2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar merhaba,

Sürekli yazamasamda bol bol okuyorum yazdıklarınızı. Maasallah sizi takip etmek cok zor her actıgımda en az 3-4 yeni sayfa oluyo. Bikaç gün önce buraya sevinçle bebeğimin cinsiyetini yazmıştım. Arkadasın biri daha cok erken nasıl goruldu, senin martta olman lazım falan gibi seyler yazıp canımı sıkmıstı. Daha ziyade gereksiz oldugunu dusunup gereksiz insanların bulundugu biryer gibi dusundum. Ama oyle değilmiş gördüm:)Hem bakıyorumda cogu kişi öğrenmiş cinsiyetini bizim oğlanların işi zor gibi gorunuyo ilerde kız cok az:)

Cutemom canım senin psikolojinde altust olmuş. Biraz rahatlarsan belki duzelirsin. Allah tez zamanda acil şifalar versin.

Benim ikili test soncumda cıktı ama daha doktora göstermedim. Kağıtta düşük risk yazıyo. Sıkıntı yok heralde. Tam olarak ne oldugunu b,ilmesemde doktorum 1.41 bide 58.3 seklinde 2 değer yazmış. Heralde ense kalınlığı biri ama digeri ne bilmiyorum.

Kizlarr ankarada randevu aldigim koru hastanesi de bu harmony testi yapiyormus..

Doktor umit beyin hemsiresini aradim sonuclarimi faxladim umit bey beni aradi..yarin gelin riskiniz yuksek dedi..hem ultrasondsn bakalim hem kan testini yaptiralim dedi...sagolsun cok iyi bir dr imis..randevusuz kabul rtti beni bu stresle durulmaz gelin dedi.

Aksama ankaraya gidiyoruz..yarin sabahta hastaneye...dua edin kizlar bebegim iyidir inşallah. .cok ama cok korkuyorum

Kızlar bugün doktora gittim ikili test için kan idrar verdim.Toxoplazma testi falanda yapıyolar ben sadece down sendromu için sanmıştım.Sonuçları haftaya çıkıcakmış.Ben onumuzdeki haftayı nasıl bekliycem bilmiyorum.NoRmalde yarın cagırmıştı ama sonucta tam 1 hafta sonra çıkacağı için araya bayram tatili giriyo diye bi bahaneyle bugün gittin doktora.Bebeğimin boyu baştan popoya 6 cm.tabi başı dik durmuyodu namaz kılar pozisyonda duruyodu bebeğim.Ense ölçümü 1.3 dedi.Geçen seferkine göre daha hareketsizdi ama boks maçı yapar gibi elleriyle vuruyodu bide yeri daha dar geçen seferkine göre.Tecrübeli anneler vardır aramızda normal mi ense ölçümü falan.Bide parmağını gördüm bebeğin ayıptır söylemesi orta parmak çıkardı bana terbiyesiz.Babasının çok hoşuna gitti ama bu durum.Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur dedi doktorum eşime söyledim iki hafta sonra gideriz dedi.Ama doktor 1 ay sonra gelin dedi dedim.O zaman devlete gider görürüz dedi meraktan çatlıycakmış.Önümüzdeki ay çocuğumuzun odasını düzmeyi düşünüyo

bana da oluyor bazen özellikle aniden bir yerden kalktığım zaman 10 dk kendime gelemiyorum. Miğdem bulanıyor başım dönüyor kafam bir garip oluyor bayılacakmışım gibi.git bence tansiyon olur şeker olur allah korusun.birde acıkınca da oluyor bende

merak etme canım normal hamilelikde boyle seyler. Tekrarlarsa git ama.

canım 1.41 olan ense kalınlığı.58.3 te bebeğin baştan popoya olan ölçümüdür tahminim.6 cm bebeğinin boyu yani.

