2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
9 Ekimde ikili tarama var araya bayram giriyo sonuçları hemen alamayız galiba,sonuç almaya gittiğimizde bişey söyleyebilir doktor bakalım erkek hissediyorum ama

ben ikili yaptırmadım istemedik eşimle o yüzden doktor beyde saygı gösterdi. Bende kız hissediyorum belirtilerimde o yönde artık bayramdan sonra sorumuzun cevabını alıcaz hayırlısıyla

Şuruptan bende nefret ederim. Çocukkende zorla içirirdi annem. Bana neyseki hap verdi dr. Sende dr una söyle belki hapa çevirir.

Kizlar pek giremiyorum ya dogum gunu telaslari . Yarin kutliycaz. Temizlikti hazirlikti alisveristi

Kuzun ne heyecanlıdır şimdi. Pastası gelecek mumları üfleyecek. Hediyeler gelecek.

Evet bu yil heyecanli . Onceki yillar anlamiyordu o kadar. Bu ucuncu dogum gunu bunda bilincli

Canım bende FMFliyim. Kadın doğum doktorum ilaç için bi hastaneye git dedi ama randevu alabilmek mümkün değil. 2 ay önce yılbaşından sonraya gün verebiliriz onun içinde aralık ayında arayın demişlerdi. E zaten aralıktan sonra doğuma kalıyo 3-4 ay. Ben normalde olduğu gibi ilacımı içmeye devam ediyorum. Bir sıkıntım yok çok şükr. Kardeşimede doktoru bu ilacı hamilede kalsan içeceksin ölene kadar demişti. O yüzden ilaç içinde başka doktor araştırmadım açıkcası.

valla bence bi yolunu bul doktorla konuş çünkü atak bebeğe zarar verebilir.. eşim 3 tane alıyor günlük kızıma bir tane veriyorum
nasıl olcak bu halimiz böyle bir an önce aslında yememiz lazım
aynen ama iiçim almıyor napayım

et balık ve tavuktan tiksinen bol bol sebze ve meyve yiyen annelerin bebekleri kız mı erkek mi genellikle
meraktan çatlıcam

Canım dediğin gibiyim.Et,tavuk sulu yemek görmek istemiyorum.Genelde sebze ve meyve tüketiyorum.Cinsiyetimiz de erkek.Senin daha erken bence bayramdan sonra belli olur.

Kızlar merhaba,

Ne kadar çok kişi cinsiyetini öğrenmiş:) Hepinizi tek tek tebrik ederim. Ben öğrenemedim kız diye düşünüyorum bakalım... Ben kasım başında tekrar Dr.a gitmeyi düşünüyorum, bakalım...

sizden bir kaç kişiden araştırma hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapıldığını duymuştum yaptıran varsa hangi hastane öğrenebilir miyim? İkili test gibi çok para vermek istemiyorum

Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)

canım 2,76 negatif olmayabilir,negatif 0.1 çıkıyo,seninki yükselicek bikaç güne bak görürsün,mutlaka testi yenile

bence hiçbişeyi de çıkmıycak görürsün,ben öyle hissediyorum,boş yere stres yaptırıyolar insana

Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim ((

başın sağolsun,Allah sabır versin,bebişin için güç versin sana (

Kizlar nasilsiniz ben az once biraz fenalastim bayilcak gibi elim ayagim bosaldi
Hemen kayinvalideme ciktim kapiya yigiliyodum nerdeyse
Kv limonlu su verdi bi komsu da geldi tansiyon olctu 13-10 cikti
Dinlendim orda biraz eve indim daha iyiyim de samki kafamda bi agirlik var
Esimde geliyim seni doktora gotiriym dedi biraz daha bekliyim dedim napsam sizce gitsem mi doktora

şahane bilgiler vermiş,bebe yağını benim de doğum yapan arkadaşım önerdi,onun da hiç çatlağı yok,duştan sonra sürüp durulanmadan çıkmış.süper olmuş yazdıkların,çok sağol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…