bana da oluyor bazen özellikle aniden bir yerden kalktığım zaman 10 dk kendime gelemiyorum. Miğdem bulanıyor başım dönüyor kafam bir garip oluyor bayılacakmışım gibi.git bence tansiyon olur şeker olur allah korusun.birde acıkınca da oluyor bendekizlar nasilsiniz ben az once biraz fenalastim bayilcak gibi elim ayagim bosaldi
hemen kayinvalideme ciktim kapiya yigiliyodum nerdeyse
kv limonlu su verdi bi komsu da geldi tansiyon olctu 13-10 cikti
dinlendim orda biraz eve indim daha iyiyim de samki kafamda bi agirlik var
esimde geliyim seni doktora gotiriym dedi biraz daha bekliyim dedim napsam sizce gitsem mi doktora
Kizlar nasilsiniz ben az once biraz fenalastim bayilcak gibi elim ayagim bosaldi
Hemen kayinvalideme ciktim kapiya yigiliyodum nerdeyse
Kv limonlu su verdi bi komsu da geldi tansiyon olctu 13-10 cikti
Dinlendim orda biraz eve indim daha iyiyim de samki kafamda bi agirlik var
Esimde geliyim seni doktora gotiriym dedi biraz daha bekliyim dedim napsam sizce gitsem mi doktora
Kızlar merhaba,
Sürekli yazamasamda bol bol okuyorum yazdıklarınızı. Maasallah sizi takip etmek cok zor her actıgımda en az 3-4 yeni sayfa oluyo. Bikaç gün önce buraya sevinçle bebeğimin cinsiyetini yazmıştım. Arkadasın biri daha cok erken nasıl goruldu, senin martta olman lazım falan gibi seyler yazıp canımı sıkmıstı. Daha ziyade gereksiz oldugunu dusunup gereksiz insanların bulundugu biryer gibi dusundum. Ama oyle değilmiş gördüm:)Hem bakıyorumda cogu kişi öğrenmiş cinsiyetini bizim oğlanların işi zor gibi gorunuyo ilerde kız cok az:)
Cutemom canım senin psikolojinde altust olmuş. Biraz rahatlarsan belki duzelirsin. Allah tez zamanda acil şifalar versin.
Benim ikili test soncumda cıktı ama daha doktora göstermedim. Kağıtta düşük risk yazıyo. Sıkıntı yok heralde. Tam olarak ne oldugunu b,ilmesemde doktorum 1.41 bide 58.3 seklinde 2 değer yazmış. Heralde ense kalınlığı biri ama digeri ne bilmiyorum.
Canım bende FMFliyim. Kadın doğum doktorum ilaç için bi hastaneye git dedi ama randevu alabilmek mümkün değil. 2 ay önce yılbaşından sonraya gün verebiliriz onun içinde aralık ayında arayın demişlerdi. E zaten aralıktan sonra doğuma kalıyo 3-4 ay. Ben normalde olduğu gibi ilacımı içmeye devam ediyorum. Bir sıkıntım yok çok şükr. Kardeşimede doktoru bu ilacı hamilede kalsan içeceksin ölene kadar demişti. O yüzden ilaç içinde başka doktor araştırmadım açıkcası.
canım 1.41 olan ense kalınlığı.58.3 te bebeğin baştan popoya olan ölçümüdür tahminim.6 cm bebeğinin boyu yani.
Kızlar bugün ikili testim vardı,çok komik bişey oldu.Gittim,adam on saat baktı etti,ölçüm yapamadım,daha iyi çözünürlüğü olan bir makinayla başka yerde baktırın demesin mi! be adam niye beni alıyosun o zaman,hiç alma baştan randevuyu,bi de tavsiye üzerine gittim.
Tek güzel yanı,bebişimi ilk kez gördüm,en son geçen ay beyaz birşeydi kesenin içindeşimdi baya ellerini,ayaklarını indirdi kaldırdı,kafası,göbüşü netti,bayıldım.büyümüş ya şaka gibi.
neyse sonra çıktım,birsürü yeri aradım test için,yüksek fiyatlar söylediler,200-250 civarıydı hep.
Sinir oldum iyice,dedim olmuyosa zorlamanın alemi yok,vazgeçtim ben.demek ki olmaması gerekiyo.Allah'a emanet bebişim.Zaten bişey var deseler yanlış çıkıyo,tersi de oluyo,sırf stresli hamilelik geçirtiyolar insana,testin de garantisi yok.
Artık hayırlısı.
Cinsiyet de tahmin edemedi,haftaya kendi doktorumla randevum var,inşallah o zaman öğrenirim,çatlıycam artık.
Düşündüm de,şimdi hepimiz yeni 3 ayı doldurduk,ya da dolduruyoruz,şimdi herkesin test stresi var.ama bebiş o kadar hızlı büyüyor ki,inşallah yakında hepimiz ay tekmesini hissettik diye paylaşıcaz.
Herkes güzel haberler alsın artık,Amin Amin Amin
Kizlarr ankarada randevu aldigim koru hastanesi de bu harmony testi yapiyormus..
Doktor umit beyin hemsiresini aradim sonuclarimi faxladim umit bey beni aradi..yarin gelin riskiniz yuksek dedi..hem ultrasondsn bakalim hem kan testini yaptiralim dedi...sagolsun cok iyi bir dr imis..randevusuz kabul rtti beni bu stresle durulmaz gelin dedi.
Aksama ankaraya gidiyoruz..yarin sabahta hastaneye...dua edin kizlar bebegim iyidir inşallah. .cok ama cok korkuyorum
bana da oluyor bazen özellikle aniden bir yerden kalktığım zaman 10 dk kendime gelemiyorum. Miğdem bulanıyor başım dönüyor kafam bir garip oluyor bayılacakmışım gibi.git bence tansiyon olur şeker olur allah korusun.birde acıkınca da oluyor bende
valla bence bi yolunu bul doktorla konuş çünkü atak bebeğe zarar verebilir.. eşim 3 tane alıyor günlük kızıma bir tane veriyorum
12+5te doktor cinsiyete erkek dedi cin takvimine ve belirtilere gore kiz sizce doktorun yanılma payı var mi
Kizlarr ankarada randevu aldigim koru hastanesi de bu harmony testi yapiyormus..
Doktor umit beyin hemsiresini aradim sonuclarimi faxladim umit bey beni aradi..yarin gelin riskiniz yuksek dedi..hem ultrasondsn bakalim hem kan testini yaptiralim dedi...sagolsun cok iyi bir dr imis..randevusuz kabul rtti beni bu stresle durulmaz gelin dedi.
Aksama ankaraya gidiyoruz..yarin sabahta hastaneye...dua edin kizlar bebegim iyidir inşallah. .cok ama cok korkuyorum
iyi haberlerle gelceksin inşallah canım hiç korkma bol bol dua edicem sana
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Canım ne içersen iç 2 bardaktan fazla içme.Ihlamur ve zencefil çayı içebilirsin.Bende h.sonu grip oldum.Kök zencefille kabuk tarçını kaynattım.Bol limon sıktım içtim.Akşama hiçbişeyim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?