Kızlar bugün ikili testim vardı,çok komik bişey oldu.Gittim,adam on saat baktı etti,ölçüm yapamadım,daha iyi çözünürlüğü olan bir makinayla başka yerde baktırın demesin mi! be adam niye beni alıyosun o zaman,hiç alma baştan randevuyu,bi de tavsiye üzerine gittim.
Tek güzel yanı,bebişimi ilk kez gördüm,en son geçen ay beyaz birşeydi kesenin içinde şimdi baya ellerini,ayaklarını indirdi kaldırdı,kafası,göbüşü netti,bayıldım.büyümüş ya şaka gibi.

neyse sonra çıktım,birsürü yeri aradım test için,yüksek fiyatlar söylediler,200-250 civarıydı hep.
Sinir oldum iyice,dedim olmuyosa zorlamanın alemi yok,vazgeçtim ben.demek ki olmaması gerekiyo.Allah'a emanet bebişim.Zaten bişey var deseler yanlış çıkıyo,tersi de oluyo,sırf stresli hamilelik geçirtiyolar insana,testin de garantisi yok.
Artık hayırlısı.

Cinsiyet de tahmin edemedi,haftaya kendi doktorumla randevum var,inşallah o zaman öğrenirim,çatlıycam artık.

Düşündüm de,şimdi hepimiz yeni 3 ayı doldurduk,ya da dolduruyoruz,şimdi herkesin test stresi var.ama bebiş o kadar hızlı büyüyor ki,inşallah yakında hepimiz ay tekmesini hissettik diye paylaşıcaz.

Herkes güzel haberler alsın artık,Amin Amin Amin

aynı kaderi paylaşıyoruz desene canım evet randevu alması ayrı bi mesele ben cerrahpaşaya ilk gittiğimde 6 ay sonraya gün vermişlerdi randevu günümde gittim sabah 8 de orda oldum akşam 4 te çıktım bide gidip sıra numarası alıyoosun akşama kadar bekliyorsun insanın gidesi gelmiyor ben bidaha cerrahpaşaya gitmicem 1 senedir kontrol yaptırmadım şimdi hiç gidemem düşük riskim var hep yatıyorum ben ilacı normaldede içemiyorumki keşke yan etki yapmasamda içsem geçen sene ilaçtan ötürü hastalandığımı bilmiyorken kolonoskopi yapıldı onda bişey çıkmayınca ilaç yapıyo olabilir dediler ilacı bıraktım o şikayetim şükür geçti ama üzüleyim stres yapayım bişeyden korkayım atağım tutuyor bu hastalık üzülmeye gelmiyor

Ay ne guzel dedin bi hissetmeye baslasaydık ya... Ben ozluyorum onu surekli doktorada gidemiyorum kii..

iyi haberlerle gelceksin inşallah canım hiç korkma bol bol dua edicem sana

ilk defa oldu 1saat once yemek yemistim ilaclarimi icmistim pc basinda oturuyodum durup dururkem oldu
Tansiyonum arasira yuksek ciloyo ama doktoruma gittihimde hep normsl denk geliyo o da bosuna evham yapiyosun diyobana
Pazartesuden itibaren saglik ocagind! olcturiyim bi hafta boyunca diyorum

valla bence bi yolunu bul doktorla konuş çünkü atak bebeğe zarar verebilir.. eşim 3 tane alıyor günlük kızıma bir tane veriyorum

kadın doğumcular farklı görüşteler bi sürü dr danıştım kimisi iç diyor kimiside içme down sendromu yapar diyor ben zaten normaldede içemiyordum o yüzden içmiyorum canım ama bazen ataklar insanı canından bezdiriyor Allahım inş. bebeğimi korur

12+5te doktor cinsiyete erkek dedi cin takvimine ve belirtilere gore kiz sizce doktorun yanılma payı var mi

canım tabikide doktorunun yanılma payı varr. oğuma kadar erkek deypte kız doğuranlar duydum ama bence çin takviminin yanılma payı daha yuksektirBelirtilerde zaten değişken.

Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Allah rahmet eylesin... mekani cennet olsun... cok zor... Allah yardimcin olsun... Allah sabir versin size... cok zor bi zamana denk gelmis... bol sabir diliyorum sana

korkma canım inş. kötü bişey olmayacak yolda kendine dikkat et havalar soğudu üşütmemek lazım

Canım ne içersen iç 2 bardaktan fazla içme.Ihlamur ve zencefil çayı içebilirsin.Bende h.sonu grip oldum.Kök zencefille kabuk tarçını kaynattım.Bol limon sıktım içtim.Akşama hiçbişeyim kalmadı.

sağol canım içecem inşallah düzelirim bugün baş ağrısıda başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…