2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar ben amniyosentez yaptirmicam karar verdm.napicam dawn send. Cikarsa aldircakmiyim sanki rabbimden gelene raziyim.p.tesi doktorumla konuscam.esim yaptirmami istiyo illa onuda razi edicem.

tabiki karar senin canım bence kafana çok takılıyosa amniyosentez değilde 3lü test yaptırabilirsin amniyosentez biraz riskli bi operasyon inş. bebeğinde bişey yok canım o testler güvenilir değil aysunay arkadaşımızında ikli testinin birinde sorunlu çıktı ama öteki testtede normal çıkmış ama o içi rahat etmediği için baska dr gidip bazı testler yaptıracak içini ferah tut rabbimin izniyle bebeklerimize hiçbişey olmaz ben ikiliyi yptırmadım 3lüyüde yaptırmıcam boşuna strese girmeye gerek yok

kızlar ya 2014 nisan annelerinin beslenme günlüğünü sadece benmi açamıyorum ? açabilen varmı ?

Çok gecmis olsun zor zamanlar atlatmissiniz ama gecmis cok sukur.

merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de sizler gibi nisan annesi olacağım. Biraz korkularım vardı aynı zamanda internetim yoktu o yüzden yazamamıştım.

Canim yarin kan vericem harmony test yapılacak.sonclar ikinci haftaya cikacakmis.
Ayrintili ultrasona da bakacak dr yarin bakalim. Ankaraya geldik.

hoşgeldiniz aysun,ben de ankaradayım, ne tarafta annenler? yarın ultrasondan sonra hemen yaz lütfen merak ederiz...

ayşegül sana da geçmiş olsun...ben de geçen hafta atlattım, dr ilaç içme dediği için içmedim....ateşin kaç?

Son düzenleme:
alışverişle ilgili tecrübeli anneler ne alalım diyen arkadaşım tecrübeli anneyim ama aradan 4 - 5 yıl geçti hepsini hatırlayamabilirim, hatırladıklarımı yazayım;
bana 0-3 ay kıyafeti az al hemen büyür demişlerdi, o nedenle 0-3 çok az aldım, 2 hastane çıkışı, 2 zıbın, 2 tulum, 3 tane çıtçıtlı atlet (yaz bebeği olduğu için atletle falan gezer diye) almıştım..ama büyük bi hataymış, ilk doğduğunda çok kusma ve kaka nedeniyle kıyafetleri çok kirlendi ilk zamanlar, takviye yaptık..ben o durumda alışverişe çıkamadığımdan eşime söyledim, o da sağolsun zevksiz zevksiz şeyler almış, hem de yanlış beden vs....kısacası 0-3 ay az da giyecek olsa benim aldığımdan daha fazlasını alın derim....bu arada nisanda doğacaklar ama dr ilk aylar sizin giydiğinizden bi kat fazlasını giydirin demişti, dolayısıyla 2.ye alacaklarımı uzun kollu alacağım...şubatta mothercare vb mağazalarda büyük indirim oluyor(yok ben o kadar bekleyemem diyen arkadaşlar her ayın 15inde mothercarede pırlantalı ürünlerde %50 indirim oluyor)...o zaman almayı düşünüyorum (tabi kız olusa, erkek olursa abinin eskileri giyecek)
alt değiştirmek için yine mothercareden kalın plastik pedlerden almıştık, tepe tepe kullandım, altına battaniye ya da kumaş alt açmadan aldıklarım hemen kaka çiş nedeniyle kirlendi, yıkayacak vakit olmayabiliyor her zaman..bu çok rahat oldu hemen temizleyip, bi sonraki değiştirmede yine kullandım
biberon emzik diş kaşıyıcı aldık ama kullanmadı benimki, bebeğe göre değişir...
emzirme döneminde avent göğüs kalkanı hayatımı kurtardı diyebilirim, uççıkarıcıyı da ilk günler kullandım, slikon göğüs ucu almıştık onu sevmedi oğlum, kullanmadık ve tabi lasinosh krem...bi de her anne rahat ademiyor ama emzirme sütyeni ve emzirme yastığını çok kullandım
bi de bebişlerin tırnakları çok çabuk uzuyor ve yüzlerini vs çizebiliyorlar, eldivenleride çok kolay çıkarıyorlar o nedenle eldiveni kolda sabit tutlumlar var, onları çok sevdik, çıkaramayınca sinirleniyordu ama bi yerini çizemiyordu...
aklıma geldikçe ekelrim..uzun oldu kusura bakmayın

Silacim ben tesbih cektim ama cekecegim daha malum kanamadan firsat buldukca allahim yarin basla bir gun olacak eminim

Canim cok güzel bilgiler paylasmissin teşekkür ederim hemen kaydettim cok lazım olacağından eminim

Cnm ne guzel ayrintili anlatmissin cok tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…