi.kan gibi kokuyo bide demir kaşık demir para tadı gibi.
Kizlar pek giremiyorum ya dogum gunu telaslari. Yarin kutliycaz. Temizlikti hazirlikti alisveristi
Şuruptan bende nefret ederim. Çocukkende zorla içirirdi annem. Bana neyseki hap verdi dr. Sende dr una söyle belki hapa çevirir.
Kuzun ne heyecanlıdır şimdi. Pastası gelecek mumları üfleyecek. Hediyeler gelecek.
ben kolşisini 1 senedir normaldede ,içemiyorum canım günde 1 tanesi bile dokunuyor kanlı isal aşırı karın ağrısı durumu yaşıyorum iki aradayım içmeyincede ataklarım oluyor başka çaresi, bulunamamış başka ilacıda yok en son cerrahpaşa tıp fakültesine gittim 1 tane iç demişlerdi onuda denedim aynı ilacı içince böbreklerimdede çok ciddi ağrılar yaşıyorum 2 defa o ilaç yüzünden taş düşürdüm artık o ilacı görmek bile istemiyorum canım bu gidişle sonum ne olacak bilmiyorum
valla bence bi yolunu bul doktorla konuş çünkü atak bebeğe zarar verebilir.. eşim 3 tane alıyor günlük kızıma bir tane veriyorumben kolşisini 1 senedir normaldede ,içemiyorum canım günde 1 tanesi bile dokunuyor kanlı isal aşırı karın ağrısı durumu yaşıyorum iki aradayım içmeyincede ataklarım oluyor başka çaresi, bulunamamış başka ilacıda yok en son cerrahpaşa tıp fakültesine gittim 1 tane iç demişlerdi onuda denedim aynı ilacı içince böbreklerimdede çok ciddi ağrılar yaşıyorum 2 defa o ilaç yüzünden taş düşürdüm artık o ilacı görmek bile istemiyorum canım bu gidişle sonum ne olacak bilmiyorum
aynen ama iiçim almıyor napayımnasıl olcak bu halimiz böyle bir an önce aslında yememiz lazım
et balık ve tavuktan tiksinen bol bol sebze ve meyve yiyen annelerin bebekleri kız mı erkek mi genellikle
meraktan çatlıcam
annem aradı show tv yi aç çabuk diyor.tamam anne akşam eve gidince açarım dedim.işyerinde tv var sanki.cepten bana anlatıyor.şimdi şunu yapıyor şimdi bunu söylüyor diyekizlar show izleyin cok guzl bilgi vetiyor
Arkadaşlar bu arada bebeğimin ense kalınlığı 1.51 cm çıktı normal dimi doktorum herşey normal dedi ama
Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim((
yeni doğum yapan bi arkadaşım bunları yazmış bana bende sizinle paylaşıyım kızlar
geniş geniş konuşamadık ben yazayım
aklımdakileri
hamilelik esnasında mutlaka bebe yağı kullan en geç 4 . ayda başla bol bol sür karnına ve göğüslerine doğum yapana kadar mutlaka kullan
beim hiç çatlağım olmadı bu şekilde yapınca
asla tek tarafına yatma bide sürekli değiştir yönünü
bide kegel egzersizleri yapmaya çalış
doğumu kolaylaştırıyıor
doğuma 2 ay kala lansolin krem al her gün mutlaka 2 kez göğüs uçlarını kremle bu emzirme dönemi için çok iyi gelecek inan hamilelik ve doğumdan daha zor bi dönem emzirme
mutlaka emzirme minderi al emzirirrken belin kopacak çünkü
mide bulantıların varsa tuzlu leblebi ye
kıyafet alırken cocuğun doğucagı dönemi mutlaka hesapla en az 50 cm bebeğin doğacaktır
kıyafetlerin içindeki cm lere dikkat et
bebek arabası alacaksan mutlaka çift yönlü tek tekerlikli araba al
annene mutlaka pazen kundaklar yaptıtır
doğum sonrasında hemen sütün gelmeyecektir. moralini bozma 3 gün içinde herşey düzelecek
şimdilik bu kadar aklına bişey gelirse sorabilirsin öptüm canım bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?